- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.861
Arkadaşlar günaydın. Hersabah uykudan moralim bozuk uyanıyorum. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım diye. Çok canım sıkılıyor. Dr un adet görmem için verdiği ilaçta cuma günü bitti. Hala adet olmadım. Ne yapmam ne kullanmam lazım adet görmek için acaba. Böyle belirsizlik içinde olmam çok kötü. Bunalıyorum. Iyiki sizler varsınız. Birtek sizlerle paylaşabiliyorum duygularımı
Arkadaşlar günaydın. Hersabah uykudan moralim bozuk uyanıyorum. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım diye. Çok canım sıkılıyor. Dr un adet görmem için verdiği ilaçta cuma günü bitti. Hala adet olmadım. Ne yapmam ne kullanmam lazım adet görmek için acaba. Böyle belirsizlik içinde olmam çok kötü. Bunalıyorum. Iyiki sizler varsınız. Birtek sizlerle paylaşabiliyorum duygularımı
Kuruntularını bir yana bırak. Rabbim sana ikiz nasip edecekse, kuruntuyla sadece kendine engel olursun. Ayrıca ikiz olacaksa tek embriyodan da olur. Kaçışın yok yani
Merhaba, iyi arkadaşım, düşüncelerinle rahatlamama sebep oldun, çokkk teşekkür, iyiliklerin bumerang gibi sana dönsün, tez zamanda bebişin olsun.....sinüsleri nasıl açabiliriz biliyor musun? İnş. mübarek günlerde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...
Merhaba, iyi arkadaşım, düşüncelerinle rahatlamama sebep oldun, çokkk teşekkür, iyiliklerin bumerang gibi sana dönsün, tez zamanda bebişin olsun.....sinüsleri nasıl açabiliriz biliyor musun? İnş. mübarek günlerde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...
Amin, inşallah.
Tuzlu karbonatlı su iyi geliyor. Bir bardak kaynar suya, mümkünse deniz tuzu iki tatlı kaşığı, bir çay kaşığı da karbonat. Karıştır, burnuna çek.
Bir de Bir orta boy beyaz soğanın suyunu çıkar. (rendeleyip tülbetin içine koy, sık) aynı miktarda bal karıştır. Yaklaşık bir yemek kaşığı kadar bir karışım oluyor. Ocakta kısık ateşte ısıt. Ilıyınca iç. Bir kaç gün devam et. Kardeşim bir kere yaptı, iki sene sinüzit derdi olmadı
Çok doğru söylüyorsun ama çok üzülüyorum.iş yerimde yeni gebe 2 kişi var. Onlar için sevinip kendim için üzülüyorum. Birininde çocuğu 1,5 yaşında.onunla birlikte hamile olmayı planlıyorduk..benim bebeğim yok hala , arkadaşımınki 1,5 yaşına geldi bileAlaracım sen kadar olumsuz düşünürsen dengen o kadar bozulur.Her bünyede aynı tepkiler vermez ilaçlar .Bende tarlusal kullanmıştım klasik herkese genelde veriliyor.Bittikten 4-5 gün sonra adet olmuştum.Sonucda kaderimiz yazılı ve biz bunu değiştiremeyiz sende şu mübarek günlerde üzmesen kendini .Sen kendini paralasan da nasip de ne varsa o olacak.Evlatlı ya da evlatsız..Sabah uykularında bile böyle stresli uyanıyorsan çok dolmuşun demek ..Biraz rahat bırak kendini bunda olmadı sonrakinde inşallah de..Ne yapalım elimizden gelen bu kadar ..Sonuç da doktorla vesile verecekse O verecek.
Kendimizi bu kadar üzersek inan ki işimiz zor yani..Bir tedavimde bir bayanla tanışmıştım dünya güzeli en fazlada 30 yaşında 4. denemesiymiş .Eşinde sorun varmış ve şimdi eşim kanser dedi onun canının derdine düştük umrum da değil dedi bebek artık ..çok üzülmüştüm kıza ...
