- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.541
çok teşekkür ederim inşallah öğle olurEndişe etme ,işine odaklan inşallah her şey hayırlı ve güzel olacak.
Inşallah olumlu sonucu alıp bizi sevindirirsin inşallah
Aminnnnnnnn :116: Gerçek olsun güzel rüyalar... Popom açıkta kalsa da güzel rüyalar gerçek olsun (açık değildi üşüyorum bu aralar üstümde polar pijama altı vardı resmen, gecelik zaten giymem, gereksiz, çünkü boynuma birikiyor nasıl olsa çıplak yatıyorum daha iyi) Rüyalarımız da hayallarimiz de güzel olsun, gerçek olsun :)
Nar suyu ve ekşisi işini hallettim, çok teşekkürler hepinize...Evde vardı.. Mayıs ayındaki seyahatte de Antalya Mersin vs. gezerken yine almıştım. Evde halis mulis nar ekşisi hiç eksik olmaz. Zeytinyağı (soğuk sıkma) nar ekşisi, dağ kekiği olmmazsa olmazlarımız. (Marketlerdeki nar ekşisi sosu hiç güzel değil) Nar suyu içinde Macro da doğal sıkma var katkısız şişelenmiş onlardan da aldım. Ofiste ondan içiyorum 2 bardak. Enerjimi kattı nedir dün gece malum gece yarısı eve gittim, sabah kuaför, öğlen ofis, öğleden sonra 2 toplantı, şimdi yine ofis, akşama yemeğe misafirlik o bu şu derken ne zaman uyuyorum uyuyacağım işte onu bilemedim.
Hoş geldin... Yol arkadaşlarımız bir bir dileklerine kavuşuyor, umarım sen de tez zamanda kavuşursun.
Zorlu süreçlerin etkili tedavilerle son bulmuştur umarım artık. Ve şimdi yeniden eskisinden daha tecrübeli ama ilk gün gibi heyecanlı, önce kalbinde sonra karnında kelebekler uçuşturacak bir tedavin olsun, son olsun... Arındığın tüm korkuların mutluluk olarak sana dönsün... Maddi manevi gücün çok, şansın bol olsun...Belki birebir aynı değil ama her biri kendi içinde farklı tecrübe barındıran ortak süreçlerimizde birbirimizden güç alıyoruz... Yeniden hoş geldin
Hepimiz güzeliz, hepimiz süperiz
Şimdi şu an bir iki gecikme olmadıysa bebeklerin seninle:118::119::129:
Daha önce yazdım ama telefondan yazdım alıntısız görmemiş olabilirsin, endişelerle bir sürü soruyla yola çıkıp geldin, 1 derken 3 ledin... Hep şansın yaver gitsin... 3 katı mutluluklar yaşa hep.
Çok ama çok heyecanlı bu anların mutluluklarının başlangıcı olsun sonrasındaki mutlulukların bunu bile unuttursun
Ben de heyecanla bekliyorum... Güzel olan her şey gelip gelip bizi bulsun e mi
bebeklerve için imgelediğim gelecek inşallah durumun böyle olsun!
Uğurlar olsun hepimize
Güzel haberler bunlar..Bizde tebrik edelim bu hızlı anne adayını. Her şey gönlünce olsun, kap getir o buz bebekleri bizlere. Şu yaz günün de içimiz serinlesin canım
Senin velet 5 aylıkken "ben geldiiim" diyecek vallahi. Bi soluklan ayol
Herşeyin hayırlısı olsun. Seninkisi erken tebrik olmuş. Bu demek oluyorki bebişler geliyor. Sana donmuş embiryo transfer edilecek değilmi? Kaç tane edilecek ve hangi klinikte.ayın 12 sinede az kalmış. Şimdiden hayırlı olsun
O zaman, şimdilik benim taktiği uygula. İlk bir iki defada zorlanırsın belki ama o mis gibi bebek kokusunu hissetmeye başladığında her şey siliniyor inan ki. Onun küçücük bedeniyle, daha senin kucağının ısısına alışmamışken yemek zorunda olduğu iğneleri düşününce insan "ben yerim o iğneleri senin yerine" demek istiyor.
