- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.161
Aklın yolu bir
Akıllı kadınlar da bir
Zeytinyağı hayat... Hatta geçenlerde havuçları rendeledim, soğuk sıkma zeytinyağına ekledim... Güneşin altında en iyi markanın en iyi ürününden daha iyi bir güneş kremi oluşuyor... Artık ilerideki günlerde arada sürerim, arada acıkınca yerim hahahahaha
Ensu sen güneşleniyor musun bilmiyorum, güneşleniyorsan da böyle bir derdin var mı onu da bilmiyorum...
Bilen duyan vardır... Daha önce de bahsetmiştim.
Ben eski moda güneşlendikçe iyi olduğuna inanan, iliğim kemiğim ısındı diyen, bronz teni çok seven, biraz güneşlenmemişse hayatta elbise giymeye başlamayan, yandıkça mutlu olan o kadınlardanım :) Sabah koy şezlonga, sigaramı, suyumu, kitabımı ver yandım kavruldum bittim demem
Lakin şu bıyık izi yok mu bıyık izi! İllet oluyorum... Sir ağdayı bırakalı çok oldu (ondan olduğu söylenir) her yere lazer epilasyon yaptırdım bıyıklara yaptıramıyorum kıl olması için jiletlemek lazım... İple alınıyor yine yapıyor yine yapıyor...
Pigmentlerde sıkıntı var biliyorum düzelmedi onca şeyle ama olsun hemen grileşmesin yahu... Boncuk boncuk ilk terleyen yer dudak üstü ve hemen gri gri oluyor... Karbonat limon da denedim ı ıhhh... Sirke denedim ı ıhhh... Peeling yaptım ı ıhhh... Medicasollar vs. kremler soydurmalar yine ı ıhhh...
Sonuç olarak 100 faktör sürüp üstüne yara bantı ile dudağı kesik modelde güneşleneceğim galiba yine...
(Yara bantlı görüntü feci komik oluyor)
Hoşgeldin canım...burda negatiflik ve pes etmek yasakkk...ne zamandı bırıncı denemen dr un kimdi..ikinciye ne zaman baslıyoruz
Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.
Hepinizin azmine hayran kaldım.
Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.
Dengesizlerden biride benim bi ortam varsa sanırsın 40 yıllık tiryakiyim diğer zamanlarda olmasada olur demişin ya iş cıkısı arabada içerdim aynen bende öyle yapıyordum çalışırkrn acaip keyif oluyordusemra hanım duymadın gebertir valla bizi ....
Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?
Solarium'a da girdiğim için hemen hemen bronzum o yüzden havuçla azıcık turunculuk katıyorum. Yoksa kakaoyu kalıp koydun mu süper oluyor, beyazpeynir olanları bile karartabilir...Hehe, ona kakao yağı ile badem yağı da eklersen çok güzel bir bronzlaştırıcı da oluyor:108::78::81:
O biçim bir biçimBir an gözümde canlandırdım ahahahaaaaa pek eğlenceli ve marjinal :)))
Hamile olunca leke yapar diyorlar bildiğim :) Ama bence yeni transfer sonrası falan ı ıh... Hormonların iyice yükselmesi lazım ancak o zaman etki eder sanırım... Suya girmemek daha önemli bence...Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?
Solarium'a da girdiğim için hemen hemen bronzum o yüzden havuçla azıcık turunculuk katıyorum. Yoksa kakaoyu kalıp koydun mu süper oluyor, beyazpeynir olanları bile karartabilir...Bak belki yanmaya uğraşan vardır bunu formül alırlar, yaşa sen :13:
Evet, çok var. Bebeğin zenci olur
Sıcak suyla duş bile önermiyor doktorlar. Yüksek ısı embriyoya zarar veriyormuş. Çıkma sakın güneşe.
Hem ne işin var hamile hamile plajda senin? Otur oturduğun yerde. Evinde piş, haşlan, kavrul. Deniz de neymiş?
Ben Adanada Ankada da ted. oldum .Ekip olarak ilgilendiler.
Doru dersın önceki denemelerde söylemişti banyo olayını ..kafa unutmus eskıyı ki unutsun cünkü yeni sayfadayım..evde pişerim kavrulurum sımsıcak tortop olurum yeterki bebeğim tutunsun ve buyusun içimde ..hem dediğin gibi hamile hamile ne işim var gezmede..kır bacagını otur evde
Kızım yok mu bi plastik leğenin jumbo boy? Doldur suyu, at içine nane yapraklarını, dilimle limonları, sok ayaklarını içine. Hatta çubuk tarçın da koyabilirsin, o da serinletiyor. Mis gibi bak keyfine. Tutturdun deniz de deniz diye. Çocuğunun adını Deniz koyarsın, iki hasret bir arada biter
Bugün kendimi daha bi sevdim yaw
Biz seni hep bi daa seviyoz ki ...tarifi kaptım hadi yine işim iş....
Arkadaşlar Erbil beyi aradım. Bulunduğum şehirde bir kadın doğumcuya görünmemi istedi. Baktı sağda 1 2 antral folikül gördü. Geri döndüm. Yarın gel birde ben muayene edeyim diyor. YArın yine istanbul yolcusuyum anlaşılan. Sizce tedaviye başlarmı ? Folikül sayısı artarmı,? YARDIM
Arkadaşlar Erbil beyi aradım. Bulunduğum şehirde bir kadın doğumcuya görünmemi istedi. Baktı sağda 1 2 antral folikül gördü. Geri döndüm. Yarın gel birde ben muayene edeyim diyor. YArın yine istanbul yolcusuyum anlaşılan. Sizce tedaviye başlarmı ? Folikül sayısı artarmı,? YARDIM
Çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız. Ben hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum. Bu mübarek günlerde Allah yardımcımız olur inşallah. Benim için dua edinFolikül sayısı artar mı bilmiyorum kendi doktor notlarıma baktım sayıları değil antral foliküllerin boyutlarını söylemiş hep.. Ama ne olursa olsun 1 tane bile olsa iyi olsun, olgun olsun, kaliteli olsun...
Hemen başlama tercihini sana bırakacaktır sanırım, en azından biz de öyle olmuştu ben ertelemiştim çünkü. Ne yapmak istiyorsun? Hemen yeniden devam etmek mi? Zaman kaybetmemek de gerekiyor bazen, bazen de bir süre uzak kalıp dinginleşmek de... İçinden geçen neyse o yönde ilerlemek en güzeli... Umarım hazırdır her şey sen de hazırsındır, sonuca ulaşmanız kolay olur... Yolun açık şansın çok ama çoooooooook bol olsun...
Sevgiler, iyi yolculuklar
Hayırlı olsuun. İnşallah kaliteli yumurtalara yuvadır o foliküller.
İyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?