- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.341
Huuu hanımlar öğlen oldu, siz daha yatıyorsunuz. Ayıp ayıp. Kalkın bakiym
Pek bi sevimliyim canım sabah sabah
Çimenlerin üzerinde emekleyen bir sürü bebek, etraflarında koşturup yuvarlanan kediler, biraz açıkta koruyucuları iki köpek. Sonra bebeklerden birisi köpeğin yanına gider, köpek patilerinin üzerine toplanır, bebek tüylerini çeke çeke sırtına tırmanırken gülümser
Günaydın canim benim caliskan bir sekilde suslendim puslendim ise gidiyorum aksam 20 ye kadar isteyim rapor vereyim dedim hahaha birde hamile kedinin benislerine isim ariyorum bitanesi bizim topigin kedicigi olsun yaaaa lütfen sen bizim icin bakarsin olurmu ee teyzeyiz nede olsa öptüm dusun tasin yoksa busefer calcam onlari hahaha
Günaydın dostlarrr ...mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bir gün diliyorumm...
Valla harika sabah sabah içime huzur doldu yüzüm aydınlandı
5 i bir yerdelerim
Hehe, damardan yakaladım di mi?
Ne kdarda keyifli huzurlu ve güvenli yatıyorlar öyle ..bence ev onların siz misafirsiniz
Keşke bugün o gün olsa ....ah ahh hemide ne damarrr...
5 i bir yerdelerim
Hayırlı Cumalar Canlarım.
Hepinizi sevgi ile selamlıyorum.
5 i bir yerdelerim
Hoşgeldinnnnn
Ayy ALLAH'ım o ne öyle
Ben aklımı kaçırırım öyle bir ortamda hepsi yayılmış kilim gibi eve ayyyyyyyy
Kist felan hiç aklıma gelmedi gerçekten. Doktor bişey olmadığına inandırmıştı. Umarım öyle değildir. Gerçi şimdi kanamam biraz azaldi gibi. İlaçların etkisi olduğuna inanıyorum kesinlikle. Sende tekrarladımı bidaha?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
5 i bir yerdelerim
Ortadaki kırmızı boşluk, benim oturduğum yer. koltuğun ucunda oturabiliyorum ancak
Kül tablası ve paketlerde cabası....
Zanork yanına gelirsem seni bir temiz döveceğim, o vaziyet ne öyle bekar öğrenci evi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?