- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.281
Ne güzel insansın sen arkadaşım...
Bu yazdıklarını bende kaç kez düşündüm..
Doktorumda o yüzden hep bana "olmaması için sebep yok" dedi durdu...
Aslında büyük bir moral bu. İşte elde değil benimle aynı günlerde hamile olan 2 öğretmenin bebeklerinin büyüdüğünü gördükçe çok mutlu oluyorum , içimden de benimki de kalsaydı bu kadar büyümüş olacaktı diye hüzünleniyorum.
Onu hiç unutmayacağım O benim ilk göz ağrım, yüreğimin sızısı olarak çok değerli 2 ayda olsa bana ANNE'liği hissettirdiği için minnettarım.
İnşallah ahirette kucağıma alırım........
Aynen öyle
ALLAH'tan otobanda doğmamış
Canim cok sevindim. Bebeklerin seninle kalicak ve insallah kucaginada alacaksin.
maşallah maşallah süphanallah .. Herşey güzel olsun çok sevindim ..tedaviye başıyosun o zaman ..
sagol cnm.. cok guzel sakin huzurlu kafa dinliyorsun plajlar ramazandan dolayi cok dolu degil cnm..
cnm ben artik herseyden nem kapiyorum.. cok temiz bi deniz olsa girerimde burasi marmara denizi cok fazla sanayi atigi var.. bandirma bile agir kimyasal fabrikalarla dolu iste kalitesini dusurebilir yada enfeksiyon olabilir diye korkuyorum...
cnm sen ne yaptin folikul sayin belli oldumu.. doktor e2 ne baktimi kac cikti..
İşte budurrrr
İnşallah hepsi can olmaya aday yumurtlarla doludur. İnşallah hepsi de döllenip sımsıkı tutunur sana. İğnelere başladın o zaman :94::83:
Merhaba sana tekrar iyi tatiller. Dönüş yolundayım şimdi . 3 tane folikül gördü. İlaçları kullanmamı söyledi. Çok mutluyum . Pazartesi tekrar kontrol
cok guzel haber cnmm insallah ucude toplanacak ve dollenip transfer edilecek. nerede oturuyordun canimm..
Çok sayfa birikmiş okuyamadim kendimden haber vereyim dedim yarın inşallah kese için gideceğim.
kese sonra pıt pıt ları duy inşallahhh ...
Ah canım inşallah düne kadar kanamam devam etti bakalım yarın ne olacak.
Bu arada buradaki tüm arkadaşlarımı memleketime davet ediyorum. Yolunuz düşerse beklerim. SiZleri ağırlamaktan mutlu olurum
Bu arada buradaki tüm arkadaşlarımı memleketime davet ediyorum. Yolunuz düşerse beklerim. SiZleri ağırlamaktan mutlu olurum
boluyu ve abanti cok severim cnm yemeklerinizde cok mesur.. cokk sagoll insallah ucuzun olurr..
Ensucum bantı degiştrdim bugun bende acaıp bır ateş basması yaptı hatta öyle komikkiyüzümün sağ tarafı kıpkırmızı sol tarafı bembeyazdı sanki tokat yemişte kızarmış gibi bi yarım saat sonra düzeldi..bi de sanki biraz asabi yaptı beni ve uyuklamaya daha bı meyıllendım...banta mı baglı bılemedım..ufacık bantın yaptığına bak sen hele :)))
evet cnm bazi hassas bunyelerde yapiyor.. sende hassassin belliki.. ben daha oncedende kullanmistim bendede o tarzda belirtiler olmustu.. sonu iyi olacakya katlanacagiz mecburen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?