- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.821
arkadaşlar bu sabah saat 10 da arayıp sonuçları almam lazım şuanda saat 10 ama aramaya korkuyorum ne yapacam bilmiyorum ya ne zor bir durummuş bu
arkadaşlar bu sabah saat 10 da arayıp sonuçları almam lazım şuanda saat 10 ama aramaya korkuyorum ne yapacam bilmiyorum ya ne zor bir durummuş bu
Günaydın, hadiii güzel haberlerini bekliyoruz....
hastaneden aradılar alınan 3 yumurta da kaliteli çıkmış çok şükür yarın 11 de arayacam gelişip gelişmediğini öğrenecez
hemşire telefonda beninle konuşurken gözyaşlarım habire süzülüyordu hadi inşallah arkadaşlar bu yıl hepimize verimli güzel bir yıl olur
anladım. benzer durumlari ben de medicalde yasadim. moralimi bozmayacam ama dedim. o kadar hassas bi konu ki daha bi anlayis bekliyoruz hakli olarak. doktor iyi olsun lab iyi olsun da gerisini cacarozlugumla hallederim duyorum :) demek taaa Bulgaristan sinirindan geliyosun he.. ben susayim en iyisi..cok haklisin valla. allahim seni en kisa zamanda emeklerinin karşılığıni versin ve hayirli saglikli bir evlatla mujdelesin insallah. memorialdaki düşüncelerin nedir peki. geriyi pek okuyamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim egricayirin internet sayfasina gir yukarda sagda satis noktasi var istanbul icin Altunizade tarafinda organik bi dukkana urunlerini veriyorlar oradaki bayan cok yardimci oluyor eve kargo ile kargo ucreti almadan ucretsiz gonderiyorlar bir gun sonra sende oluyor ve urunun odemesinide kapida Aras kargoya yapiyorsun..
birde egricayirin istanbul capinda kendi dagitim elemani var onu telefonla arayinca musait gununde kapiya getiriyor onada kapida oduyorsun.. ikisinin telinide ozelden yazarim..
canim sendede yumurta kalitesi sorunu varmis bence bir yerden al kullan..
corek otu keten tohumu karisimini bende yaptim ama onu son 20 gun yapmak daha iyi fazlasinin yan etkisi olur ve tedaviye baslayinca onu birakmak zorundasin..
hastaneden aradılar alınan 3 yumurta da kaliteli çıkmış çok şükür yarın 11 de arayacam gelişip gelişmediğini öğrenecez
hemşire telefonda beninle konuşurken gözyaşlarım habire süzülüyordu hadi inşallah arkadaşlar bu yıl hepimize verimli güzel bir yıl olur
canım kulun kuluna etiği duayı Allahım kabul edermiş..canım mutlaka yap yağmur suyunun duasını duaları çok uzun biraz zorluyor ama inan duasını yapmaya başlayınca zaman ne kadar çabuk geçmiş diye düşünüyosun..ben 4 saate yakın yaptım duasını..ve sonra 7 gün her sabah abdestli eşin içirsin sana eşinde içsin canım..ben suyun şifasına çok inanaıyorum yapanlar genelde hep hamiş kalmış bak miranda da kaldı Allahında izniyle bence sıra bizde canım mutlaka yap sende..
merhaba arkadaşlar ben dedıgım gıbı sızı takıpteyım .sımdı ızın var 8cı ayın 15 gıbı gıdecegız.4 hafta kalacağız ızınde.normalde 6 hafta.ve esım dedıkı gerı gelıp 10 ay gıbı 2 hafta olan ızınımızı tup bebek adına kullanırız.bende tamam demek zorunda kaldım.1 yılı gectı en son tupumun uzerınden.yanı asagı yukarı 10 cu ayda tup zamanım.bakalım hayırlısı burda olunca bızler ıcın zor oluyo turkıyede olsam 4 ayda bır denerdim.nedıyelım hayırlısı.opusu olan arkadaşlara başarılar.ayrıca acmıla senı arıyamadım esımın cebınden arıyacagım ıcın onsuz bır gun arıyacagım.unuttum sanma senı.ve ensucugum egrıcayır sayfasıbdan neyı aldın detaylı yazarmısın
Selam arkadaşlar,
Tedavimden artan 3 kutu Biosteron'u isteyen birine vermek istiyorum. Bende çok işe yaradı, yavruma çok şükür kavuştum. Parasını istemiyorum, yeter ki birinin işine yarasın yoksa çöp olacaklar
İstanbul Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım. İsteyene elden verebilirim, veya Maltepe civarında eşim elden teslim edebilir. Lütfen ilgilenen bana mesaj atsın.
Not: Hepsinin son kullanma tarihi 2015
Eki Görüntüle 1172194
Günaydın . Bende kullanmak istiyorum. Hangisini kullanıyorsun . Bende kullanmak istiyorum. Eğriçayır sitesine girdim bir sürü var . Hangisini kullanmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim. Sana şimdiden iyi tatiller
merhaba arkadaşlar ben dedıgım gıbı sızı takıpteyım .sımdı ızın var 8cı ayın 15 gıbı gıdecegız.4 hafta kalacağız ızınde.normalde 6 hafta.ve esım dedıkı gerı gelıp 10 ay gıbı 2 hafta olan ızınımızı tup bebek adına kullanırız.bende tamam demek zorunda kaldım.1 yılı gectı en son tupumun uzerınden.yanı asagı yukarı 10 cu ayda tup zamanım.bakalım hayırlısı burda olunca bızler ıcın zor oluyo turkıyede olsam 4 ayda bır denerdim.nedıyelım hayırlısı.opusu olan arkadaşlara başarılar.ayrıca acmıla senı arıyamadım esımın cebınden arıyacagım ıcın onsuz bır gun arıyacagım.unuttum sanma senı.ve ensucugum egrıcayır sayfasıbdan neyı aldın detaylı yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?