Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

oohhh ne güzel iyice moral depola canım ben inanıyorum ki senin bu son tedavinle bebişini kucağına alacaksın çünkü sendeki hasar belli oldu ve tedavisi yapıldı ben inanıyorumki memorıal doğru bir seçim oldu sırada gelsin bebişler inşaaaaallllahhhh allahım sen büyüksün

Aaaa bir antakyali daha hahaha harika topik
Antakya güzel ya ben sevdim antakyayi cok sicak ama güzel yemeklerden baslamayalim ama herseyiyle dòrt dörtlük

Aaaa bir antakyali daha hahaha harika topik
Antakya güzel ya ben sevdim antakyayi cok sicak ama güzel yemeklerden baslamayalim ama herseyiyle dòrt dörtlük

evet güzeldir antakya/hatay medeniyetler kenti havası sıcaktır bazen ama insanları da bir o kadar sıcakkanlıdır biraz övünmek gibi olacak ama olsun

insallah canimm hepimiz icin son tedaviler olur.. cok optum..

Biz de severiz okumayı. Aslında hafif şeyleri tercih ediyorum normalde. Ama bu o kadar akıcı yazılmış ki. Okuması çok rahat.
Ne o öyle 45 dk. uyku mu olurmuş? Yattın mı 3-4 saat uyuyacan. Yetmiyor bana kısa uykular. Gece 6-7, gündüz 3-4 saat

Ne küsecem, uyumaya bahane yaptım
Ben çekim yasasına tersten girdim sanırım, bir ara oturup toparlasam iyi olacak :26:

Bizim düşündüğümüz isimler yok. Nil, İdil, Beril ve Çağan, Baran, Tuan... Yok, hepsini birden doğurmayacağım. İçim almaz sanırım. İkişer ikişer güzel olurdu ama

Biniyorum otobüse, karşılayın beni. 2 sene sizdeyim

evet güzeldir antakya/hatay medeniyetler kenti havası sıcaktır bazen ama insanları da bir o kadar sıcakkanlıdır biraz övünmek gibi olacak ama olsun

Eşimin ilk atamasında yazmasını istemiştim. Kırmadı sağolsun ama nasip Edirne' deymiş. İnşallah gezmek için getirmek istiyorum. Gözü gönlü açılsın biraz

Ne küsecem, uyumaya bahane yaptım
Ben çekim yasasına tersten girdim sanırım, bir ara oturup toparlasam iyi olacak :26:

Tunaydinnnn uyuyan güzel uyanmis ben sersen gibi olurum yatsam ya adlibda ne güzel bir iki saat kestirmek ama yatimi kalkamiyorum dengem bozuluyo neyse niyetlimisin canim ya bende acayip bir göbek olmus kizlar bu ignelerden, heryerim cekildi göbek durdugu yerde duruyo göbek hareketi yapiyorum banamusin demiyo

Aksi bir durum olmazsa Cumartesi transfer... Sanki ayarlamışım gibi bu Cuma itibariyle Ağustos ilk haftaya kadar kafa tatili planlamıştım. Çok denk geldi transfer, bir mesaj var sanki :))) Bir de transfer olacağını idrak etsem, başka şeylerden kanalize olamıyorum... Bir iki güne inşallah idrak ederim :) Transfer çantam nerede onu bile bilmiyorum, o kadar bez hazırlayıp koymuştum bir ara :)

Yoğunluğum bundan o yüzden anca bu saatte ekranın karşısına geçebildim, eve giderken de telefondan kurcalarım artık daha rahat okumayı söktüm...! Tek muhafazakar tarafım teknolijiyi mecbur kalmadıkça kullanmamak, mecbur kalınca da sonuna kadar sömürmek :) çelişkili ama olsun seviyorum bunu...

