- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.521
Zanorkcum terapiyi ciddi dusunuyorum ama uygulayamiyirum, dr herhangi bir terapi vs yasakladi :) hatta bugun epilasyon kontrol seansi vardi hepsini iptal ettirdi yumurtanin dogal kalmasi icin, oysa ki daha once aormustum sorun yoktu, bilmiyorduk soz dinlemeyen yumurtalari. bu isler bir normale girsin birlikte gitmeyi isterim mutlaka Sagol destegin icin, cok kiymetli...
İgneye kadar arabanin servis randevusuna kadar her seyi yaptim, kata gelince el terlemesi basliyor, turnike koluma dokundugu andaaa kiyamet kopuyor ki oncesinde ikaz ediyorum once alkolle sonra turnike igne hazir olsun hemmenn igne diye. İgne girince her sey bitiyor tuhaf :) sanki igneyi yemek icin cildirmisim gibi igne ile duruluyorum.
Mirandacigim bir daha olmasin oyle yerlesme kanamalari falan, pit pit atan kalbinin ritmiyle sana tempo tutsun ufaklik :) abisi opsun gecsin acilarin, sansin bol olsun..
Guzel fikirmis bu fikir benim tupler kapali asilanir mi ? :hahahah dr is teklif etti bana bir de bunu soylersem arastirmaci kisilik olarak ya israrci olur ya da a yeter der :))
Duavacim tatil hep iyi gelir, memleket cok daha iyi. Umarim sagligin da keyfin de iyidir, kendi adima halen soz dinlemeyen durumlar nedeniyle dodurulmuslari alamadim. Bu kez dogal ilerliyoruz bakalim :) olursa transfer olacak :) olmazsa yola devam. Sen ne durumdasin, neler yapmayi istiyorsun var mi dusunduklerin haber ver lutfen :) sevgiler
Alara tektas olsun senin olsun sevgili zanorkun dedigi gibi kaliteli olsn supermeni ile bulussun yeter ki... İnsallah guzel gelismelerinle bizi de mutlu edersin. Takipteyiz. Sansin cooook ama cokk olsun.
Yadigaryadi yardimci alternatif kurler konusunda dogal yetenekli zanork bildiklerini paylasacaktir. Ben bir tek tarcinli tarifi uyguluyorum tuyoyu ondan aldim. Hayirlisi olsun, bol sanslar.
Ensucum bunun bir de rahim ici olani da varmis belki de cok kurcalamali, kesin bir uygulama ve kanitlanmis istatistikler yokmus zaten. İhtimaller icinde sadece. Tedavisi icin intralipid ve kortizon-lenfosit vs kullanildigini duymustum, kulaktan duyma... Birak kendini doktorunun kollarina :) sans yaninda olsun heppp heppp
Cedrus ay ne sinir durum :) once dogacak diye once isim mi konulurmus. Bahsettiginiz halde boyle ise vallahi kiskanmislar :) cok istiyorsaniz koyun madem mesafe de varbelki 2. Bir ad eklersiniz degisiklik icin.. Olmaz mi :)
Kizim olsa benimde aklimda onceden elanaz ve duru vardi. Duru yubir arkadsim icin isim anneligi yaparken, elanazi da birarkadasimicin kullandik. Simdi saldim cayira olursa yine kullanabilirim ya da kullanmam fark etmez ev bark ayri nasil olsa :) junior baby bile yeterli :) olduralim sonra bakariz :) aaaaa simdi okudum ensuuu elalarimiz olur belki :)
Operim herkesiiiii
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sormadın mı "sen dünyaya kazık çakmanın yolunu buldun mu" diye? Öyle bir kural varsa neden dışarıda bu kadar yetim sersefil yaşam mücadelesi veriyor? Haşa Huzur' dan, Allah' la anlaşma mı yapacakmışız, "benim çocuğum geç oldu, beni 150 yaşından önce öldürme Allah' ım". Bu adamlara ne öğretiyorlar okulda, çok merak ettim.
Önceki doktorum da bana söyledi aynı cümleyi, geç kalmışsınız dedi. Bekarken tedavi eden doktor bulamadım dedim, bir daha açmadı konuyu. Gerçekten sorunumu önceden gören bir doktor sayesinde evlenmeden önce başladım araştırmaya, alt tarafı testlerimi yapacaklar, ona bile yanaşmadılar. Evlen de gel dediler, şimdi meslektaşı hesap soruyor. Hadisin oradan.
