- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.221
kızlar canım çok sıkın adetim 2 gün sürdü sadece bu gün 3 oluyo ama bnden damla damla geliyo çok üzülüyorum sizdede az olan varmı aranızda :26:
İlaç kullanmıştın değil mi bu ay. Onun etkisidir belki. Bünyen farklı tepki veriyordur. Canını sıkma. Tedavi için acele ediyorsun biliyorum ama, istersen bu ay bekle. Önümüzdeki adetin de aynı olursa doktorunla görüş. Nacizane fikrim böyle.
İlaç kullanmıştın değil mi bu ay. Onun etkisidir belki. Bünyen farklı tepki veriyordur. Canını sıkma. Tedavi için acele ediyorsun biliyorum ama, istersen bu ay bekle. Önümüzdeki adetin de aynı olursa doktorunla görüş. Nacizane fikrim böyle.
hayr canım ilaç kullanmadım adetim çok gelsin diye civanpercemi aslanpencesi karıştırıp içtim halada hyt adacayı içiyorum önceden yani 1 yıldır böyle az oluyom korkum menopoz olmak balım zaten bu ay deil bayarmdan sonra yani ayın 1 de başlıcaz tedaviye dr söledim canım 2 gün oluyosan normal dedi yinede korkuyorum off
Aminnnnnnnn :116: Gerçek olsun güzel rüyalar... Popom açıkta kalsa da güzel rüyalar gerçek olsun (açık değildi üşüyorum bu aralar üstümde polar pijama altı vardı resmen, gecelik zaten giymem, gereksiz, çünkü boynuma birikiyor nasıl olsa çıplak yatıyorum daha iyi) Rüyalarımız da hayallarimiz de güzel olsun, gerçek olsun :)
Nar suyu ve ekşisi işini hallettim, çok teşekkürler hepinize...Evde vardı.. Mayıs ayındaki seyahatte de Antalya Mersin vs. gezerken yine almıştım. Evde halis mulis nar ekşisi hiç eksik olmaz. Zeytinyağı (soğuk sıkma) nar ekşisi, dağ kekiği olmmazsa olmazlarımız. (Marketlerdeki nar ekşisi sosu hiç güzel değil) Nar suyu içinde Macro da doğal sıkma var katkısız şişelenmiş onlardan da aldım. Ofiste ondan içiyorum 2 bardak. Enerjimi kattı nedir dün gece malum gece yarısı eve gittim, sabah kuaför, öğlen ofis, öğleden sonra 2 toplantı, şimdi yine ofis, akşama yemeğe misafirlik o bu şu derken ne zaman uyuyorum uyuyacağım işte onu bilemedim.
Hoş geldin... Yol arkadaşlarımız bir bir dileklerine kavuşuyor, umarım sen de tez zamanda kavuşursun.
Zorlu süreçlerin etkili tedavilerle son bulmuştur umarım artık. Ve şimdi yeniden eskisinden daha tecrübeli ama ilk gün gibi heyecanlı, önce kalbinde sonra karnında kelebekler uçuşturacak bir tedavin olsun, son olsun... Arındığın tüm korkuların mutluluk olarak sana dönsün... Maddi manevi gücün çok, şansın bol olsun...Belki birebir aynı değil ama her biri kendi içinde farklı tecrübe barındıran ortak süreçlerimizde birbirimizden güç alıyoruz... Yeniden hoş geldin
Hepimiz güzeliz, hepimiz süperiz
Şimdi şu an bir iki gecikme olmadıysa bebeklerin seninle:118::119::129:
Daha önce yazdım ama telefondan yazdım alıntısız görmemiş olabilirsin, endişelerle bir sürü soruyla yola çıkıp geldin, 1 derken 3 ledin... Hep şansın yaver gitsin... 3 katı mutluluklar yaşa hep.
Çok ama çok heyecanlı bu anların mutluluklarının başlangıcı olsun sonrasındaki mutlulukların bunu bile unuttursun
Ben de heyecanla bekliyorum... Güzel olan her şey gelip gelip bizi bulsun e mi
bebeklerve için imgelediğim gelecek inşallah durumun böyle olsun!
