Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hehe, ona kakao yağı ile badem yağı da eklersen çok güzel bir bronzlaştırıcı da oluyor :108::78::81:

Bir an gözümde canlandırdım ahahahaaaaa pek eğlenceli ve marjinal :)))

Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.
Hepinizin azmine hayran kaldım.

Hoş geldin esen3... Yeni katıl, hep katıl, tecrübe et, kucağında bebeğinle oku inşallah buraları...

Dışarıdan bize empoze edilenlerin etkisi çok ama aslında nerede durduğumuz ve kendimize nereden baktığımızla ilgili aslında ruh halimiz... Seni okuyunca sana da "yaş haddi" hatırlatmışlar diye görüyorum. İlk yazdığın yaşın :) Unut gitsin yaşı... Kağıtta yazana göre hareket etmeyecek kadar özgür olalım. Evet etkisi olabilir ama kim bilebilir...

Okumaya fırsatın olursa 44'lük doğal yoldan hamile kalanı, 45'de doğuranı, 23'ünde hala uğraşanı, 33'ünde ne nedir diye hala araştıranı var... Kendine pozitif yönden bakarsan yaşını unutursun sanırım :)

Sen de geç evlenenlerdensin olsun varsın... İki telaş birbirine karışsa da bırak akışına nasıl ilerliyorsa ilerlesin... Daha bilinçli, daha donanımlı 2. deneme ile dileğine kavuşursun umarım... Güçlü olmak için güçlü bakmak gerek... Olmazsa bir diğerine ilerleyecek maddi manevi gücün ve şansın olsun.

"Acemi tüpçü" olarak istediğini sormaktan geri durma, her biri farklı tecrübe ile birden çok bir sürü tecrübe yaşamış yol arkadaşları bulacaksın burada... Acemilikten ustalığa geçmeden bebeğine kavuşman dileğiyle... Tekrar hoş geldin :)

Selam , ben aranıza yeni katıldım. 43 yaşındayım 3.5 aylık evliyim .Evliliğe alışmadan çocuk stresi başladı. Aceleyle tüp bebek merkezine gittim 1.deneme negatif.

Hoşgeldin. Geçmiş olsun. Üzücü bir deneyim. Ama adı üstünde deneme. Allah yazdıysa hepimiz anne olacağız inşallah. Önce stresten arın. Biraz dinlendir bedenini, tekrar denersin. İnşallah bebeğine ikinci denemende kavuşursun. Belli bir problem var mı olmaması için?

hosgeldin cnm.. bizdede aynisi oldu..

evett gebertir:)) ayniyizzzz tamamenn

Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?

Evet, çok var. Bebeğin zenci olur
Sıcak suyla duş bile önermiyor doktorlar. Yüksek ısı embriyoya zarar veriyormuş. Çıkma sakın güneşe.
Hem ne işin var hamile hamile plajda senin? Otur oturduğun yerde. Evinde piş, haşlan, kavrul. Deniz de neymiş?

Hehe, ona kakao yağı ile badem yağı da eklersen çok güzel bir bronzlaştırıcı da oluyor :108::78::81:
Solarium'a da girdiğim için hemen hemen bronzum o yüzden havuçla azıcık turunculuk katıyorum. Yoksa kakaoyu kalıp koydun mu süper oluyor, beyazpeynir olanları bile karartabilir... Bak belki yanmaya uğraşan vardır bunu formül alırlar, yaşa sen :13:

Bir an gözümde canlandırdım ahahahaaaaa pek eğlenceli ve marjinal :)))
O biçim bir biçim Anlatılmaz yaşanır cinsinden... Kumaş gibi olan bantlara denk geldim bir kez eridi yapıştı yapış yapış iğrenç :) illa sanita olacak flaster olacak yoksa işimiz iş :)

Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?
Hamile olunca leke yapar diyorlar bildiğim :) Ama bence yeni transfer sonrası falan ı ıh... Hormonların iyice yükselmesi lazım ancak o zaman etki eder sanırım... Suya girmemek daha önemli bence...

Ya tutarsa şezlongda döne döne güneşe iliğimi kemiğimi kesin ısıtırım ben aynen bu şekil

Hehe. çok ince düşünceli gördüm kendimi. Hatırlattığın için teşekkür ederim
Bu arada tatil formuna bayıldım, tipine gurban

Doru dersın önceki denemelerde söylemişti banyo olayını ..kafa unutmus eskıyı ki unutsun cünkü yeni sayfadayım..evde pişerim kavrulurum sımsıcak tortop olurum yeterki bebeğim tutunsun ve buyusun içimde ..hem dediğin gibi hamile hamile ne işim var gezmede..kır bacagını otur evde

Kızım yok mu bi plastik leğenin jumbo boy? Doldur suyu, at içine nane yapraklarını, dilimle limonları, sok ayaklarını içine. Hatta çubuk tarçın da koyabilirsin, o da serinletiyor. Mis gibi bak keyfine. Tutturdun deniz de deniz diye. Çocuğunun adını Deniz koyarsın, iki hasret bir arada biter

Bugün kendimi daha bi sevdim yaw

Biz seni hep bi daa seviyoz ki ...tarifi kaptım hadi yine işim iş....

Arkadaşlar Erbil beyi aradım. Bulunduğum şehirde bir kadın doğumcuya görünmemi istedi. Baktı sağda 1 2 antral folikül gördü. Geri döndüm. Yarın gel birde ben muayene edeyim diyor. YArın yine istanbul yolcusuyum anlaşılan. Sizce tedaviye başlarmı ? Folikül sayısı artarmı,? YARDIM

Hayırlı olsuun. İnşallah kaliteli yumurtalara yuvadır o foliküller.
İyi yolculuklar

Folikül sayısı artar mı bilmiyorum kendi doktor notlarıma baktım sayıları değil antral foliküllerin boyutlarını söylemiş hep.. Ama ne olursa olsun 1 tane bile olsa iyi olsun, olgun olsun, kaliteli olsun...

Hemen başlama tercihini sana bırakacaktır sanırım, en azından biz de öyle olmuştu ben ertelemiştim çünkü. Ne yapmak istiyorsun? Hemen yeniden devam etmek mi? Zaman kaybetmemek de gerekiyor bazen, bazen de bir süre uzak kalıp dinginleşmek de... İçinden geçen neyse o yönde ilerlemek en güzeli... Umarım hazırdır her şey sen de hazırsındır, sonuca ulaşmanız kolay olur... Yolun açık şansın çok ama çoooooooook bol olsun...

Sevgiler, iyi yolculuklar

Çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız. Ben hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum. Bu mübarek günlerde Allah yardımcımız olur inşallah. Benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…