Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bacım kac dk kaynatacagım maydonozu? ben tüp bebek yaptrmıyacagım canım aşılama olcak benimkisi

Aminnnnnnnn :116: Gerçek olsun güzel rüyalar... Popom açıkta kalsa da güzel rüyalar gerçek olsun (açık değildi üşüyorum bu aralar üstümde polar pijama altı vardı resmen, gecelik zaten giymem, gereksiz, çünkü boynuma birikiyor nasıl olsa çıplak yatıyorum daha iyi) Rüyalarımız da hayallarimiz de güzel olsun, gerçek olsun :)

Nar suyu ve ekşisi işini hallettim, çok teşekkürler hepinize... Evde vardı.. Mayıs ayındaki seyahatte de Antalya Mersin vs. gezerken yine almıştım. Evde halis mulis nar ekşisi hiç eksik olmaz. Zeytinyağı (soğuk sıkma) nar ekşisi, dağ kekiği olmmazsa olmazlarımız. (Marketlerdeki nar ekşisi sosu hiç güzel değil) Nar suyu içinde Macro da doğal sıkma var katkısız şişelenmiş onlardan da aldım. Ofiste ondan içiyorum 2 bardak. Enerjimi kattı nedir dün gece malum gece yarısı eve gittim, sabah kuaför, öğlen ofis, öğleden sonra 2 toplantı, şimdi yine ofis, akşama yemeğe misafirlik o bu şu derken ne zaman uyuyorum uyuyacağım işte onu bilemedim.

Hoş geldin... Yol arkadaşlarımız bir bir dileklerine kavuşuyor, umarım sen de tez zamanda kavuşursun.
Zorlu süreçlerin etkili tedavilerle son bulmuştur umarım artık. Ve şimdi yeniden eskisinden daha tecrübeli ama ilk gün gibi heyecanlı, önce kalbinde sonra karnında kelebekler uçuşturacak bir tedavin olsun, son olsun... Arındığın tüm korkuların mutluluk olarak sana dönsün... Maddi manevi gücün çok, şansın bol olsun... Belki birebir aynı değil ama her biri kendi içinde farklı tecrübe barındıran ortak süreçlerimizde birbirimizden güç alıyoruz... Yeniden hoş geldin

Süpersin hatun kişi ....
Hepimiz güzeliz, hepimiz süperiz

oleeeeyyyy ve giyorum bebişlerimi almaya, aradılar 2,30 da transfer arkadaşlar bana şans dileğin lütfennnn hepinizi çoooook öpüyorum

Şimdi şu an bir iki gecikme olmadıysa bebeklerin seninle :118::119::129:
Daha önce yazdım ama telefondan yazdım alıntısız görmemiş olabilirsin, endişelerle bir sürü soruyla yola çıkıp geldin, 1 derken 3 ledin... Hep şansın yaver gitsin... 3 katı mutluluklar yaşa hep.

Çok ama çok heyecanlı bu anların mutluluklarının başlangıcı olsun sonrasındaki mutlulukların bunu bile unuttursun
Ben de heyecanla bekliyorum... Güzel olan her şey gelip gelip bizi bulsun e mi

bebeklerve için imgelediğim gelecek inşallah durumun böyle olsun!

Uğurlar olsun hepimize

tamam cnm dogru kalmis aklimda iyice emin oldum cok sagol bende eminim bes kez ararim.. :)) insallah sonu iyi gelecekte ben plajda sigara icmeye basladim iki ay sonra o nasil olacak onu bilmiyorum gunde bi tane ama icmemeliyim..

tamam cnm dogru kalmis aklimda iyice emin oldum cok sagol bende eminim bes kez ararim.. :)) insallah sonu iyi gelecekte ben plajda sigara icmeye basladim iki ay sonra o nasil olacak onu bilmiyorum gunde bi tane ama icmemeliyim..

Tatil güzel geçsin... Böyle kızgın kumlardan, serin sulara girdiğinde "cosss" ettiğinde hissettiğin ferahlama iliklerine işlesin, ferah ferah dön... İyot kokusu kalsın saçlarında sigara değil :)

Sana diyorum da diyene bak...!
Senin tedavin başlayacak teee 2 ay sonra...
Ben tam içindeyim öyle 1 falan da değil bildiğin içiyorum

Doktorum dedi ki her şey yolunda giderse normal ilerlememiz için hiç ama hiç bir neden yok... Ekstra bir şeylere de gerek yok, bunlar bunlar uygulanabilecek şeyler etkisi kanıtlanmamış olsa da etki edebilir. Neler yapabilirim diyorsanız? tek şey söylüyorum sigara içmeyin... En azından azaltın dedi...

Transfer olmadığı sürece kendimi ikna edemiyorum. İkna etmeyince de içiyorum
Muhalefete kodluyum sanırım "dünya örnek var alkoliği, kötü madde bağımlısı, sokakta yatanı kalkanı, iyi beslenmeyeni dahi hamile kalabiliyor sorunların dışında bir sigara engel oluyorsa olsun napayım" derken buluyorum kendimi

Transfer günü yine dur yavaş sür arabayı bir fırt daha içeyim diyeceğim kesin...
(A bu arada 13-14 saat uçuşlu seyahatlerim oldu hiç ama hiç yokluğunu çekmedim, yani istediğimde ya da içmez durumdaysam arızalı bir durumum da yok) niye böyleyim bilmem... Muhalefeti tedavi etmeli önce

(An itibariyle yazarken de içiyorum itiraf ederim)

Aaaabbooooooooo niye neden niçin.......saka bı yana bence bir taneden bişey olmaz artırmaman önemli olan ...c vitamini olan seyler ye tatlım ...

