Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ENSU canım çok yıprandın sen maddi-manevi...

Bu son denemen olsun artık. Evlat edinmeyi bir gözden geçir arkadaşım, şartlarım elverse 1 dakika durmam inan bana.

Son düzenleme:

canim bence eltinn kesinlikle art niyetli ayni ailedensiniz aylardir biliyor o ismi dusundugunu neden senin kirilacagini dusunmuyor yada esi neden karsi cikmiyor sizin dusundugunuzu belirterek...
dort yil once erkek kardesimin esi hamileyken bigun bize gelmisti ben konusurken dedimki bende hamile kalirsam kizim olursa adini ela koyacagim ve yengemde aslinda o isme cokran karar vermis benim haberim yokmus, ben sonradan onunda o ismi dusundugunu ogrendim hemen aradim canim ben daha hamile bile degilim ve kaldiki ne olacagida belli degil lutfen sen koy diye cokkk israr ettim ben baska cok isim bulurum dedim ama yengem senin gonlunden geceni secerek sana haksizlik yapamam cnm ilk sen dile getirdin dedi ve kizinin adini ezgi koydu.. dusun daha ben gebe bile degilim...

senin durumunsa artniyetli bir durum senin yerinde olsam eltime derimki benim gonlumden geceni bile bile koyarak bi hamilenin kalbini kirmak iyilik getirmez...

bu arada isim neydi canim..

canımcığım iyiyz çok şükür mücadeleye devam sen neler yaptın tatil iyi gelmiştir inş..bizde durumlar aynı şimdi de gitmeyen kistlerim var hap kullanıyorum kist tedavisi için..sen ne zaman başlıyosun tedavine canım...umuselmende hiç uramıyor atrık son durumlar nedir umuselmenden çok merak ediyorum bu bebişleri biriktirmeye devamı..

Alintilayamiyorum disaridayim, telefonla ancak bu kadar :)))

Sabah yine igne kabusu yasandi, kontrol yapildi :) soz geciremeyip yumurtlamakla kalmiyormusum :) bir de gorduk ki erkenden de buyuyor ve catlamaya yakin :) bugun sonucuna gore sadece crinone ile destekleyecegiz. Endo konusunda acaba diyebilirim diye paylasmistim o da iyi gorunuyor. Saka gibi, reglin 10. Gunu bugun 17 mm olmus yumurta, endo ilacsiz 7.8 mm LH peak yapmis eli kulaginda catlicak :)) 1 gun arayla degerler (dun sonuclari) E2 269 (234), LH 69.71 (10.96) Progestron 1 (0,1)

Doktor ekiptekilere iste hizli dosyamiz, soz dinlemeyen yumurta hormonlara meydan okuyan vucut ve degerler diye tekrar ilan etti, dogal ilerledigimiz ornek dedi aaa merak ediyoruz vs ilgilendiklerini ileten konusmalar biraz coskulu ve ortalikta oldu herhalde ki bir baska cift gelip tum ekip hararetle konusuyor hamilelik var diye bizi tebrik etti hayirli olsun diye :))) pesin kabul edelim buzim surec enteresan ondan bu ilgi diye aciklamak durumunda kaldik :))) erken tebrik aldik bir nevi :)))

Hicbir ilac yok hala :) ama dr bana ilac niyetine kitap onerdi :)))) tam da durumuma uygunmus cok hizlisiniz dedi :) dogruu yumurtalar hizli. Kitabin adi "yavasla!" Cok manidar :)

Aaaaa Ben bu mesaji yazmaya ugrasirken simdi aradi, peak tamamlanmak uzere crinone yi yarin sabahtan baslayalim bir degisiklik olmazsa 11 kontrol, 12 cumartesi transfer dendi :) haydi bakalim bekleyelim gorelimm

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel haberler bunlar..

Bizde tebrik edelim bu hızlı anne adayını.

Her şey gönlünce olsun, kap getir o buz bebekleri bizlere. Şu yaz günün de içimiz serinlesin canım

ENSU canım çok yıprandın sen maddi-manevi...

Bu son denemen olsun artık. Evlat edinmeyi bir gözden geçir arkadaşım, şartlarım elverse 1 dakika durmam inan bana.

canim haklisin evet manevi olarak yiprandim ama sukurler olsunki Allah hep yardim ediyor esimin isleri iyi gidiyor.. sonuna kadar denemek istiyorum hayatim cunku ic dunyamda benden bir parca istiyorum.. 50 ye kadar boyle denerim gerekirse.. en kotu esimden bosansam bile gidip sperm bankasindam donasyon yaparim kendime ve cocuguma ikili bi hayat kurarim...gerci sukurler olsun esimle cok iyiyiz..

aslinda suda var kendimi guclu hussediyorum canim daha en az 50 tedavilik maddi manevi gucum var sukurler olsunki tabi Allah izin verirse..

evlat edinme cok guzel birsey ben universiteye giderken Okmeydani cocuk esirgeme kurumunda gonullu olarak bakici annelikte yaptim uzun sure ama kendim icin evlat edinmeyi dusunmuyorum.. ben istesem esim mutlu olmam icin hemen kabul eder ama ben bu dusunceye yakin gormuyorum kendimi...
senin neden sartlarin uymuyor canim esinde seni bebek gibi hos tutuyor cok seviyor senin mutlu olman icin kabul eder illaki.. gonulden istesen kabul ettirirsin bence...

