Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar günaydın. Hersabah uykudan moralim bozuk uyanıyorum. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım diye. Çok canım sıkılıyor. Dr un adet görmem için verdiği ilaçta cuma günü bitti. Hala adet olmadım. Ne yapmam ne kullanmam lazım adet görmek için acaba. Böyle belirsizlik içinde olmam çok kötü. Bunalıyorum. Iyiki sizler varsınız. Birtek sizlerle paylaşabiliyorum duygularımı

en erken 3 gün önce etki eder o tip ilaçlar. erken daha. endişe etme

Doktorunla görüş. Alternatif bir şey önerecektir.
Bir iki tavsiye de benden olsun istersen (Alıntıdır)
Adet gecikmelerinin temel sebebi yeterince progesteron hormonunun üretilmemesidir. Bu nedenle progesterona yönelik ilaçlar alınması adetin de zamanında gelmesini sağlayacaktır. Çünkü bu endimetriumun devreye geçmesini ve regl döneminin başlamasını sağlayıcı etki gösterir.

Bunların dışında havuç, maydonoz, dereotu, hayıt tüketebilirsin. Bu arada incir, ananas ve papaya da adet görmeyi kolaylaştırıyormuş.

Nübüvvet duası, ışığın peygamberi duasının çok büyük faydaları bulunmaktadır. Bu duayı okumayı alışkanlık haline getirenleri Peygamberimiz (s.a.v.) görmektedir. Hz Muhammed (s.a.v.) camide ibadet ettiği anda bu dua Cebrail (a.s.) tarafından teslim edilmiştir. Peygamberimize "Nuru Nübüvvet duasını getirmek için Allah tarafından gönderildim." demiştir. Bütün günahlar bu dua aracılığıyla, Allah tarafından affedilir. Allah'ın kullarına hediyesi olan bu duayı, İmam Hüseyin ve İmam Hasan okumuştur. Büyüleri bozan, zenginliğe neden olan, hastalıkları tedavi eden bu duayı sizler de okumalısınız.
Nübüvvet duasının fazileti

• Her namazın ardından 5 defa okumak, her türlü isteğin elde edilmesini sağlar.
  • Düşmanlar için okunduğunda, her türlü kötülükten emin olursunuz.
  • Arapça olarak üzerinde taşımak, evde ve işyerinde bulundurmak her türlü kötülükten ve cinlerden korunmaya yardımı olur.
  • Her gün okumak kabir azabından kurtarır.
  • Pazar günleri okumak, sağlıklı olmaya ve genç görünmeye vesile olur.
  • Susam yağı ya da hindistan cevizi yağına okunarak, hasta olana sürüldüğünde şifa verir.
  • Hasta olan göze okunur, üflenirse iyileşme sağlanır. Kendi gözünüze okumak istediğinizde suya okuyarak, gözünüze sürmelisiniz.
  • Hacetleriniz için, iki rekat namaz kılarak, namazdan sonra Fatiha tavassul yaparak 7 defa okuyarak dua ediniz.
  • Hayal ettiğiniz kişiyle evlenmek için, bir gün oruç tutarak, geceleyin 100 defa okuyarak du edin.
  • Cumartesi gecesi 100 defa okunduğunda, merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.
  • Alkolü bırakmak, zalimlerin yumuşaması için, kolay doğum yapmak için okunmalıdır.
  • Cuma geceleri 100 defa okumak, cinlerden korunmayı sağlar. 50 defa okuma her türlü kötülükten korur.
  • Zengin olmak isteyenler Cuma gecesi zerdeçal ve safran üzerine 100 defa okuyarak, bunu toprağa gömmelidir.
  • Hayvanların itaati için, Perşembe gecesi okunmalıdır.
  • Pazartesi gecesi okumak, felaketleri uzaklaştırır, Cumartesi gecesi 100 defa okumak güzel rüya görmeye sebep olur.
  • Her gün güneş batımında okunursa, Allah tüm günahlarınızı affeder.

Nübüvvet duası
"Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme zi's sultanil aziym. Ve zi'l menni'l kadim. Ve zi'l vechi'l kerim. Ve veliyyi'l kelimati't tammati ve'd da'veti'l müstecebati akili'l Hasani ve'l Hüseyni min enfusi'l hakki aynu'l kudreti ve'n nezıriyna ve aynu'l cinni ve'l insi ve'ş şeyatiyni. Ve in yekadullezine keferü le yuzlikuneke bi ebsarihim lemma semiuz zikra ve yekuluneinnehu le mecnun. Ve ma hüve illa zikrun lil alemin. Ve mustecabi lokm'anul hakıymı. Ve varise Suleymanu Davud ve Aleyhima's selamu'l el vedudu 7 defa okunacak (Allah'a kalbin niyeti söyl'e) Zü'l arşi'l mecid. Tavvil umri ve sahhih cesedi vakdi haceti ve ekşir emvali ve evladi ve habbibi li'n naşi ecmaıyne. Ve teba'ade'l adavete kullu min beni Ademe aleyhi's selamü men kane hayyav ve yahikka'l kavlu alel kafirin. Ve kul cael hakku ve zehekal batılu, innel batıle kane zehuka. Ve nunezzilu minel kur'ani ma hüve şifaün ve rahmetun lil mu'minine ve la yeziduz zalimine illa hasaran 17/ İsra 81-82 Sübhane Rabbike rabbil izzeti amma yasifün. Ve selamun alel mürselin, Ve hamdü lillahi rabbil alemin. A'min."

