Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar tedaviye start verildi dün ..gonal f menogon la başlafık persembe kontrol var..şimdilik iki taraftada 5-6 folikül var.Dr çokluğuyla ilgilenmiyorum içleri ve kalitesi önemli dedi bayağı hoşuma gitti .başlanılan doz önceki tedavilerime göre düşük .daha yolun başındayım...opu dan sonra döllenen yumurta sayısına göre genetik yapıp yapmayacaklarına karar verecekler.az w.duygu,bebebeklerve,capslıcked heyecanla okudum msjlarınızı hersey guzel olacak ıyı haberlerinizi alacagız inşllhh...diğer tüm kızlar sizde sohbetin dibine vurmuşsunuz maşallah Zanorkcum gecmiş sayfalarda bi kitaptan alıntı yapmışşın rica etsem tekrar yazarmısın kitabın adını?Ensucummm Aylin hnm la devam ediyorum kesinlikle baskasına randevu ıstemıyorum diye cazgırlık yaptım işe yaradı...belki biliyorsun ama sistemleri bana değişik geldi.aylin hnm muayene etti reçeteyi yazdı ama dozajları vermedi.çünkü dosyalara semra hnm bakıp dozajı o ayarlıyormuş saat beşe doğru msj geldi hastaneden hem dozaj hem bir sonraki randevuyu bildiren..ben diyorum ki bu zamana kadar niye buraya gelmemişim

Harika arkadasim hayirlisi olsun hayirli bir ay hayir getirsin insallah

Kolari sivadim doktorumu aradim burda herkes bir telas tedavide harikasiniz savasci topik Selman bey tatile cikuyomus bugün nasilbir tedavi olcak Mail atacak bana bakalim herzaman yapilan normali tedaviyi istemiyorum dedim hayirlisi eylülde tedavideyim öyle böyle birseyler yapcam

Amin canım sende durumlar nasıl?o kadar cok sayfa olmuşki yazmışsanda kaçırmışımdır kesin...

Aynen canim geveze topik iste bende basladim okumaya ama olnuyo kaciriyo insan ister istemez saglik olsun sonunda yakaliyoruz ya oda güzel önce benim doktoru aradim ama icim nedendir sema karman diyo naspsam sasirdim doktor ayni tedavi derse semahanima denicem galiba hayirlisi diyelim

Allah kolaylık versin. Maşallah. Hiç sinir olma kendine. Arada olur öyle unutkanlıklar.

Hayırlısı olsun canım ensunun dediği gibi gücümüz yettiğince savaşmaya devam...takip edeceğim senin gelişmelerinide..içine neresi siniyorsa oraya gt rahat hissetmek güvenmek cok önemli gerisi Allaha kalmış ...

Hayırlı olsun tedavin. Su gibi geçsin, seni evladına kavuştursun inşallah.
Kitabın adı Sevginin Kökleri. Yazarı Svagito R. Liebermeister.
Umarım faydasını görürsün. İnsanın kendini, ailesini, çevresini yorumlayıp biçimlendirmesi için güzel bir kaynak.

Ne çok sızlanmışsınız muhabbetten yaw. Yazmıyorum bi daha. Küstüm uyumaya gidiyorum işte.

Cookk teşekkür ederim kitap okumaya baylıyorum eşimide alıştırdım akşamları bi saat yatmadan önce muhakkak okuyoruz ben daha cok felsefik kitapları seviyorum bunuda bir solukta okuyacagıma eminim ...çok uyumaaa gün ortası 45 dk kestirme yeterliymiş ...

.

İSTEMEK.

Evet, açıkladım. Bir şeyin olmasını isterseniz olur, bu kadar basit.
Dalga mı geçiyorsun diyenleriniz olacaktır.
Hayır, asla… Bugüne kadar istediğim hemen her şey gerçekleşti. Çünkü gerçekleşmesini istemiştim.
İstemediğim hiçbir şey ise gerçekleşmedi.
Peki, ya başıma gelen kötülükler, olumsuzluklar?
Onlar da gerçekleşti, çünkü onların da gerçekleşmesini ben istedim, bilinçsizce, olumsuzlukları ayağıma çağırdığımı bilmeyerek…
Siz hiç “iyi düşün iyi olsun” diye bir söz duymadınız mı?
Bir şeyi isterseniz, ve o şey gerçekleşmiş gibi bir mutluluk içerisinde hayatınızı sürdürürseniz evren size çalışır, ve ne yapar ne eder; o istediğiniz “şeyin” ayağınıza gelmesini sağlar.