Ben artik bu tur extra seylerin yoruma acik olmasi nedeniyle nasil ise yaradigindan suphe duyar oldum. Okadar cok doktara gittim ki sadece 1 tanesi bu ise sicak bakti. Bugun bile gittigim doktor kesinlikle boyle birsey yok diyor. Ne bileyim artik. Baska etmenler var sanirim ozellikle embriyo kalitesi cok onemli etmen burada. PGD'ye daha cok sicak bakmaya basladim, bari bosu bosuna transfer etmeden once bakalim duruma. 12 gun bekliyoruz tuttumu tutmadimi diye. Yani ben artik % 100 emin olmak istiyorum su cok iyi gozuken embriyolar hakikaten oylemi..

Birincisi eşim istemiyor, asıl ve en önemlisi ben Bedensel Engelliyim, yasalara göre bana verilemiyor maalesef.

Aldim kitabi sonunda. Okuayacagim bakiyim neler diyor. Valla meditasyon kismini yapmak isterdim. Kitabin sonuna baktim. Kendimizi yani hayatimizi seyrederken film seyreder gibi yapsak iyi olurmus. Yani fazla kendimizi kaptirmadan izler gibi yapacakmisiz. Aslinda super fikir. Bugun mesela kendime baktim bugun tam iki bucuk saat klinikde doktor bekletti. Kendime dedim ne komiksin ya catlasanda patlasanda burda cakilip bu adami bekliyorsun. Kizsanda biryeree gidemiyorsun.Doktorda sana geliyor en sonunda eee niye bukadar cok bekledin tup yaptirmaya. Dram filmi gibi. Sadece bir rakamsin doktora yani Yas@sin okadar. Bana diyorki eee sen simdi dogursan cocuk 20 yasina kadar gelmesi lazim. Anne basinda olabilcekmi? Yani ben oluyorum bu arada yani. Hani birak tupe gec kalmayi yasaminda sonuna geldik yani doktora bakinca. Bunlari duymak icin 2.5 saat bekle iyim. Nasil filmse bu bayagi trajikomik film..Zen budistleri gibi etkilenmeden ciktim oradan. Ne yapayim artik duygusuzlastim.

Sperm bankasından donasyonu asla düşünmem şahsen...

Mesele şu bu kadar aldığın ilaç ilerde vücuduna bir zarar vermeyecek mi ?

Sen azimlisin görüyorum ama, ilaçların yan tesiri beni korkutuyor açıkçası.:26: :26:

Çok ruhsuz bunlar yaa.

Sana bir şey diyeyim mi sadece doktorlar değil, çocuğu olan kadınlarda bu yorumu yapıyor, "bu yaşta doğurdun büyüdüğünü görecek misin ?" diyerek.

Çok acımasızlar, çok

Zanorkcum terapiyi ciddi dusunuyorum ama uygulayamiyirum, dr herhangi bir terapi vs yasakladi :) hatta bugun epilasyon kontrol seansi vardi hepsini iptal ettirdi yumurtanin dogal kalmasi icin, oysa ki daha once aormustum sorun yoktu, bilmiyorduk soz dinlemeyen yumurtalari. bu isler bir normale girsin birlikte gitmeyi isterim mutlaka Sagol destegin icin, cok kiymetli...

İgneye kadar arabanin servis randevusuna kadar her seyi yaptim, kata gelince el terlemesi basliyor, turnike koluma dokundugu andaaa kiyamet kopuyor ki oncesinde ikaz ediyorum once alkolle sonra turnike igne hazir olsun hemmenn igne diye. İgne girince her sey bitiyor tuhaf :) sanki igneyi yemek icin cildirmisim gibi igne ile duruluyorum.

Mirandacigim bir daha olmasin oyle yerlesme kanamalari falan, pit pit atan kalbinin ritmiyle sana tempo tutsun ufaklik :) abisi opsun gecsin acilarin, sansin bol olsun..

Guzel fikirmis bu fikir benim tupler kapali asilanir mi ? :hahahah dr is teklif etti bana bir de bunu soylersem arastirmaci kisilik olarak ya israrci olur ya da a yeter der :))

Duavacim tatil hep iyi gelir, memleket cok daha iyi. Umarim sagligin da keyfin de iyidir, kendi adima halen soz dinlemeyen durumlar nedeniyle dodurulmuslari alamadim. Bu kez dogal ilerliyoruz bakalim :) olursa transfer olacak :) olmazsa yola devam. Sen ne durumdasin, neler yapmayi istiyorsun var mi dusunduklerin haber ver lutfen :) sevgiler

Alara tektas olsun senin olsun sevgili zanorkun dedigi gibi kaliteli olsn supermeni ile bulussun yeter ki... İnsallah guzel gelismelerinle bizi de mutlu edersin. Takipteyiz. Sansin cooook ama cokk olsun.

