- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.201
Günaydın
Deniz suyu yumurtalıklara zararlı değil. Sadece tedbir için. Olası iltihap, mikrop kapma vs. nin önüne geçmek adına. Yanlış mıyım kızlar? Benim bilmediğim bir durum mu var yoksa?
Teşekkür ederim. çoğunuzun sorununu okudum.Geç döllenme durumuna rastlamadm bilginiz var mı acaba?
hepinize bol şans dilerim..
hosgeldin cnm.. bizdede aynisi oldu..
Teşekkür ederim herkesin şansı bol olsun.
Ben heralde 1 ay sonra 2. yi denerim. Doktorla görüşünce netleşir.
Siteye giriorum ama yazma fırsatım az oluyor fırsat buldukça paylaşırım.
Hoşgeldin. Geçmiş olsun. Üzücü bir deneyim. Ama adı üstünde deneme. Allah yazdıysa hepimiz anne olacağız inşallah. Önce stresten arın. Biraz dinlendir bedenini, tekrar denersin. İnşallah bebeğine ikinci denemende kavuşursun. Belli bir problem var mı olmaması için?[/QUO
Bende de eşimde de sorun yokmuş ama yaşım çok önemliymiş.
İlginiz için teşekkür ederim.
Gerçek sebebi bulamadıklarında yaşı öne süren doktorları protesto ediyorum. İnternetten de araştırabilirsin, 72 yaşında kadına hormon tedavisiyle adet gördürüp, kadının kendi yumurtasıyla tüp bebek yaptılar. Bir kızı oldu ve şimdi 6-7 yaşında olmalı. Geçmiş sayfalarda (mayıs ayında sanırım) burada da benzer haberleri aktarmıştım. O yüzden hiiiç takılma yaşa. Adet göremeyen, yumurta üretemeyen 72 yaşında kadın doğuruyorsa, bizim için de ümit var demektir...
Gerçek sebebi bulamadıklarında yaşı öne süren doktorları protesto ediyorum. İnternetten de araştırabilirsin, 72 yaşında kadına hormon tedavisiyle adet gördürüp, kadının kendi yumurtasıyla tüp bebek yaptılar. Bir kızı oldu ve şimdi 6-7 yaşında olmalı. Geçmiş sayfalarda (mayıs ayında sanırım) burada da benzer haberleri aktarmıştım. O yüzden hiiiç takılma yaşa. Adet göremeyen, yumurta üretemeyen 72 yaşında kadın doğuruyorsa, bizim için de ümit var demektir...
İnşallah canım ben de tedavi esnasında hiçbir pürüzle karşılaşmayınca umutlanmıştım.Ama olmadı bu sefer yumurta oluştuğu sürece denemeye devam .
Arkadaşlar istanbul yolunda otobüsteyim. Eşim gelmediği için otobüsle gidiyorum. İnşallah herşey güzel sonuçlanır. Erbil Bey'den güEl sözler duyarım. Inşallah bu mübarek günlerde hepimizin tüm istekleri gerçek olur
evet cnm oyle zararli degil temiz olan bi deniz.. ama ben marmaranin temizligine inanmiyorum hep fabrika atiklariyla dolu.. iltihap enfeksiyon mikrop riski cok yuksek..
Teşekkür ederim. çoğunuzun sorununu okudum.Geç döllenme durumuna rastlamadm bilginiz var mı acaba?
hepinize bol şans dilerim..
İnşallah canım ben de tedavi esnasında hiçbir pürüzle karşılaşmayınca umutlanmıştım.Ama olmadı bu sefer yumurta oluştuğu sürece denemeye devam .
Umudunu kaybetme. Bizim en önemli silahımız o.
Hangisi daha büyük yoksunluk sizce bilemedim ama bence onun ki kat be kat daha büyük...
Annesiz çocuk mu? Çocuksuz anne adayı mı?
Annesiz çocuklar olmasın hiç
[video=youtube;OjTgMlCx6_I]https://www.youtube.com/watch?v=OjTgMlCx6_I[/video]
Kendilerince bahane üretip arkalarını sağlama alıyorlar yaşa bende inanmıyorum ..
İmkan ve yumurta oldukca denemeliyiz ....
Arkadaşlar istanbul yolunda otobüsteyim. Eşim gelmediği için otobüsle gidiyorum. İnşallah herşey güzel sonuçlanır. Erbil Bey'den güEl sözler duyarım. Inşallah bu mübarek günlerde hepimizin tüm istekleri gerçek olur
Gunaydın tatlım gec döllenme ile ilgili bi fikrim yok açıkcası...gec döllenme ile negatif sonuc arasında baglantıda kuramadım dr unun acıklamasını paylasırsan sevınırım..2220 belki bu konuda bişeyler biliyordur
Canim tedavin hayirli olsun topik geveze topik ne cabuk doldurdunuz onca sayfayi neyse ise gitmeden herkeslere GUNAYDINNNN
duygu anacim aglatin beni o cocugun durumundayiz aslinda buda bir cozum ama ileri yas malesef evlat edinmede okadar kolay degil ben bu aksam bu konuyu arastircam icimden neden olmasin diyorum paylasimin icin kocaman öptüm seni canim
Kendilerince bahane üretip arkalarını sağlama alıyorlar yaşa bende inanmıyorum ..
Ne kadar komik ve beceriksiz duruma düştüklerini anlasalar bir daha kullanmayacaklar o bahaneyi
Bizzat yaşadığı iddia edilen birisi olarak açıklamamı yaptım yukarıda
Yumurta kalitesi diyemezler, öyle olsa işleme almamaları gerekirdi. Bir teorim var bu konuda. Rahim nasıl her zaman tutunma için müsait değilse, yumurtanın da döllenmek için bir zamanı olduğunu düşünüyorum. O zamandan önce yapılan müdahalelerde geç döllenme olup, sonrasında bölünmeyerek atıl vaziyete geçiyor olmalı. Normal şartlarda, her ay, kaç folikülümüz ve yumurtamız olursa olsun 1 tanesi çatlayıp rahme iniyor. Diğerleri sönüyor. Oysa tüp bebekte normalde gelişmeyecek olan yumurtalar da geliştirilip alındığı için, zamanı dolmamış yumurta döllenmeye çalışılınca sorun çıkarıyor. Ya da tedavi esnasında kontrollü büyütüldüğü için zamanı geçen yumurta, çok çabuk döllenip, çok hızlı bölünüp yine sorun çıkarıyor. 20-30 yumurtası toplanıp hiç birisi döllenmeyen ya da transfere gidemeyen genç anne adaylarının hikayelerini de okuyunca böyle bir teori geliştirdim. Bunun bana bir faydası var mı? Hayır. Size bir faydası var mı? Hayır. Niye yazdım? Bilmiyorum. Geldiler bana soldan soldan
Aynen katılıyorum yazdıklarına öperim seniii kocamannnfaydası bilmek ve bilinçli olmak....
s.a topik canlar günaydınnngününz aydın dualarımız kabul olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?