Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar bu sabah saat 10 da arayıp sonuçları almam lazım şuanda saat 10 ama aramaya korkuyorum ne yapacam bilmiyorum ya ne zor bir durummuş bu

Günaydın, hadiii güzel haberlerini bekliyoruz....

hastaneden aradılar alınan 3 yumurta da kaliteli çıkmış çok şükür yarın 11 de arayacam gelişip gelişmediğini öğrenecez
hemşire telefonda beninle konuşurken gözyaşlarım habire süzülüyordu hadi inşallah arkadaşlar bu yıl hepimize verimli güzel bir yıl olur

Hadi hayırlısı olsun. Inşallah hepsi güzel gelişir. Mübarek Ramazan günlerinde inşallah tüm isteklerin gerçek olur.

Memorialde tedavi olmadığım için yorum yapamam. Memnun olan çok var gördüğüm kadarıyla. İşin bir başka yönü; hepimizin temelde yaş, yumurta sorunu gibi görünse de aslında farklı sıkıntılarımız var. Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Senin sonuç aldığından öteki faydalanamayabilir. O yüzden inşallah derdimize derman olacak kapıları buluruz.
Bu arada Lalapaşa' dan kendi aracımızla 4 saatte Umut' a ulaşıyorduk. Bakma yolu uzattığıma, hemen hemen aynı mesafeler
Senin Gebze' den Şişli' ye gelişinle, benim Lalapaşa' dan Koşuyolu' na gidişim yaklaşık aynı süre. Yine de, Hatay' dan, Gaziantep' ten vs. gelen arkadaşları düşününce biz şanslıyız.

Günaydın . Bende kullanmak istiyorum. Hangisini kullanıyorsun . Bende kullanmak istiyorum. Eğriçayır sitesine girdim bir sürü var . Hangisini kullanmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim. Sana şimdiden iyi tatiller

Maşallah arkadaşım. Ne yedirdin yumurtalarına öyle?
Yarın da döllendiler, bölünüyorlar haberini alırsın inşallah. Sonra da hepsini göbüşüne... Ooooh, gelsin üçüzler

4 saat ne ki, günler benim
Bu hafta başlayayım yapmaya. Aslında daha önce yaptım ama, hem erken almışım yağmur suyunu, hem de daha az dua vardı o tarifte. 1 saatte okudum. Hem kendim içmiştim o zaman. Eşime de bir kere içirmiştim. O yüzden ağırdan aldım zaten. Gevşek davrandım biraz

merhaba arkadaşlar ben dedıgım gıbı sızı takıpteyım .sımdı ızın var 8cı ayın 15 gıbı gıdecegız.4 hafta kalacağız ızınde.normalde 6 hafta.ve esım dedıkı gerı gelıp 10 ay gıbı 2 hafta olan ızınımızı tup bebek adına kullanırız.bende tamam demek zorunda kaldım.1 yılı gectı en son tupumun uzerınden.yanı asagı yukarı 10 cu ayda tup zamanım.bakalım hayırlısı burda olunca bızler ıcın zor oluyo turkıyede olsam 4 ayda bır denerdim.nedıyelım hayırlısı.opusu olan arkadaşlara başarılar.ayrıca acmıla senı arıyamadım esımın cebınden arıyacagım ıcın onsuz bır gun arıyacagım.unuttum sanma senı.ve ensucugum egrıcayır sayfasıbdan neyı aldın detaylı yazarmısın

Selam arkadaşlar,
Tedavimden artan 3 kutu Biosteron'u isteyen birine vermek istiyorum. Bende çok işe yaradı, yavruma çok şükür kavuştum. Parasını istemiyorum, yeter ki birinin işine yarasın yoksa çöp olacaklar

İstanbul Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım. İsteyene elden verebilirim, veya Maltepe civarında eşim elden teslim edebilir. Lütfen ilgilenen bana mesaj atsın.

Not: Hepsinin son kullanma tarihi 2015
Eki Görüntüle 1172194

Son düzenleyen: Moderatör:

Geç olsun da güç olmasın arkadaşım. Zamanın adı belli olunca gelip geçiyor. Zamansız beklemek daha zor. Önemli bir adım atmışsınız bana göre. Şimdi iş sende. O zamana kadar kendine ve yumurtacıklarına iyi bak

Hoşgeldin. Allah yavrunu size bağışlasın. Bizler için de kokla, öp kuzunu

disardayim sana bakmak icin cepten girdim inan gozlerim doldu cok sevindim cnm seni seviyorummm.. hastane farki bu isteee.. masallahhh transfer nezamanmis cnm..

Günaydın . Bende kullanmak istiyorum. Hangisini kullanıyorsun . Bende kullanmak istiyorum. Eğriçayır sitesine girdim bir sürü var . Hangisini kullanmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim. Sana şimdiden iyi tatiller

cnm ari sutu kapsulu var camda 120 tl ye 20 tane tup bebek hastalarina en iyisi o oluyormus yada
saf ari sutu var minicik kavanozda oda iyi ama bence kapsul olani tercih ett..
birde ari sutu bal polen propolis var kavanozda 75 tl ye oda iyi.. bu ucunden birini tercih et bence.. yine yazisiriz sarjim bitiyor..

İnş yarın da güzel haber alırsın, mübarek günlerde bebişlerimize kavuşuruz, umut olmaya devam.....

Tutunan, hiç bırakmayan yumoşlardan olsunlar inşallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim cok sevindim. Bebeklerin seninle kalicak ve insallah kucaginada alacaksin.

Canim hic kendini zora sokma nezaman canin isterse ozaman ararsin ben seni cok iyi anliyorum zaman ve istek bulmak almanyada bazen mümkün olmuyo sartlama kendini herseyi zamana birak senin icin herseyin hayirlisi olsun ama niye bu tatilinizde denemiyorsunuz senin bir ayin bile degerli ama yinede hayirlisini diliyorum senin icin bazen bizlere evet demekten baska birsey birakmiyolar .Arasira yaz bizlere oldumu canim öpüldün

Ay ne güzel haberler bunlar cokkk sükür cok sevindim senin adina allah ordaki 3yumi nin vede senin yardimcin olsun cok güzel haberler tekrardan almani dilerim 9ay boyunca hep iyi haberlerin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…