Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ohhhhh sen yazinca rahatliyorum boyle sakin sakin ya sen ne tadluuu şeysin yerim seni ben ama bir konu daha var bizimkilerin soyadi da ayni

Annem bana hamileyken, herkes oğlan bu diyormuş. Ultrason ne gezer? Annem de erkek istemiş hep. Her şeyi de mavi-lacivert hazırlamış kadın. Hastanede beni vermişler kucağına epey aramış "bi parçası eksik bunun" diye
Babam da güçlü ve bakımlı kadınları sever. Kelimelere dökmese de işaretler hep ortadaydı. Geçen gün anneme, (kitaba başlamadan birkaç gün önce) hep erkek olmamı istediği için üreyemiyor olabileceğimi söyledim. Malum erkekler doğurmaz Sonra kitabı okudum, başka bir kaç yazıyla birleştirince çok ta haksız olmadığımı farkettim. En azından hayata tutunma şeklim bir erkeğin bile göze almaktan çekineceği kadar sertken. Neyse ki yüreğimde bir yerlere kadınca bir şeyler saklamışım. İnşallah yeterli gelir

canım mesajlarını okudum ama kimseye yazamadım nete giremiyordum şimdi işe başladım ara sıra bakacam cumartesi test günüm nasıl dayanacam diye düşünüyorum çooook öptüm

Sayılı gün çabuk geçer. Hele işe de başladıysan çok ta farkına varmazsın. İnşallah bebeklerin de 9 ay sımsıkı yapışır sana. Hevesle güzel haberini okumayı bekliyorum

dayanamayıp idrar testimi yaptırsam diyorum okuduğum bir çok yorumda erken çıkabiliyormuş bazen olumsuzu görmekten çook korkuyorum

İdrar testinde daha geç çıkıyor. O yüzden sabredemeyecek gibiysen, perşembe günü kanda baktır. Hiç idrar testiyle kafanı bulandırma.

Ohhhhh sen yazinca rahatliyorum boyle sakin sakin ya sen ne tadluuu şeysin yerim seni ben ama bir konu daha var bizimkilerin soyadi da ayni

Yi beni

Takılma. Mutlaka farklı bir özellikleri olacak nasıl olsa. Göz rengi, ten rengi, saç rengi... Hiç bir şey bulamazsanız birine Junior Ayşe dersiniz. (Ayşe örnektir ve yavru kedimin adıdır )

Selam kizlar.. bugun bir devlet hastanesi faciasi yasadim sanirim.. agustosta ikinci denememi yapmadan once temmuz adetimle testlerimi yaptirabileyim diye onceden bi doktora goruneyim dedim.. belki bendeki amh ile rapor bile cikarabilirim umudum vardi.bu umut bugun sona erdi :) tabi konustugum kisinin doktor oldugu yonunde buyuk suphelerim de yok degil
ben gecmisimi anlattim, "ilk tup bebek denemesinden sonra da yumurta azligim oldugunu soylediler amh testim de su kadar cikti" dememle "o testin sonucu onu gostermez ki, kanitlanmisligi yok" dedi... onceki testlerime goz ucuyla bakti, koskoca hsg filmim vardi sadece raporunu sordu.. bisey de demedi..sonra da testleri tekrar yaptirmam gerektigini soyleyip testleri kagida yazacakken hangi testleri yaptirmam gerektigini bi turlu bulamayip "infertilite rutinleri" yazip bana verdi.. saka sandim yeminle.. yumurta azligi direkt tup bebek raporu almamizi saglar mi diye sordum da bence konuyla pek yakindan ilgisi yoktu hatunun.. rapor isim suya duser zannimca.ya dusunuyorum da, devlet hastanesine mecbur olanlar boyle doktorlara kalip o kadar zamani nasil da bosa harciyolar. belki direkt tup bebek denemesi yapmasi gereken kisiye 5 kere asilama yapma sarti koyuyolar.. (bunu doktorun yanindaki hemsireden ogrendim).allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum..

canim sen Anadolu yakasindaydin zeynep kamile gitsene oraya gidenler aliyorlar rutunu oturmus.. gecmiste hic asilaman varmi ozellerde

Kusuruma bakma canım, "sadece kucağımda olması benim sağlığımdan önemli dedin" diye yazdım.

