Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman, şimdilik benim taktiği uygula. İlk bir iki defada zorlanırsın belki ama o mis gibi bebek kokusunu hissetmeye başladığında her şey siliniyor inan ki. Onun küçücük bedeniyle, daha senin kucağının ısısına alışmamışken yemek zorunda olduğu iğneleri düşününce insan "ben yerim o iğneleri senin yerine" demek istiyor.
Dilerim her şey yolunda gider ve kendi bedeninde ısıtırsın yavrularını. Geri sayım başladı artık

Oluyor oluyor valla kizdigin. Bende kendi kendime gozlerimden yas geliyor. Daha ne sacma sapan asagilanmalar duyacagiz diye. Bu ulkede kadina deger veren yok. Oncelikle bizi bir birey olarak gormuyorlar. Hersey sanki biz cocuk yapma makinasiyiz. Ve buda ancak evli olursan hak ettigin birsey sanki. Ayni mantik sana uygulananda seni tedavi etmiyor ama sosyal statuye bakiyor.Nasil bir tip bu ya. Sanki kadin olarak bir birey degilsin. Birde cok garip birsey farkettim son iki yil icinde megersem cocukk sahibi olmakk kadinlar icin bir statu meselesiymis. Bir nevu guc edinme araci bile diyebilirim. Yani kendini ispatlama isiymis. Halbuki ben tamamen kendimi icin istedigim zaman bu ise girdim. Birsey ispatlamak icin degil kendim icindi.. Bileydim 10 yil once dogurup hem kendimi hemde bebege omur boyu zor hayat yasatmam gerekiyormus. Baskalarina yuk olmak istemedik basimiza neler geldi. Ceske duygusuz olaydim.

Densiz boşboğazlar, sanki keyfimizden bekar gezdik, nelerle uğraştık bu yaşa gelene kadar, evlenince hormonlardan mıdır nedir bekarken aklımıza gelmeyen bebek fikri içimize geldi oturdu.

Ne yapalım yani ,mezara mı girelim bunların keyfi yürüsün diye

Son düzenleme:
Selam kızlar, bayağı koyu bi muhabbetesiniz. Benim bugün karnım ağrıyor. İğneler etkisini ancak bi hafta sonra gösterdi sanki. Bu akşam son iğneyi vurcam. Yarın sabah klinikte ultrason var. Merak ediyorum çok. Karnım kocaman oldu, ne giycemi şaşırdım. Sizinde öyle oluyormu? Başka bişey daha var, kuaför işini napıyorsunuz? Saçlarımı boyatmam lazım ama korkuyorum. Kuaförüm, bitkisel boya kullanıyorum diyo ama, ne kadar bitkisel acaba? Siz napıyorsunuz? Çok pasaklı oldum ya!

zaman zaman hepimizi korkutuyor ama bunlari dusunerek yasam gecmez.. bebegimin kucagima gelmesi benim sagligimdan daha onemli.. Allah hepimizin gonlunden geceni versin...

Canım ALLAH her şeyin hayırlısını versin.

Ablamın eltisinin annesi 5 kızı olunca "bir oğlum olsun, varsın dermansız derdim olsun" demiş. ALLAH vermiş o çok istediği oğlan çocuğunu.

Çocuk 5 yaşına gelince kadına öyle bir hastalık gelmiş ki ( adını unuttun hastalığın ) , bütün sinir uçları iltihaplanmış, çok ızdırabı varmış banyo yapmak, yemek yemek, yattığı yerde dönmek bile çığlıklar içinde kalmasına sebep olmuş, tam 10 yıl çekmiş ve vefat etmiş. O çoook istediğini oğluna sarılamadan uzaktan bakıp ağlamış, çocuk kucağına atılsa acıdan feryat ediyormuş kadın. ALLAH rahmet eylesin.

Demem o ki sakın büyük konuşma canım, Rabbim esirgesin seni.

canimm ne guzell bi haberr simdiden transferinn hayirlii olsunnn.. hersey cok guzell gelisecekkk..

evett cnm bende cok doktor gezdim birinin dedigini oburu tutmuyor hic biride digerini sevmiyor...pgd icin bol yumurta cok dollenme olmali cnm.. senin durumun buna uygunmu ortalama kac tane dollenmen oluyor..
biz yastakilerin genelde 1-3 arasi dolenmesi oluyor onuda zaten ne yapip edip en kotu kalitede olsa transfer ettirmeye calisiyoruz..
ya tutarsa mantigi..
hicbirsey yuzde yuz olmuyor ne yaziki.. embriyo 5. gun blast birinci kalite olsa bile belkide vucut kabul etmiyor ama neden kabul etmiyor bilen arastiran yok..

