Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız. Ben hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum. Bu mübarek günlerde Allah yardımcımız olur inşallah. Benim için dua edin

2220'nin de dediği gibi bizden iyi kim anlar seni? Sen de iyi ki varsın
Tüm iyi dileklerimiz, dualarımız, şans temmennilerimizi paylaşıyoruz.

Kendim için ne istiyorsam buradaki herkes için istiyorum. Diliyorum... OL'ması gerekiyorsa olsun inşallah.
Sağlıklı gelişmelerini paylaşman dileğiyle canım yolun açık, şansın bol olsun

Hayırlısı olsun negatif acıklamsı yaptılar mı nedenı neymıs

Tek yumurta döllenmişti . Ama geç döllenme olmuş ilk 24 saatten sonra . negatif sonucundan sonra görüşmedim doktorla yarın görüşücem.2. için zaman ve yere karar vermedim henüz.

Son düzenleme:

evet tüp bebek tedavisini etkiler mi, doktorumla konuşacağım bunu. yumurta sorunum yok allaha şükür, eşimde sperm azlığı var, tüp bebeği ilk kez deneyeceğiz....

evet tüp bebek tedavisini etkiler mi, doktorumla konuşacağım bunu. yumurta sorunum yok allaha şükür, eşimde sperm azlığı var, tüp bebeği ilk kez deneyeceğiz....

Yumurtalarının sayısından ziyade kaliteli olup döllenebilmesi önemli. Sonra da tutunması. Yumurtanın çok olmas avantajı, fazla miktarda embriyo elde edilebilmesinde. Şu anda en fazla iki embriyo transferi yapabiliyorlar. Fazlasını donduruyorlar. Gerekirse bir sonraki tedavinde daha az ilaçla, dondurulmuş embriyo transferi yaptırıyorsun. Yumurta toplama yok, ilaç az, maliyet daha düşük...
Yeter ki toplanan tüm yumurtalar tüp bebek için uygun olsun. Eşine keçiboynuzu pekmezi yedirdin mi? Bir de arı sütü-bal-polen ve propolis karışımı. Ayrıca bedenen çok çalışıyor ya da spor yapıyorsa azaltması gerek. Geçmiş sayfalarda yakın tarihlerde konuşmuştuk bu konuları. İnşallah bizlerden daha şanslı olur, ilk denemede kavuşursun bebeğine...

yumurta kalitesi için fikrim yok, umarım döllenip tutunur. bir kez dış gebelik yaşamıştım, en azından bir kez de olsa döllenme olmuştu.. bilgiler için teşekkür ederim, geçmiş sayfaları okuyorum arada ancak reklamlarla çok sayfa var sanki

Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?

ben uc gundur sadece sezlongda bir kac saat oturup etrafi izledim arada bacaklarimi yariya kadar soktum semsiye altindan etrafi kesip kitap okudum birde zorla falima bakti yoldan gecen falci yoksa gitmiyordu..
yumurtaliklarima ve rahmime deniz suyu gitsin istemiyorum gerci plajlar ve deniz bombos daha guzel ama bu yumurta kalitesi yuzunden herseyden mahrum kaliyoruz..
sicaktada pek durmuyorum..

Iyi tatiller. Zannedersem Erdek e gitmiştin.nasıl oralar?birde Deniz'in yumurtalıklara zararı varmı? Hiç bilmiyordum ben.

Dış gebelik bile hoş bir deneyim olmasa da bir adımdır. Şansını yükseltir. Umarım yeni tedavinde kavuşursun özlemini çektiğin yavruna...
Kullanıcı kontrol panelinde, ayarlarım başlığı altında, seçenekleri düzenle yazıyor. Seçeneklerin ortalarına doğru, sayfada gösterilecek mesaj sayısı var. 20 olarak ayarlarsan daha az sayfada, daha çok mesaja ulaşabilirsin. Reklamlara müdahale edemiyoruz ama bu şekilde gözün daha az yorulur

Iyi tatiller. Zannedersem Erdek e gitmiştin.nasıl oralar?birde Deniz'in yumurtalıklara zararı varmı? Hiç bilmiyordum ben.

Günaydın
Deniz suyu yumurtalıklara zararlı değil. Sadece tedbir için. Olası iltihap, mikrop kapma vs. nin önüne geçmek adına. Yanlış mıyım kızlar? Benim bilmediğim bir durum mu var yoksa?

teşekkür ederim, işe yarar mutlaka.. sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :)

Arkadaşlar istanbul yolunda otobüsteyim. Eşim gelmediği için otobüsle gidiyorum. İnşallah herşey güzel sonuçlanır. Erbil Bey'den güEl sözler duyarım. Inşallah bu mübarek günlerde hepimizin tüm istekleri gerçek olur

sagol cnm.. cok guzel sakin huzurlu kafa dinliyorsun plajlar ramazandan dolayi cok dolu degil cnm..
cnm ben artik herseyden nem kapiyorum.. cok temiz bi deniz olsa girerimde burasi marmara denizi cok fazla sanayi atigi var.. bandirma bile agir kimyasal fabrikalarla dolu iste kalitesini dusurebilir yada enfeksiyon olabilir diye korkuyorum...
cnm sen ne yaptin folikul sayin belli oldumu.. doktor e2 ne baktimi kac cikti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…