Enerjini aşağı çekmek gibi bir kastım yok, üzdü isem özür dilerim

hepimizin hayalleri var ama kaderimizde ne yazili bilinmez.. Allah bilir ve herseyin hayirlisi cnm.. sorun degil..

canim sen Anadolu yakasindaydin zeynep kamile gitsene oraya gidenler aliyorlar rutunu oturmus.. gecmiste hic asilaman varmi ozellerde

ya acikcasi tum devlette ayni prosedur vardir diye bana yakin olan hastaneye gittim.. ama o suratsiz empati yoksunu doktor kilikli insanla karsilacagimi nerden bilirdim :) calisiyorum diye bana uzak sayilan yerlere gitmiyorum pek (gebzede calisiyorum da). gecmiste hic asilama yok.. sadece 2 yumurta takibi ve 1 tup bebe denemesi var.. zeynep kamil amh'i duyup onemsiyo mudur sence:) ben bugun dumur oldum da neye inanacagimi sasirdim :)

Ozel Devlet fark etmeyebiliyor, burada bazen oyle seyler okuyoruz ki gidip o doktor musvettelerine had bildirmek istiyoruz.. Ensu bu konudaki detaylarda tecrube sahibi, hatirliyorum bankodaki islem yapan kisileri bile soylemisti... Sansin varsa bir iki kendini bilmez var diye erteleme... Hep iyi insanlara denk gelirsin umarim, guc ve sans diliyorum.
–-------------------------------------
Not: telefondan alinti yapabildim sanirim :) azimle gayrettim, galiba ogrendim

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama, mümkünse bu konuda tecrübeli başka bir hastaneye başvur. Ya da, tüp bebek yönetmeliğini al eline, ilgili kısımların altını çiz ve göster. Daha olmadı başhekimle konuş. Muhtemelen karşılarına bu taleple çok fazla gelen yoktur, o yüzden bilgilenme gereği duymamışlardır. Bir de normalde FSH değeri ve ultrasondaki rezerv durumunu gösterge olarak kabul ediyorlardı eskiden. Devlet, gelişmelere yetişemiyor. Çalışma sisteminden dolayı. Moral bozmak yok, her şey çözülür.

cnm zeynep kamil ve suleymaniye amh ve fsh a onem veriyor..her hastanenin proseduru farkli.

evet ya bu rapor isi tam bi muamma bazi hastaneler sorun yaratmadan veriyor bazisida aylarca ugrastiriyor.

Kusura bakma, ben unuttum senin Gebze' de çalıştığını. Bunuyor muyum ne?

telefona alismak zor gerçekten ama basarmissin :)
su testlerimi yaptirayim da cok sinirlenmeden ulun beye gideyim. allah kesemize bereket versin su donemde yoksa valla durum zor. calismasam doktor doktor gezerim de cok kısıtlı zamanim var maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya hakli taraf da var tabi . kac gun nobet tutan doktorlar var belki ama karsima bilgili biri ciksa yine bisey demezdim. en azindan çalıştığı hastanenin prosedürünu anlatabilseydi. mesela amh rezerv azligini gostermiyo ama biz şu şu göstergeleri kabul edebiliyoruz falan deseydi.. ne bileyim boşa gittim geldim gibi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😮 Ben bu crinone kutusu yer kapliyor diye atmisim, dosya ofiste kaldi.. Prospektus yok.

Crinone jel uyguladiktan sonra yatiyor muyduk? Yuruyor muyduk? Emin degilim :))))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yürüyorsun. Gerçi bir süre dinlenip sonra yürümek, ilacın yukarı çıkmasını sağlar diye düşünüyorum ama doktor amcalar benim gibi düşünmüyor

Kendi adıma söylüyorum, güçlü olmayı ben seçmedim. Ama kendime bakıyorum da farklı bir insan da olmak istemezdim. Tipim müsait değil
Yalnız, bir zamanda, bir yerlerde kendimle ilgili önemli bir şeyi unuttuğum duygusuna kapılıyorum bazen. Belki savaş boyalarımdandır. Makyajı bırakalı çok oldu. Ağırlık yapıyordu, çıkardım hayatımdan.
Bu arada o sakız çiğnerken yürüyemeyen tipleme benimmm

Malesef devlet hastanelerinde doktorların o donanıma ulaşma şansı yok. Bu daha çok idari bir sorun o yüzden deşmeyeceğim. Onların eksik kaldığı yerleri uygun şekilde biz tamamlayacağız ki, işimiz olsun. Çok şükür büyük bir hastalıkla kapılarına gitmiş değiliz. Bir de öyle çekenler var. Biz yolumuzu bir şekilde buluruz. Ya o hastalar? Canı elinde, oradan oraya sürüklenirken, ne yaptığını bilmeyenlerden medet umanlar? Çok şükür halimize deyip kendi yolumuzdan devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…