Dilerim her şey yolunda gider ve kendi bedeninde ısıtırsın yavrularını. Geri sayım başladı artık
canimm ne guzell bi haberr simdiden transferinn hayirlii olsunnn.. hersey cok guzell gelisecekkk..
Ben artik bu tur extra seylerin yoruma acik olmasi nedeniyle nasil ise yaradigindan suphe duyar oldum. Okadar cok doktara gittim ki sadece 1 tanesi bu ise sicak bakti. Bugun bile gittigim doktor kesinlikle boyle birsey yok diyor. Ne bileyim artik. Baska etmenler var sanirim ozellikle embriyo kalitesi cok onemli etmen burada. PGD'ye daha cok sicak bakmaya basladim, bari bosu bosuna transfer etmeden once bakalim duruma. 12 gun bekliyoruz tuttumu tutmadimi diye. Yani ben artik % 100 emin olmak istiyorum su cok iyi gozuken embriyolar hakikaten oylemi..
Çok haklısın canım. Bende aynen senin gibi düşünüyorum.20 li yaşlarda evlenip çocuk doğurup ayrılacağıma,eşimle bu yaşlarımda evlenip çocuk sahibi olmak için bu kadar uğraşmayı tercih ederim. Çünkü çok sevdiğim eşim ve benden bir can olacak. Allahım inşallah nasip eder bize
Selam kızlar, bayağı koyu bi muhabbetesiniz. Benim bugün karnım ağrıyor. İğneler etkisini ancak bi hafta sonra gösterdi sanki. Bu akşam son iğneyi vurcam. Yarın sabah klinikte ultrason var. Merak ediyorum çok. Karnım kocaman oldu, ne giycemi şaşırdım. Sizinde öyle oluyormu? Başka bişey daha var, kuaför işini napıyorsunuz? Saçlarımı boyatmam lazım ama korkuyorum. Kuaförüm, bitkisel boya kullanıyorum diyo ama, ne kadar bitkisel acaba? Siz napıyorsunuz? Çok pasaklı oldum ya!
Ben geçen ay kısa kestirdim, kurutmuyorum bile. Nette araştır istersen, ev yapımı bitkisel saç boyası tarifleri vardı. Aklın kalmaz hiç değilse. Bitkisel boya kullanıyorsa gerçekten o da sorun çıkarmıyor. Millet hamileyken kestirip boyatıyor...
herkese çoook selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir umarım güzel haberlerle dolusunuzdur nete giremiyorum bu aralar
yazan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum bugün transferimin 6. günü ama hiç bir belirti yok çok endişeliğim erkenmi acaba bilemiyorum ki
bugün işede başladım cumartesi test yaptırmam lazım dayanabilirsem tabi çoook öpüyorum hepinizi
Ensucuğum biz Allah'ın izniyle sevdiğimiz insanlardan Bebiş sahibi olacaz inşallah. Hiçbirşey , hiçbir kimse bizim moralimizi bozamaz. Bak ben senden büyüğüm ama menapoza gireseye kadar hep deneyeceğim . Pes etmek yok. Benim eşim her konuda yanımda. Senin daha önünde çok uzun yıllar var. Eşinde her konuda senin yanında olduğuna göre oluncaya kadar denersin. En kısa sürede allah ikimizede nasip eder inşallah
canım mesajlarını okudum ama kimseye yazamadım nete giremiyordum şimdi işe başladım ara sıra bakacam cumartesi test günüm nasıl dayanacam diye düşünüyorum çooook öptüm
Hoşgeldin
Tatilin iyi geçmiştir umarım. Enerjinin yükseldiğini görüyorum. Sanırım yaramış. Bende henüz bir gelişme yok. Dağılan kafamı tamire götürdüm, bayramdan sonra Allah' ın izniyle ben de start vermeyi planlıyorum
merhaba canim bende seni merak ediyordum hic sesin cikmiyordu kac haftadir.. ohh ne guzel yapmissin tatil yaramistir.. bende degisiklik yok cnm agostosa kadar, sende varmi bir gelisme.. cok optumm beyazz cikolata
Benim kontrollerim bitmedi henüz ondan dolayi bebek icin bir sey yapamiyorum. Temmuz,Agustos ayi ve sene sonuna kadar bizim olsun diliyorum.
canımcığım iyiyz çok şükür mücadeleye devam sen neler yaptın tatil iyi gelmiştir inş..bizde durumlar aynı şimdi de gitmeyen kistlerim var hap kullanıyorum kist tedavisi için..sen ne zaman başlıyosun tedavine canım...umuselmende hiç uramıyor atrık son durumlar nedir umuselmenden çok merak ediyorum bu bebişleri biriktirmeye devamı..
