- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.301
Arkadaşlar, selam herkese.
Okuduğum kadarıyla güzel şeyler olmuş, ütüler bitmiş, kürler yapılmış, kalp atışları duyulcak, bantlar değişcek... Kedilerde doğurcak inşallah. Genelinde bende iyiyimde,fakat bu hafta uzun zamandır olmadığım kadar bitkin düştüm. Şimdi aceleci olarak hemen tedaviye başladımya,iki kere adet oldum sanki. Yani test yerine, ayın Haz.27.sinde adet oldumya. Temmuz 1de bitti sandım. Ama 2sinde tekrar full bir şekilde geldi ve halen devam ediyor. Bu ilaçlar naptı böyle? Bide o kadar halsizimki? İğnelere bugün 3gün devam. Ayın 8inde ultrason var, bakalım folikül görülcekmi? Sizce doktorun yapmak istediği bumuydu?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ensucum bantı degiştrdim bugun bende acaıp bır ateş basması yaptı hatta öyle komikkiyüzümün sağ tarafı kıpkırmızı sol tarafı bembeyazdı sanki tokat yemişte kızarmış gibi bi yarım saat sonra düzeldi..bi de sanki biraz asabi yaptı beni ve uyuklamaya daha bı meyıllendım...banta mı baglı bılemedım..ufacık bantın yaptığına bak sen hele :)))
Arkadaşlar, selam herkese.
Okuduğum kadarıyla güzel şeyler olmuş, ütüler bitmiş, kürler yapılmış, kalp atışları duyulcak, bantlar değişcek... Kedilerde doğurcak inşallah. Genelinde bende iyiyimde,fakat bu hafta uzun zamandır olmadığım kadar bitkin düştüm. Şimdi aceleci olarak hemen tedaviye başladımya,iki kere adet oldum sanki. Yani test yerine, ayın Haz.27.sinde adet oldumya. Temmuz 1de bitti sandım. Ama 2sinde tekrar full bir şekilde geldi ve halen devam ediyor. Bu ilaçlar naptı böyle? Bide o kadar halsizimki? İğnelere bugün 3gün devam. Ayın 8inde ultrason var, bakalım folikül görülcekmi? Sizce doktorun yapmak istediği bumuydu?
Merhaba canım 2220 ye ya da wishhduygu ya sormak lazım bu konularda daha arastırmacı ve donanımlılar...belki üsüste ilaçlardan mı halsizlik acaba hayırlısıyla foliküllerbgörünsün içleri dolu olsun inşallhh
Aynen gıkımı bile çıkarmıyorum valla :)))) hatta eşimede kontrol ettiriyorum iyi yapışmşmı diye ...yarın son iğnemide olup beklemeye geciyorum...senin ne zaman başlama günün baskılamaya?
Güvenin için teşekkür ederim arkadaşım. Herşeyden anlasam, kimse doktora gitmese, herkes doğal yoldan hamile kalsa...
Doğumuna günler kalan kızım Zeyna...
bende daha var cnm agustos 11 gibi denk geliyor.. o sirada senin pozitif sonucu almis olacagiz insallah:)))
Maşallaahh pek fit duruyo vücudu bozulmamış
Neticede dr n kanaman oldugunu bılıyor bir tedbir iğnesi ya da ilacı verdimi ki?belki yarın verir keseye baktıktan sonra gönlünü ferah tut canım dualarımdasın....
Selam
Topiğin sazan kocakarısı olarak atlayayım mevzuuya hemen...
Kanama şeklin, ilaçlardan bir ya da bir kaçına tepki gibi görünüyor. Sen kanama olunca test yaptırmıştın diye hatırlıyorum. O yüzden önceki tutunma- yerleşme kanamasıydı, şimdi atıyorsun gibi bir düşünceyi siliyorum. Halsizlik normal. Kanama uzadıkça ya da yenilendikçe yorgunluk yapıyor. Emin olmak için en güzeli doktorunla görüş. Ultrasona kadar bekleme istersen. Daha çok var çünkü. Belki ilaçlarını değiştirir, tedaviye başka şekilde devam eder...
Evet ya, bugün 3.gün, yarındansonra yavaşlaması lazım. Eğer olmassa, yarın kliniği bi arayıp bi sorim, benim adetim böyle normalmi diye. Amaç içimin tamamen boşalmasıysa, ziyadesiyle yerine gelmiştir herhalde. Teşekkür ederim. Bu arada senin kız çok güzel bakıyor öyle. Onada bir solukta inşallah. Bizdede bi tane Daimend var, Kahverengi, siyah uzun burunlu, bayan Boxer köpek. Yani benim üvey köpeğim oluyor. Ben bu evliliğe Kız çocuğu getirdim, kocamda köpek getirdi. Adil olmuşmu?? :)
Merhaba canım 2220 ye ya da wishhduygu ya sormak lazım bu konularda daha arastırmacı ve donanımlılar...belki üsüste ilaçlardan mı halsizlik acaba hayırlısıyla foliküllerbgörünsün içleri dolu olsun inşallhh
Bizden daha adil olmuşEve hepsini ben topladım. Aslında bir köpek istedim. Sonra bir kedi buldum. Sonra kedi üredi, yavruları üredi... Yakında evi kedilere bırakıp, köpekleri alıp kaçacağız
Igne oluyorum canim hergün. Duaların için allah razı olsun
Köpekle dolaşacak yerler varmı yeterli? Bir sene biz istanbula getirdikte, hayvancaz çiş yapacak yer bulamadı. Ve kesinliklede taşa, betona yapmıyor, illede çim, yeşillik olacak.. Benimle biraz mesafelidir, temizlik yaparken biraz söyleniyomda. Yer temizliği yaparken, yatağından kalkmaya korkuyo. Babası ve ablasıyla arası çok iyi, çünkü onlar her istediğini yapıyor. Bana içinden cadı felan diyordur..
Şimdi Şubat ayındaki Terapi Programımı çıkartıp baktımda. Sanırım bilerek benim adetimi getirtdi. Ordada adetimin 2.günü iğnelere başlatmıştı. Sorcam yarın. İğne miktarı aynı, 6 gün 300 iu menopur, 7 gün decapeptyl. 7 işe yaramayan döllenmişşim vardı. Bu sefer çok hazırlıklıyım yaaa.
Senin o bantlar ne için, onu pek anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?