Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldiniz.
Biraz dertli gelmişsiniz, inşallah hepsini arkanızda bırakıp bebeğinize kavuşursunuz.
Miyom ameliyatını her ne kadar tüp bebek doktorları kendileri yapmak istiyorsa da, Devlet hastaneleri, üniversite hastaneleri ya da SGK anlaşmalı özel bir hastanede yaptırarak yükünüzü hafifletebilirsiniz. Tüp bebek sektörü, söğüşleme sistemine döndüğü için, benzer durumları çoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. Ve evet, miyom tutunmaya ya da gebeliğin devamına engel olabiliyor. İhmal etmemek lazım. Küçük olsa soğan kürü önerirdim ama ameliyatlık boyuttaysa bunu söylememiş olayım. Miyomdan kurtulduktan sonra, bal, tarçın, çörekotu karışımıyla yumurtalarınızı besleyip geliştirmeniz mümkün. Başka tarifler de var. Hele şu miyom gitsin, paylaşırım yine. Öncelikli kuralımız, stresten arınmak, olacağına inanmak. Ah vah ettikçe yine kendimiz ödüyoruz bedelini. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağımıza inanıyorum ben. Düzenli yürüyüş, bol su, yüksek moralle biraz da bitkisel takviyeyle, ama önce Allah' ın izniyle, sizin de hamilelik haberinizi okuyup, sevincinize ortak olacağız inşallah

Senin adamda pek bir yamanmış vesselam..

Kadın karşısında pes etmeyecek adam yoktur diye düşünürüm ben hep, uygun damarı bulmak gerek.

Senin ki damarsız sanırım

Valla alırken sessiz, sakin, uslu bir adam diye almıştım. Üretim hatası deyip geri versem alırlar mı ki? :26:

Huuu hanımlar öğlen oldu, siz daha yatıyorsunuz. Ayıp ayıp. Kalkın bakiym
Pek bi sevimliyim canım sabah sabah

Valla yatmadim, mesaji simdi gördüm. Saat 4.30 dan beri ayaktayim ve bir sürü iş yaptim. Tatiller başlayınca, benim işlerde yoğunlaşıyor. Bu yoğunlukta bide çoçuk yapcaz!! Herkese iyi günler olsun.

Kıyma kıyma, onlar sana kıyıyor ama..

Üre üre nereye kadar, hep dişi üstelik.

Bence sen şu durumunu tekrar gözden geçir canım, olmaz bu kadarı inan

Eşim savsaklamasaydı, şu anda 4 kedim olacaktı ve melek olan kedim de yanımda olacaktı. Kendim yaparım dedi, işten başını kaldırana kadar hamile kaldılar. Eylül' den itibaren tepesindeyim. Bu defa kaçışı yok.
Aslında kısırlaştırmaya karşıyım, çünkü hayvanlar kesilip biçilirken bedenleri uyuşsa da zihinleri açık oluyor ve o acıyı unutmuyorlar. İşkence gibi geliyor Köpeklerde daha kolay. 6 ayda bir iğnesini yapıyoruz, sen sağ ben selamet. Ama kedilerde olmuyor malesef. Mecburen yaşatacağım o acıyı.

Aaah Datça. Çok isteyip, hala göremediğim yer
İnşallah olur. Fethiye' de akrabalarımız var, zaman zaman gideriz. Ortaca' yı da gördüm bir iki kere ama pek aklımda kalmadı. Siz yerleşin Ege' ye, ben de kaçıp kaçıp çay içmeye geleyim sana

Valla yatmadim, mesaji simdi gördüm. Saat 4.30 dan beri ayaktayim ve bir sürü iş yaptim. Tatiller başlayınca, benim işlerde yoğunlaşıyor. Bu yoğunlukta bide çoçuk yapcaz!! Herkese iyi günler olsun.

Yaparız anacım. Çocuk ta yaparız, kariyer de yaparız, üstüne vaktimiz bile kalır, merak etme
Benim gibi yap, aç bilgisayarı kalkınca, sen git gel işini yap, arada uğra bir bak ne var ne yok diye. Dilimden kurtulamazsınız yoksa

Gel gülümm çok sevinirim.

Datça'ya bende daha gitmedim, tv ve internetten bakıp iç geçiriyorum, bu yaz eşim iş yerinden izin alabilirse götürecek beni Datça'ya.

ALLAH'ım nasip ederse tabi.

Geçen yıl tatile diye evden çıktık Gazipaşa çıkışında kaza geçirdik, Tatil yapamadık 3 gece kaldık Gazipaşa'da araba sanayide çıksın diye beklerken. Yüzüm gözüm şiş yattım Apartın birinde...

O yüzden tatile gideceğim diyemiyorum.

Bende ALLAH nasip ederde anne olursam , face onu yazacam....

Çocukta yaparım Kariyer de

Çatlatma iğnesi diye hatırlıyorum. Transferden sonra da tutunmaya yardımcı olarak vermişti bana. Hayırdır?

Tedavi öncesi bant ve üç gün cetrotide iğne vermişti bana bugun sonuncu iğneyi olacağım prospektüsü okudum bişi anlamadım bi sorusturayım dedim.iğne bitiminden sonra bi hafta içinde adet olmalıymısım bu durumda catlatma için vermiş olmalı ama benım adet duzenım normal off anlamadım heralde bi bildiği vardı verdi kullandım bende..

Çok geçmiş olsun. Her şey nasiple. Bir de İzmir Bozburun' u araştır, orası da çok güzel

Biz öyle gidip bir otele çöreklenmiyoruz.

yola çıktık mı geze geze ,nereyi beğenirsek ( bütçemize de uyarsa tabi ) orda kalmak üzere çıkıyoruz tatile. Yıllarca evde oturdum, köyde bir yazlığımız vardı, 4 ay yazlıkta 8 ay evde geçti ömrüm.

Eşime internette ( biz orada tanıştık ) başında söyledim" beni gezdir yemek-su -kıyafet hiç bir şey istemem" dedim.

ALLAH yüzüme baktı eşimi gönlüme göre verdi

Çok geçmiş olsun. Her şey nasiple. Bir de İzmir Bozburun' u araştır, orası da çok güzel

Sağol canım

2 yıl üst üste Çeşme'ye kadar gittik, bayıldım oralara ama çok pahalı oradan ev almak hayal olur ancak..

Bozburun'u görmedim, inşallah bir gün görürüz !

Hmm. Baskıladığınız yumurtalar için sanırım. Baskılamada adet düzeni değişebiliyor, çatlamamış yumurta kalmasın diye vermiş olabilir. Şifa olsun...

Biz de internette tanıştık
Yazlık işini annem tercih ediyor. Eşim de seviyordu ama geçen sene satıldı orası. Hala yazlık bakıyorlar. Ben son zamanlarda dağ kampı düşünür oldum nedense. Yeşillik istiyorum denizden çok.

Sağol canım

2 yıl üst üste Çeşme'ye kadar gittik, bayıldım oralara ama çok pahalı oradan ev almak hayal olur ancak..

Bozburun'u görmedim, inşallah bir gün görürüz !

Bozburun' da çok uygun fiyatlı evler vardı 4-5 yıl önce. Dayın niyetlenmişti bir ara. 3 oda bir salon dubleks taş eve 18,000 TL istemişlerdi. O karar verene kadar satılmış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…