- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.481
Selamlar arkadaslar,
Bir süredir yoktum Türkiye'de tatile gitmistim. sizleri bir süredir takip edemedim umarim hepimiz cok iyiyizdir, yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz topige, dilerim en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz. Ensu,zanork, wasduygu, nevser,gülneva,acmila, hepinizi merak ediyordum. bugün pozitif haberler okumak dilegiyle, devam edecegim ara ara okumaya, olmadiysada hakkinizdan hayirlisini dileyerek kolayliklar diliyorum.
Sevgili miranda, hamile oldugunu tatilde ümmü arkadastan ögrendim.bebegini saglikla kucagina almani diliyorum. darisi topikteki tüm arkadaslara ve banada olsun.
Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dileklerimle günaydın. İnşallah bu hafta hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Ben yine istanbul yolcusuyum . Inşallah doktorum güzel şeyler söyler.
Selamlar arkadaslar,
Bir süredir yoktum Türkiye'de tatile gitmistim. sizleri bir süredir takip edemedim umarim hepimiz cok iyiyizdir, yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz topige, dilerim en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz. Ensu,zanork, wasduygu, nevser,gülneva,acmila, hepinizi merak ediyordum. bugün pozitif haberler okumak dilegiyle, devam edecegim ara ara okumaya, olmadiysada hakkinizdan hayirlisini dileyerek kolayliklar diliyorum.
Sevgili miranda, hamile oldugunu tatilde ümmü arkadastan ögrendim.bebegini saglikla kucagina almani diliyorum. darisi topikteki tüm arkadaslara ve banada olsun.
arkadaşlar merhaba,
dün akşam itibarı ile bal, çörekotu, tarçın üçlüsüne başladım. başka yerlerde yazıldığı gibi adetin 2.3. günü değil ama. benim bugün adetin 13. günü... birkaç gün devam edeyim mi, yoksa bir sonraki döngüyü bekleyim mi ne dersiniz?
soğan suyumu içiyorum hala, lekelenme vs. yokaslına bakarsanız her iki kür için doğru zamanlama ile başlamadım farkındayım. ama benim zaten normal yolla bebeğim olmaz, mikroenjeksiyon olmak zorunda. benim beklentim açıkçası parasal, bu konuyu çözene kadar da bu kürleri yapmak istiyorum.
bana bu kürler için yardımcı olurmusunuz.
1. soğan suyunu 4 temmuz itibarı ile başladım, bugün 4.günü,
2. bal+tarçın+çörek otu karışımını ise dün akşam itibarı ile, yani adetin 12.günü başladım.
sizce ne yapmalıyım?
Bal tarçın çörekotu karışımında zaman sınırlaması yok. İstediğin zaman başlayıp, istediğin kadar devam edebilirsin. Tarçın aynı zamanda insülin dengeni korur, çörekotu her türlü hastalığa şifa olmasının yanında doğumdan sonra sütünün artmasını da sağlar. Bal zaten düzenli tüketilmesi gereken faydası neredeyse sınırsız bir besin.
Ama soğan suyunu adetin 2. günü başlayıp 7 gün yapıp 3 gün ara vererek toplam 30 gün yapıyorsun. Fazlası rahmi incelttiği için riskli. O yüzden şimdi soğan suyunu bırakmanı öneririm. Adet olduktan sonra başla yine.
Bu arada nar suyu, nar ekşisi, taze nar... Hangisini bulursan her gün düzenli olarak tüketebilirsin. Suyu ya da ekşisini sabah akşam 1 er tatlı kaşığı, meyvesini günde 1 adet. Özellikle adetine 10 gün kala başlayıp düzenli kullanmaya devam edebilirsin.
Şifa olsun inşallah. Rabbim emeklerimize acısın ve bizleri evlatlarımıza kavuştursun. (Amin)
Selamlar arkadaslar,
Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dileklerimle günaydın. İnşallah bu hafta hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Ben yine istanbul yolcusuyum . Inşallah doktorum güzel şeyler söyler.
Ensucum tatil nasil, arinabildin mi biraz ne olacak, nasil olacak, nasil ilerleyecegiz diye?
CD56 natural killer de yapildi mi? Benim sonucuma mormal denilmisti... İnternette referans araligi ile ilgili cok net degerler yok, varsa da kati degil gibi. Yapildiysa bir kiyas olabilirdi... 20 ve ustu deniliyor. 16 cikmisti bende, dr herhangi bir isleme gerek yok demisti. Olsaydi islem ne olacak diye sormadim :)
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar uzun bir aradan sonra bir soru ile döndüm aranıza şimdi ben isim konusunda 2 isimde kaldığımızı aylardır söylüyorum eltim benden 1,5 ay önce doğum yapacak o şimdiye kadar farklı bir isim söylüyordu şimdi bizim isteiğimiz isme karar vermişler bende eşim çok istiyo diye bu isimden vazgeçmek istemiyorum muhtemelen art niyetli değildir yani öyle inanmak istiyorum sizce bende bu ismi vermelimiyim ?
kestane kebap acele cevap
Çok değil 1 sene sonra " 2 elti neden aynı ismi koydunuz ? diyenler, biz koyduk bir baktım Cedrus ta koymuş diyecektir"
Ben derim ki başka isim koyun, ve bebiş doğup nüfusu çıkana kadar kimseye söylemeyin.
Daha önce de bir kaç vakaa duydum buna benzer
Ama öyle değil aslında işte insanın zoruna da o gidiyor eşim çok istiyordu uzun bir süredir kamuoyu yoklaması yapıyorduk herkes eşimin istediği ismi seçiyordu bizde ona çok yatkındık ama sırf onlar yüzünden vazgeçmek de istemiyorum çok kararsızım
Arkadaşlar merhaba Dr dan çıktım. Solda 1 tane 12 mm, 1-2 tane daha var ama çok kasıyorsun ölçmedim dedi. Perşembe tekrar kontrol. Sizce sonuç nasıl iyimi?
Eğer ben hamile kalmayı başarırsam, nüfus kağıdı çıkana kadar kimseye bir şey demiyeceğim, nedir arkadaş bu yaa insanların çekememezliği
Kimse mesaj yazmamış sanırım. Hafta sonları kepenk indiriyor bizim topik
çok haklısın diyecek birşey bulamıyorum ama dip dibe yaşamıyoruz ki bence aynı olmasında bir sakınca yok vazgeçmek istemiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?