- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.121
Müdür yardımcımız "iade kabul etmiyoruz yaz üzerine, gelmesinler bir daha" dedi
Senin bu tavsiye ettiklerini içsem, hastanelik olurum ben
İçeceklerim belli = SU - Çay - Kahve- Ayran- Şalgam.
Sancım olursa 40 yılda bir nane-limon-kekik-elma karışımını kaynatıp içerim.
Hıı birde ıhlamur severim ( en son 3 sene önce içmiştim )
Ooooh mis. Eline sağlık
Kızlarıma kıyamıyorum teyzesi. Birisi hamile diye uyuyor (ama bebekleri içeride maç yapıyor sanki, fıkır fıkırlar maşallah), birisi yavrularını emzirdi, yoruldu. Diğeri de yaramazlıktan bitkin düştü. Bebekler sürekli uykuda zaten... Evde böööle bi uyku mahmurluğu var sorma gitsin. Köpeğim zaten miskindir biraz. Herkes uyuyunca, sataşanı olmayınca, o da sızdı. :111:
bacım bu maydonoz nasıl olcak yapıp içsem bu gün adetimin 2 günü faydası olurmu? :26:bana agrı kesici adetimi şıp diye kesi yo hiç içmemBende ağrı kesiciler artırıyor kanamayı. Ama tedavi öncesi tavsiye etmem, ağrı kesiciler rahmi inceltiyor çünkü.
Yine de maydonoz, nane veya papatya kaynatıp sularını içmek adet söktürücü olarak kullanılıyor.
Ooooh mis. Eline sağlık
Kızlarıma kıyamıyorum teyzesi. Birisi hamile diye uyuyor (ama bebekleri içeride maç yapıyor sanki, fıkır fıkırlar maşallah), birisi yavrularını emzirdi, yoruldu. Diğeri de yaramazlıktan bitkin düştü. Bebekler sürekli uykuda zaten... Evde böööle bi uyku mahmurluğu var sorma gitsin. Köpeğim zaten miskindir biraz. Herkes uyuyunca, sataşanı olmayınca, o da sızdı. :111:
Ben bi yürüyüp gelem. 14:00 gibi gelirim. Özleyin beni bakiym
oleeeeyyyy ve giyorum bebişlerimi almaya, aradılar 2,30 da transfer arkadaşlar bana şans dileğin lütfennnn hepinizi çoooook öpüyorum
2220:
Şalgam ben de istiyoommmm
Senin tarif te güzelmiş. Rahatlatır insanı. Ihlamura duyduğun sevgi gözlerimi yaşarttı bu arada
MAŞALLAH çabık geldin kıı
Sevenlerimi çok bekletmeyeyim dedim
tabiki seviyoruz hgbacım sana yine bi sorum olacak inş çok olmamışımdr bacım eşim bna incir kurusu receli almış bende kaşık kaşık yiyorum bide kuru inçir yiyorum yuma faydası olurmu? hani incir kürü yapıyolar ya bnde bunu yapayım dedim sence? :26:
İyi yolculuklar arkadaşım...
Faydası olur, neden olmasın? Alman gereken özellikler çekirdekte çoğunlukla. Çekirdeksiz incir yemediğin sürece sorun yok
Senin bu kızlarına gösterdiğin hoşgörüyü ben annemden görmedim ya hu.
O iş yapacakta ben yatıyorum diye uyanmamı bekleyecek. PEHHHH !
Avazı çıktığı kadar bağırır ve gürültü yapardı.
bacım bu maydonoz nasıl olcak yapıp içsem bu gün adetimin 2 günü faydası olurmu? :26:bana agrı kesici adetimi şıp diye kesi yo hiç içmem
afiyet olsun balımhay MAŞALLAH inş kendi bebişlerin olurda iş yapamıyorum yawrularım uyuyo dersin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?