Kist icin sogan denedinmi hatirlamiyorum ama hep cok iyi geldi diyorlar. bende yaramaz durum yok henüz bebek icin bir kararim yok kardiyologum ne zaman ilaca son verirse 2,5 hafta sonra doktor randevum var belki o zaman netlesir. ümmü haftaya sevincli bir haberle gelir diliyorum. tatilde görüstük gayet iyi ümmü, alisle telefonla görüstüm oda iyi, kist icin bitkisel denemek istersen sogani iyi düsün derim gecmis olsun.
Arkadaşlar baskılama tedavimden 3-4 gün sonra adet görmem gerekiyordu ben bugün son iğneyle beraber oldum banada süpriz oldu dr umu aradım pazar başlıyoruz kısmetse kontrole cagırdı banada heyecan bastı
Ya tutarsa değil miHepimize tebrikler... Güçlü durduğumuz için, ama tedaviye son vererek-ara vererek, ama araştırarak, ama yılmayarak, ama devam ederek, ama bekleyerek o bu şu her ne durum olursa olsun bu yolda aldığımız tüm karar ve uygulamalar için hepimize tebrikler... Güçlü kadınların işi bu... Çünkü bir yandan da hayat devam ediyor, onu da devam ettiriyoruz. Hani TV'de reklam vardı (yoksa sosyal medyada mıydı hatırlayamadım) sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlardan mısınız? diye. Sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlar var ki böyle reklam fikri doğmuş... Ne sakızı hah! biz bu
Ben şu tabloları bulayım, güncelleyeyim....
insallahh canimm benimm en kisa surede hepimiz bebislerimize kavusacagiz.. haklisin pes etmek yok.. sen bu tedavinde insallah guzel sonuclar alacaksin senden yana bu sefer cok cok umutluyum.. neler yaptin istanbulda doktor ne dedi canim.. ben kendimi daha herseyin basinda hissediyorum.. Allahin yardimiyla mutlu sona erecegiz insallah..
esinim sana her konuda destek olmasina cok sevindim canim senin adina ne guzel bi durum.. bu gunleri atlatacagiz sonra hepimiz burada bebek yetistirmeyi konusuruz insallah canim..
senii oylee cok merakk ediyordumki.. canimm az kaldi cumartesiye sabret.. gecen hafta memorialda tedavi goren iki arkadasimdan pozitif haberi aldim sira sende canim benim.. guzel haberlerle gel..
Ya tutarsa değil miHepimize tebrikler... Güçlü durduğumuz için, ama tedaviye son vererek-ara vererek, ama araştırarak, ama yılmayarak, ama devam ederek, ama bekleyerek o bu şu her ne durum olursa olsun bu yolda aldığımız tüm karar ve uygulamalar için hepimize tebrikler... Güçlü kadınların işi bu... Çünkü bir yandan da hayat devam ediyor, onu da devam ettiriyoruz. Hani TV'de reklam vardı (yoksa sosyal medyada mıydı hatırlayamadım) sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlardan mısınız? diye. Sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlar var ki böyle reklam fikri doğmuş... Ne sakızı hah! biz bu işlerin yanında sakızın fabrikasını kurup hammadde stoğunu, gelecek yıllara etkisini bile hesaplayacak, öngörecek, düşünecek becerideyiz... Olmazı oldurtabilecek, olmuyorsa olmuyor vazgeçtim diyebilmeyi de becerecek güce sahibiz. Her kesin harcı değil bu... Bu nedenle hepimize çoook tebrikler
Kendim için ne diliyorsam buradaki istisnasız herkes için diliyorum. Gönlümüzden geçenler ama bugün ama yarın gerçek olsun, yeter ki şansımız bol, maddi manevi gücümüz daim olsun...
