Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım sen nasılsın ben bugün opu oldum 5 yumurtadan 3 ü döllenmeye alınacak yarın sonuç bekliyorum inşlah döllenir

canim opun hayirli olsun:)) ne guzel haberlerle geliyorsun devamli ayy insallah hep boyle guzel haberlerin gelsin canim.. 3 yumurta cok guzel cnm insallah hepsi dollenecek, yarin haber verecekler dimi mutlaka yaz cnm merak ederim..

çok teşekkürler. amh degerimin karsiligini okuyunca moralim bozulmustu ama degerlerimin kotu olmadigini seninle birlikte bir arkadas daha soyledi, icim rahatladi gibi. forumu geriye dönük cok okuyamadan yazmistim alelacele. su serptiniz valla.
ben de ulun beyi beğendim ama daha merkezle cok bi iliskim olmadi. nesi rahatsiz ediciydi acep. bir de isimlerini soylediginiz doktorlar sislideymis sonradan baktim sayfadan. Tuzlada oturup Gebzede calisiyorum. Umuta gitmek de kolay degil benim icin ama Memorial da imkansiz gibi geldi simdi.

merhaba. hayirli ramazanlar olsun hepimize. insallah bu mubarek ayda kabul eder Rabbim dualarimizi. valla biraz umudum kirilmisti ama Allahtan umit kesmek de olmaz. degerlerimi iyi bulmadi doktorum ama hic olmuyo degil ya.. allahim verecektir elbet boyle düşünüyorum artık. bilgiler icin cok cok tesekkurler. rapor almak gucse raporsuz denerim artik. calisiyorum ve gebzede ulaşım zor oluyor.sen simdi nereyi düşünüyorsun. yine Memorial mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar ensucum :) o zaman super..ben de devlette deneyeyim sansimi rapor icin. ayin 7sine infertilite bolumunde randevum var. bakalim maraton basliyo :)

ensuuu, nereden aldın internetten mi.. varsa yakinlarda adresi verebilir misin.. ben de memleketten bal getirttim, çörek otu keten tohumu tarçın karıştırdım birer tatli kasigi yiyorum. ari sutu ve polen de alsam çok mu yuklenirim kendime acep :)

selamlar. daha bi kere tup denedim ama transferden onceki gun e2 ye bakilmisti. transfer sonrasi hic bakilmadi. hatta igne bile verilmedi. vajinal krem vardi progestron icin sadece. her doktorun uygulamasi değişik sanırım. igneyi ne icin vermisti peki sende?

canim egricayirin internet sayfasina gir yukarda sagda satis noktasi var istanbul icin Altunizade tarafinda organik bi dukkana urunlerini veriyorlar oradaki bayan cok yardimci oluyor eve kargo ile kargo ucreti almadan ucretsiz gonderiyorlar bir gun sonra sende oluyor ve urunun odemesinide kapida Aras kargoya yapiyorsun..
birde egricayirin istanbul capinda kendi dagitim elemani var onu telefonla arayinca musait gununde kapiya getiriyor onada kapida oduyorsun.. ikisinin telinide ozelden yazarim..
canim sendede yumurta kalitesi sorunu varmis bence bir yerden al kullan..
corek otu keten tohumu karisimini bende yaptim ama onu son 20 gun yapmak daha iyi fazlasinin yan etkisi olur ve tedaviye baslayinca onu birakmak zorundasin..

son 20 gun derken tedaviye baslamadan once mi birakayim çörek otu ile keten tohumunu. peki ari sutu ve poleni tedavi süresi içinde kullanabiliyo muyuz

son 20 gun derken tedaviye baslamadan once mi birakayim çörek otu ile keten tohumunu. peki ari sutu ve poleni tedavi süresi içinde kullanabiliyo muyuz

evet tedaviye baslarken birakmak gerek.. ari sut poleni istedigin kadar kullanabilirsin gebelikte dahil...