Nübüvvet duası meali
"Allah'ın rahman ve rahim olan adıyla. Allah'ım çok yücesin. Ve çok kudretli, ezelisin. Ve çok cömert, kerimsin. Ve dostlarının kelimelerine, davetlerine icabet edenlerin, Hz Hasan ve Hüseyin nefislerinin hakkı için gözlerin nazarından, insanların cinlerin ve şeytanın nazarından koru. İnkar edenler zikri işittiklerinde, nereyse seni gözleriyle devirecek. Hala kinlerinden O delidir derler. Halbuki O ancak alemlere öğüttür. Kur'an'a icabet edenlere, H Davud'un eşi, Hz Süleyman'a selam olsun. Allah'ım sen iyi kullarını seven, onlara rahmet veren, rızasına erdiren, yüce arşın sahibi, yüce Mecidsin. Ömrümü uzat, bedenimi arındır, evladımı, malımı, sevdiklerimi topla, arttır. Hz Adem zamanından beri düşmanlarını ve diri olanları uyarması, kafirler hakkında sözlü azabı gerçekleştirirsin. Sen şüphesiz her şeye kadirsin. İzzet sahibi Rabbin, onların dediklerinden yücedir, münezzehtir. Bütün peygamberlere selam olsun. Hamd alemlerin rabbi Allah'adır."

Bebek duası, anne babalar çocuk sahibi olmak istediklerinde, unutmamaları gereken şey Allah'ın dilediğine çocuk vereceğidir. Bu durum Kuran'daki ayetlerde belirtilmiştir. Bu yüzden isyan etmek yerine, tıbbi olarak gerekenleri yaparak, Allah'a dua etmektir.
Bebek sahibi olmak için yapılacak dualar
Çocuk sahibi olamayan bir kadın, 7 gün oruç tutarak iftar zamanında, "Ya Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" esmalarını suya 21 defa okuyup üfleyerek iftarını açarsa, Yüce Rabbimiz bunların hürmetine kendisine makbul bir çocuk ihsan edecektir.

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min ali Yakub." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğü eşüddeküm" Meali, "Binnaenaleyh, bana tarafından bir oğul ihsan et, Bana mirasçı olsun, Yakub hanedanına mirasçı olsun. Sonra bebek çıkan, sizi güçlü bir çağa erişmeniz için."
Çocuk sahibi olmak isteyenler, Allah'tan bir dileği olanlar, günde 700 defa istiğfar okumalıdır.
İki rekat namaz kılarak, sevabını Silsile-i aliyye alimlerinin ruhuna hediye ederek, bunların hürmetine diye dua edilmelidir. "Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip et." diye dua ederek, "Bu duamı Silsile-i aliyye alimleri hürmetine kabul et." demelidir. Sabah ve yatsı namazları kılındıktan sonra Silsile-i aliyye isimlerinin ruhlarına Fatiha okuyarak gönderilen dualar kabul olur.
Usulüne uygun Ayat-i hırz okunur ve taşınırsa, istenilene sahip olunur.
Çocuğu olmayanlar, bebek sahibi olmak için beş vakit namazın ardından 1000 defa "La ilahe illallah" diyerek, "Ya Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et." diye dua etmelidir. Allah'ın izniyle evlat sahibi olacağı umulur.
Bebek sahibi olmak için, Abese suresinin 18.-19.-20. ayetleri okunmalıdır. "Min eyyi şey'in halakah. Min nutfeh, halakahu fe kadderah. Summes sebile yesserah." Meali, "Allah onu neyle yarattı* Bir nutfeden yarattı ve ona şekil verdi. Sonra ona yolunu kolaylaştırdı." Yüce Rabbim herkesin yüzünü güldürsün, herkesin hakkında hayırlısını ihsan etsin inşallah.
Dinine bağlı, düzgün bir imanı olan salih kişiler, gece yattıklarında İhlas suresini okuyarak, "Ya Rabbi! bana bir oğul ihsan edersen adını Muhammed koyacağım." derse, Allahü Teala'nın izni ile erkek çocuğu olur.
Hz Zekeriya Aleyhisselamın istediği çocuğu, Cenab-ı Hakkın kabul ettiği Kuran'daki ayetlerde belirtilmiştir. Bu dualar Al-i İmran suresi 38. ayete göre, "Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semiü-d dua." Meali, "Zekeriya Rabbine şöyle dua eder, Rabbim! Bana katından temiz nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin." Bu ayet dua şeklinde okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olabilirsiniz.
Diğer dua ise, Enbiya suresi 89. ayet, "Rabbi la tezerni ferden ve ente hayru'l varisin." Meali, "Rabbim beni evlatsız yalnız bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. Baki kalan her şeyin sahibisin." Ayetin devamında Biz onun duasını kabul ederek, ona Yahya'yı ihsan ettik. Yaşlı hanımını çocuk doğuracak duruma getirdik. Cenabı Allah'tan çocuk isteyenler, bu duaları her zaman okuyabilir.