Uğurlar olsun hepimize
hayr canım ilaç kullanmadım adetim çok gelsin diye civanpercemi aslanpencesi karıştırıp içtim halada hyt adacayı içiyorum önceden yani 1 yıldır böyle az oluyom korkum menopoz olmak balım zaten bu ay deil bayarmdan sonra yani ayın 1 de başlıcaz tedaviye dr söledim canım 2 gün oluyosan normal dedi yinede korkuyorum off
MAŞALLAH senin adetlerin nassıl azalma varmı hiç :26:41 yaşındayım ben
hadi inşşşşşşş bebişlerin gelir yüzün güler cifte bayram yaşarsın canım inşşarkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinize en güzel mutluluğu nasip etsin ayrı ayrı yazamıyorum
dün transfer yapıldı 3 embriyo transfer edildi inşallah tutunurlarda buradan size müjdeyi veririm bu aralar nete fazla giremeyecem
tedavisi başlayan arkadaşlara da boool şans diliyorum hepinizi seviyorum çooooook öpüyorum
Bu arada hayıt suyu içmiştim Nisan ayında. Adetin 2. günü başladım, adete 10 gün kala bıraktım. Hep 7 gün sürerdi, sonraki ilk adetim 5 gün sürdü. Belki hayıt kısaltıyordur süreyi. Bir de bitkisel desteklerin bir kısmını adete 1 hafta 10 gün kala bırakmak gerekiyor. İstersen biraz ara ver, vücudun denge sağlasın. Madem bayramdan sonra düşünüyorsunuz, bu ay dinlendir kendini.
arkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinize en güzel mutluluğu nasip etsin ayrı ayrı yazamıyorum
dün transfer yapıldı 3 embriyo transfer edildi inşallah tutunurlarda buradan size müjdeyi veririm bu aralar nete fazla giremeyecem
tedavisi başlayan arkadaşlara da boool şans diliyorum hepinizi seviyorum çooooook öpüyorum
arkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinize en güzel mutluluğu nasip etsin ayrı ayrı yazamıyorum
41 yaşındayım ben
MAŞALLAH senin adetlerin nassıl azalma varmı hiç :26:
hadi inşşşşşşş bebişlerin gelir yüzün güler cifte bayram yaşarsın canım inşş
öyle yapayım bari ben çok adetim gelsin diye içiyordum yine fayda etmedi
Bizzat yaşadığı iddia edilen birisi olarak açıklamamı yaptım yukarıda
Yumurta kalitesi diyemezler, öyle olsa işleme almamaları gerekirdi. Bir teorim var bu konuda. Rahim nasıl her zaman tutunma için müsait değilse, yumurtanın da döllenmek için bir zamanı olduğunu düşünüyorum. O zamandan önce yapılan müdahalelerde geç döllenme olup, sonrasında bölünmeyerek atıl vaziyete geçiyor olmalı. Normal şartlarda, her ay, kaç folikülümüz ve yumurtamız olursa olsun 1 tanesi çatlayıp rahme iniyor. Diğerleri sönüyor. Oysa tüp bebekte normalde gelişmeyecek olan yumurtalar da geliştirilip alındığı için, zamanı dolmamış yumurta döllenmeye çalışılınca sorun çıkarıyor. Ya da tedavi esnasında kontrollü büyütüldüğü için zamanı geçen yumurta, çok çabuk döllenip, çok hızlı bölünüp yine sorun çıkarıyor. 20-30 yumurtası toplanıp hiç birisi döllenmeyen ya da transfere gidemeyen genç anne adaylarının hikayelerini de okuyunca böyle bir teori geliştirdim. Bunun bana bir faydası var mı? Hayır. Size bir faydası var mı? Hayır. Niye yazdım? Bilmiyorum. Geldiler bana soldan soldan
Hamarattır da kendisi
Örgü - dikiş -nakış ot-çöp vs. her bişey gelir elinden.....
Ben Adanada Ankada da ted. oldum .Ekip olarak ilgilendiler.
Benimkinde azalma yok. Hamile kalsam da biraz özlesem
Benimkinde azalma yok. Hamile kalsam da biraz özlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?