Yadigaryadi yardimci alternatif kurler konusunda dogal yetenekli zanork bildiklerini paylasacaktir. Ben bir tek tarcinli tarifi uyguluyorum tuyoyu ondan aldim. Hayirlisi olsun, bol sanslar.

Ensucum bunun bir de rahim ici olani da varmis belki de cok kurcalamali, kesin bir uygulama ve kanitlanmis istatistikler yokmus zaten. İhtimaller icinde sadece. Tedavisi icin intralipid ve kortizon-lenfosit vs kullanildigini duymustum, kulaktan duyma... Birak kendini doktorunun kollarina :) sans yaninda olsun heppp heppp

Cedrus ay ne sinir durum :) once dogacak diye once isim mi konulurmus. Bahsettiginiz halde boyle ise vallahi kiskanmislar :) cok istiyorsaniz koyun madem mesafe de varbelki 2. Bir ad eklersiniz degisiklik icin.. Olmaz mi :)

Kizim olsa benimde aklimda onceden elanaz ve duru vardi. Duru yubir arkadsim icin isim anneligi yaparken, elanazi da birarkadasimicin kullandik. Simdi saldim cayira olursa yine kullanabilirim ya da kullanmam fark etmez ev bark ayri nasil olsa :) junior baby bile yeterli :) olduralim sonra bakariz :) aaaaa simdi okudum ensuuu elalarimiz olur belki :)

Operim herkesiiiii

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaman zaman hepimizi korkutuyor ama bunlari dusunerek yasam gecmez.. bebegimin kucagima gelmesi benim sagligimdan daha onemli.. Allah hepimizin gonlunden geceni versin...

kestane kebap acele cevap

Bu daha kısaydı, buna yazayım dedim
Teyzem ve dayım da benzer bir durum yaşadı. 3 ay arayla ikisinin de oğlu oldu. İkisi de aynı ismi koydu. Biraradayken soyisimleriyle çağırıyoruz, sıkıntı olmuyor. Art niyet te sahibine aittir. Eşinin gönlü rahatsa, sen de takılma fazla.

Ama haksızlık buuu. Hani bana, hani bana

Sorma hemde nasil? Hadi doktorlar erkek falan duygusuz dimi meslegi geregi ama hanimlara ne demeli. Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Sanki herkesin hayati oyle kolay 25 yasinda bebek yapacak rahatlikta.Ben 40 gelene kadar hayat mucadelesi vermekle gecirmisim. Aklima bile gelemedi yani. Ne var yani olduk mu? Esas hayat 40'dan sonra basliyor gercekden de oyle. Adam bana diyorki siz bu kis donor egg dusunun. Bana bir suru histereskopy, sonrasinda miyomlarimi alalim diyor. E bunlar hep operasyon biride karindan yani bayagi acik operasyon. Bu arada gececek 3 ay. Zati yaslandik 3 ay bu islerle mi ugrasacagim.Bu miyomlarda icerde degil disarda ne kadar onemi var cogu doktor hic ciddiye almadi.sadece iceri baski yapiyormus birazcik oda. Bunun icin degermi? Ne dersin ki? Buda bir etmen mi tutunmamakda.. Ne bileyim daha yeni ciktim donmuslarin transferinden birde bu simdi? hemende karar vermem lazim. 3 gune olacak bu is.

Senin velet 5 aylıkken "ben geldiiim" diyecek vallahi. Bi soluklan ayol

Sormadın mı "sen dünyaya kazık çakmanın yolunu buldun mu" diye? Öyle bir kural varsa neden dışarıda bu kadar yetim sersefil yaşam mücadelesi veriyor? Haşa Huzur' dan, Allah' la anlaşma mı yapacakmışız, "benim çocuğum geç oldu, beni 150 yaşından önce öldürme Allah' ım". Bu adamlara ne öğretiyorlar okulda, çok merak ettim.
Önceki doktorum da bana söyledi aynı cümleyi, geç kalmışsınız dedi. Bekarken tedavi eden doktor bulamadım dedim, bir daha açmadı konuyu. Gerçekten sorunumu önceden gören bir doktor sayesinde evlenmeden önce başladım araştırmaya, alt tarafı testlerimi yapacaklar, ona bile yanaşmadılar. Evlen de gel dediler, şimdi meslektaşı hesap soruyor. Hadisin oradan.
Çok kızdım, belli oluyor mu? :26:

Herşeyin hayırlısı olsun. Seninkisi erken tebrik olmuş. Bu demek oluyorki bebişler geliyor. Sana donmuş embiryo transfer edilecek değilmi? Kaç tane edilecek ve hangi klinikte.ayın 12 sinede az kalmış. Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…