- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.261
arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü dr bey. çok mutluyum. ınşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. çok sağolun hepiniz .
Arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü Dr bey. Çok mutluyum. Inşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. Çok sağolun hepiniz .
Bugün 3 Temmuz.........
2 yıl önce bugün bebeğimi düşürdüm ben;
o kadar dikkat ettim, çok sağlıklı beslendim öyle ki iş yerine fındık+antep fıstığı+badem dolu bir kavanoz getirdim (müdür yardımcımız bayandı " kızarım o kavanozu çekmecenizde görmezsem"dedi ) süt içtim, yumurta, peynir, balık, salata ,her yemeğe zeytinyağı kullandım.
Dr. Progestan verdi + folik asit+ aspirin, iş yapmadım hiç, prenses gibi baktı eşim bana............
Sonuç : hooopp diye kaydı gitti içimden.
bu gün de benim oglanın dogum günü ama yanımda yok
ALLAH razı olsun eşinden ne güzel ilgilenmiş seninle inş tez zamnda yine yaşarsın budefa RABBİM sana bagışlar inşkaderimizde bunları yaşamk varmış yinede şükür şükür beterinden saklasın RABBİM
Bizim bu bölgede birini çok seversen = "canıma koyasım geldi" derler...
Yemem merak etme, sadece
canıma koyasım geldi
inşallah hamile kalda o bebek zaten vakti geldi mi rızkı için gelir dünyaya ..:)
Aslında her acımız, yeniden, başka birisi olarak doğmamıza neden oluyor. Her kayıp benliğimize bir şey ekliyor. Bebeğin belki de sana sadece "zamanı gelmedi ama senin anne olma kapasiten yüksek" demek için uğramıştı. Belki acını unutmak için yapmaya başladığın şey aslında yapman gereken şeydi ve bebeğin seni o yola itmeye çalışıyordu. Hiç bir şey tesadüfen olmuyor hayatta. Her şey birbirine bağlı. Belki doğsaydı (ki nasip olsaydı hiç bir şey engel olamazdı) bugün yaptığın şeylerin bir kısmını yapmak aklına bile gelmeyecekti, ya da bir bahane bulup yapmayacaktın. Geride bırakılmak çok yakıcı bir duygu. Ama onun gidişiyle kazandıklarını düşün bir de. O gidişiyle, senin nasibine ulaşmana yardım etti. Üzülme dersem haksızlık ederim. Sadece belki bir teşekkür bekliyordur senden. Umudunu yükselttiği için hiç değilse...
O minişin vakti gelsin öyle bir çıkar kiii
Sabah bir haber okudum ingilltere'de kadının birinin yolda yürürken sancısı tutmuş kaldırımda doğum yapmış herkes çevresinde , bir mağazadan bez parçaları getirip paravan gibi tutmuş mağaza personeli, bebek KIZ mış
Arkadaşlar merhaba.şimdi muayeneden çıktım. Solda 3 folikül gördü Dr bey. Çok mutluyum. Inşallah hepsi büyür. Dualarınızla büyüdü bunlar. Çok sağolun hepiniz .
Merhaba hanımlar
ben çalıştıgım iş yerinde müşterilerle tanışırım
43 yaşında bi bayan müşterim vardı.bebeği olmuyodu.çok ağlar üzülürdü
bu seferde tüp bebek tutmadı diye.
Bende ona çok üzülürdüm.doktor son tüp bebek denemesinde daha fazla zorlama üzgünüm olmaz artık demiş.
Rahminin yumurtalarının menepozlu bi kadına dönüştüğünü söylemiş
bi kaç ay sonra kadın adetten kesilmiş.menepoza girdim ablam diye bana ağladı ve çok üzüldüm.
15gün sonra geldi sevinçle yüzünde güller açmış şekilde
meğer hamileymişimmm dedi.ve ben o kadar şaşırdımki.ağlaştık
dünde bebeğini sevdirmeye getirdi.adına inci koymuş
inci yağmur damlasının denizden geçerek midye kabugunun içine ulaşmasıyla oluyor
o kadar imkansız yani dedi..imkansız denilen oldugu için adını inci koydum dedi
allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...
Anaaa, bebek "yollu mu olmuş şimdi?"
Ben de seni koyarım canıma, hiç çıkarmam
Bence huzursuz hissettikçe bedeninizi geriyorsunuz.
O gerilim de ters tepiyor işte, kaç örnekte gördük bunu.
RELAX...
Yeter ki ol desin Rabbim ...inşallah bizlerede nasip eder...Merhaba hanımlar
Bende ona çok üzülürdüm.doktor son tüp bebek denemesinde daha fazla zorlama üzgünüm olmaz artık demiş.
bi kaç ay sonra kadın adetten kesilmiş.menepoza girdim ablam diye bana ağladı ve çok üzüldüm.
inci yağmur damlasının denizden geçerek midye kabugunun içine ulaşmasıyla oluyor
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?