Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bozburun' da çok uygun fiyatlı evler vardı 4-5 yıl önce. Dayın niyetlenmişti bir ara. 3 oda bir salon dubleks taş eve 18,000 TL istemişlerdi. O karar verene kadar satılmış :26:

Dayına geçmiş olsun.

Merak etme millet uyandı, kimse satmaz 200-300 den aşağıya taş evini artık

Sen o kocanı annene ver bence, ikisi hep aynı kafada

ÇOK TEŞEKKÜRLER,
SANIRIM BU FORUMUN OLUMLU SÖZLERİNE İHTİYACIM VAR, BİZLER BENZER SORUNU YAŞAYAN, SÜREKLİ GÜÇLÜ DURMAYA ÇALIŞAN KADINLARIZ. ŞU BİR-İKİ HAFTA İÇİNDE ACİL KARARLAR VERMEM GEREKİYOR, MİYOM AMELİYATINA GİRERSEN TÜP BEBEK İŞLEMİ EN AZ 2 AY ERTELENECEK, BUDA REZERVİN BELKİDE TAMAMEN BİTMESİNE NEDEN OLACAK. MİYOM 13milim. BUGÜN YİNEDE SOĞAN SUYUNA BAŞLADIM, ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ.

yok cnm benim okadar kesin yargiya varma toplumumuz cogu konuda birbirine cok hosgorulu.. yazlikta ust kat komsumuzun iki tane kopegi var gece yarisi baslayip sabaha kadar havliyorlar cok rahatsiz edici tum apartman gece uyaniyor ama kimse sikayetci olmadi bu bile buyuk hosgoru ve fedakarlik.. ama ust kat bizim fedakarlik yaptigimizin farkindami acaba..

Genelde kullanılmışı almıyorlar anaları

Satışta kandırmışlar seni canım benim. Tüketici hakem heyetine şikayet et

İkinci el aldım. Onda tüketici hakem heyeti de bir şey yapmıyor pek. Garanti süresi de doldu zaten. Biraz daha eskisin de yenisini alırım artık

Dayına geçmiş olsun.

Merak etme millet uyandı, kimse satmaz 200-300 den aşağıya taş evini artık

O fiyata çıkan yok sanırım daha. Ama araştırmak lazım tabi. Didim Akbük' te geçen sene 125,000 ' e verdi annem. Daha uygunları da var, daha yüksek fiyatlıları da. Ama kışın araştırmak daha iyi oluyor. Yazın fiyatlar çok artıyor Ege' de.

Merhaba Arkadaşlar

Geçen yıl gelmiştim gruba.iki yıllık vliyim.yaşım kırk beş oldu.bir ngatif br kimyasal iki mkro denedim.bu üçüncu denemm.ilknde Bir yumurta çıktı döllendi negatif.kincide altı yumurta üçü döllendi iki Emriyo transfer edildi kimyasal gebelikoldu.haziranda yine başladım uç yumurta oldu. Dun toplandı.şimd embiriyoloğun aramasını bekliyorum.

tekrar hoş geldin o zaman ..İnşalaah güzel haberler gelir.Doktorun kim hangi kliniğe gidiyosun sorun ne size..

Hepimizin olumlu şeylere ihtiyacı var. Paylaştıkça endişelerimiz azalıp umutlarımız artıyor burada. İnşallah sana da iyi gelecek burası. Amh testi yaptırdın mı? Çok düşükse doktorunla görüş, miyom ameliyatından önce yumurtaları toplayıp dölleyip dondurabilirler belki. O zaman 5 ay da beklesen, aklında soru işareti azalır. Aslında miyomun çok ta büyük değilmiş. Isırgan otu bulabilirsen, bir de ebegümeci, ıspanak gibi pişirip tüketebilirsin. Bir de yemek yaparken soğanları yağda kavurmak yerine az bir suyla, ağzı kapalı haşlayarak yemek yaparsan, hücre yenilenmesine yardımcı oluyor. Soğan kürüyle birlikte bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve 2 tatlı kaşığı kadar bal karıştırıp günde 3 öğün yemekten yarım saat önce tüketebilirsin. O da hem yumurta gelişimi, hem de zindelik için yardımcı olacaktır. Yine hücre yenilenmesini hızlandırmak için çekirdekli kara kuru üzüm tavsiye ederim. Her sabah aç karna 1 avuç. Önceki sayfalarda paylaştığım dualar vardı. Onları da okumanı öneririm. İnşallah yorulmadan, üzülmeden bebeklerimize kavuşuruz hepimiz...

Karşı komşum (60 yaşında bir adam) bizim köpeğimize bizim yanımızda tekme atmışken hoşgörünün her yerde aynı seviyede olmadığını söylemek zorundayım. Kaldı ki benimki sahipli. Etrafta bir sürü de sahipsiz köpek var. Hayvanlarım yüzünden kimse evime gelmiyor, arkamdan konuşulanlara kulaklarımı tıkasam da duyuyorum. :26:

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin...
Allah yardımcın olsun, güzel haberler al inşallah. Ramazan bereketine bu defa bebeğine kavuşursun umarım

doktorun kimdi.. insallah guzel haberlerin gelir..

Hosgeldiniz inşallh üçüde güzelce döllenmştr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…