İşi yaşa bağlayan, yaşa bakıp yorumlayan, hayatında zorluk görmeden bilgiçlik taslayanların hepsine şöyle okkalı tokat atasım var... Bir çıksalar ya karşıma :) Dikkate almamalı ya da ağızlarının payı verilmeli... 23 yaşında kadının çocuğu olmuyor, yumurtalıkları yok istisna derler, 40 yaşına gelmiş kadının yumurtası olabileceği istisnasını öngörmeyebilirler... Hah! Kendi içinde bile değişkenlik gösterebilen yaratıklarız biz, bir günümüz bir günümüze uymazken hangi istatistikle bizi, kadınlar diyerek "aynı" görebilirsiniz ki... Her kadın kendi değerleriyle ayrı biri, ayrı bir değer... Ayrı değerlendirilmeli :) Üstelik 30'larından sonra daha donanımlı, olgun yetişkinleriz... Hayat bize hep güzellikler sunsun diye pembe hayallerimiz yok belki ama hayallerimizi pembe yapabilecek güçteyiz biz... Güzellik yoksa güzelleştirebilmeyi de bu yüzden biliriz... An gelir düşer modumuz, an gelir tavan yapar... Kime ne!
Üff o karın ağrısı sinir bir şey... Sıcak su torbası işe yarar ama sakıncalı yumurtalarla işlem yaparken... Çabuk geçsin dileyelim. Karın şişliği normal endişelenme bence... 2 beden genişlediğimi biliyorum ben :) Şikayet etmek yerine bence hamilelik için hazırlık diye öngör :) İnşallah 9 ay öyle şiş kalacaksın :)
Ben saçımı boyatmıyorum, aralarda balyajım vardı ara ara attırıyorum. o yüzden yorum getiremiyorum ama bak zanorkcum ona da çözüm bulmuş kestirmiş kurtulmuş... Benim kıvırcık saçlarım var kestirdim mi minik bonus çocuğa dönüyorum. Kısa saç da çözüm ama normal halinde rahatsız ediyorsa bitkisel boyalar hamilelikte kullanılmak üzere yaratılmış diye bilinir...
Yüreğinizin güzelliği hep yüzünüze vursun... Saçmış boyaymış şiş karınmış görmesinler :)
Sık dişini... Onca zaman tedaviye dair detaylarda sıktın, tecrübelisin...
Tasdiklenmeyi bekleyen hamileliğinin keyfini sür... Belirtileri de at gitsin bak her birimiz ayrı telden çalıyoruz... (Amman olmasın tahtalara vur) Kanaman yoksa salla gerisini, okşa göbeğini (breeezy'nin kulakları çınlasın keyifle kızını okşuyordur, o söylerdi)
çok haklısın diyecek birşey bulamıyorum ama dip dibe yaşamıyoruz ki bence aynı olmasında bir sakınca yok vazgeçmek istemiyorum sanki
Çok ruhsuz bunlar yaa.
Sana bir şey diyeyim mi sadece doktorlar değil, çocuğu olan kadınlarda bu yorumu yapıyor, "bu yaşta doğurdun büyüdüğünü görecek misin ?" diyerek.
Çok acımasızlar, çok
Ya tutarsa değil miHepimize tebrikler... Güçlü durduğumuz için, ama tedaviye son vererek-ara vererek, ama araştırarak, ama yılmayarak, ama devam ederek, ama bekleyerek o bu şu her ne durum olursa olsun bu yolda aldığımız tüm karar ve uygulamalar için hepimize tebrikler... Güçlü kadınların işi bu... Çünkü bir yandan da hayat devam ediyor, onu da devam ettiriyoruz. Hani TV'de reklam vardı (yoksa sosyal medyada mıydı hatırlayamadım) sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlardan mısınız? diye. Sakız çiğnerken yürüyemeyen insanlar var ki böyle reklam fikri doğmuş... Ne sakızı hah! biz bu işlerin yanında sakızın fabrikasını kurup hammadde stoğunu, gelecek yıllara etkisini bile hesaplayacak, öngörecek, düşünecek becerideyiz... Olmazı oldurtabilecek, olmuyorsa olmuyor vazgeçtim diyebilmeyi de becerecek güce sahibiz. Her kesin harcı değil bu... Bu nedenle hepimize çoook tebrikler
Kendim için ne diliyorsam buradaki istisnasız herkes için diliyorum. Gönlümüzden geçenler ama bugün ama yarın gerçek olsun, yeter ki şansımız bol, maddi manevi gücümüz daim olsun...
