- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.601
Arkadaşlar tedaviye start verildi dün ..gonal f menogon la başlafık persembe kontrol var..şimdilik iki taraftada 5-6 folikül var.Dr çokluğuyla ilgilenmiyorum içleri ve kalitesi önemli dedi bayağı hoşuma gitti .başlanılan doz önceki tedavilerime göre düşük .daha yolun başındayım...opu dan sonra döllenen yumurta sayısına göre genetik yapıp yapmayacaklarına karar verecekler.az w.duygu,bebebeklerve,capslıcked heyecanla okudum msjlarınızı hersey guzel olacak ıyı haberlerinizi alacagız inşllhh...diğer tüm kızlar sizde sohbetin dibine vurmuşsunuz maşallah Zanorkcum gecmiş sayfalarda bi kitaptan alıntı yapmışşın rica etsem tekrar yazarmısın kitabın adını?Ensucummm Aylin hnm la devam ediyorum kesinlikle baskasına randevu ıstemıyorum diye cazgırlık yaptımişe yaradı...belki biliyorsun ama sistemleri bana değişik geldi.aylin hnm muayene etti reçeteyi yazdı ama dozajları vermedi.çünkü dosyalara semra hnm bakıp dozajı o ayarlıyormuş saat beşe doğru msj geldi hastaneden hem dozaj hem bir sonraki randevuyu bildiren..ben diyorum ki bu zamana kadar niye buraya gelmemişim
Harika arkadasim hayirlisi olsun hayirli bir ay hayir getirsin insallah
Amin canım sende durumlar nasıl?o kadar cok sayfa olmuşki yazmışsanda kaçırmışımdır kesin...
şafak sayıyorum arkadaşım inşalllah o güzel haberi alırızda çifte bayram yaşarız
SELAM HERKESE
Geveze topik ben geldimmmmm
Sirtimda 4 dikişler yatakta hasta numarasi yapiyorum öğlen namazina kadar kalkmicam yataktan diye soz verdim kendime burda hava beni benden aldi kasvet kasvet icim ruhum sıkıldi hava karanlik gök gurluyo gelde kalk yataktan bu ne yaaaaa zaten icir suyumuda icmeden yatmisim onda sinir oldum yani benden haberler bukadar canlarim aslinda kendime 10 üzerinde 10 puan verdim cok korkuyordum nasil ramazan tutucam diye ama maşallah 11 .gün harikayim allahim nasilda sabrini veriyo is yerindekiler bile saskin halime bende saskinim yani anladimik sindirimsistemim masallah kuvvetli birde Danke demir hapima o sinirlilik o bas agrilarima elveda.
W.DUYGUUUUUU
Canim hayirlisi olsun harika gelismeler sonu güzel olcak senin gibi tatlimi tali sekermi seker bir bebis olsun diliyorum elanaz harika bir isim zaten ben bu naz olayina hayranim heryere uyuyo naznur, benim favorim olsunda herseyin hayirlisi olsun simdiden tebrikler canim öptüm .
Hayırlısı olsun canım ensunun dediği gibi gücümüz yettiğince savaşmaya devam...takip edeceğim senin gelişmelerinide..içine neresi siniyorsa oraya gt rahat hissetmek güvenmek cok önemli gerisi Allaha kalmış ...Aynen canim geveze topik iste bende basladim okumaya ama olnuyo kaciriyo insan ister istemez saglik olsun sonunda yakaliyoruz ya oda güzel önce benim doktoru aradim ama icim nedendir sema karman diyo naspsam sasirdim doktor ayni tedavi derse semahanima denicem galiba hayirlisi diyelim
Arkadaşlar tedaviye start verildi dün ..gonal f menogon la başlafık persembe kontrol var..şimdilik iki taraftada 5-6 folikül var.Dr çokluğuyla ilgilenmiyorum içleri ve kalitesi önemli dedi bayağı hoşuma gitti .başlanılan doz önceki tedavilerime göre düşük .daha yolun başındayım...opu dan sonra döllenen yumurta sayısına göre genetik yapıp yapmayacaklarına karar verecekler.az w.duygu,bebebeklerve,capslıcked heyecanla okudum msjlarınızı hersey guzel olacak ıyı haberlerinizi alacagız inşllhh...diğer tüm kızlar sizde sohbetin dibine vurmuşsunuz maşallah Zanorkcum gecmiş sayfalarda bi kitaptan alıntı yapmışşın rica etsem tekrar yazarmısın kitabın adını?Ensucummm Aylin hnm la devam ediyorum kesinlikle baskasına randevu ıstemıyorum diye cazgırlık yaptımişe yaradı...belki biliyorsun ama sistemleri bana değişik geldi.aylin hnm muayene etti reçeteyi yazdı ama dozajları vermedi.çünkü dosyalara semra hnm bakıp dozajı o ayarlıyormuş saat beşe doğru msj geldi hastaneden hem dozaj hem bir sonraki randevuyu bildiren..ben diyorum ki bu zamana kadar niye buraya gelmemişim
Hayırlı olsun tedavin. Su gibi geçsin, seni evladına kavuştursun inşallah.
