Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben senden de büyüğüm benim de azalma yok, afedersiniz 14 ped kullanıyorum her seferinde.

Ama aspirinden kaynaklanıyormuş bu yoğunluk , 96'dan beri bebe aspirini içerim ben her gün 1 adet.

ben hiç hap içemem hemen kesilir adetim şıp diye demkki ben menopoza gircem

İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana

Aslına bakarsanız var ya, hepsi bahane...........

Vakti saati gelmeden hiç bir şey olmuyor, onca bitki-çay-kür-ilaç vs. hepsi boşuna bence.

ALLAH bir şeye "OL" demezse olmaz hiç şüphem yok bundan....

Bugün 3 Temmuz.........

2 yıl önce bugün bebeğimi düşürdüm ben;

o kadar dikkat ettim, çok sağlıklı beslendim öyle ki iş yerine fındık+antep fıstığı+badem dolu bir kavanoz getirdim (müdür yardımcımız bayandı " kızarım o kavanozu çekmecenizde görmezsem"dedi ) süt içtim, yumurta, peynir, balık, salata ,her yemeğe zeytinyağı kullandım.
Dr. Progestan verdi + folik asit+ aspirin, iş yapmadım hiç, prenses gibi baktı eşim bana............

Sonuç : hooopp diye kaydı gitti içimden.

bu gün de benim oglanın dogum günü ama yanımda yok
ALLAH razı olsun eşinden ne güzel ilgilenmiş seninle inş tez zamnda yine yaşarsın budefa RABBİM sana bagışlar inş kaderimizde bunları yaşamk varmış yinede şükür şükür beterinden saklasın RABBİM

AMİN !!!!

Bu nu niye yazdım buraya ?

Arkadaşlar kendilerini çok yıpratıyor, o olsaydı bu olsaydı, bunu yapsaydık vs.

Nasipte yoksa yok.........

( Doğum günü kutlu olsun Oğlunun )

AMİN !!!!

Bu nu niye yazdım buraya ?

Arkadaşlar kendilerini çok yıpratıyor, o olsaydı bu olsaydı, bunu yapsaydık vs.

Nasipte yoksa yok.........

( Doğum günü kutlu olsun Oğlunun )

aynen öyle çokk şeyler yapıyoruz daha çok yıpranıyoruz ama herşeyden bi medet bekliyoruz RABBİM çok büyük inş duyar sesimizi
çok tşk ederim inş seninde mis kokulu bi evladın olur onun burdan her özel günün kutlarız inşşşş bacım

allah nasip etmemiş ne diycen .Hayırlısı böyleymiş geleceğe bakıcaz şimdi geçmişe üzülme ..elde değil ama nasip..

Aslına bakarsanız var ya, hepsi bahane...........

Vakti saati gelmeden hiç bir şey olmuyor, onca bitki-çay-kür-ilaç vs. hepsi boşuna bence.

ALLAH bir şeye "OL" demezse olmaz hiç şüphem yok bundan....

Haklısın ama insan bir şey yapmadan bekleyince de huzursuz oluyor. Tedbir kuldan, taktir Allah' tan...

Aklım nereye gitmişti acaba sabah? Bildiklerimi unutmaya başladım. Ya hamile kalır da doğurmayı unutursam? :44::26::18:

O minişin vakti gelsin öyle bir çıkar kiii

Sabah bir haber okudum ingilltere'de kadının birinin yolda yürürken sancısı tutmuş kaldırımda doğum yapmış herkes çevresinde , bir mağazadan bez parçaları getirip paravan gibi tutmuş mağaza personeli, bebek KIZ mış

Arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü Dr bey. Çok mutluyum. Inşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. Çok sağolun hepiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…