Dünya örnek var bi taneden bişey olmazzz ..kızkardesımın dr u gunde uc dort taneye ızın verıyordu hamileyken sonra kendi istemedi içmedi o ayrı..annem bildiğin vapur bacası gibi içerdi hamileyken,içmeyince bebege daha cok zararı var cok gergın oluyorum dıyede savunurdu kendını..sukur kı kardesler normal arızasız cıktı ...içmemek en iyisi ama içincede içiliyor ...

canim seni cok iyi anliyorum bende gumrukte callisirken alti ayda icmesem o sigarayi ya isle ilgili birseye sinirlenip iciyordum ya is yemeklerinde yada isten cikista araba kullanirken en buyuk zevkimdi.. bu illete bulastimi kurtulusu zor ama kendimi cok bunaltmayi sevmiyorum bu defa sinir yapiyorum bi kac haftada olsa bir iki dal bazen rahatlatiyor.. senin is hayatinin icinde birakman imkansiz tatlim.. stres yapmaktan iyi belkide..

Hangisi daha büyük yoksunluk sizce bilemedim ama bence onun ki kat be kat daha büyük...
Annesiz çocuk mu? Çocuksuz anne adayı mı?

Annesiz çocuklar olmasın hiç

[video=youtube;OjTgMlCx6_I]https://www.youtube.com/watch?v=OjTgMlCx6_I[/video]

Aaaabbooooooooo niye neden niçin.......saka bı yana bence bir taneden bişey olmaz artırmaman önemli olan ...c vitamini olan seyler ye tatlım ...

canimm yaa cevremde herkez iciyordu enistemdede vardi:)) bi ari sutu bi sigara icmemeliyim.. tup bebek sigarayi sevmiyor cnm.. allahtan esim icmiyor..
is hayatim beni bu illetle tanistirdi ama arada uc ay ismesemde ozlemiyorum biraz dengesiz bi iciciyim..

annesiz cocuk daha buyuk bi yoksunluk canim.. kanadi kirik kelebek gibi oluyorlar kiyamam ben onlara..

Kendimle konuşuyor gibiyim yahu, gecelik yok, yaz günü üşümeler, nar ekşileri, sızma zeytinyağları (bugün öğlen Balıkesirden gelen bir arıcıya sipariş verdim), kekikler...
Uyumaya da vakit bulursun merak etme. Çok ta rahat, deliksiz, huzurlu bir uyku çekersin hem

Aklın yolu bir
Akıllı kadınlar da bir

Zeytinyağı hayat... Hatta geçenlerde havuçları rendeledim, soğuk sıkma zeytinyağına ekledim... Güneşin altında en iyi markanın en iyi ürününden daha iyi bir güneş kremi oluşuyor... Artık ilerideki günlerde arada sürerim, arada acıkınca yerim hahahahaha

Ensu sen güneşleniyor musun bilmiyorum, güneşleniyorsan da böyle bir derdin var mı onu da bilmiyorum...
Bilen duyan vardır... Daha önce de bahsetmiştim.

Ben eski moda güneşlendikçe iyi olduğuna inanan, iliğim kemiğim ısındı diyen, bronz teni çok seven, biraz güneşlenmemişse hayatta elbise giymeye başlamayan, yandıkça mutlu olan o kadınlardanım :) Sabah koy şezlonga, sigaramı, suyumu, kitabımı ver yandım kavruldum bittim demem

Lakin şu bıyık izi yok mu bıyık izi! İllet oluyorum... Sir ağdayı bırakalı çok oldu (ondan olduğu söylenir) her yere lazer epilasyon yaptırdım bıyıklara yaptıramıyorum kıl olması için jiletlemek lazım... İple alınıyor yine yapıyor yine yapıyor...

Pigmentlerde sıkıntı var biliyorum düzelmedi onca şeyle ama olsun hemen grileşmesin yahu... Boncuk boncuk ilk terleyen yer dudak üstü ve hemen gri gri oluyor... Karbonat limon da denedim ı ıhhh... Sirke denedim ı ıhhh... Peeling yaptım ı ıhhh... Medicasollar vs. kremler soydurmalar yine ı ıhhh...

Sonuç olarak 100 faktör sürüp üstüne yara bantı ile dudağı kesik modelde güneşleneceğim galiba yine...
(Yara bantlı görüntü feci komik oluyor)

Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.
Hepinizin azmine hayran kaldım.

Dengesizlerden biride benim bi ortam varsa sanırsın 40 yıllık tiryakiyim diğer zamanlarda olmasada olur demişin ya iş cıkısı arabada içerdim aynen bende öyle yapıyordum çalışırkrn acaip keyif oluyordu semra hanım duymadın gebertir valla bizi ....

Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.
Hepinizin azmine hayran kaldım.

Hoşgeldin canım...burda negatiflik ve pes etmek yasakkk...ne zamandı bırıncı denemen dr un kimdi..ikinciye ne zaman baslıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…