Çok kızdım, belli oluyor mu? :26:
Sorma hemde nasil? Hadi doktorlar erkek falan duygusuz dimi meslegi geregi ama hanimlara ne demeli. Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Sanki herkesin hayati oyle kolay 25 yasinda bebek yapacak rahatlikta.Ben 40 gelene kadar hayat mucadelesi vermekle gecirmisim. Aklima bile gelemedi yani. Ne var yani olduk mu? Esas hayat 40'dan sonra basliyor gercekden de oyle. Adam bana diyorki siz bu kis donor egg dusunun. Bana bir suru histereskopy, sonrasinda miyomlarimi alalim diyor. E bunlar hep operasyon biride karindan yani bayagi acik operasyon. Bu arada gececek 3 ay. Zati yaslandik 3 ay bu islerle mi ugrasacagim.Bu miyomlarda icerde degil disarda ne kadar onemi var cogu doktor hic ciddiye almadi.sadece iceri baski yapiyormus birazcik oda. Bunun icin degermi? Ne dersin ki? Buda bir etmen mi tutunmamakda.. Ne bileyim daha yeni ciktim donmuslarin transferinden birde bu simdi? hemende karar vermem lazim. 3 gune olacak bu is.
Ama haksızlık buuu. Hani bana, hani bana
zaman zaman hepimizi korkutuyor ama bunlari dusunerek yasam gecmez.. bebegimin kucagima gelmesi benim sagligimdan daha onemli.. Allah hepimizin gonlunden geceni versin...
Alintilayamiyorum disaridayim, telefonla ancak
Aaaaa Ben bu mesaji yazmaya ugrasirken simdi aradi, peak tamamlanmak uzere crinone yi yarin sabahtan baslayalim bir degisiklik olmazsa 11 kontrol, 12 cumartesi transfer dendi :) haydi bakalim bekleyelim gorelimm
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben artik bu tur extra seylerin yoruma acik olmasi nedeniyle nasil ise yaradigindan suphe duyar oldum. Okadar cok doktara gittim ki sadece 1 tanesi bu ise sicak bakti. Bugun bile gittigim doktor kesinlikle boyle birsey yok diyor. Ne bileyim artik. Baska etmenler var sanirim ozellikle embriyo kalitesi cok onemli etmen burada. PGD'ye daha cok sicak bakmaya basladim, bari bosu bosuna transfer etmeden once bakalim duruma. 12 gun bekliyoruz tuttumu tutmadimi diye. Yani ben artik % 100 emin olmak istiyorum su cok iyi gozuken embriyolar hakikaten oylemi..
Oluyor oluyor valla kizdigin. Bende kendi kendime gozlerimden yas geliyor. Daha ne sacma sapan asagilanmalar duyacagiz diye. Bu ulkede kadina deger veren yok. Oncelikle bizi bir birey olarak gormuyorlar. Hersey sanki biz cocuk yapma makinasiyiz. Ve buda ancak evli olursan hak ettigin birsey sanki. Ayni mantik sana uygulananda seni tedavi etmiyor ama sosyal statuye bakiyor.Nasil bir tip bu ya. Sanki kadin olarak bir birey degilsin. Birde cok garip birsey farkettim son iki yil icinde megersem cocukk sahibi olmakk kadinlar icin bir statu meselesiymis. Bir nevu guc edinme araci bile diyebilirim. Yani kendini ispatlama isiymis. Halbuki ben tamamen kendimi icin istedigim zaman bu ise girdim. Birsey ispatlamak icin degil kendim icindi.. Bileydim 10 yil once dogurup hem kendimi hemde bebege omur boyu zor hayat yasatmam gerekiyormus. Baskalarina yuk olmak istemedik basimiza neler geldi. Ceske duygusuz olaydim.
Gel buyur, BALLI-BÖREĞİM
Senin bunlara ihtiyacın yok, sen onlardan daha tatlısın
Selam kızlar, bayağı koyu bi muhabbetesiniz. Benim bugün karnım ağrıyor. İğneler etkisini ancak bi hafta sonra gösterdi sanki. Bu akşam son iğneyi vurcam. Yarın sabah klinikte ultrason var. Merak ediyorum çok. Karnım kocaman oldu, ne giycemi şaşırdım. Sizinde öyle oluyormu? Başka bişey daha var, kuaför işini napıyorsunuz? Saçlarımı boyatmam lazım ama korkuyorum. Kuaförüm, bitkisel boya kullanıyorum diyo ama, ne kadar bitkisel acaba? Siz napıyorsunuz? Çok pasaklı oldum ya!
Canım ALLAH her şeyin hayırlısını versin.
Ablamın eltisinin annesi 5 kızı olunca "bir oğlum olsun, varsın dermansız derdim olsun" demiş. ALLAH vermiş o çok istediği oğlan çocuğunu.
Çocuk 5 yaşına gelince kadına öyle bir hastalık gelmiş ki ( adını unuttun hastalığın ) , bütün sinir uçları iltihaplanmış, çok ızdırabı varmış banyo yapmak, yemek yemek, yattığı yerde dönmek bile çığlıklar içinde kalmasına sebep olmuş, tam 10 yıl çekmiş ve vefat etmiş. O çoook istediğini oğluna sarılamadan uzaktan bakıp ağlamış, çocuk kucağına atılsa acıdan feryat ediyormuş kadın. ALLAH rahmet eylesin.
Demem o ki sakın büyük konuşma canım, Rabbim esirgesin seni.