İşi yaşa bağlayan, yaşa bakıp yorumlayan, hayatında zorluk görmeden bilgiçlik taslayanların hepsine şöyle okkalı tokat atasım var... Bir çıksalar ya karşıma :) Dikkate almamalı ya da ağızlarının payı verilmeli... 23 yaşında kadının çocuğu olmuyor, yumurtalıkları yok istisna derler, 40 yaşına gelmiş kadının yumurtası olabileceği istisnasını öngörmeyebilirler... Hah! Kendi içinde bile değişkenlik gösterebilen yaratıklarız biz, bir günümüz bir günümüze uymazken hangi istatistikle bizi, kadınlar diyerek "aynı" görebilirsiniz ki... Her kadın kendi değerleriyle ayrı biri, ayrı bir değer... Ayrı değerlendirilmeli :) Üstelik 30'larından sonra daha donanımlı, olgun yetişkinleriz... Hayat bize hep güzellikler sunsun diye pembe hayallerimiz yok belki ama hayallerimizi pembe yapabilecek güçteyiz biz... Güzellik yoksa güzelleştirebilmeyi de bu yüzden biliriz... An gelir düşer modumuz, an gelir tavan yapar... Kime ne!
Üff o karın ağrısı sinir bir şey... Sıcak su torbası işe yarar ama sakıncalı yumurtalarla işlem yaparken... Çabuk geçsin dileyelim. Karın şişliği normal endişelenme bence... 2 beden genişlediğimi biliyorum ben :) Şikayet etmek yerine bence hamilelik için hazırlık diye öngör :) İnşallah 9 ay öyle şiş kalacaksın :)
Ben saçımı boyatmıyorum, aralarda balyajım vardı ara ara attırıyorum. o yüzden yorum getiremiyorum ama bak zanorkcum ona da çözüm bulmuş kestirmiş kurtulmuş... Benim kıvırcık saçlarım var kestirdim mi minik bonus çocuğa dönüyorum. Kısa saç da çözüm ama normal halinde rahatsız ediyorsa bitkisel boyalar hamilelikte kullanılmak üzere yaratılmış diye bilinir...
Yüreğinizin güzelliği hep yüzünüze vursun... Saçmış boyaymış şiş karınmış görmesinler :)
Sık dişini... Onca zaman tedaviye dair detaylarda sıktın, tecrübelisin...
Tasdiklenmeyi bekleyen hamileliğinin keyfini sür... Belirtileri de at gitsin bak her birimiz ayrı telden çalıyoruz... (Amman olmasın tahtalara vur) Kanaman yoksa salla gerisini, okşa göbeğini (breeezy'nin kulakları çınlasın keyifle kızını okşuyordur, o söylerdi)
Ayy kıyamam sana ben.
Bir hafta sonumuz var onu da böyle yemek fasılları ile geçiriyorum, hafta içi daha pratik şeyler.
Ne yapayım yakınımda beni düşünen anne-kayınvalide yok ki " gel kızım sen yorulmuşsundur, ALLAH ne verdi ise onu yeriz öyle evinize gidersiniz" diyen
Kara bahtım-kem talihim- taşa bassam iz olur
herkese çoook selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir umarım güzel haberlerle dolusunuzdur nete giremiyorum bu aralar
yazan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum bugün transferimin 6. günü ama hiç bir belirti yok çok endişeliğim erkenmi acaba bilemiyorum ki
bugün işede başladım cumartesi test yaptırmam lazım dayanabilirsem tabi çoook öpüyorum hepinizi
madem tum kamuoyu biliyodu, eltine -aaa demek ki cocuklarimizin ismi ayni olacak ne guzeeel- de ki isimden vazgecmeyecegini anlasin. bazilari insanlari sirf gicik etmek icin yapiyo boyle seyler ya dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?