- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.381
herkese merhaba,
ilk kez yazıyorum ben. evet bende 40 yaşında girdim ve anne olmak istiyorum. 6 yaşında oğlum var, o da tüp bebek, eşimin doğuştan gelen kleinfelter sendromu var. bu nedenle ikini yavrumuzu da tüp bebek olarak yaptırmak zorundayız.
benim durumum hiç iç açıcı değil, bir yumurtalığımda yetmezlik var, diğerinde ise rezervim çok çok düşük, tüp bebek fiyatlarını sizlerde az çok biliyorsunuz. Anadolu sağlık merkezine bu ayın 25'inde gittim ve hemen yüksek dozdan göbek iğnesine başlayacaktım. tüp bebek fiyatları o kadar uçmuş ki, puregon iğne 650tl. ve ben 40 yaşında olduğum için en yüksek dozdan başlatıyordu doktor. birde miyomum çıktı, transfer esnasında tutunmasını engelleyebilir diye bide onu alma konusu çıktı, onun da fiyatı 4.500 tl.
miyomu almak bir kenara hangi birini düşüneceğimi şaşırdım : 40 yaşına girdim-tehlikeli bir yaş, bir yumurtalığım çalışmıyor, ikincisinde çok az yumurta var, hiç yoktan bide miyom çıktı başıma, buda yetmedi tüp bebek ücretleri belimi büktü. sanırım tüm olay bu kadar kısa özetlenir.
ne olur fikir verin bana, çalışan bir bayanım, ssknın 40 yaş sınırına da takıldım. ne yapmalıyım, fikirleriniz benim için önemli...
Senin adamda pek bir yamanmış vesselam..
Kadın karşısında pes etmeyecek adam yoktur diye düşünürüm ben hep, uygun damarı bulmak gerek.
Senin ki damarsız sanırım
Huuu hanımlar öğlen oldu, siz daha yatıyorsunuz. Ayıp ayıp. Kalkın bakiym
Pek bi sevimliyim canım sabah sabah
Kıyma kıyma, onlar sana kıyıyor ama..
Üre üre nereye kadar, hep dişi üstelik.
Bence sen şu durumunu tekrar gözden geçir canım, olmaz bu kadarı inan
Arkadasım su cetrotıde iğne ne menem bşişeydir ne işe yarar ne yapar ?
ALLAH gönlüne göre versin canım.
Bahçeli ev bizimde hayalimiz, bir kümes yapacağız bir sürü tavuk koyacağım içine, civcivlerini severim yumurtalarını da afiyetle yerim
Birkaç yıl içinde Muğla civarına yerleşmek niyetindeyiz. Bahçeli ev hayalini oraya bıraktık.
Gönlüm Datça'da, Eşim Ortaca istiyor, olmadı Fethiye bile olabilir.... Kalbim Ege'de kaldı
Valla alırken sessiz, sakin, uslu bir adam diye almıştım. Üretim hatası deyip geri versem alırlar mı ki? :26:
Valla yatmadim, mesaji simdi gördüm. Saat 4.30 dan beri ayaktayim ve bir sürü iş yaptim. Tatiller başlayınca, benim işlerde yoğunlaşıyor. Bu yoğunlukta bide çoçuk yapcaz!! Herkese iyi günler olsun.
Aaah Datça. Çok isteyip, hala göremediğim yer
İnşallah olur. Fethiye' de akrabalarımız var, zaman zaman gideriz. Ortaca' yı da gördüm bir iki kere ama pek aklımda kalmadı. Siz yerleşin Ege' ye, ben de kaçıp kaçıp çay içmeye geleyim sana
Yaparız anacım. Çocuk ta yaparız, kariyer de yaparız, üstüne vaktimiz bile kalır, merak etme
Benim gibi yap, aç bilgisayarı kalkınca, sen git gel işini yap, arada uğra bir bak ne var ne yok diye. Dilimden kurtulamazsınız yoksa
Çatlatma iğnesi diye hatırlıyorum. Transferden sonra da tutunmaya yardımcı olarak vermişti bana. Hayırdır?
Gel gülümm çok sevinirim.
Datça'ya bende daha gitmedim, tv ve internetten bakıp iç geçiriyorum, bu yaz eşim iş yerinden izin alabilirse götürecek beni Datça'ya.
ALLAH'ım nasip ederse tabi.
Geçen yıl tatile diye evden çıktık Gazipaşa çıkışında kaza geçirdik, Tatil yapamadık 3 gece kaldık Gazipaşa'da araba sanayide çıksın diye beklerken. Yüzüm gözüm şiş yattım Apartın birinde...
O yüzden tatile gideceğim diyemiyorum.
Bende ALLAH nasip ederde anne olursam , face onu yazacam....
Çocukta yaparım Kariyer de
Aaah Datça. Çok isteyip, hala göremediğim yer
İnşallah olur. Fethiye' de akrabalarımız var, zaman zaman gideriz. Ortaca' yı da gördüm bir iki kere ama pek aklımda kalmadı. Siz yerleşin Ege' ye, ben de kaçıp kaçıp çay içmeye geleyim sana
Ek iş te yaparım diye ekleyebilirsin sonuna. Sende bu azim varken sana ancak şapka çıkarırım ben
Çok geçmiş olsun. Her şey nasiple. Bir de İzmir Bozburun' u araştır, orası da çok güzel
Tedavi öncesi bant ve üç gün cetrotide iğne vermişti bana bugun sonuncu iğneyi olacağım prospektüsü okudum bişi anlamadım bi sorusturayım dedim.iğne bitiminden sonra bi hafta içinde adet olmalıymısım bu durumda catlatma için vermiş olmalı ama benım adet duzenım normal off anlamadım heralde bi bildiği vardı verdi kullandım bende..
Biz öyle gidip bir otele çöreklenmiyoruz.
yola çıktık mı geze geze ,nereyi beğenirsek ( bütçemize de uyarsa tabi ) orda kalmak üzere çıkıyoruz tatile. Yıllarca evde oturdum, köyde bir yazlığımız vardı, 4 ay yazlıkta 8 ay evde geçti ömrüm.
Eşime internette ( biz orada tanıştık ) başında söyledim" beni gezdir yemek-su -kıyafet hiç bir şey istemem" dedim.
ALLAH yüzüme baktı eşimi gönlüme göre verdi
Sağol canım
2 yıl üst üste Çeşme'ye kadar gittik, bayıldım oralara ama çok pahalı oradan ev almak hayal olur ancak..
Bozburun'u görmedim, inşallah bir gün görürüz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?