- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.401
Bana müsade canlarım, yürüyüp geleyim azıcık
Bozburun' da çok uygun fiyatlı evler vardı 4-5 yıl önce. Dayın niyetlenmişti bir ara. 3 oda bir salon dubleks taş eve 18,000 TL istemişlerdi. O karar verene kadar satılmış :26:
Hmm. Baskıladığınız yumurtalar için sanırım. Baskılamada adet düzeni değişebiliyor, çatlamamış yumurta kalmasın diye vermiş olabilir. Şifa olsun...
Biz de internette tanıştık
Yazlık işini annem tercih ediyor. Eşim de seviyordu ama geçen sene satıldı orası. Hala yazlık bakıyorlar. Ben son zamanlarda dağ kampı düşünür oldum nedense. Yeşillik istiyorum denizden çok.
Hoşgeldiniz.
Biraz dertli gelmişsiniz, inşallah hepsini arkanızda bırakıp bebeğinize kavuşursunuz.
Miyom ameliyatını her ne kadar tüp bebek doktorları kendileri yapmak istiyorsa da, Devlet hastaneleri, üniversite hastaneleri ya da SGK anlaşmalı özel bir hastanede yaptırarak yükünüzü hafifletebilirsiniz. Tüp bebek sektörü, söğüşleme sistemine döndüğü için, benzer durumları çoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. Ve evet, miyom tutunmaya ya da gebeliğin devamına engel olabiliyor. İhmal etmemek lazım. Küçük olsa soğan kürü önerirdim ama ameliyatlık boyuttaysa bunu söylememiş olayım. Miyomdan kurtulduktan sonra, bal, tarçın, çörekotu karışımıyla yumurtalarınızı besleyip geliştirmeniz mümkün. Başka tarifler de var. Hele şu miyom gitsin, paylaşırım yine. Öncelikli kuralımız, stresten arınmak, olacağına inanmak. Ah vah ettikçe yine kendimiz ödüyoruz bedelini. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağımıza inanıyorum ben. Düzenli yürüyüş, bol su, yüksek moralle biraz da bitkisel takviyeyle, ama önce Allah' ın izniyle, sizin de hamilelik haberinizi okuyup, sevincinize ortak olacağız inşallah
Hehe. Sarı kediyi köpeğim yetiştirdi geçen kış. Ben memlekete çok sık gidip geldim, eşim de işte olunca evde ikisi kaldılar hep. Diğerleri de onun kızları, neredeyse köpeğin kucağına doğuruyordu. O yüzden hepsi birbirini kabullendi.
Bunu bir tek biz insanlar yapamıyoruz. Herkes bizim gibi olsun, bizim gibi davransın, bizim gibi düşünsün istiyoruz. Neyse ya, felsefeye gerek yok. Olduğu kadar, olmadığı kader...
Genelde kullanılmışı almıyorlar anaları
Satışta kandırmışlar seni canım benim. Tüketici hakem heyetine şikayet et
Benim yerime de bol bol yürü canım
Dayına geçmiş olsun.
Merak etme millet uyandı, kimse satmaz 200-300 den aşağıya taş evini artık
Evet mantıklı sifa olsun yarasın ..taze yumurtalarla başlayalımmmm ...
Sen o kocanı annene ver bence, ikisi hep aynı kafada
yok cnm benim okadar kesin yargiya varma toplumumuz cogu konuda birbirine cok hosgorulu.. yazlikta ust kat komsumuzun iki tane kopegi var gece yarisi baslayip sabaha kadar havliyorlar cok rahatsiz edici tum apartman gece uyaniyor ama kimse sikayetci olmadi bu bile buyuk hosgoru ve fedakarlik.. ama ust kat bizim fedakarlik yaptigimizin farkindami acaba..
Merhaba Arkadaşlar
Geçen yıl gelmiştim gruba.iki yıllık vliyim.yaşım kırk beş oldu.bir ngatif br kimyasal iki mkro denedim.bu üçüncu denemm.ilknde Bir yumurta çıktı döllendi negatif.kincide altı yumurta üçü döllendi iki Emriyo transfer edildi kimyasal gebelikoldu.haziranda yine başladım uç yumurta oldu. Dun toplandı.şimd embiriyoloğun aramasını bekliyorum.
ÇOK TEŞEKKÜRLER,
SANIRIM BU FORUMUN OLUMLU SÖZLERİNE İHTİYACIM VAR, BİZLER BENZER SORUNU YAŞAYAN, SÜREKLİ GÜÇLÜ DURMAYA ÇALIŞAN KADINLARIZ. ŞU BİR-İKİ HAFTA İÇİNDE ACİL KARARLAR VERMEM GEREKİYOR, MİYOM AMELİYATINA GİRERSEN TÜP BEBEK İŞLEMİ EN AZ 2 AY ERTELENECEK, BUDA REZERVİN BELKİDE TAMAMEN BİTMESİNE NEDEN OLACAK. MİYOM 13milim. BUGÜN YİNEDE SOĞAN SUYUNA BAŞLADIM, ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ.
yok cnm benim okadar kesin yargiya varma toplumumuz cogu konuda birbirine cok hosgorulu.. yazlikta ust kat komsumuzun iki tane kopegi var gece yarisi baslayip sabaha kadar havliyorlar cok rahatsiz edici tum apartman gece uyaniyor ama kimse sikayetci olmadi bu bile buyuk hosgoru ve fedakarlik.. ama ust kat bizim fedakarlik yaptigimizin farkindami acaba..
Merhaba Arkadaşlar
Geçen yıl gelmiştim gruba.iki yıllık vliyim.yaşım kırk beş oldu.bir ngatif br kimyasal iki mkro denedim.bu üçüncu denemm.ilknde Bir yumurta çıktı döllendi negatif.kincide altı yumurta üçü döllendi iki Emriyo transfer edildi kimyasal gebelikoldu.haziranda yine başladım uç yumurta oldu. Dun toplandı.şimd embiriyoloğun aramasını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?