- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.781
canımm( çok geçmiş olsunnn üzüldümm senin adınaa
yinede test yaptırr bence..
acele etmekle çok iyi yapmışsın canımm bende olsam aynını yapardın..
tedaviye başlayınca kür yapılmıyor canım incir kürü yapma..
arı sütü bal polen propolis daha etkili ve kullanabilirsin sakıncası yok cnm..
merhaba kizlar,
bu topige yeni atladim 40 yas degilim ama biraz once yumurtalarimin gayet yasli oldugunu ogrendim. 33 yasindayim ve amh degerim 0.87 cikti. medical parkta bir tup denemesinden sonra umut'a on gorusmeye gittim, doktoru begendim gibi ama rezerv azligi konusunda memorial daha mi iyi cogunuz oraya gidiyor gibisiniz. umutta daha once deneme yapip memnun olmayan var mi.. onumuzdaki ay tahlillerimi yaptirip agustosta da denemeyi dusunuyorum ama su an memorial'i da dusunmeye basladim. fiyatlari konusunda bilgi verebilir misiniz?
tahlillerimi yaptirmak icin de pendik devlet hastanesinden on gorusme icin randevu aldim.. esimde problem yok gorunuyor. benim hsg'de de tupler acik. fsh 9.97 idi 6 ay once.. sizce bu degerlerle asilama yapmadan tup bebege rapor cikarirlar mi? doktordan doktora veya doktorun hangi tarafindan kalktigina gore degisir mi :)
rapor cikarsa diye memorial'in raporlu fiyatini bilen var mi? cok sey sordum di mi
Hepimize hayırlı Ramazanlar. Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı duysun, özlemlerimizi dindirsin. Evlerimizi şenlendirsin, arkamızdan dua edecek evlatlar bahşetsin. (Amin)
merhaba kizlar,
bu topige yeni atladim 40 yas degilim ama biraz once yumurtalarimin gayet yasli oldugunu ogrendim. 33 yasindayim ve amh degerim 0.87 cikti. medical parkta bir tup denemesinden sonra umut'a on gorusmeye gittim, doktoru begendim gibi ama rezerv azligi konusunda memorial daha mi iyi cogunuz oraya gidiyor gibisiniz. umutta daha once deneme yapip memnun olmayan var mi.. onumuzdaki ay tahlillerimi yaptirip agustosta da denemeyi dusunuyorum ama su an memorial'i da dusunmeye basladim. fiyatlari konusunda bilgi verebilir misiniz?
tahlillerimi yaptirmak icin de pendik devlet hastanesinden on gorusme icin randevu aldim.. esimde problem yok gorunuyor. benim hsg'de de tupler acik. fsh 9.97 idi 6 ay once.. sizce bu degerlerle asilama yapmadan tup bebege rapor cikarirlar mi? doktordan doktora veya doktorun hangi tarafindan kalktigina gore degisir mi :)
rapor cikarsa diye memorial'in raporlu fiyatini bilen var mi? cok sey sordum di mi
Sağol canım, napalım, yola devam. tamam, sadece arı sütüne devam edeyim
Üzüldüm canim ya hayirlisi olsun senin adina hic bozma moealini gonlün nasil istiyosa oyle devam et Ari dünyası diye bir site var orayi arastir birde arayinca ne kulancaksin yonlendiriyolar ari sütü polen tavsiye ederim yolun acik oldun canim
Selam kizlar
Herkese hayirli ugurlu ramazanlar diliyorum
evlet ugruna gosterdigimiz bukadar caba bosa gitmesin herkesin duasi bu güzel ay vesilesiyle kabul olsun insallah
canım benim hayırlı ramazanlar, Allah kabul etsin..
Canim benim yaaa :) dün az az sızilarim vardı ve mala bağlamış durumdaydimKayıp balık Miranda bulundu
Ne haber? Kıpırdamaya başladı mı seninki?
