Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimkilerde bazen, genelde, devamlı birikir....

En son ne zaman ütü yaptığımı hatırlamıyorum bile. Arada lazım olanı ütüleyip gerisini bırakıyorum. Bahanem hazır, kediler rahat bırakmıyor. Her yaptığımı yakından izlemeye çalışıyorlar. Ütünün önüne yatıyorlar, kabloyla oynuyorlar, çamaşırlara tırnaklarını geçirip çekiştiriyorlar, mecburen bırakıyorum. Ama bu kadarı da ayıp artık

Ütü ağırlık yapar yap bitir ferahla derdi rahmetli anneannem..bir de camları temiz tut ki evine aydınlık enerjisi girer derler bunu da ben bi yerde okumustum aklımda kalmış...o sebepten ben de bi cam takıntısı var yağmur yağar peşine ben kabaca ya da detaylı farketmez cam temizlerim..

Ay nerde o günler icimi birtek buraya aciyorum diger tarafim hep kapali ama ne yazilmis cizilmisse hepsi de dogru icimizdeki olan bitenle önce hesaplasmaliyiz ne varsa dokmeliyiz ortaya, ya sana bir gelsem bir karsilasak nerden basima sardim bunu dersin hahaha saka bir yana ama dün ya sandigimiz kadar büyük degil birde bakmisin karsinda ve kedilerini caliyorum olurmu olur taktim bu kedilere ben

tbmm.gov.tr sayfasında milletvekillerinin mail adreslerinin listesi var. Hepsine göndermeyi düşünüyorum. Son hali bu mudur? Eklemek istediğiniz bir şeyler var mıdır? Hafta sonuna kadar toparlayalım. Ondan sonra haftada bir bombardıman yapmaya başlarız

Ben ilk defa okudum ve kendi oayıma pek çokmalıntı yaptım teşekkürler arkadaşım

Birsey degil canim ya vesile oluyo böyle seyleri paylasmak

Ay ne güzel yazmisin canim cok sagol da bu bebegin mink midesinden ne istediler ay kiyamam ben ona allah anali babali büyütsün darisi senin bizlerin basina Amin

ALARA
Yolumuz nekadar uzun ve cikmaz olursa olsun yola devam bozma moralini canim hep pozitif olmaliyiz allaha sigin en hayirlisini ancak o verir

Kizlar cok özür bir sayfayi kapladim belki okumussunuzdur ama kücük bir hatirlatma

bi cirpida okudum valla. eline saglik. kesinlikle katiliyorum yazdiklarina. durumumu ilk ogrendigimde kötü hissettim kendimi ama geçti o gunler. Ben elimden geleni yaparim gerisini Allaha bırakırım. inanıyorum mutlaka o guzel gunler bulacak bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay eline koluna saglik harika olmus canim allah senden razi olsun ve sanachayirli evlatlar nasip etsin canim

[MENTION][/MENTION]

canım transfer olup olmayacağı yarın belli olacak gerek duyulursa genetik tanı için 1-2 aysonra yapılacak

canim neden genetik tani yapacaklar bunu hastanemi soyledi nedenini sordunmu..
neye bakiyorlarmis genetik tanida acaba... 3 yumurtayida transfer etsinler canim ayirmasinlar ya.. cok optum cnm..

ALARA
Yolumuz nekadar uzun ve cikmaz olursa olsun yola devam bozma moralini canim hep pozitif olmaliyiz allaha sigin en hayirlisini ancak o verir

Kizlar cok özür bir sayfayi kapladim belki okumussunuzdur ama kücük bir hatirlatma

Baştan sona kadar soluk almadan okudum. Ne kadar ince yerlerden gözlemlerin ve deyenimlerin olmuş. Paylaşımın için çok teşekkür ederim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

çok iyi olmuş hakkaten. yarin işim elverdiği surece kopyala yapistir toplarim adresleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim neden genetik tani yapacaklar bunu hastanemi soyledi nedenini sordunmu..
neye bakiyorlarmis genetik tanida acaba... 3 yumurtayida transfer etsinler canim ayirmasinlar ya.. cok optum cnm..

Ensu cum banada genetik tanı yapabiliriz demişlerdi sanırım tekrarlayan düşüklerde rahim vs de problem yoksa genetiğe yöneliyorlar ama üç tane için ben olsam istemem üçünüde koyun derdim

Demek ondanmış bütün yorgunluğum. Ütüledikçe yük kalktı üzerimden gerçekten. Bitiremedim, taksit taksit yapıyorum. Ama olsun. Dün cam silmiştim yavaş yavaş. Sıkıldıkça birini yaparsam epey hafiflerim. Nur içinde yatsın rahmetli anneannen. Eskiler çocuklarını sanat gibi eğitiyorlarmış. Ama ben ne zaman bu kadar dağıldım anlamıyorum. Yaz günü bile bayılırdım ütü yapmaya. Ve camlar 8. katta otururken bile pırıl pırıldı. Bu sene yağmurlar da geç kesilince salladım. Pek çok şey gibi. Son bir İstanbul daha yapacağım bu hafta sonu. Ondan sonra bayrama kadar evim evim güzel evim

Valla eskiler bir başkaymış arkadaşım hepimizin rahmetlileri nur içinde yatsın...ben de senin msjın üzerine yaptım ütüleri bi ferahladım artık psikolojik mi bilmiyorum ama ferahladım..dediğin gibi sıkıldıkça bişeyi ortadan kaldırmak lazım yorulmadan ..enerji bizi bulsun doldursun diye...

Demem öyle. Anlattığımı anlayan insanlara hasretim ben.
Kendi içimdekileri çözmenin yollarını buluyorum yavaş yavaş. Özüme dönüyorum demeliyim. Son 10 yılda değiştim, bu kadar karıştım, çöktüm. Doğaçlama yaşardım, şimdi nasıldı diye düşünüyorum.
Bu arada kedilere ilave olacak 10 gün içinde, yavrulardan istediğin kadar çalabilirsin. Üstüne limonata içeriz karşılıklı

Ay eline koluna saglik harika olmus canim allah senden razi olsun ve sanachayirli evlatlar nasip etsin canim

Afiyet olsuuun
İşin aslı, malzeme benden, pişirmesi WishDuygu' dan oldu. Onun da emeğine sağlık...
Allah hepimizden razı olsun, hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Alalım çocukları da, herkese uygun bir deniz kenarında hep beraber düşman çatlatalım inşallah

Ensu cum banada genetik tanı yapabiliriz demişlerdi sanırım tekrarlayan düşüklerde rahim vs de problem yoksa genetiğe yöneliyorlar ama üç tane için ben olsam istemem üçünüde koyun derdim

:)) bende o yuzden demistim canim.. hepsini transfer etsinler daha iyi.. neyse bi bildikleri vardir belki.. sonu iyi olsunda cnm artik raziyiz herseye:))

ALARA

canim benim.. kalp gozun nekadar guzell.. yola devam canim sonuna kadar.. bebisleri kucagimiza alana kadar..
dun gece bir ruya gordum, ruyamda bebek alinan bi bolge varmis demirlerle kapaliymis o bolgeye girmeye esimle cok ugrasiyorduk demiri gecmeye bi turlu gecemiyorduk.. sonra ben kisa donem bi hamilelek geciriyormusum ve bebegim doguyormuski kup kuru kollari olan bi ot.. kurumus ota bebegim diye sariliyordum.. ( canim kurumus bozkirlar gibi kuru ot doguruyordum galiba hic bebegim olmayacak hep boyle ruyalar goruyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…