Merhababa, adet olmak için biraz daha bekle, bende 4 cm. kist vardı, adet gecikmişti, tarlusal kullandım, bitiminden 12 gün sonra adet gördüm ve kist te gitmişti, nasıl olsa gelecek dert etmemeye çalışırsan bünyen daha olumlu etkilenir....

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar

2220 canım yazdığın dualar çok güzel paylaşımın için sağol

tedavide olan arkadaşlar inşallah bebeklerine kavuşur

bizlerde tedaviye başlamadan doğal yolla yada hayırlı insaflı doktorlarla karşılaşır bu yıl bitmeden hamile kalır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Henüz çok erken.Benim 9-10 güne ancak geliyor ilaç bittikten sonra.Endişe etmeyin.10 gün sonra hala gelmemişse doktorunuz başka ilaç verecektir

Alaracım sen kadar olumsuz düşünürsen dengen o kadar bozulur.Her bünyede aynı tepkiler vermez ilaçlar .Bende tarlusal kullanmıştım klasik herkese genelde veriliyor.Bittikten 4-5 gün sonra adet olmuştum.Sonucda kaderimiz yazılı ve biz bunu değiştiremeyiz sende şu mübarek günlerde üzmesen kendini .Sen kendini paralasan da nasip de ne varsa o olacak.Evlatlı ya da evlatsız..Sabah uykularında bile böyle stresli uyanıyorsan çok dolmuşun demek ..Biraz rahat bırak kendini bunda olmadı sonrakinde inşallah de..Ne yapalım elimizden gelen bu kadar ..Sonuç da doktorla vesile verecekse O verecek.

Kendimizi bu kadar üzersek inan ki işimiz zor yani..Bir tedavimde bir bayanla tanışmıştım dünya güzeli en fazlada 30 yaşında 4. denemesiymiş .Eşinde sorun varmış ve şimdi eşim kanser dedi onun canının derdine düştük umrum da değil dedi bebek artık ..çok üzülmüştüm kıza ...

Çok doğru söylüyorsun ama çok üzülüyorum.iş yerimde yeni gebe 2 kişi var. Onlar için sevinip kendim için üzülüyorum. Birininde çocuğu 1,5 yaşında.onunla birlikte hamile olmayı planlıyorduk..benim bebeğim yok hala , arkadaşımınki 1,5 yaşına geldi bile

Ic hemen yawww kaç ay oldu

Maşallah arkadaşım. Ne yedirdin yumurtalarına öyle?
Yarın da döllendiler, bölünüyorlar haberini alırsın inşallah. Sonra da hepsini göbüşüne... Ooooh, gelsin üçüzler

allahım şükürler olsun 3 yumurtamda 1. kalite döllenmiş mutluluktan uçablirim inşallah sonuna kadar öğle devam eder arkadaşlar herkese söylüyorum
bal çörekotu tarçın bir kavanoz bal aldım içineçekil miş çörekotu ve tarçın katım bir sonraki adetime kadar her sabah aç karna 2 çay kaşığı yedim bunun yumurta kalitesinde etkili olduğunu düşünüyorum sizde deneyin nasıl olsa keybedecek bir şeyimiz yok hemşire bana sonuçları söylerken dönüp 68 limisiniz diye tekrar tekrar soruyor oda çok şaşırdı allahım pozitif sonucunu görmeme nasip etsin inşallah cümlemize

Ic hemen yawww kaç ay oldu

Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş, zamanı gelsin diye bekliyorum
Bir kere içtim diye bunu gevşek tuttum vallahi, yalan yok. Bu hafta okurum Allah izin verirse. C.tesileri İstanbul' a gidip geliyorum kesiliyor diye de oyalanıyorum biraz. Bu haftayı da atlatayım, içmeye de başlarım.
Mesela Cuma okusam, pazar içmeye başlasam sorun olur mu ki?

memorıal ı soran arkadaşlar ben tedavimi orada görüyorum ve hataydan geldim ama hiç pişman değilim şimdiye kadar her şey çok iyi gitti
inşallah sonuna kadar devam eder tanrım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

arkadaşlar ısrarla söylüyorum bal çörekotu tarçın yumurta kalitesi için lütfen deneyin her sabah aç karna üşenmeden ağzınıza 2 çay kaşığı atın

Maşallah arkadaşım. Transfer ne zaman kısmetse?
(Bunu opu için sormuştum, olup gelmiştin, şimdi de al bebeklerini öyle gel )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…