- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.361
Hoş bulduk canım da evi hoş görmedik kusuruma bakma.,,
Sabah sabah şoka girdim
Bu kediler ne güzel böyle . Hepsi birbirinden güzel. Bu arada hayırlı cumalar . Hepimizin tüm istekleri gerçek olur inşallah..
Bu kediler ne güzel böyle . Hepsi birbirinden güzel. Bu arada hayırlı cumalar . Hepimizin tüm istekleri gerçek olur inşallah..
Hehe, o konuda karı-koca aynı kafadayız vallahi. Herşey elimizin altında
Arkadaşlar hepinizin tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle ! Hayırlı cumalar
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş desene.
Ehh ne diyeyim ikinizde rahatsanız bu konuda problem yok.
5 i bir yerdelerim
Sorma. Akşama kadar derle topla, sil, süpür. 10 dakikada hiç bir şey yapılmamış gibi. Neyseki sadece oturma odası öyle. Her yer olsa ben bile çıldırırım
Hayvan sevgisini geçmiş bu .......
Yeter artık dağıt millete onları...
Çocukların yayılsın her yere
Pek aynı kafada değiliz aslında. Ama başedemedim, sonunda ben de saldım :26:
Onlar da benim çocuklarım, kıyamıyorum ki...
canimm tam bir ogrenci evi gibi minisler sigaralar dolu kullukler:)) sen tam ozgur ruhlusun sana uyar cnmcigim..
benn okadar kedicikle kopecikle aklimi oynatirim eve asla giremem...
ama cokk keyifliler kardes gibi..
herkese merhaba,
ilk kez yazıyorum ben. evet bende 40 yaşında girdim ve anne olmak istiyorum. 6 yaşında oğlum var, o da tüp bebek, eşimin doğuştan gelen kleinfelter sendromu var. bu nedenle ikini yavrumuzu da tüp bebek olarak yaptırmak zorundayız.
benim durumum hiç iç açıcı değil, bir yumurtalığımda yetmezlik var, diğerinde ise rezervim çok çok düşük, tüp bebek fiyatlarını sizlerde az çok biliyorsunuz. Anadolu sağlık merkezine bu ayın 25'inde gittim ve hemen yüksek dozdan göbek iğnesine başlayacaktım. tüp bebek fiyatları o kadar uçmuş ki, puregon iğne 650tl. ve ben 40 yaşında olduğum için en yüksek dozdan başlatıyordu doktor. birde miyomum çıktı, transfer esnasında tutunmasını engelleyebilir diye bide onu alma konusu çıktı, onun da fiyatı 4.500 tl.
miyomu almak bir kenara hangi birini düşüneceğimi şaşırdım : 40 yaşına girdim-tehlikeli bir yaş, bir yumurtalığım çalışmıyor, ikincisinde çok az yumurta var, hiç yoktan bide miyom çıktı başıma, buda yetmedi tüp bebek ücretleri belimi büktü. sanırım tüm olay bu kadar kısa özetlenir.
ne olur fikir verin bana, çalışan bir bayanım, ssknın 40 yaş sınırına da takıldım. ne yapmalıyım, fikirleriniz benim için önemli...
herkese merhaba,
ilk kez yazıyorum ben. evet bende 40 yaşında girdim ve anne olmak istiyorum. 6 yaşında oğlum var, o da tüp bebek, eşimin doğuştan gelen kleinfelter sendromu var. bu nedenle ikini yavrumuzu da tüp bebek olarak yaptırmak zorundayız.
benim durumum hiç iç açıcı değil, bir yumurtalığımda yetmezlik var, diğerinde ise rezervim çok çok düşük, tüp bebek fiyatlarını sizlerde az çok biliyorsunuz. Anadolu sağlık merkezine bu ayın 25'inde gittim ve hemen yüksek dozdan göbek iğnesine başlayacaktım. tüp bebek fiyatları o kadar uçmuş ki, puregon iğne 650tl. ve ben 40 yaşında olduğum için en yüksek dozdan başlatıyordu doktor. birde miyomum çıktı, transfer esnasında tutunmasını engelleyebilir diye bide onu alma konusu çıktı, onun da fiyatı 4.500 tl.
miyomu almak bir kenara hangi birini düşüneceğimi şaşırdım : 40 yaşına girdim-tehlikeli bir yaş, bir yumurtalığım çalışmıyor, ikincisinde çok az yumurta var, hiç yoktan bide miyom çıktı başıma, buda yetmedi tüp bebek ücretleri belimi büktü. sanırım tüm olay bu kadar kısa özetlenir.
ne olur fikir verin bana, çalışan bir bayanım, ssknın 40 yaş sınırına da takıldım. ne yapmalıyım, fikirleriniz benim için önemli...
Hehe. Sarı kediyi köpeğim yetiştirdi geçen kış. Ben memlekete çok sık gidip geldim, eşim de işte olunca evde ikisi kaldılar hep. Diğerleri de onun kızları, neredeyse köpeğin kucağına doğuruyordu. O yüzden hepsi birbirini kabullendi.
Bunu bir tek biz insanlar yapamıyoruz. Herkes bizim gibi olsun, bizim gibi davransın, bizim gibi düşünsün istiyoruz. Neyse ya, felsefeye gerek yok. Olduğu kadar, olmadığı kader...
Ömür törpüsü.......
Gücün kuvvetin varsa ne diyeyim Canım....
Çocukluğum her çeşit hayvanı beslemekle geçti... Ama şimdi eve kedi-köpek türü hiç bir şey almam.
Kuşlara bayılırım ama uğraşacak vaktim yok
Bundan önce, bahçe içinde, müstakil bir evde oturuyorduk. Köpeği o zaman, bahçede bakmak üzere aldık. Birkaç ay sonra rahatsızlandı. Üşüttüğümü düşünüp önce antreye, sonra koridora... Derken bir baktım kucağımda uyuyor. Bu eve taşınınca bahçe faslı da bitti bir süre, kaldı öyle. Kedi 1 yıl kadar sonra geldi. 21 Aralık' ta, herkes kıyameti beklerken sokakta buldum. Yavruydu o da geldiğinde. Gerisi de geldi işte. Her gelen ayrı bir sevgi çiçeği oldu, kaldı. İtiraf ediyorum benim için de fazla bu kadarı. Ama ortaya çıkıp altı bezli bebekler gibi emeklemeye başladıklarında aşık oluyorum ve vermeye kıyamıyorum. Evde doğdukları için dışarıda da bırakamıyorum çünkü burası kışın çok soğuk oluyor. Ama niyeti bozduk, bahçeli bir ev yapıp taşınmak istiyoruz. Hem hayvanlar rahat eder, hem benim işim azalır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?