Saol canim benim darısı başınıza inşallahMIRANDAAAAA
Canim hadi hayirlisi olsun allah anali babali büyütsün oglusuna kardes geliyo masallah tebrikler canim
Sagol canim sen nedesin suan erdek mi?
Neler yapiyosun vucudunu guclediriyomusun azcik eger imkanin varsa erdekte sicak kumda yürüyüsler yap birde arisütü polen canim sindirim sistenimi güclendir ramazan burda uzun ben cok istiyotum sonuna kadar tutayim bakalim hayirlisi bu benim isle nakadar mümkün olacak saluya kadar izinliyim sonrasi kimin katili olurum bilmem cok sinirli oluyorum su icmeyince ama böyle sartlamiyayim kendimi vardir bir caresi öptüm canim
bu arada camas1 dan haberi olan varmi merak etim kuzum seni huuu
canim benim erdek icin pazartesine idodan bilet aldik.. istanbul okadar bunalticiki bende burada kafayi yiyecek gibi oldum..
canim bu ari sutlu apiteralari iki uc yildir kullaniyordum ama ara vermistim simdi uc haftadir bu konuya cok agirlik verdim.. egricayirdan esime saf ari sutu ve ari sutu kapsulu aldim kendimede ari sutu bal polen propolis aldim bunlari hic aksatmadan transfer gunune kadar kullanacagiz bakalim faydasi nekadar.. aldigim yerde dediki tedavi zamani tekrar amh yaptirin birde kac yumurtaniz dollendi bunlari bize haber verin:)) onlarda merak ediyormus nekadar etkileyecegini habire ariyorlar nezaman istesem kapiya getiriyorlar. tamam bildiririm dedim cok indirimler yaptilar kobay oldum galiba:))
bende dun guzbaharla konusurken cmasi sormustum onlar ayni sokakta oturuyormusya tesadufen tabi, cmasin tatilinin iki hafta oldugunu soyledi sanirim daha gelmedi...
canim benim gunler uzun haklisin susuzluk zor ama Allahim oruc tutana yardim ediyor.. cok sinirlenirsen bana firca at arada canim:)
cok optumm hayatim.
Merhabalar. Bende arı sütü propolis kullanmak istiyorum kullanan varmı. Nasıl kullanmam lazım ve nerden bulabilirim. Yardımcı olursanıZ sevinirim. Hayırlı ramazanlar
Cok harika canim hayirlisi olsun insallah su arisütü nerden aldiysan yaz bana birde orayi inceliyeyim guzbahar nasil iyimi bari ayy senide araya koydum biz meraktayiz iki kelime olsun yazin a dostlar neyse canim erdek havasi suyu sana iyi gelecek en iyisini yapiyosun azcik kendini dinle gerisi kolay nasilsa
Arkadaşlar, benim buralardan araştırdığım kadarıyla, şu bilgilerle hareket ettim. 100%Arı sütü, açık cremsi bir renkte. Soğuk yerde muhafaza ediliyor, ve içine kesinlikle hava karişmaması lazım.Yani kapak açıldığı gibi hemen kapanması lazımmış. Küçük 10gr.lık şişecikler var. Satıldığı yerde de buzdolabında değilse,içinde başka bişeyde karışık oluyor. O yüzden normal rafta satılanlar daha uygun. Heriki türü ne kadar faydalı bilemiyorum tabiiki. Sabah akşam 1er gramm tüketiliyor. Ben Polenle Balı ayrı ayrı yiyorum. Doğru yapıyormuyum?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bugün opu olduuum :) hayırlısıyla yarın sonuç bekliyorum :)Geç olsun da güç olmasın arkadaşım. Allah yavruna kavuştursun hayırlısıyla. Opu ne zaman kısmetse?
canım sen nasılsın ben bugün opu oldum 5 yumurtadan 3 ü döllenmeye alınacak yarın sonuç bekliyorum inşlah döllenircanım yumurtaların en kalitelisinden döllensinde 1-2 ay sonra transfer olsun sorun değil..
ne güzel gidiyor herşey inşallah hep böyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?