Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet haklisin. gozumde buyutmemem lazim yolu.. sansliyim yine yakin sayilir..o kadar yasadim avrupa yakasinda biktim kalabaligindan hengamesinden.. tuzlaya gelince hayat varmis dedim ama gel gor ki o tarafa cekiliyorum :)

Merhaba, ben de biosteron icmeye basladim. Gercekten ise yariyor mu? Ne kadar kullanmak gerekiyor?

canım benim yalnızca tedaviye yönelik gelmeniz aslında psikolojikmen daha güzel olacak. tatilin arasına sokunca insan hem tatil yapmak ister ham aile fertlerini görmek ister bir yandanda iki günde bir hastaneye git gel çok zor.. 10. ay sizin için belkide daha iyi olacak..
eğriçayır. com diye bi adres var orada bizlere uygun olan ürünler 40 gr Arı Sütü, Organik Arı Sütü Ampulu 20 tane birde Organik Arı Sütü Bal Polen Propolis var bunlardan üçü bizlere uygun olanlarmış çünkü merkezleri Mersinde arayıp bi saat derdimi anlattım öyle karar verdiler... ben eşime ilk ikisini sırayla devamlı kullandırıyorum kendimde üçüncü üründen kullanıyorum ama arada diğerlerindende içiyorum.. canım sen farklı bi markada alabilirsin yurt dışında satılan organik ve iyi bir ürün bulursan mutlaka al ve tahta kaşıkla kullan dolapta sakla.. tedaviye kadar kesin faydası olur.. çok çok öptüm..

hadi rast gtsin arkadaşım pgt önerdiler mi sana ?

evet haklisin. gozumde buyutmemem lazim yolu.. sansliyim yine yakin sayilir..o kadar yasadim avrupa yakasinda biktim kalabaligindan hengamesinden.. tuzlaya gelince hayat varmis dedim ama gel gor ki o tarafa cekiliyorum :)

Ah İstanbul
Ben de hem Anadolu, hem Avrupa yakasında kaldım. Memlekete dönünce özellikle eşim derin bir "Ooooh" çekti. Memlekette kalsaydık, tedavi için Ankara' yı araştırıyordum, İzmir daha yakın olduğu halde. İstanbul' u hiç düşünmemiştim çünkü hem fiyatlar uçuk, hem de dediğin gibi yorucu bir şehir. Ama kısmet yine İstanbul' daymış. Allah doğru kapıları açtırsın, doğru insanlarla karşılaştırsın, biz de emeklerimizin karşılığını kucağımıza alacağımız yavrularla görelim inşallah...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Hoşgeldin. Allah yavrunu size bağışlasın. Bizler için de kokla, öp kuzunu
Her kucağıma aldığımda "Allahım bütün isteyenlere ver" diyorum, inan. Biliyorum ben o meşakkatli yolları çünkü.
Allah sabır ve kolaylık versin hepinize. Sevgiler...

Merhaba, ben de biosteron icmeye basladim. Gercekten ise yariyor mu? Ne kadar kullanmak gerekiyor?

Herhalde bünyeden bünyeye değişir ama bende mucize yarattı diyebilirim. 4 ay kullandım, sonunda işe yaradı.
Doktorumun reçetesiyle kullanmıştım, hani kulaktan dolma değil. O başla diyince başladım, opu'da bıraktırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…