- 28 Ağustos 2013
- 266
- 104
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.841
Memorialde tedavi olmadığım için yorum yapamam. Memnun olan çok var gördüğüm kadarıyla. İşin bir başka yönü; hepimizin temelde yaş, yumurta sorunu gibi görünse de aslında farklı sıkıntılarımız var. Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Senin sonuç aldığından öteki faydalanamayabilir. O yüzden inşallah derdimize derman olacak kapıları buluruz.
Bu arada Lalapaşa' dan kendi aracımızla 4 saatte Umut' a ulaşıyorduk. Bakma yolu uzattığıma, hemen hemen aynı mesafeler
Senin Gebze' den Şişli' ye gelişinle, benim Lalapaşa' dan Koşuyolu' na gidişim yaklaşık aynı süre. Yine de, Hatay' dan, Gaziantep' ten vs. gelen arkadaşları düşününce biz şanslıyız.
Merhaba, ben de biosteron icmeye basladim. Gercekten ise yariyor mu? Ne kadar kullanmak gerekiyor?Selam arkadaşlar,
Tedavimden artan 3 kutu Biosteron'u isteyen birine vermek istiyorum. Bende çok işe yaradı, yavruma çok şükür kavuştum. Parasını istemiyorum, yeter ki birinin işine yarasın yoksa çöp olacaklar
İstanbul Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım. İsteyene elden verebilirim, veya Maltepe civarında eşim elden teslim edebilir. Lütfen ilgilenen bana mesaj atsın.
Not: Hepsinin son kullanma tarihi 2015
Eki Görüntüle 1172194
Geç olsun da güç olmasın arkadaşım. Zamanın adı belli olunca gelip geçiyor. Zamansız beklemek daha zor.
Mrhb, transfer öncesi olursa sonrası dönemde oruç tutmak bünyeyi olumsuz etkiler mi? Konuyu düşünürken aklıma ensu ile sen geldin, endişem oruçlu dönemde bünyenin alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte embryoyu da kabul etmemesi. Bu konuda bilgilerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum....
merhaba arkadaşlar ben dedıgım gıbı sızı takıpteyım .sımdı ızın var 8cı ayın 15 gıbı gıdecegız.4 hafta kalacağız ızınde.normalde 6 hafta.ve esım dedıkı gerı gelıp 10 ay gıbı 2 hafta olan ızınımızı tup bebek adına kullanırız.bende tamam demek zorunda kaldım.1 yılı gectı en son tupumun uzerınden.yanı asagı yukarı 10 cu ayda tup zamanım.bakalım hayırlısı burda olunca bızler ıcın zor oluyo turkıyede olsam 4 ayda bır denerdim.nedıyelım hayırlısı.opusu olan arkadaşlara başarılar.ayrıca acmıla senı arıyamadım esımın cebınden arıyacagım ıcın onsuz bır gun arıyacagım.unuttum sanma senı.ve ensucugum egrıcayır sayfasıbdan neyı aldın detaylı yazarmısın
Geç olsun da güç olmasın arkadaşım. Zamanın adı belli olunca gelip geçiyor. Zamansız beklemek daha zor.
Mrhb, transfer öncesi olursa sonrası dönemde oruç tutmak bünyeyi olumsuz etkiler mi? Konuyu düşünürken aklıma ensu ile sen geldin, endişem oruçlu dönemde bünyenin alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte embryoyu da kabul etmemesi. Bu konuda bilgilerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum....
canım bir arkadaşım bu konuyu doktoruna sormuş şu anda onunda transferi oldu test gününü bekliyor doktor yemekten çok tüm gün su almamak embriyoyu etkiler tutunmaz demiş.. bol su içmeliyiz biliyorsun..birde tüm ilaçları ve iğneleri akşam saatine bırakacağın için hepsini aynı anda vücuda yükleyince sakıncası olurmuş embriyoya biliyorsun güne yayıyoruz..
senin transferin nezaman canım..
hastaneden aradılar alınan 3 yumurta da kaliteli çıkmış çok şükür yarın 11 de arayacam gelişip gelişmediğini öğrenecez
hemşire telefonda beninle konuşurken gözyaşlarım habire süzülüyordu hadi inşallah arkadaşlar bu yıl hepimize verimli güzel bir yıl olur
evet haklisin. gozumde buyutmemem lazim yolu.. sansliyim yine yakin sayilir..o kadar yasadim avrupa yakasinda biktim kalabaligindan hengamesinden.. tuzlaya gelince hayat varmis dedim ama gel gor ki o tarafa cekiliyorum :)
Aslında yine bünyeye bağlı. Yeterince besin stoğun varsa sorun olmaz. Ama sigara içiyorsan, suyu az içiyorsan, tek yönlü besleniyorsan, oruç tutmasan da problem. Kendin de anlayabilirsin aslında. Oruç tutarken sinirlilik, baş dönmeleri, halsizlik vs. hissediyorsan, tutmamak en iyisi. İleride, bebeğini kucağına alıp memeden kestikten sonra kaza edersin. Bizim dinimiz kolaylık dini. Rabbim, evlat için bırakmak zorunda kaldığımız ibadetlerimizi affeder...
Selam arkadaşlar,
Tedavimden artan 3 kutu Biosteron'u isteyen birine vermek istiyorum. Bende çok işe yaradı, yavruma çok şükür kavuştum. Parasını istemiyorum, yeter ki birinin işine yarasın yoksa çöp olacaklar
İstanbul Anadolu yakasında, Bağdat caddesi yakınındayım. İsteyene elden verebilirim, veya Maltepe civarında eşim elden teslim edebilir. Lütfen ilgilenen bana mesaj atsın.
