Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın
Deniz suyu yumurtalıklara zararlı değil. Sadece tedbir için. Olası iltihap, mikrop kapma vs. nin önüne geçmek adına. Yanlış mıyım kızlar? Benim bilmediğim bir durum mu var yoksa?

evet cnm oyle zararli degil temiz olan bi deniz.. ama ben marmaranin temizligine inanmiyorum hep fabrika atiklariyla dolu.. iltihap enfeksiyon mikrop riski cok yuksek..

Teşekkür ederim. çoğunuzun sorununu okudum.Geç döllenme durumuna rastlamadm bilginiz var mı acaba?
hepinize bol şans dilerim..

Merhaba. Laboratuar görevlisi ve doktor farklı konuştuğu için emin değilim ama, doktorun söylediğine göre benim de yumurtam son anda bölünmeye başlamış. Laborant ise yumurtamın hızlı bölündüğünü söylemişti. Opudan yaklaşık 36 saat sonra ikinci gün seviyesine geçmiş. 4. günde 5 gün seviyesinde transfer yapacağız dedi. Doktor ise, benim şehir dışından gelmem nedeniyle transferi bir gün erken yapacaklarını söyledi. Neticede tek yumurtadan elde edilen tek embriyom malesef benimle kalmadı. Yine de bu bir ölçü değil. Diğer topikleri de karıştırırsan, benzer endişelerle yola çıkıp hamile kalan, bebeğini kucağına alan arkadaşlar da var. Umarım senin de mucizenin zamanı gelmiştir.

Allah yolunu açık etsin, güzel haberler alır, tedavine hemen başlarsın umarım.

evet cnm oyle zararli degil temiz olan bi deniz.. ama ben marmaranin temizligine inanmiyorum hep fabrika atiklariyla dolu.. iltihap enfeksiyon mikrop riski cok yuksek..

Malesef milletçe el attığımız her şeyin ..okunu çıkarmayı iyi biliyoruz.

Teşekkür ederim. çoğunuzun sorununu okudum.Geç döllenme durumuna rastlamadm bilginiz var mı acaba?
hepinize bol şans dilerim..

Gunaydın tatlım gec döllenme ile ilgili bi fikrim yok açıkcası...gec döllenme ile negatif sonuc arasında baglantıda kuramadım dr unun acıklamasını paylasırsan sevınırım..2220 belki bu konuda bişeyler biliyordur

Canim tedavin hayirli olsun topik geveze topik ne cabuk doldurdunuz onca sayfayi neyse ise gitmeden herkeslere GUNAYDINNNN
duygu anacim aglatin beni o cocugun durumundayiz aslinda buda bir cozum ama ileri yas malesef evlat edinmede okadar kolay degil ben bu aksam bu konuyu arastircam icimden neden olmasin diyorum paylasimin icin kocaman öptüm seni canim

İyi yolculuklar canım...bakalım dr bey neler dıyecek...

Bizzat yaşadığı iddia edilen birisi olarak açıklamamı yaptım yukarıda
Yumurta kalitesi diyemezler, öyle olsa işleme almamaları gerekirdi. Bir teorim var bu konuda. Rahim nasıl her zaman tutunma için müsait değilse, yumurtanın da döllenmek için bir zamanı olduğunu düşünüyorum. O zamandan önce yapılan müdahalelerde geç döllenme olup, sonrasında bölünmeyerek atıl vaziyete geçiyor olmalı. Normal şartlarda, her ay, kaç folikülümüz ve yumurtamız olursa olsun 1 tanesi çatlayıp rahme iniyor. Diğerleri sönüyor. Oysa tüp bebekte normalde gelişmeyecek olan yumurtalar da geliştirilip alındığı için, zamanı dolmamış yumurta döllenmeye çalışılınca sorun çıkarıyor. Ya da tedavi esnasında kontrollü büyütüldüğü için zamanı geçen yumurta, çok çabuk döllenip, çok hızlı bölünüp yine sorun çıkarıyor. 20-30 yumurtası toplanıp hiç birisi döllenmeyen ya da transfere gidemeyen genç anne adaylarının hikayelerini de okuyunca böyle bir teori geliştirdim. Bunun bana bir faydası var mı? Hayır. Size bir faydası var mı? Hayır. Niye yazdım? Bilmiyorum. Geldiler bana soldan soldan

Muhabbeti kaçırdın diye kıskandın di mi?

Aynen katılıyorum yazdıklarına öperim seniii kocamannnfaydası bilmek ve bilinçli olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…