Çok doğru söylüyorsun ama çok üzülüyorum.iş yerimde yeni gebe 2 kişi var. Onlar için sevinip kendim için üzülüyorum. Birininde çocuğu 1,5 yaşında.onunla birlikte hamile olmayı planlıyorduk..benim bebeğim yok hala , arkadaşımınki 1,5 yaşına geldi bile[/QUO
Ben ne yapayım benim yakın çevrem hamile dolu ,3 arkadaş aynı merkezde tedavi gördük ikisi hamile biri normal yolla ,diğeri tüple.Eşimin kızkardeşi yeni hamile .Sürekli bebek muhabbeti sürekli bebek sıkıntıları sürekli doktor kontrolleri sohbetleri...hemde aynı evın içinde düşün yani ...Allah kuvvet versin bize bizimde sınavımız bu .Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir onu tartar isyankar mı diye böyle düşün yoksa zor yani..
Arkadaşım, kusura bakma bu mesajını bugün gördüm.
Ne güzel dua etmişsin, mesajı otobüste gördüm, dudaklarım titredi okurken. Utanmasam koca kadın otobüste salacaktım gözyaşlarımı. Benim tedavi Ağustos Eylül gibi. Tam günü belli değil. Aslında iyi oldu, bu ara kafamı toplatıyorum. Bitkisel destekler göndermiş babam, ve yağmur suyum hala beni bekliyor. Tedaviye ara verince beklemeye aldım onu da. Şimdi mübarek ayda Allah izin verirse ben de içerim.
Rabbim bereketinden, mucizelerinden bizlere de nasip etsin inşallah...
Amin, inşallah.
Tuzlu karbonatlı su iyi geliyor. Bir bardak kaynar suya, mümkünse deniz tuzu iki tatlı kaşığı, bir çay kaşığı da karbonat. Karıştır, burnuna çek.
Bir de Bir orta boy beyaz soğanın suyunu çıkar. (rendeleyip tülbetin içine koy, sık) aynı miktarda bal karıştır. Yaklaşık bir yemek kaşığı kadar bir karışım oluyor. Ocakta kısık ateşte ısıt. Ilıyınca iç. Bir kaç gün devam et. Kardeşim bir kere yaptı, iki sene sinüzit derdi olmadı
Teşekkürler arkadaşım...Bir zamanlar ben de doğunun kuzeyi ve güneyinde çalıştım. Senin yaşadığın yeri gayet iyi anlıyorum..Verdiğin bilgiler ve moral için de tekrar çooookkkk sağolllllll.
Maşallah arkadaşım. Ne yedirdin yumurtalarına öyle?
Yarın da döllendiler, bölünüyorlar haberini alırsın inşallah. Sonra da hepsini göbüşüne... Ooooh, gelsin üçüzler
Ic hemen yawww kaç ay oldu
Teşekkürler arkadaşım...Bir zamanlar ben de doğunun kuzeyi ve güneyinde çalıştım. Senin yaşadığın yeri gayet iyi anlıyorum..Verdiğin bilgiler ve moral için de tekrar çooookkkk sağolllllll.
Rica ederim arkadaşım, şifa olsun.
allahım şükürler olsun 3 yumurtamda 1. kalite döllenmiş mutluluktan uçablirim inşallah sonuna kadar öğle devam eder arkadaşlar herkese söylüyorum
bal çörekotu tarçın bir kavanoz bal aldım içineçekil miş çörekotu ve tarçın katım bir sonraki adetime kadar her sabah aç karna 2 çay kaşığı yedim bunun yumurta kalitesinde etkili olduğunu düşünüyorum sizde deneyin nasıl olsa keybedecek bir şeyimiz yok hemşire bana sonuçları söylerken dönüp 68 limisiniz diye tekrar tekrar soruyor oda çok şaşırdı allahım pozitif sonucunu görmeme nasip etsin inşallah cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?