Not: Hepsinin son kullanma tarihi 2015
Eki Görüntüle 1172194
Her kucağıma aldığımda "Allahım bütün isteyenlere ver" diyorum, inan. Biliyorum ben o meşakkatli yolları çünkü.Hoşgeldin. Allah yavrunu size bağışlasın. Bizler için de kokla, öp kuzunu
Merhaba, ben de biosteron icmeye basladim. Gercekten ise yariyor mu? Ne kadar kullanmak gerekiyor?
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
canım bir arkadaşım bu konuyu doktoruna sormuş şu anda onunda transferi oldu test gününü bekliyor doktor yemekten çok tüm gün su almamak embriyoyu etkiler tutunmaz demiş.. bol su içmeliyiz biliyorsun..birde tüm ilaçları ve iğneleri akşam saatine bırakacağın için hepsini aynı anda vücuda yükleyince sakıncası olurmuş embriyoya biliyorsun güne yayıyoruz..
senin transferin nezaman canım..
Müstakbel teyzeleri teşekkkür, ikilemde kalmıştım, günde 2 lt su içerim, oruç bu sıcaklarda haliyle etkiliyor, 3 temmuzda kontrol var koşullar uygun ise takip eden günlerde transfer yapılır. 3 dondurulmuşum var, tasarruf yaşam biçimi olmuş, ilk tüp denemem olacağı için 1 tanesini alayım diyorum, sizin başka öneriniz olabilir mi?
Müstakbel teyzeleri teşekkkür, ikilemde kalmıştım, günde 2 lt su içerim, oruç bu sıcaklarda haliyle etkiliyor, 3 temmuzda kontrol var koşullar uygun ise takip eden günlerde transfer yapılır. 3 dondurulmuşum var, tasarruf yaşam biçimi olmuş, ilk tüp denemem olacağı için 1 tanesini alayım diyorum, sizin başka öneriniz olabilir mi?
canım inşallah ilkte altın yumurtayı yakalarsın bebeşine kavuşursun.:)) ikitane neden almıyorsun ne güzel bakarsın ikizlerin olur:)
klorsuz su iç cnm bolca.. sakın kabız olma, kabız olacağını hissedersen duphalac şurup kullan birde ev yapımı kayısı kompostusu iç yemeklerin yanında, bol lifli ev yemekleri ye:) ilk üç dört gün birer dilim ananas ye canım.. naneden maydanozdan soğandan sarmısaktan uzak dur söktürücü özelliği var embriyoyu dışarı atabiliyorlar.. oturarak banyo yapma bacaklarının arasına su birikip içine girmesin..
yine konuşuruzz zaten canım..
Amin çok teşekkürler. Allah sizlere de nasip eder inşallah.
canım inşallah ilkte altın yumurtayı yakalarsın bebeşine kavuşursun.:)) ikitane neden almıyorsun ne güzel bakarsın ikizlerin olur:)
klorsuz su iç cnm bolca.. sakın kabız olma, kabız olacağını hissedersen duphalac şurup kullan birde ev yapımı kayısı kompostusu iç yemeklerin yanında, bol lifli ev yemekleri ye:) ilk üç dört gün birer dilim ananas ye canım.. naneden maydanozdan soğandan sarmısaktan uzak dur söktürücü özelliği var embriyoyu dışarı atabiliyorlar.. oturarak banyo yapma bacaklarının arasına su birikip içine girmesin..
yine konuşuruzz zaten canım..
İkizle ilgili birçok kuruntum var, önerilerin için çoookkkk teşekkür, inş hepimizin hayırlısıyla bebişleri olur......
Aslında yine bünyeye bağlı. Yeterince besin stoğun varsa sorun olmaz. Ama sigara içiyorsan, suyu az içiyorsan, tek yönlü besleniyorsan, oruç tutmasan da problem. Kendin de anlayabilirsin aslında. Oruç tutarken sinirlilik, baş dönmeleri, halsizlik vs. hissediyorsan, tutmamak en iyisi. İleride, bebeğini kucağına alıp memeden kestikten sonra kaza edersin. Bizim dinimiz kolaylık dini. Rabbim, evlat için bırakmak zorunda kaldığımız ibadetlerimizi affeder...
Mübarek günde oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum....
Mübarek günde oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum....
Hissetme. Bu, iadesi mümkün olan bir görev. Yıllarca sigara tiryakiliğimle başedemediğim için tutamadım ben. (Allah affetsin) Bir kaç kere sigara için orucumu bozunca öyle günah sahibi olacağıma tutmamayı tercih ettim. Benimkinin yanında, evlat sahibi olabilmek adına görevini ertelemenin sakıncası olmaz. Üstelik tamamen bırakmayacaksın, daha sonra uygun olduğunda yine eda edeceksin. O yüzden suçlama kendini. Allah' a güven, o hepimizin derdini, zayıflığını, niyetini, bizim bile bilmediğimiz hallerimizi, bilir ve anlar...
Su içen insanlara imreniyorum. Bu dönemde biraz daha artır su miktarını. Gerçi zaten yaz sıcağında istemesen de artacak ama, 3 lt. ye çıkarırsan senin avantajın olur. Ayrıca stres ve birikmiş toksinlerini de atacağın için bebeğin daha rahat tutunur. Sabırsızlıkla senin de güzel haberini bekliyorum...
İkizle ilgili birçok kuruntum var, önerilerin için çoookkkk teşekkür, inş hepimizin hayırlısıyla bebişleri olur......
Kuruntularını bir yana bırak. Rabbim sana ikiz nasip edecekse, kuruntuyla sadece kendine engel olursun. Ayrıca ikiz olacaksa tek embriyodan da olur. Kaçışın yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?