Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü dr bey. çok mutluyum. ınşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. çok sağolun hepiniz .

maşallah maşallah süphanallah .. Herşey güzel olsun çok sevindim ..tedaviye başıyosun o zaman ..

Dün akşamüstü gözüm Evlat edinenler topiğine takıldı, kaç sayfa okuduğumu hatırlamıyorum, çok güzel paylaşımlar var..........

İnanın hiç birimiz bu dünya da tek değiliz.

Aslında her acımız, yeniden, başka birisi olarak doğmamıza neden oluyor. Her kayıp benliğimize bir şey ekliyor. Bebeğin belki de sana sadece "zamanı gelmedi ama senin anne olma kapasiten yüksek" demek için uğramıştı. Belki acını unutmak için yapmaya başladığın şey aslında yapman gereken şeydi ve bebeğin seni o yola itmeye çalışıyordu. Hiç bir şey tesadüfen olmuyor hayatta. Her şey birbirine bağlı. Belki doğsaydı (ki nasip olsaydı hiç bir şey engel olamazdı) bugün yaptığın şeylerin bir kısmını yapmak aklına bile gelmeyecekti, ya da bir bahane bulup yapmayacaktın. Geride bırakılmak çok yakıcı bir duygu. Ama onun gidişiyle kazandıklarını düşün bir de. O gidişiyle, senin nasibine ulaşmana yardım etti. Üzülme dersem haksızlık ederim. Sadece belki bir teşekkür bekliyordur senden. Umudunu yükselttiği için hiç değilse...

Eşim kabul etse hiç tereddüt etmem Evlat edinirdim ben...

Ama ilk evlendiğimizde böyle bir konunun açılmasını dahi istemediğini belirtti.

İçim gidiyor o yurtlardaki bebekleri düşününce, kapıp birini gelesim var

Merhaba hanımlar
ben çalıştıgım iş yerinde müşterilerle tanışırım
43 yaşında bi bayan müşterim vardı.bebeği olmuyodu.çok ağlar üzülürdü
bu seferde tüp bebek tutmadı diye.
Bende ona çok üzülürdüm.doktor son tüp bebek denemesinde daha fazla zorlama üzgünüm olmaz artık demiş.
Rahminin yumurtalarının menepozlu bi kadına dönüştüğünü söylemiş
bi kaç ay sonra kadın adetten kesilmiş.menepoza girdim ablam diye bana ağladı ve çok üzüldüm.
15gün sonra geldi sevinçle yüzünde güller açmış şekilde
meğer hamileymişimmm dedi.ve ben o kadar şaşırdımki.ağlaştık
dünde bebeğini sevdirmeye getirdi.adına inci koymuş
inci yağmur damlasının denizden geçerek midye kabugunun içine ulaşmasıyla oluyor
o kadar imkansız yani dedi..imkansız denilen oldugu için adını inci koydum dedi
allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...

Kuzuna Allah uzun, sağlıklı, hayırlı ve bereketli bir ömür nasip etsin. Nefes aldığını, sağlıklı, rahat, güvende olduğunu bilmek bile ne büyük nimet, ne büyük bir mutluluk. İnşallah birlikte geçireceğiniz çooook doğum günleriniz, mutlu günleriniz olur. Ve dilerim Rabbim, o günler gelene kadar yüreğini ferahlatacak, sana eşlik edecek bir yavru daha nasip eder...

Ne güzel insansın sen arkadaşım...

Bu yazdıklarını bende kaç kez düşündüm..

Doktorumda o yüzden hep bana "olmaması için sebep yok" dedi durdu...

Aslında büyük bir moral bu. İşte elde değil benimle aynı günlerde hamile olan 2 öğretmenin bebeklerinin büyüdüğünü gördükçe çok mutlu oluyorum , içimden de benimki de kalsaydı bu kadar büyümüş olacaktı diye hüzünleniyorum.

Onu hiç unutmayacağım O benim ilk göz ağrım, yüreğimin sızısı olarak çok değerli 2 ayda olsa bana ANNE'liği hissettirdiği için minnettarım.

İnşallah ahirette kucağıma alırım........

Anaaa, bebek "yollu mu olmuş şimdi?"

Arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü Dr bey. Çok mutluyum. Inşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. Çok sağolun hepiniz .

İşte budurrrr
İnşallah hepsi can olmaya aday yumurtlarla doludur. İnşallah hepsi de döllenip sımsıkı tutunur sana. İğnelere başladın o zaman :94::83:

Amin arkadaşım görürsen bir daha ki sefere o İNCİ bebeği, bizim yerimize öp lütfen..

Bence huzursuz hissettikçe bedeninizi geriyorsunuz.

O gerilim de ters tepiyor işte, kaç örnekte gördük bunu.

RELAX...

Bizim de öğrenmemiz için acının böylesini yaşamamız gerekiyormuş demek. Çok şükür ki, her şey için geç olmadan kendimizle barışmayı öğreniyoruz. Hala şansımız varken, ümit edebiliyorken...

Yeter ki ol desin Rabbim ...inşallah bizlerede nasip eder...

Ne güzel bir mucize bu. Rabbim analı- babalı, sağlıklı, hayırlı uzun bir ömür versin İNCİ bebeğe.
Umutlarımızı tazelediğin için sana da kocaman teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…