Bir durun, düşünün. Elde ettiğiniz ve sizi mutlu bir eden “şeyin” gerçekleşmesinden önceki süreci hatırlayın.
Umutsuz muydunuz? Hayır!
Karamsar mıydınız? Hayır!
Mutsuz muydunuz? Hayır!
Sanki o “şey” çoktan gerçekleşmiş ve siz bunun mutluluğunu çoktan yaşamaya başlamışsınız gibi bir huzur içerisinde değil miydiniz? İnanmıyor muydunuz gerçekleşeceğine? Her cümleniz olumlu değil miydi?

Hiçbir zaman bir şeyin gerçekleşeceğinden emin olduğunuz olmadı mı?

Bütün bunlara cevabınız EVETse, evrenin sizin için çalışmasını sağlamışsınız zamanında.

Niçin yeniden yapmayasınız?

Eğer tamtersi olumsuz bir ruh hali içerisinde “bu iş olmaz”, “yapamam”, “olmayacak” gibi düşüncelerle saatlerinizi öldürürseniz evrene de “o işin” gerçekleşmemesi için mesaj veriyorsunuz demektir. Yani sizi mutlu edecek “şeyin” gerçekleşmesini istemiyorsunuz demektir bu, farkında olmadan…
İşte bu yüzden, olumlu ve pozitif insanlar mutlulukları çeker kendilerine. Olumsuz ve negatif olanlar ise kötülükleri, uğursuzlukları…
İstemek, ve istediğiniz şey çoktan gerçekleşmişcesine bir mutluluk, çaba ve olumlu duygular içinde yaşamak evreni yanımıza almak demektir.
İşte; hayalleri gerçeğe çevirmenin yolu da budur.

canım inşallah güzel haber alırız ama kendimde en ufak bir belirti yada değişiklik göremiyorum

Canim bunu senin icin yoladim kafani dagit azcik olcak insallah

canim iyi yapmissin arada cazgirlik sart:)) aylin hanimdan herkez cok memnun ve semra hn dan sonra en bilgili doktor o diye duymustum..
semra hanimim takibinde olmasi harika icim rahat eder:)) senden herseyi ogreniyorum neler yasayacagimi bilirim en azindan.. cankm tedavin hayirli olsun guzel sonuclar almani cani gonulden diliyorum.. takibimdesin.. cok optummm

Son düzenleme:

Canımm, az olsun - senin olsun..

Rabbim kucağını doldursun inşallah !

Ne çok sızlanmışsınız muhabbetten yaw. Yazmıyorum bi daha. Küstüm uyumaya gidiyorum işte.

Canimm uyan ne uyumasi yaaa muhabeten kim sizlanir anacim hahaha küstüdukseni cok özür hay allah anacim ben kendime kiziyorum yakaliyamiyorum onca yazilani zamanim olsa birde kocam tepemde olmasa oooo sen
Takip etmem daha kolay olur küsersen bak bende küserim az cik dinlen gel bekliyorum seni bugün benden kurtulamasin saat 01 kadar esim iste hahaha
nete dolaniyorum cekim yasasi cok kitap buldum birini mutlaka alip akumam lazim birde senin kitabi siparis vereyim uzun zamandir kitap olumadim

canim benim cok sevindim tedavi icin start vermene.. bu temmuz ayinda doktorlarin cogu tatile kacmislar.. eylulde hayirlisi ile insallah bebisine kavusacaksin.. doktorun mutlaka farkli birseyler yapar canim ama tabi sen yinede konusursun..
canim Istanbula geldiginde herhangi bi konuda yardima ihtiyacin olursa herzaman yardimci olmak isterim aklinda olsun..
cok optum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…