Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selamlar. ensu'ya katiliyorum. benim de rezervim az. klomenle yumurta takibinde yani az dozla da 2-3yumurtam olmustu tup bebek denemesinde puregonla da ayni sekilde toplandi. umut tup bebekte ulun beye gorununce dusuk doz uygulayacagini belirtti. agustosu bekliyorum ben de baslamak için. sonucta cok toplanmasi şansı artirsa da 1tane saglikli yumurta ve sperm yetecek bizlere. bi doktora daha gorun istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ben bu telefonla internet farkini henuz cozemedim. Burada daha az sayfa var, okuyamadim mesajlari kacirdiklarimin hep guzel mesajlar olmasini temenni ediyorum... Yeni gelen arkadaslarimiz olmus, hos geldiniz. Umarim suratle ve saglikla ilerleyecek tedavilerinizi hep birlikte takip ederiz. Tedavisi devam edenler kacirdigim detaylariniz mutlaka vardir, yolunda gidiyordur umarim. Bol veya az mutlaka kaliteli folikuller, dollenen embriyolar, bolum bolum bolunmusken saglikla transferler, 9 aylik tutunmalar diliyoooorum. Surpriz hamilelerimizde her sey yolundadir umarim, kese gormeler ve pit pitlar cok mutlu etsin sizi de bizi de... Henuz aksiyon alamamis, tedaviyi bekleyen diger tum arkadaslarim yazinnn keyfini surun sonra cok heecanla kosturacakdiniz nasil olsa :))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ensucum yarın memorial a gidiyorum ayşe hnm a randevu verdiler yanılmıyorsam sen muayene olmuştun kendisine izlenimlerin nelerdi arkadaşım? Ekip çalışması vs diyorlarda ben başladığım dr la mümkün olduğunca cok görüşmek isterim.bi bu yanını sevemedim memorialın

Yumurta ne menem bir sey! Rezervle ilgili mesajlar varken nazire yapiyor sanilmak istemem yeni arkadaslar icin ama takip edenler icin benden haberler entresan 😯

Azimliyim 41 olmadan en azindan 2 donmusu isitmaya gayretliyim :) soz dinlemeyen baskilanmaya direnen yumurtalarimla savasa girdik. Dun savas boyalarimi surundum :) (hint yagi masajinidaki yag) dun 7. Gundu kontrol gunu. Her iki tarafta da 6-7 antral var! ay ya! 1 tanesi de yine soz dinlemeden 4 gunde buyumus 13 mm olmus. Transferi etkilyecek catlayacak olan bu yumurta. Hic bir ilac almadan buyuyor buyumesin diye ilac alsam da buyuyor. Bugun itibariyle evde idrardan LH olcuyorum, yarin kabus gunu basliyor ayrica hergun kan verecegim LH E2 Progestron olculecek (fobim tavanda) hergun muayene ile kontrol. Catlamadan transferi kollayacagiz ya gevsek davranmamam lazim. Ben gevsersem siz durtun beni :)))

Yumurlama gunu kollayip millet iliskiye girer, biz transfere girecegiz. esim de girsin bari transferre natural siklusa tam uysun :)))))

Sonuc itibariyle, tek acaba dedigim hadi catlamayi yakaladik ilacsiz endometriumu nasil kalin tutacagiz? takviyesiz 7. Gun 6.7 mm olmus daha zaman var bakalim gorelim.

Daha once su dustugum transferde 9.2 idi takviye ilac vardi. Sizler de kacti? Endoyu sallayayim mi :) dikkate almamaya hazirim :)

Malum olursa olur, olmazsa da olmaz demeye devam moodundayim, abartirsam silkeleyin beni. Kalkip giyinmeli azicik serin Catalca tarafinda koylere gidelim fidan vs alalim dedik totom usumesin :) operim hepinizi 😘😘😘😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen azimli hatunsun yumurta savaşını kazanacaksınnn

cnm bahceci umutta bes yil tedavi oldumys bende ayni sekilde yas ilerledikce rezervim dusmustu ve igne dozajim azaltilmisti zaten yuksek unite uygulaninca yumurtalar iyi cevap vermiyordu.. daha sonrada istanbul tup aret beyde iki defa tedavi oldum aret beyde cok az unite igne yada sadece klomen veriyordu rezervin az yuksek unite kullandiramayiz demisti hepde dollenmeler olmustu...

cnm ayse hn gorunurde cok guler yuzlu saatlerce seni dinleyen biri ben ilk gorusmemi onla yaptim ve laparaskopide semra hanimin yaninda o vardi.. kendisine ozel bazi aksakliklar yasadim ve semra hanimin hemsiresi beni aradi ozur diledi artik ayse hanimi istemiyorum dedim sonra hep nur hanimla gorusturduler.. cmm istersen semra hanimin hemsiresini yada kiz kardesi vardiya koordinator onu ara diger doktorlardan birini talep et telefon acarak hande hn aylin hn birde sevinc hanimdi galiba onlar daha eski.. nur hn yokmuymus.. bu temmuz ayininds boyle bir sorunu var doktorlarin cogu tum hastanelerde izne gitmis.. icine sinmeyen birsey varsa bugunden baski yap..

canimm celinanin dedigi gibi bu yumurta savasini kazanan sen olacaksin..
su buz bebislerini bir alabilseydin cnm acaba is hayatinin yogunluguda bunyeni etkiliyor olabilirmi.. cok sorumluluk ve yogunluk gerektiren ortamlarda tup bebegin her sureci sikintili ben o yuzden mecburen ara verdim..