Ben Edirne' nin Lalapaşa ilçesinden (Bulgaristan sınırına 15 dk. mesafemiz var), Umut' a geldim tedavi için. Tuzla, Gebze ne ki?
Kendi adıma, Umut' taki personelin bir kısmının (hepsi değil kesinlikle) kaba diyebileceğim bir tavrı vardı. Salakmışım, anlamazmışım gibi tavırlar sezdim birkaçında. Bir de doktorla görüşmem gereken konularda hemşirelerin cevap vermesinden rahatsız oldum, çünkü negatif sonucumda yanlış ilaç kullanımının da etkisi oldu. Doktorun tedavi öncesi dönemde ısrarla kullan dediği ama ne zaman bırakacağımı söylemediği reçeteyi, transferden sonra doktoru göremediğim için hemşireye sordum, o da kullanmamı söyledi ama opudan sonra bir ilacı bırakmam gerekiyormuş. Her şey vesile. O bebeğin yazısı benimle olsa gelirdi. Ama kurumun isminin bu şekilde aklımda kalması da hoş olmadı. İkinci deneme için konuşmadım bile. Yine de Ulun Bey' in tavrı ve bilgisinden şikayetim hiç olmadı. Laboratuarları da fena değil. Ama bilgi almak için opudan sonra benim aramam gerekti. "Transfer gününü erken bildirir misiniz?" diye sordum, "transferi erken yapar mısınız?" diye anladılar... Bunlar da tamamen görüştüğüm kişilerin o anki ilgileriyle ilgili. Kurum olarak bazı kuralları var. Herhangi bir nedenle doktora ulaşman gerektiğinde, önce resepsiyona açıklama yapman gerek, konuya göre o birilerine yönlendiriyor ama genellikle bu doktor olmuyor. Şehir dışından geldiğim halde kapıdan döndüğüm oldu. Telefonla ulaşamadıklarım cabası. Doktorunu para basma makinesi gibi gören, tüm aşamaları fabrikasyona çeviren bir sistem. Neyse, yeterince üzüldüm o zaman, bu kadar yeter.

İlacın yan etkisidir. Yumurta baskılamak için verdiyse zaten hamile kalamazsın. Allah bahtını açık etsin. İnşallah tedavinden sonuç alırsın...

Arkadaşım, kusura bakma bu mesajını bugün gördüm.
Ne güzel dua etmişsin, mesajı otobüste gördüm, dudaklarım titredi okurken. Utanmasam koca kadın otobüste salacaktım gözyaşlarımı. Benim tedavi Ağustos Eylül gibi. Tam günü belli değil. Aslında iyi oldu, bu ara kafamı toplatıyorum. Bitkisel destekler göndermiş babam, ve yağmur suyum hala beni bekliyor. Tedaviye ara verince beklemeye aldım onu da. Şimdi mübarek ayda Allah izin verirse ben de içerim.
Rabbim bereketinden, mucizelerinden bizlere de nasip etsin inşallah...

Bizim topikte bi WishDuygu vardı. Üşüttüm dedi bi gitti, bi daha yok. Bilen, gören duyan var mı? :44:

canım kulun kuluna etiği duayı Allahım kabul edermiş..canım mutlaka yap yağmur suyunun duasını duaları çok uzun biraz zorluyor ama inan duasını yapmaya başlayınca zaman ne kadar çabuk geçmiş diye düşünüyosun..ben 4 saate yakın yaptım duasını..ve sonra 7 gün her sabah abdestli eşin içirsin sana eşinde içsin canım..ben suyun şifasına çok inanaıyorum yapanlar genelde hep hamiş kalmış bak miranda da kaldı Allahında izniyle bence sıra bizde canım mutlaka yap sende..

İlacın yan etkisidir. Yumurta baskılamak için verdiyse zaten hamile kalamazsın. Allah bahtını açık etsin. İnşallah tedavinden sonuç alırsın...

canım her ay herşeye ramen yinede doğal olma umudu ile bekliyorum acabam dedim saçmaladım tabi yumoşlar baskılanırken nasıl olucaksa gülüyoum kendime şuan..zaten geçen ay hiç yumoşum yoktu..

anladım. benzer durumlari ben de medicalde yasadim. moralimi bozmayacam ama dedim. o kadar hassas bi konu ki daha bi anlayis bekliyoruz hakli olarak. doktor iyi olsun lab iyi olsun da gerisini cacarozlugumla hallederim duyorum :) demek taaa Bulgaristan sinirindan geliyosun he.. ben susayim en iyisi..cok haklisin valla. allahim seni en kisa zamanda emeklerinin karşılığıni versin ve hayirli saglikli bir evlatla mujdelesin insallah. memorialdaki düşüncelerin nedir peki. geriyi pek okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…