Kitabın adı Sevginin Kökleri. Yazarı Svagito R. Liebermeister.
Umarım faydasını görürsün. İnsanın kendini, ailesini, çevresini yorumlayıp biçimlendirmesi için güzel bir kaynak.
Ne çok sızlanmışsınız muhabbetten yaw. Yazmıyorum bi daha. Küstüm uyumaya gidiyorum işte.
.
İSTEMEK.
Evet, açıkladım. Bir şeyin olmasını isterseniz olur, bu kadar basit.
Dalga mı geçiyorsun diyenleriniz olacaktır.
Hayır, asla Bugüne kadar istediğim hemen her şey gerçekleşti. Çünkü gerçekleşmesini istemiştim.
İstemediğim hiçbir şey ise gerçekleşmedi.
Peki, ya başıma gelen kötülükler, olumsuzluklar?
Onlar da gerçekleşti, çünkü onların da gerçekleşmesini ben istedim, bilinçsizce, olumsuzlukları ayağıma çağırdığımı bilmeyerek
Siz hiç iyi düşün iyi olsun diye bir söz duymadınız mı?
Bir şeyi isterseniz, ve o şey gerçekleşmiş gibi bir mutluluk içerisinde hayatınızı sürdürürseniz evren size çalışır, ve ne yapar ne eder; o istediğiniz şeyin ayağınıza gelmesini sağlar.
Bir durun, düşünün. Elde ettiğiniz ve sizi mutlu bir eden şeyin gerçekleşmesinden önceki süreci hatırlayın.
Umutsuz muydunuz? Hayır!
Karamsar mıydınız? Hayır!
Mutsuz muydunuz? Hayır!
Sanki o şey çoktan gerçekleşmiş ve siz bunun mutluluğunu çoktan yaşamaya başlamışsınız gibi bir huzur içerisinde değil miydiniz? İnanmıyor muydunuz gerçekleşeceğine? Her cümleniz olumlu değil miydi?
Hiçbir zaman bir şeyin gerçekleşeceğinden emin olduğunuz olmadı mı?
Bütün bunlara cevabınız EVETse, evrenin sizin için çalışmasını sağlamışsınız zamanında.
Niçin yeniden yapmayasınız?
Eğer tamtersi olumsuz bir ruh hali içerisinde bu iş olmaz, yapamam, olmayacak gibi düşüncelerle saatlerinizi öldürürseniz evrene de o işin gerçekleşmemesi için mesaj veriyorsunuz demektir. Yani sizi mutlu edecek şeyin gerçekleşmesini istemiyorsunuz demektir bu, farkında olmadan
İşte bu yüzden, olumlu ve pozitif insanlar mutlulukları çeker kendilerine. Olumsuz ve negatif olanlar ise kötülükleri, uğursuzlukları
İstemek, ve istediğiniz şey çoktan gerçekleşmişcesine bir mutluluk, çaba ve olumlu duygular içinde yaşamak evreni yanımıza almak demektir.
İşte; hayalleri gerçeğe çevirmenin yolu da budur.
canım inşallah güzel haber alırız ama kendimde en ufak bir belirti yada değişiklik göremiyorum
Ne çok sızlanmışsınız muhabbetten yaw. Yazmıyorum bi daha. Küstüm uyumaya gidiyorum işte.
Kolari sivadim doktorumu aradim burda herkes bir telas tedavide harikasiniz savasci topik Selman bey tatile cikuyomus bugün nasilbir tedavi olcak Mail atacak bana bakalim herzaman yapilan normali tedaviyi istemiyorum dedim hayirlisi eylülde tedavideyim öyle böyle birseyler yapcam
Canımm, az olsun - senin olsun..
Rabbim kucağını doldursun inşallah !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?