Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sorma. Akşama kadar derle topla, sil, süpür. 10 dakikada hiç bir şey yapılmamış gibi. Neyseki sadece oturma odası öyle. Her yer olsa ben bile çıldırırım

Ömür törpüsü.......

Gücün kuvvetin varsa ne diyeyim Canım....

Çocukluğum her çeşit hayvanı beslemekle geçti... Ama şimdi eve kedi-köpek türü hiç bir şey almam.

Kuşlara bayılırım ama uğraşacak vaktim yok

herkese merhaba,
ilk kez yazıyorum ben. evet bende 40 yaşında girdim ve anne olmak istiyorum. 6 yaşında oğlum var, o da tüp bebek, eşimin doğuştan gelen kleinfelter sendromu var. bu nedenle ikini yavrumuzu da tüp bebek olarak yaptırmak zorundayız.

benim durumum hiç iç açıcı değil, bir yumurtalığımda yetmezlik var, diğerinde ise rezervim çok çok düşük, tüp bebek fiyatlarını sizlerde az çok biliyorsunuz. Anadolu sağlık merkezine bu ayın 25'inde gittim ve hemen yüksek dozdan göbek iğnesine başlayacaktım. tüp bebek fiyatları o kadar uçmuş ki, puregon iğne 650tl. ve ben 40 yaşında olduğum için en yüksek dozdan başlatıyordu doktor. birde miyomum çıktı, transfer esnasında tutunmasını engelleyebilir diye bide onu alma konusu çıktı, onun da fiyatı 4.500 tl.

miyomu almak bir kenara hangi birini düşüneceğimi şaşırdım : 40 yaşına girdim-tehlikeli bir yaş, bir yumurtalığım çalışmıyor, ikincisinde çok az yumurta var , hiç yoktan bide miyom çıktı başıma, buda yetmedi tüp bebek ücretleri belimi büktü. sanırım tüm olay bu kadar kısa özetlenir.
ne olur fikir verin bana, çalışan bir bayanım, ssknın 40 yaş sınırına da takıldım. ne yapmalıyım, fikirleriniz benim için önemli...

canimm tam bir ogrenci evi gibi minisler sigaralar dolu kullukler:)) sen tam ozgur ruhlusun sana uyar cnmcigim..
benn okadar kedicikle kopecikle aklimi oynatirim eve asla giremem...
ama cokk keyifliler kardes gibi..

Hehe. Sarı kediyi köpeğim yetiştirdi geçen kış. Ben memlekete çok sık gidip geldim, eşim de işte olunca evde ikisi kaldılar hep. Diğerleri de onun kızları, neredeyse köpeğin kucağına doğuruyordu. O yüzden hepsi birbirini kabullendi.
Bunu bir tek biz insanlar yapamıyoruz. Herkes bizim gibi olsun, bizim gibi davransın, bizim gibi düşünsün istiyoruz. Neyse ya, felsefeye gerek yok. Olduğu kadar, olmadığı kader...

Arkadaşım hoş geldin

Torba yasaya madde eklendi 43 yaşa kadar destek verecekler tüp bebek için ama sen bir kez evlat sahibi olmuşsun. Bu haktan yararlanır mısın bilemem.

Merhaba ve hoşgeldin cocugu olanların tup bebekten yararlanamama durumu soz konusu maslesef ..fıyatlar hepımızı cok zorluyor ama para bısekılde bulunur bu yas bı daha bulunmaz dıyerek denemeye devam edıyoruz bı sekılde Imkanları zorlamak hatta tuketmek gerek bu ugurda..

Arkadasım su cetrotıde iğne ne menem bşişeydir ne işe yarar ne yapar ?

Bundan önce, bahçe içinde, müstakil bir evde oturuyorduk. Köpeği o zaman, bahçede bakmak üzere aldık. Birkaç ay sonra rahatsızlandı. Üşüttüğümü düşünüp önce antreye, sonra koridora... Derken bir baktım kucağımda uyuyor. Bu eve taşınınca bahçe faslı da bitti bir süre, kaldı öyle. Kedi 1 yıl kadar sonra geldi. 21 Aralık' ta, herkes kıyameti beklerken sokakta buldum. Yavruydu o da geldiğinde. Gerisi de geldi işte. Her gelen ayrı bir sevgi çiçeği oldu, kaldı. İtiraf ediyorum benim için de fazla bu kadarı. Ama ortaya çıkıp altı bezli bebekler gibi emeklemeye başladıklarında aşık oluyorum ve vermeye kıyamıyorum. Evde doğdukları için dışarıda da bırakamıyorum çünkü burası kışın çok soğuk oluyor. Ama niyeti bozduk, bahçeli bir ev yapıp taşınmak istiyoruz. Hem hayvanlar rahat eder, hem benim işim azalır...

ALLAH gönlüne göre versin canım.

Bahçeli ev bizimde hayalimiz, bir kümes yapacağız bir sürü tavuk koyacağım içine, civcivlerini severim yumurtalarını da afiyetle yerim

Birkaç yıl içinde Muğla civarına yerleşmek niyetindeyiz. Bahçeli ev hayalini oraya bıraktık.

Gönlüm Datça'da, Eşim Ortaca istiyor, olmadı Fethiye bile olabilir.... Kalbim Ege'de kaldı

Gördün mü baaakkk

Bende hayvan severim, hem benimkiler tüketici değil üretici hayvanlar...

Gelsin organic hayat.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…