- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.321
Bunlar da 20 günlük bebeklerim
2 arkadaşım o merkezde yaptırdı tüp bebek işlemini, biri hamile, diğerine iki kez yaptılar olmadı.
Hamile olan arkadaşın komşusuna da yapmışlar Onun bebeği 1 yaşında şu an 5 tane de dondurulmuş var, bekletiyor merkez.
Geneli memnun oradan, inşallah senin için hayırlı bir sonuç alırlar arkadaşım..
Bu arada hoş geldin
Cok tatlıymıs
Coookkk minnoşlarrrrr Allahım sanada bebişini nasip etsin bi an içimden geldi..bebişinin minnaklarla oynadığı günleri gör inşallahhhh amin..
Arkadaşlar, selam herkese.
Okuduğum kadarıyla güzel şeyler olmuş, ütüler bitmiş, kürler yapılmış, kalp atışları duyulcak, bantlar değişcek... Kedilerde doğurcak inşallah. Genelinde bende iyiyimde,fakat bu hafta uzun zamandır olmadığım kadar bitkin düştüm. Şimdi aceleci olarak hemen tedaviye başladımya,iki kere adet oldum sanki. Yani test yerine, ayın Haz.27.sinde adet oldumya. Temmuz 1de bitti sandım. Ama 2sinde tekrar full bir şekilde geldi ve halen devam ediyor. Bu ilaçlar naptı böyle? Bide o kadar halsizimki? İğnelere bugün 3gün devam. Ayın 8inde ultrason var, bakalım folikül görülcekmi? Sizce doktorun yapmak istediği bumuydu?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Amin arkadaşım, inşallah. Hepimiz görelim o günleri. Mesela bebeklerinizi de alın getirin bana, biz çay, pasta börek tıkınırken, onların nasıl keyifle oynadığını izleyelim
Öyleydi. kitaplar dolusu anlatabilirim onu. 1,5 yaşındaydı daha. Bir de poz vermeyi sevmezdi kızım. Oysa hep mutlu bakardı yüzüme...
canim benimde bu ay oyle oldu adetim tamamen bitti iki gun sonra tekrar basladi.. ben ufak bi kiste yordum bu sekilde vucuttan atilabiliyor zaten Semra hn tup bebegi etkilemeyecek ilk adetinden sonra eriyecek bi kistin var demisti.... gecen eyluldede oyle olmustu kist o ayki adetle erimisti.. kullandigimiz ilaclar bu tarz ufak gecici kistler yapabiliyor..
Hayal etmek basarmanın yarısıdır az kaldı ben kesinlikle kapıp cocugu gelırım senınkıyle tanıssın kaynassınlar diğer kızlarda cıkıp cıkıp gelsınler yavrularıyla ayyyy ne guzel olur...,
Bakışları derin ve anlamlı...eminim bu sebepten anlatacak cok seyin vardır..
Kist felan hiç aklıma gelmedi gerçekten. Doktor bişey olmadığına inandırmıştı. Umarım öyle değildir. Gerçi şimdi kanamam biraz azaldi gibi. İlaçların etkisi olduğuna inanıyorum kesinlikle. Sende tekrarladımı bidaha?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
cnm coraspirini kestin dimi kanamada kesiliyor..
Evet canim hemen ilk leke de kesti
Çimenlerin üzerinde emekleyen bir sürü bebek, etraflarında koşturup yuvarlanan kediler, biraz açıkta koruyucuları iki köpek. Sonra bebeklerden birisi köpeğin yanına gider, köpek patilerinin üzerine toplanır, bebek tüylerini çeke çeke sırtına tırmanırken gülümser
Merhaba. bu saatte yakaladım seni şanslıyım. bağrımda sanırım güneşten kaynaklı alerji oluştu, bitkisel tedavisi var mı arkadaşım, kızarıklık yayılmaya başladı....
Merhaba. bu saatte yakaladım seni şanslıyım. bağrımda sanırım güneşten kaynaklı alerji oluştu, bitkisel tedavisi var mı arkadaşım, kızarıklık yayılmaya başladı....
Huuu hanımlar öğlen oldu, siz daha yatıyorsunuz. Ayıp ayıp. Kalkın bakiym
Pek bi sevimliyim canım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?