- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.181
Iyi dileklerin için teşekkürler. Iyiki varsınız. Sizleri tanımasam bile dert ortağım,dostum sizleriniz...
Çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız. Ben hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum. Bu mübarek günlerde Allah yardımcımız olur inşallah. Benim için dua edin
Iyi dileklerin için teşekkürler. Iyiki varsınız. Sizleri tanımasam bile dert ortağım,dostum sizleriniz...
Canım inşallh foliküllerden altın yumoşların cıkar ve embriyo olarak sana geri döner Rast gtsin arkafaşım...
Hayırlısı olsun negatif acıklamsı yaptılar mı nedenı neymıs
Normal üst değer 6 diye hatırlıyorum. Yumurtan var, daha uzuuuun yıllar menapoz sorunun olmayacak. Yine de pcos ihtimalini doktoruna sor. Bir de tüp bebek tedavisinde ohss ihtimalin olabilir mi diye sor. Gerçi onu önceden kestirmeleri mümkün olmuyor, ama tedbir için bilmekte fayda var. Bu ihtimalleri eleyince zil tak oyna yumurtaların hala genç olduğu için
Tek yumurta döllenmişti . Ama geç döllenme olmuş ilk 24 saatten sonra . negatif sonucundan sonra görüşmedim doktorla yarın görüşücem.2. için zaman ve yere karar vermedim henüz.
evet tüp bebek tedavisini etkiler mi, doktorumla konuşacağım bunu. yumurta sorunum yok allaha şükür, eşimde sperm azlığı var, tüp bebeği ilk kez deneyeceğiz....
Yumurtalarının sayısından ziyade kaliteli olup döllenebilmesi önemli. Sonra da tutunması. Yumurtanın çok olmas avantajı, fazla miktarda embriyo elde edilebilmesinde. Şu anda en fazla iki embriyo transferi yapabiliyorlar. Fazlasını donduruyorlar. Gerekirse bir sonraki tedavinde daha az ilaçla, dondurulmuş embriyo transferi yaptırıyorsun. Yumurta toplama yok, ilaç az, maliyet daha düşük...
Yeter ki toplanan tüm yumurtalar tüp bebek için uygun olsun. Eşine keçiboynuzu pekmezi yedirdin mi? Bir de arı sütü-bal-polen ve propolis karışımı. Ayrıca bedenen çok çalışıyor ya da spor yapıyorsa azaltması gerek. Geçmiş sayfalarda yakın tarihlerde konuşmuştuk bu konuları. İnşallah bizlerden daha şanslı olur, ilk denemede kavuşursun bebeğine...
Sevgili çıtır kızlar transfer sonrası güneşin ve güneşlenmenin bir zararı var mı ?
Solarium'a da girdiğim için hemen hemen bronzum o yüzden havuçla azıcık turunculuk katıyorum. Yoksa kakaoyu kalıp koydun mu süper oluyor, beyazpeynir olanları bile karartabilir...Bak belki yanmaya uğraşan vardır bunu formül alırlar, yaşa sen :13:
O biçim bir biçimAnlatılmaz yaşanır cinsinden... Kumaş gibi olan bantlara denk geldim bir kez eridi yapıştı yapış yapış iğrenç :) illa sanita olacak flaster olacak yoksa işimiz iş :)
Hamile olunca leke yapar diyorlar bildiğim :) Ama bence yeni transfer sonrası falan ı ıh... Hormonların iyice yükselmesi lazım ancak o zaman etki eder sanırım... Suya girmemek daha önemli bence...
Ya tutarsa şezlongda döne döne güneşe iliğimi kemiğimi kesin ısıtırım ben aynen bu şekil
Çok teşekkür ederim. Bu mübarek günlerde allah tüm isteklerimizi gerçekleştirir inşallah.hepimizin ikiz üçüz bebişleri olur inşallah
ben uc gundur sadece sezlongda bir kac saat oturup etrafi izledim arada bacaklarimi yariya kadar soktum semsiye altindan etrafi kesip kitap okudum birde zorla falima bakti yoldan gecen falci yoksa gitmiyordu..
yumurtaliklarima ve rahmime deniz suyu gitsin istemiyorum gerci plajlar ve deniz bombos daha guzel ama bu yumurta kalitesi yuzunden herseyden mahrum kaliyoruz..
sicaktada pek durmuyorum..
yumurta kalitesi için fikrim yok, umarım döllenip tutunur. bir kez dış gebelik yaşamıştım, en azından bir kez de olsa döllenme olmuştu.. bilgiler için teşekkür ederim, geçmiş sayfaları okuyorum arada ancak reklamlarla çok sayfa var sanki
Iyi tatiller. Zannedersem Erdek e gitmiştin.nasıl oralar?birde Deniz'in yumurtalıklara zararı varmı? Hiç bilmiyordum ben.
Dış gebelik bile hoş bir deneyim olmasa da bir adımdır. Şansını yükseltir. Umarım yeni tedavinde kavuşursun özlemini çektiğin yavruna...
Kullanıcı kontrol panelinde, ayarlarım başlığı altında, seçenekleri düzenle yazıyor. Seçeneklerin ortalarına doğru, sayfada gösterilecek mesaj sayısı var. 20 olarak ayarlarsan daha az sayfada, daha çok mesaja ulaşabilirsin. Reklamlara müdahale edemiyoruz ama bu şekilde gözün daha az yorulur
Aklına takılanları sor yolun acık olsun canım...
Hoşgeldin. Geçmiş olsun. Üzücü bir deneyim. Ama adı üstünde deneme. Allah yazdıysa hepimiz anne olacağız inşallah. Önce stresten arın. Biraz dinlendir bedenini, tekrar denersin. İnşallah bebeğine ikinci denemende kavuşursun. Belli bir problem var mı olmaması için?[/QUO
Bende de eşimde de sorun yokmuş ama yaşım çok önemliymiş.
İlginiz için teşekkür ederim.
Iyi tatiller. Zannedersem Erdek e gitmiştin.nasıl oralar?birde Deniz'in yumurtalıklara zararı varmı? Hiç bilmiyordum ben.
teşekkür ederim, işe yarar mutlaka.. sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?