Anne olmak insan becerisi değil ki. Veren Allah, alan Allah. Bunu anlayamayan angutlar yüzünden kendimi sevmekten vazgeçmeyeceğim. Kendimi de üzemeyeceğim. Benim statümü kocamın işi, geliri, doğurduğum çocuk sayısı belirlemiyor. Benim kendi kalitem belirliyor. Başkalarının ne düşündüğüne takılsaydım, dediğin gibi 10 yıl, 20 yıl önce koca bulup üreme derdine düşerdim. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durup, kimseye muhtaç olmayacağım bir hayat kurmak için çabaladım. Rabbim yazdıysa, yine kendim için anne olacağım. Birileri benimle çoş yarıştırmak istiyorsa başka kulvar seçmek zorunda.
Ey Allah' ım, ne bu şiddet bu celal? Ne olacak benim halim?

Ben geçen ay kısa kestirdim, kurutmuyorum bile. Nette araştır istersen, ev yapımı bitkisel saç boyası tarifleri vardı. Aklın kalmaz hiç değilse. Bitkisel boya kullanıyorsa gerçekten o da sorun çıkarmıyor. Millet hamileyken kestirip boyatıyor...

ben buyuk konusmuyorum canim buradaki her arkadas gibi Allah izin verdigi surece elimden gelen sartlari zorlayarak yasim yettigince tedavi olacagim diyorum..
sen hangi konuda buyuk dusundugumu kastettin yazarmisin..
su anda cocugum olmazken ilaclar kanser eder diye dusunup tedavileri birakmamimi tavsiye ediyorsun onu anlamadim..
ayrica lutfen yazilarinla enerjimi asagi cekme zaten yeterince zor gunler gecirmisiz burada pozitif seyler yazip birbirimize destek olmaya calisiyoruz...
hayatim sen tedavi defterini kapattigini yazmistin ama kapatmayan birine negatif yorumlar yapmazsan sevinirim...
senin icin rahat olsun ben herseyii cok cokk arastiriyorum...
ayrica kaderde ne varsa o yasanir..

Çok haklısın canım. Bende aynen senin gibi düşünüyorum.20 li yaşlarda evlenip çocuk doğurup ayrılacağıma,eşimle bu yaşlarımda evlenip çocuk sahibi olmak için bu kadar uğraşmayı tercih ederim. Çünkü çok sevdiğim eşim ve benden bir can olacak. Allahım inşallah nasip eder bize

Olsun, canım çekti

Ayy kıyamam sana ben.

Bir hafta sonumuz var onu da böyle yemek fasılları ile geçiriyorum, hafta içi daha pratik şeyler.

Ne yapayım yakınımda beni düşünen anne-kayınvalide yok ki " gel kızım sen yorulmuşsundur, ALLAH ne verdi ise onu yeriz öyle evinize gidersiniz" diyen

Kara bahtım-kem talihim- taşa bassam iz olur

Kusuruma bakma canım, "sadece kucağımda olması benim sağlığımdan önemli dedin" diye yazdım.

Enerjini aşağı çekmek gibi bir kastım yok, üzdü isem özür dilerim

Ha iste onlar blast olmasi muhim degil. O buyuk olasilik kromozom bozuk diyorlar. Vucut kabul etmiyor diye bakmiyorlar. Mesela donor yumurta alsan vucut onu kabul eder diyor.

herkese çoook selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir umarım güzel haberlerle dolusunuzdur nete giremiyorum bu aralar
yazan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum bugün transferimin 6. günü ama hiç bir belirti yok çok endişeliğim erkenmi acaba bilemiyorum ki
bugün işede başladım cumartesi test yaptırmam lazım dayanabilirsem tabi çoook öpüyorum hepinizi

Ensucuğum biz Allah'ın izniyle sevdiğimiz insanlardan Bebiş sahibi olacaz inşallah. Hiçbirşey , hiçbir kimse bizim moralimizi bozamaz. Bak ben senden büyüğüm ama menapoza gireseye kadar hep deneyeceğim . Pes etmek yok. Benim eşim her konuda yanımda. Senin daha önünde çok uzun yıllar var. Eşinde her konuda senin yanında olduğuna göre oluncaya kadar denersin. En kısa sürede allah ikimizede nasip eder inşallah

Endişe etme ,işine odaklan inşallah her şey hayırlı ve güzel olacak.

Inşallah olumlu sonucu alıp bizi sevindirirsin inşallah

Ilahi ya canim. Sen guclu bir bireysin hemde kadin nasil olur? Boyle seyler bizim toplumda biraz zor anlasiliyor. Senin halin iyi olacak insallah.Umit ederim gonlumuze gore hersey olur bu arada bu acayip insanlarla mucadele etme gucu gelir biryerden. Guclenerek cikariz bu zorluklardan umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…