Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ona bir mektup yazsana. Duygularını, hayallerini, özlemlerini anlat. Tekrar kavuşacağınız güne kadar beklemesi için Allah' a emanet olduğunu söyle. Seninle kalmadığı için kızgın olmadığını...Dök ona içini. Sonra da suya bırak yazdıklarını ki bebeğine ulaşsın duyguların...

Canim cok sevindim. Bebeklerin seninle kalicak ve insallah kucaginada alacaksin.

canimmm benimmm burdanda tebriklerr bu defada ben seni takibe aldim.. Allahim bebisini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. masallahh.. memorialda bir haftada penbis ve sen pozitifi gordunuz insallah sira bizede gelir..

Merhaba sana tekrar iyi tatiller. Dönüş yolundayım şimdi . 3 tane folikül gördü. İlaçları kullanmamı söyledi. Çok mutluyum . Pazartesi tekrar kontrol

Merhaba sana tekrar iyi tatiller. Dönüş yolundayım şimdi . 3 tane folikül gördü. İlaçları kullanmamı söyledi. Çok mutluyum . Pazartesi tekrar kontrol

cok guzel haber cnmm insallah ucude toplanacak ve dollenip transfer edilecek. nerede oturuyordun canimm..

Çok sayfa birikmiş okuyamadim kendimden haber vereyim dedim yarın inşallah kese için gideceğim.

Bu arada buradaki tüm arkadaşlarımı memleketime davet ediyorum. Yolunuz düşerse beklerim. SiZleri ağırlamaktan mutlu olurum

boluyu ve abanti cok severim cnm yemeklerinizde cok mesur.. cokk sagoll insallah ucuzun olurr..

Ensucum bantı degiştrdim bugun bende acaıp bır ateş basması yaptı hatta öyle komikkiyüzümün sağ tarafı kıpkırmızı sol tarafı bembeyazdı sanki tokat yemişte kızarmış gibi bi yarım saat sonra düzeldi..bi de sanki biraz asabi yaptı beni ve uyuklamaya daha bı meyıllendım...banta mı baglı bılemedım..ufacık bantın yaptığına bak sen hele :)))

evet cnm bazi hassas bunyelerde yapiyor.. sende hassassin belliki.. ben daha oncedende kullanmistim bendede o tarzda belirtiler olmustu.. sonu iyi olacakya katlanacagiz mecburen(

evet cnm bazi hassas bunyelerde yapiyor.. sende hassassin belliki.. ben daha oncedende kullanmistim bendede o tarzda belirtiler olmustu.. sonu iyi olacakya katlanacagiz mecburen(

Aynen gıkımı bile çıkarmıyorum valla :)))) hatta eşimede kontrol ettiriyorum iyi yapışmşmı diye ...yarın son iğnemide olup beklemeye geciyorum...senin ne zaman başlama günün baskılamaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…