Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin

Tatilin iyi geçmiştir umarım. Enerjinin yükseldiğini görüyorum. Sanırım yaramış. Bende henüz bir gelişme yok. Dağılan kafamı tamire götürdüm, bayramdan sonra Allah' ın izniyle ben de start vermeyi planlıyorum

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dileklerimle günaydın. İnşallah bu hafta hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Ben yine istanbul yolcusuyum . Inşallah doktorum güzel şeyler söyler.

Yolun açık, şansın bol olsun. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın arkadaşım

Hoşgeldin canım .Allah razı olsun dualarım hepinizle inşallah

arkadaşlar merhaba,
dün akşam itibarı ile bal, çörekotu, tarçın üçlüsüne başladım. başka yerlerde yazıldığı gibi adetin 2.3. günü değil ama. benim bugün adetin 13. günü... birkaç gün devam edeyim mi, yoksa bir sonraki döngüyü bekleyim mi ne dersiniz?

soğan suyumu içiyorum hala, lekelenme vs. yok aslına bakarsanız her iki kür için doğru zamanlama ile başlamadım farkındayım. ama benim zaten normal yolla bebeğim olmaz, mikroenjeksiyon olmak zorunda. benim beklentim açıkçası parasal, bu konuyu çözene kadar da bu kürleri yapmak istiyorum.

bana bu kürler için yardımcı olurmusunuz.

1. soğan suyunu 4 temmuz itibarı ile başladım, bugün 4.günü,

2. bal+tarçın+çörek otu karışımını ise dün akşam itibarı ile, yani adetin 12.günü başladım.

sizce ne yapmalıyım?

Bal tarçın çörekotu karışımında zaman sınırlaması yok. İstediğin zaman başlayıp, istediğin kadar devam edebilirsin. Tarçın aynı zamanda insülin dengeni korur, çörekotu her türlü hastalığa şifa olmasının yanında doğumdan sonra sütünün artmasını da sağlar. Bal zaten düzenli tüketilmesi gereken faydası neredeyse sınırsız bir besin.
Ama soğan suyunu adetin 2. günü başlayıp 7 gün yapıp 3 gün ara vererek toplam 30 gün yapıyorsun. Fazlası rahmi incelttiği için riskli. O yüzden şimdi soğan suyunu bırakmanı öneririm. Adet olduktan sonra başla yine.
Bu arada nar suyu, nar ekşisi, taze nar... Hangisini bulursan her gün düzenli olarak tüketebilirsin. Suyu ya da ekşisini sabah akşam 1 er tatlı kaşığı, meyvesini günde 1 adet. Özellikle adetine 10 gün kala başlayıp düzenli kullanmaya devam edebilirsin.
Şifa olsun inşallah. Rabbim emeklerimize acısın ve bizleri evlatlarımıza kavuştursun. (Amin)

İnşallah... Yüreği evlat hasreti ile yanan herkese nasip eder inşallah... Evlatsızlığın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz, Rabbim önce sizlere bahşetsin, sonra da bana... Nankör olmanın anlamı yok... Bir yavruyu koklamanın da ne demek olduğunu bilirim, zaten tekrar Allaha yalvarmamın sebebi bu... Bizler isteyeceğiz ki Rabbim versin, Allah duada ısrar edeni severmiş :)

merhaba canim bende seni merak ediyordum hic sesin cikmiyordu kac haftadir.. ohh ne guzel yapmissin tatil yaramistir.. bende degisiklik yok cnm agostosa kadar, sende varmi bir gelisme.. cok optumm beyazz cikolata

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dileklerimle günaydın. İnşallah bu hafta hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Ben yine istanbul yolcusuyum . Inşallah doktorum güzel şeyler söyler.

Allah yolunu acik etsin canim.. cabalarina degsinnn insallah..

canim bende gecen yil yaptirmistim sonuc 29.50 cikmisti.. ben riskliler arasindayim degerim yuksek ama bu testin sonucuna gore ciddi tedavi yapan bir yer bahceci var guyaa ama ben o donemde bahceci hastasiydim doktorum orali olmamis disarda murat berksoy ilgilensin demisti.. ne dedikleri nede yaptiklari belli.. diger hastanelerimde cd56 ya inanmiyor..

Kızlar uzun bir aradan sonra bir soru ile döndüm aranıza şimdi ben isim konusunda 2 isimde kaldığımızı aylardır söylüyorum eltim benden 1,5 ay önce doğum yapacak o şimdiye kadar farklı bir isim söylüyordu şimdi bizim isteiğimiz isme karar vermişler bende eşim çok istiyo diye bu isimden vazgeçmek istemiyorum muhtemelen art niyetli değildir yani öyle inanmak istiyorum sizce bende bu ismi vermelimiyim ?

Mahzuru yoksa isimler ne idi Cedrus ?

kestane kebap acele cevap

Çok değil 1 sene sonra " 2 elti neden aynı ismi koydunuz ? diyenler, biz koyduk bir baktım Cedrus ta koymuş diyecektir"

Ben derim ki başka isim koyun, ve bebiş doğup nüfusu çıkana kadar kimseye söylemeyin.

Daha önce de bir kaç vakaa duydum buna benzer

Ama öyle değil aslında işte insanın zoruna da o gidiyor eşim çok istiyordu uzun bir süredir kamuoyu yoklaması yapıyorduk herkes eşimin istediği ismi seçiyordu bizde ona çok yatkındık ama sırf onlar yüzünden vazgeçmek de istemiyorum çok kararsızım

Arkadaşlar merhaba Dr dan çıktım. Solda 1 tane 12 mm, 1-2 tane daha var ama çok kasıyorsun ölçmedim dedi. Perşembe tekrar kontrol. Sizce sonuç nasıl iyimi?

İşte kamuoyu yoklaması yaparsanız ,çalarlar böyle

Eğer ben hamile kalmayı başarırsam, nüfus kağıdı çıkana kadar kimseye bir şey demiyeceğim, nedir arkadaş bu yaa insanların çekememezliği

Eğer ben hamile kalmayı başarırsam, nüfus kağıdı çıkana kadar kimseye bir şey demiyeceğim, nedir arkadaş bu yaa insanların çekememezliği

çok haklısın diyecek birşey bulamıyorum ama dip dibe yaşamıyoruz ki bence aynı olmasında bir sakınca yok vazgeçmek istemiyorum sanki

Kimse mesaj yazmamış sanırım. Hafta sonları kepenk indiriyor bizim topik

Hafta sonu internete girmiyorum ben güzel arkadaşım, öğlene kadar yatıyorum, Cumartesi pazara gidiyorum, Pazar günü de zor bir yemek yapıyorum
Bu hafta Yüksük Çorbası yapmak için mantı yaptım 2 paket buzluğa koydum. İmam Bayıldı yaptım dolapta ohh.....

İftar içinde HINGAL yaptım, eşimin annesi yaparmış (mantının büyük hali) yedirdim bizimkine çatlayacaktı resmen çok mutlu oldu.

Bugünkü iftar yemeği Ondan

Şinitzel yapacak bize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…