Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ramazan'ın ilk günü kendime 485 cc.lik bardak aldım. Buzu doldurup içine Su içmek için.

Ahh şimdi olsa da içsem

Eşim iftarda " damacana ile içsen daha iyiydi" diyor ,bardağıma bakıpta.

Halbuki kutuda 3 bardak var. Biri ile de kendi içsin

Müdür yardımcımız "iade kabul etmiyoruz yaz üzerine, gelmesinler bir daha" dedi

Hehe, baba adammış müdürünüz

Şalgam ben de istiyoommmm
Senin tarif te güzelmiş. Rahatlatır insanı. Ihlamura duyduğun sevgi gözlerimi yaşarttı bu arada

Senin bu kızlarına gösterdiğin hoşgörüyü ben annemden görmedim ya hu.

O iş yapacakta ben yatıyorum diye uyanmamı bekleyecek. PEHHHH !

Avazı çıktığı kadar bağırır ve gürültü yapardı.

bacım bu maydonoz nasıl olcak yapıp içsem bu gün adetimin 2 günü faydası olurmu? :26:bana agrı kesici adetimi şıp diye kesi yo hiç içmem

afiyet olsun balım hay MAŞALLAH inş kendi bebişlerin olurda iş yapamıyorum yawrularım uyuyo dersin inşşş

2220:
Senin tarif te güzelmiş. Rahatlatır insanı. Ihlamura duyduğun sevgi gözlerimi yaşarttı bu arada [/QUOTE]

Değil mi yaa, sevdiğimi bıktırmadan severim ben

Canım şalgam sana feda olsun, yalnız evlendiğimden beri yaptığım şalgamda eşimin bir tespiti oldu:

Aç karnına içince bağırsakta hiç bir şey bırakmıyor.

DETOKS diyor eşim, denedim doğru, bunca yıldır hep yemeklerin yanında içtiğimden böyle bir özelliğini farketmemişim..

Son düzenleme:
2220:
Senin tarif te güzelmiş. Rahatlatır insanı. Ihlamura duyduğun sevgi gözlerimi yaşarttı bu arada

Değil mi yaa, sevdiğimi bıktırmadan severim ben

Canım şalgam sana feda olsun, yalnız evlendiğimden beri yaptığım şalgamda eşimin bir tespiti oldu:

Aç karnına içince bağırsakta hiç bir şey bırakmıyor.

DETOKS diyor eşim, denedim doğru, bunca yıldır hep yemeklerin yanında içtiğimden böyle bir özelliğini farketmemişim..[/QUOTE]

Bıktır biraz
Demek şalgamın da zayıflatma özelliği var. Daha çok sevdim şimdi
Dörtyol' dan ayrılacağımız zaman tepeden tırnağa ıslatmışlardı beni şalgamla. Yüzüm gözüm kıpkırmızı gelmiştim eve. Bronzlaştırıcı etkisi de var yani
Özledim işte yaaa. Ramazan ramazan künefe diyorum, şalgam diyorum, ekşili çorba diyorum. Portakal bahçelerinin mis kokusu diyorum... Daha da bir şey demiyorum

Sevenlerimi çok bekletmeyeyim dedim

tabiki seviyoruz hg bacım sana yine bi sorum olacak inş çok olmamışımdr bacım eşim bna incir kurusu receli almış bende kaşık kaşık yiyorum bide kuru inçir yiyorum yuma faydası olurmu? hani incir kürü yapıyolar ya bnde bunu yapayım dedim sence? :26:

Faydası olur, neden olmasın? Alman gereken özellikler çekirdekte çoğunlukla. Çekirdeksiz incir yemediğin sürece sorun yok

Benim annem de öyleydi ki. Odanın kapısının önüne dikelir, ciyak ciyak bağırırdı. Eşim de öyle uyandırıyor üstelik Belki ondan bu kadar hassasım uyuyana karşı.

8-10 dal maydonozu bir bardak suda saplarıyla kaynatıp, süzdükten sonra suyunu içiyorsun. İltihap varsa onu da söküyor. Bir limonun da suyunu eklersen zayıflatıcı etkisi de var. Bir başka tarif te, 14- 15 dal maydonoz, bir limonun suyu iki bardak suyu blenderden geçirip o yeşil suyu içmek şeklinde. Hangisini seversen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…