Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ben memoryal de tedavi görüyorum ta hataydan geldim çok memnunum şimdiye kadar her şey iyi gitti keşke baştan gelseydim de paramı ve zamanımı başka yerde harcamasaydım diyorum ama hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var demek allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Maşallah arkadaşım. Transfer ne zaman kısmetse?
(Bunu opu için sormuştum, olup gelmiştin, şimdi de al bebeklerini öyle gel )

canım transfer şimdi olup olmıyacağı belli değil büyük ihtimal yarın belli olur genetik tanı öneriyor doktor embriyoların en iyisini seçip trasfer etmek istiyorlar durumum deyerlendirilip karar verilecek genetik tanıya karar verilirse embriyolar dondurulup 1-2 ay sonra transfer edilecek hayırlısıyla

disardayim sana bakmak icin cepten girdim inan gozlerim doldu cok sevindim cnm seni seviyorummm.. hastane farki bu isteee.. masallahhh transfer nezamanmis cnm..

canım benim rabbim sanada güzel haberler nasip etsin inşallah sana bir güzel haber daha veriğim 3 yumurtam da 1. kalite döllenmiş gözyaşlarım sel oldu allahım sonucunuda pozitif göstersin inşallah seni çooooooook öpüyorum
canım bütün arkadaşlara önerdiğim gibi yumurta kalitesi için lütfen bal tarçın çörekotu kürüne bie an önce başla diyorum bir kavanoz bal al içine bolca tarçın ve çekilmiş çörekotu karıştır her sabah aç karna 2 çay kaçığı ağzına at üşenmeden hergün uygula lütfen senin güzel haberlerini almayı çok istiyorum canım benim öpüyorum çoook

bana yazıpta cevap veremediğim bütün arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum nette fazla takılamadığım için herkese yazamıyorum
hepinizi çoook seviyorum rabbim bu mübarak ayda hepimize sağlıklı sonuçlar nasip etsin hepinizi çooook öpüyorum

maşallah canım 3 yumurtanda döllenmiş ne güzel 3 nüde koyacaklar mı bide üçüz oluyomuş

Üçü de kaliteli olsun, bekletmeden koysunlar inşallah. Ezan okunuyor şimdi. Rabbim hakkında en hayırlısını versin.

Hemşehrim çok sevindim ...

ALLAH'ım önce göbeğine sonra kucağına versin üçünüde inşallah !

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ellerine ve yüreğine sağlık benim şeker arkadaşım

Bu arada herkesin Ramazan ayı mübarek olsun, duaları kabul olsun, önce göbeği, sonra evi çocuk dolsun, beni sorarsanız Hamdolsun

Harika bir haber buuuu transfer ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…