Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar canım çok sıkın adetim 2 gün sürdü sadece bu gün 3 oluyo ama bnden damla damla geliyo çok üzülüyorum sizdede az olan varmı aranızda :26:

kızlar canım çok sıkın adetim 2 gün sürdü sadece bu gün 3 oluyo ama bnden damla damla geliyo çok üzülüyorum sizdede az olan varmı aranızda :26:

İlaç kullanmıştın değil mi bu ay. Onun etkisidir belki. Bünyen farklı tepki veriyordur. Canını sıkma. Tedavi için acele ediyorsun biliyorum ama, istersen bu ay bekle. Önümüzdeki adetin de aynı olursa doktorunla görüş. Nacizane fikrim böyle.

hayr canım ilaç kullanmadım adetim çok gelsin diye civanpercemi aslanpencesi karıştırıp içtim halada hyt adacayı içiyorum önceden yani 1 yıldır böyle az oluyom korkum menopoz olmak balım zaten bu ay deil bayarmdan sonra yani ayın 1 de başlıcaz tedaviye dr söledim canım 2 gün oluyosan normal dedi yinede korkuyorum off

pardon canım senin yaşın kac?

Yumurtan varsa takılma fazla. Bize lazım olan yumurta. Kanama, içerideki kullanılmayan dokuyu temizliyor sadece. İçin temiz demek ki

Progesteron seviyene baktır istersen. Rahim yeterince kalınlaşmıyordur belki. Gerçi doktorun sorun yok demiş. Vardır bir bildiği...

arkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinize en güzel mutluluğu nasip etsin ayrı ayrı yazamıyorum
dün transfer yapıldı 3 embriyo transfer edildi inşallah tutunurlarda buradan size müjdeyi veririm bu aralar nete fazla giremeyecem
tedavisi başlayan arkadaşlara da boool şans diliyorum hepinizi seviyorum çooooook öpüyorum

Bu arada hayıt suyu içmiştim Nisan ayında. Adetin 2. günü başladım, adete 10 gün kala bıraktım. Hep 7 gün sürerdi, sonraki ilk adetim 5 gün sürdü. Belki hayıt kısaltıyordur süreyi. Bir de bitkisel desteklerin bir kısmını adete 1 hafta 10 gün kala bırakmak gerekiyor. İstersen biraz ara ver, vücudun denge sağlasın. Madem bayramdan sonra düşünüyorsunuz, bu ay dinlendir kendini.

41 yaşındayım ben
MAŞALLAH senin adetlerin nassıl azalma varmı hiç :26:
hadi inşşşşşşş bebişlerin gelir yüzün güler cifte bayram yaşarsın canım inşş

öyle yapayım bari ben çok adetim gelsin diye içiyordum yine fayda etmedi

Hayırlı olsun arkadaşım, Saymaya başladım

Canım çok sevindim yaaa

Üçünüde kap getir bize, teyzeleri Onlar için dua ediyor

Benimkinde azalma yok. Hamile kalsam da biraz özlesem

ALLAH'ım ne şeker yaaaaa

Ben Adanada Ankada da ted. oldum .Ekip olarak ilgilendiler.

2 arkadaşım o merkezde yaptırdı tüp bebek işlemini, biri hamile, diğerine iki kez yaptılar olmadı.

Hamile olan arkadaşın komşusuna da yapmışlar Onun bebeği 1 yaşında şu an 5 tane de dondurulmuş var, bekletiyor merkez.

Geneli memnun oradan, inşallah senin için hayırlı bir sonuç alırlar arkadaşım..

Bu arada hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…