Aradım baskı yaptım Aylin hnm la randevuyu aldım ptesiye tedavi başlangıcı önemli benim için ve aylin hnm la semra hnm karar verdiler o gün dolayısıyla Aylin hnm ın hatırlaması daha kolay ..Ayşe hnm yeni sanırsam orda onu da doldurmaya çalışıyorlar ama ben Aylin hnmla basladım mümkün olduguncada onunla devam edecegım.Nur hnm ın olmayacagını daha önceden biliyordum onun için ondan ümidim yok .Aylin hnmla devam ...gittiğmdede sonuna kadar baskı yapacagım daha sonraki randevular için..nası gdiyor tatil dönüş ne zaman?

Valla haklisin ams yeni bir doktorla konustum oda hicbirseye inanmiyor gene. Yani bende naturel killer test yaptim bayagi yuksek. ama doktorlar buna yapilacak hicbirsey yok diyorlar. yani hicbir uygulama dogrulugu test edilmemis. hepsini hurafe gibi goruyorlar. Illaki sperm ve yumurta kalitesine bagliyor. Yani ileri yas olunca hep sansin dusuklugu one cikiyor kisaca. Yani en asagi 5 doktor bu goruste. Yani sans faktoru hepsi bu diyorlar. yani guzel bir denemeye denk dusmekden baska yapacak birsey yok gibi anliyorum.

her doktor ayri birseye inaniyor.. banada son doktorum hep deneyeceksin diyordu hic farkli birsey yapmadan ama nereye kadar..
toplamda kac tup denemen var..

evet aynen butun doktorlar ayni kafada. onceleri kiziyordum ama artik inanmaya basladim. cunku ne yapsam sonuc ayni yani. simdiye dek 3 donmus ve 3 canli denemem oldu. allah sabir ve sans versin diyorum bizlere..

canim aylin hanimda iyi bir doktorki degistirmesende olur cok hastasi var.. iyi yapmissin.. evet ayse hn yeni doktor doldurmaya calisiyorlar bende oyle dusundumde bizim gibi zamani dar olanlarla degil yirmilik hastalarla doldursunlar:)) bende asla kabul etmem..
fena degil biraz rutuna baglandi esimde yokya biraz tuhaf geciyor.. bu hafta sonu gelecekti isi yogundu gelemedi.. halen ayak sokup etrafi izliyorum:)) canimm tedavinde basladiii ne guzell hayirli olsunnn insallah hepp guzell haberlerin gelecek.. gelismeleri paylasirsan sevinirim..

evet aynen butun doktorlar ayni kafada. onceleri kiziyordum ama artik inanmaya basladim. cunku ne yapsam sonuc ayni yani. simdiye dek 3 donmus ve 3 canli denemem oldu. allah sabir ve sans versin diyorum bizlere..

evett cnm transfer ederken birincu kalite yumurta dollendi derler test negatif cikinca yumurta kaliten dusuktu derler birde yasimizi bahane ederler..
cnm sende bayag denemisdin sizde sorun neydi kac yasindasin nerelerde tedavi oldun..

Ben Aylin hnm dan cok memnunum bırakmammmmmmm..eşinin gelememesi kötü olmuş birlijte stres atrdınız ne güzel neyse bi daha ki sefere yaparsınız inşallh..benim tedavi başlafı ensucum garip duygular gelip gidiyor bende.,sabah eşimle bebekli sohbet yaptık söyle yapalım böyle yapalım diye içim coştu sonra bir anda yine ya olmazsa duygusu geldi kovalamaya çalıştım ama hep bi soru işareti...neyse cok takmamaya çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bolca..ptesi bakalım ne cıkacak bahtımıza yazarım gelişmeleri bilahere.,öpüyorum..

2. Tedavide aynı yer mi ,değişiklik mi nasıl karar veriyorsunuz ?

Belirgin bir rahatsızlık, büyük bir kusur yoksa genellikle ikinci tedaviyi de aynı yerde denemek daha uygun. Negatif olduğunda sebebini araştıran, her tedavide farklı bir yöntem deneyen bir ekip bulduysan, yapış yakalarına bırakma. Yoksa, üçüncü tedavide arayışa başlamalı. Eğer daha ilk tedavide içine sinmeyen durumlar olduysa, o zaman hiç oyalanmadan yeni bir yer aramalısın. Negatif sonuç almak, merkezden ayrılmak için tek başına yeterli bir sebep değil. Üstüste olunca evet sebep. Tabi bütçe, zamanlama, yol gibi etkenler de belirleyici oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…