Anne olmak insan becerisi değil ki. Veren Allah, alan Allah. Bunu anlayamayan angutlar yüzünden kendimi sevmekten vazgeçmeyeceğim. Kendimi de üzemeyeceğim. Benim statümü kocamın işi, geliri, doğurduğum çocuk sayısı belirlemiyor. Benim kendi kalitem belirliyor. Başkalarının ne düşündüğüne takılsaydım, dediğin gibi 10 yıl, 20 yıl önce koca bulup üreme derdine düşerdim. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durup, kimseye muhtaç olmayacağım bir hayat kurmak için çabaladım. Rabbim yazdıysa, yine kendim için anne olacağım. Birileri benimle çoş yarıştırmak istiyorsa başka kulvar seçmek zorunda.
Ey Allah' ım, ne bu şiddet bu celal? Ne olacak benim halim?
Olsun, canım çekti
ben buyuk konusmuyorum canim buradaki her arkadas gibi Allah izin verdigi surece elimden gelen sartlari zorlayarak yasim yettigince tedavi olacagim diyorum..
sen hangi konuda buyuk dusundugumu kastettin yazarmisin..
su anda cocugum olmazken ilaclar kanser eder diye dusunup tedavileri birakmamimi tavsiye ediyorsun onu anlamadim..
ayrica lutfen yazilarinla enerjimi asagi cekme zaten yeterince zor gunler gecirmisiz burada pozitif seyler yazip birbirimize destek olmaya calisiyoruz...
hayatim sen tedavi defterini kapattigini yazmistin ama kapatmayan birine negatif yorumlar yapmazsan sevinirim...
senin icin rahat olsun ben herseyii cok cokk arastiriyorum...
ayrica kaderde ne varsa o yasanir..
canimm ne guzell bi haberr simdiden transferinn hayirlii olsunnn.. hersey cok guzell gelisecekkk..
evett cnm bende cok doktor gezdim birinin dedigini oburu tutmuyor hic biride digerini sevmiyor...pgd icin bol yumurta cok dollenme olmali cnm.. senin durumun buna uygunmu ortalama kac tane dollenmen oluyor..
biz yastakilerin genelde 1-3 arasi dolenmesi oluyor onuda zaten ne yapip edip en kotu kalitede olsa transfer ettirmeye calisiyoruz..
ya tutarsa mantigi..
hicbirsey yuzde yuz olmuyor ne yaziki.. embriyo 5. gun blast birinci kalite olsa bile belkide vucut kabul etmiyor ama neden kabul etmiyor bilen arastiran yok..
ben buyuk konusmuyorum canim buradaki her arkadas gibi Allah izin verdigi surece elimden gelen sartlari zorlayarak yasim yettigince tedavi olacagim diyorum..
sen hangi konuda buyuk dusundugumu kastettin yazarmisin..
su anda cocugum olmazken ilaclar kanser eder diye dusunup tedavileri birakmamimi tavsiye ediyorsun onu anlamadim..
ayrica lutfen yazilarinla enerjimi asagi cekme zaten yeterince zor gunler gecirmisiz burada pozitif seyler yazip birbirimize destek olmaya calisiyoruz...
hayatim sen tedavi defterini kapattigini yazmistin ama kapatmayan birine negatif yorumlar yapmazsan sevinirim...
senin icin rahat olsun ben herseyii cok cokk arastiriyorum...
ayrica kaderde ne varsa o yasanir..
herkese çoook selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir umarım güzel haberlerle dolusunuzdur nete giremiyorum bu aralar
yazan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum bugün transferimin 6. günü ama hiç bir belirti yok çok endişeliğim erkenmi acaba bilemiyorum ki
bugün işede başladım cumartesi test yaptırmam lazım dayanabilirsem tabi çoook öpüyorum hepinizi
herkese çoook selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir umarım güzel haberlerle dolusunuzdur nete giremiyorum bu aralar
yazan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum bugün transferimin 6. günü ama hiç bir belirti yok çok endişeliğim erkenmi acaba bilemiyorum ki
bugün işede başladım cumartesi test yaptırmam lazım dayanabilirsem tabi çoook öpüyorum hepinizi
Anne olmak insan becerisi değil ki. Veren Allah, alan Allah. Bunu anlayamayan angutlar yüzünden kendimi sevmekten vazgeçmeyeceğim. Kendimi de üzemeyeceğim. Benim statümü kocamın işi, geliri, doğurduğum çocuk sayısı belirlemiyor. Benim kendi kalitem belirliyor. Başkalarının ne düşündüğüne takılsaydım, dediğin gibi 10 yıl, 20 yıl önce koca bulup üreme derdine düşerdim. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durup, kimseye muhtaç olmayacağım bir hayat kurmak için çabaladım. Rabbim yazdıysa, yine kendim için anne olacağım. Birileri benimle çoş yarıştırmak istiyorsa başka kulvar seçmek zorunda.
Ey Allah' ım, ne bu şiddet bu celal? Ne olacak benim halim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?