Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım, napalım, yola devam. tamam, sadece arı sütüne devam edeyim o zaman.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Nurcanoz merhaba, memorialda en son tedavi gorenlerden biride benim sanirim. Fiyati 5750+ ilaclar. Memorialin sgk ile anlasmasi yok o nedenle raporun varsa bile kullanamiyosun. Ancak raporu olanlara 1000 lira indirim yapiyolar. Anladigim kadariyla ilaclari bu raporu kullanarak alma sansin var ancak biraz mesakkatli bir surec. Onceden arastirirsan ilaclarinida alabilirsin.
Gelelim rapor isine. Daha once gittigim merkezde amh degerim 1.0 in altinda oldugu ve 3 yildan fazladir evli oldugum icin rapor cikarmislardi bana. Ama benim gittigim merkez ozel bir universitenin tup bebek merkeziydi. Devlette once asilama yapacaksin derlerse bilemem. Ama sansini denemekte fayda var bence.

Bence gozune kestirdigin merkezlerle on gorusme yap. Hangisi icine sinerse orayla denersin sansini. Onemli olan senin rahat hissetmen.

Sana bol sans diliyorum. Degerlerin oldukca iyi bu arada. Sansin yuksek. Bu isler kismet isi. Umarim tez zamanda alirsin yavrunu kucagina.

canimmm buradanda tekrar merhaba:)) 30 lu yaslarin ortasinda olan arkadaslarda var canim.
daha onceden tup denemen varsa asilamaya gerek yok cnm buna tedavi iptalleride sayiliyor... bahceciden kaseli imzali yazi aliyorsun onu rapor dosyana koyuyorsun..bende almistim.. suleymaniye devlet hastanesi rezerv azligina direk tup raporu veriyor cnm..

Selam kizlar
Herkese hayirli ugurlu ramazanlar diliyorum
evlet ugruna gosterdigimiz bukadar caba bosa gitmesin herkesin duasi bu güzel ay vesilesiyle kabul olsun insallah

canım benim hayırlı ramazanlar, Allah kabul etsin..

Sagol canim sen nedesin suan erdek mi?
Neler yapiyosun vucudunu guclediriyomusun azcik eger imkanin varsa erdekte sicak kumda yürüyüsler yap birde arisütü polen canim sindirim sistenimi güclendir ramazan burda uzun ben cok istiyotum sonuna kadar tutayim bakalim hayirlisi bu benim isle nakadar mümkün olacak saluya kadar izinliyim sonrasi kimin katili olurum bilmem cok sinirli oluyorum su icmeyince ama böyle sartlamiyayim kendimi vardir bir caresi öptüm canim
bu arada camas1 dan haberi olan varmi merak etim kuzum seni huuu

Kayıp balık Miranda bulundu
Ne haber? Kıpırdamaya başladı mı seninki?
Canim benim yaaa :) dün az az sızilarim vardı ve mala bağlamış durumdaydim
MIRANDAAAAA
Canim hadi hayirlisi olsun allah anali babali büyütsün oglusuna kardes geliyo masallah tebrikler canim
Saol canim benim darısı başınıza inşallah

canim benim erdek icin pazartesine idodan bilet aldik.. istanbul okadar bunalticiki bende burada kafayi yiyecek gibi oldum..
canim bu ari sutlu apiteralari iki uc yildir kullaniyordum ama ara vermistim simdi uc haftadir bu konuya cok agirlik verdim.. egricayirdan esime saf ari sutu ve ari sutu kapsulu aldim kendimede ari sutu bal polen propolis aldim bunlari hic aksatmadan transfer gunune kadar kullanacagiz bakalim faydasi nekadar.. aldigim yerde dediki tedavi zamani tekrar amh yaptirin birde kac yumurtaniz dollendi bunlari bize haber verin:)) onlarda merak ediyormus nekadar etkileyecegini habire ariyorlar nezaman istesem kapiya getiriyorlar. tamam bildiririm dedim cok indirimler yaptilar kobay oldum galiba:))
bende dun guzbaharla konusurken cmasi sormustum onlar ayni sokakta oturuyormusya tesadufen tabi, cmasin tatilinin iki hafta oldugunu soyledi sanirim daha gelmedi...
canim benim gunler uzun haklisin susuzluk zor ama Allahim oruc tutana yardim ediyor.. cok sinirlenirsen bana firca at arada canim:)
cok optumm hayatim.

Cok harika canim hayirlisi olsun insallah su arisütü nerden aldiysan yaz bana birde orayi inceliyeyim guzbahar nasil iyimi bari ayy senide araya koydum biz meraktayiz iki kelime olsun yazin a dostlar neyse canim erdek havasi suyu sana iyi gelecek en iyisini yapiyosun azcik kendini dinle gerisi kolay nasilsa

Arkadaşlar Merhaba,

Ben ilk tüp bebek transferimde 2. gün kan testi yapılıp, E2 ve Progestana bakılmıştı normal denmiş ve bana verilen hazır şırıngadaki iğne yaptırılmamıştı.İkinci tedavimde hiç yaptırılmadı.Bu sefer 4. gün yaptırmayı düşünüyorum.Sizin tedavilerinizd yapıldı mı?
Kaçıncı gün yapıldı ? Normal değerler nedir ?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Çünkü doktorum yaptırmasa bile ben yaptıracağımda:)))))

Mübarek ramazan ayında Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş. Hepimize hayırlı ramazanlar...Sevgiler...

Merhabalar. Bende arı sütü propolis kullanmak istiyorum kullanan varmı. Nasıl kullanmam lazım ve nerden bulabilirim. Yardımcı olursanıZ sevinirim. Hayırlı ramazanlar

Merhabalar. Bende arı sütü propolis kullanmak istiyorum kullanan varmı. Nasıl kullanmam lazım ve nerden bulabilirim. Yardımcı olursanıZ sevinirim. Hayırlı ramazanlar

Ben arı sütünü arı dünyası diye bir site var oradan aldım.Ayrıca apitera markasıyla eczanelerde de mevcut.

canım eczanedeki balparmağın apiterasını kullandım 2 yıl aralıksız çok etkili olmadı benim ve eşimin üzerimde, şimdi Eğriçayır adında organik bi firmadan almaya başladım bakalım bu etki edecekmi..
güzbahar daha iyi canım yakında daha sık gireceğini ve hepinize selamlar söyledi..
sende bandırmaya tatile gelde üzerindeki avrupa havasından kurtul canım Anadolunun taşı toprağı sana iyi gelecek bak gör..

Arkadaşlar, benim buralardan araştırdığım kadarıyla, şu bilgilerle hareket ettim. 100%Arı sütü, açık cremsi bir renkte. Soğuk yerde muhafaza ediliyor, ve içine kesinlikle hava karişmaması lazım.Yani kapak açıldığı gibi hemen kapanması lazımmış. Küçük 10gr.lık şişecikler var. Satıldığı yerde de buzdolabında değilse,içinde başka bişeyde karışık oluyor. O yüzden normal rafta satılanlar daha uygun. Heriki türü ne kadar faydalı bilemiyorum tabiiki. Sabah akşam 1er gramm tüketiliyor. Ben Polenle Balı ayrı ayrı yiyorum. Doğru yapıyormuyum?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

dogru cnm benim su an aldiklarimdan biride oyle aynisi minicik kavanozda krem renk... benim alerjim var agir geliyor cok saf oldugu icin esime yediriyorum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…