Yürüyorsun. Gerçi bir süre dinlenip sonra yürümek, ilacın yukarı çıkmasını sağlar diye düşünüyorum ama doktor amcalar benim gibi düşünmüyor

Bana doktor, crinoneyi özellikle sabah kalktıktığımda kullandırttı. Azıcığı dışarı çıksada bişey olmaz demişti.

canım crinone jeli şimdi ben kullanıyorum özellikle hareket halinde olmak gerekiyormuş kulandıktan sonra yatma demişti doktor

Görev başarıyla tamamlandı... İyi ki varsınız :) Bir an muallakta kaldım, yatıyor muydum kalkıyor muydum... Ben tedavileri ertelemeye alışkınım ya ilaçları da derdop edip bir yerlere kaldırıyorum. Bir dosyam var her şey orada, o olmayınca anımsamıyorum hiçbir şeyi, oysa ki unutmam çok şeyi... Dosya da dosya hani! ilaçları, saatleri, uygulanışı geçtim arayan bilgi veren hemşire adı bile var... Boşuna takılmıyor doktor sizin dosya bizimkilerden iyi gelin bizimle çalışın diye :) Bilmiyor ki ben ötelemeye hazırım o yüzden her şeyi yazıyorum, titizlendiğimden değil... Bilmesin boşverin :)

Biz seçmiyoruz öyle olduğumuz için seçilmiş oluyoruz... Zaten başka şekil olmayı istemeyi bırak olamazdık... Hayat şekil veriyor bizeb En azından ben kendi adıma olamazdım.. İlla ki güç olacak, güçlük olacak, uğraşacağım, halledeceğim sonra mutlu olacağım, sonra da hep ben hep ben diye şikayet edeceğim :) Şikayet edebiliriz zaman zaman ama bizim en kıymetli yanımız bu gerçekte.

Sakız çiğnerken yürümemek tercihindir ondan yürümüyorsundur, belki de uçuyorsundur

Canlarım bugün erken gireyim dedim yoksunuz . Hepinize güzel bir gün diliyorum.........
Buradayım, destan yazmakla meşguldüm
Ne çok sızlanmışsınız muhabbetten yaw. Yazmıyorum bi daha. Küstüm uyumaya gidiyorum işte.
ismihan ben geç kalanlardanım, bu aralar böyle.... ancak böyle yetişirim toparlanmaya... Günün güzel geçmiştir umarım... Sevgiler
Ey destan yazan destan kadın, şekerleme yapmana da hiç gerek yok hani! yeterince var...

CapsLocked sakin sakin, güzel gelişmelerle ilerlemeye devam... Gelişmeler güzel görünüyor ve dediğin gibi az ve öz olsun kaliteli olsun... Yüreğimizin böyle taaa en içinden istediklerimiz var ya... Gerçek olsun!!!!! Sıkıntısız, dertsiz tasasız ofis günleri diliyorum... Sabırsız olmayanlar sorunsuz yolcular donanımlı elemanlar :) Şans diliyorum her anlamda...

Mirandacım çok ama çok güzel haberler olsun... Böyle coşarak gel, yüzünde güller açsın :) Tüpler tıkalı olduğu için aşılama olmuyor biliyorum, sorgulamadım... Haklısın aslında ama vallahi vurdumduymaza bağlamamak için çaba sarf ediyorum. "Bi bırak yahu bi bırak tıp stajı yapar gibi her şeyi bilip kendini hırpalama" dedi sevgilim... E ben hazırdım söz dinledim, saldım çayıra mevlam kayıra :)

Acmilacım ne dikişi ne oldu? Kaçırdım mı ben? geçmiş olsun Önemli bir durum yoktur umarım... Anlayamadım vallahi mesajdan tam durumu?

Ve gelişmeler harika olursa heeeep beraber seviniriz olmazsa elimizde ne var bir bakarız yolumuza devam ederiz :) Çok kötü fena istersen olsun diye hırpalan, ister olmasın diye hırpalan ne olacaksa o olacak diyor içim şiddetle... O yüzden saldım yine çayıra :)

Ben geçenlerde yazmıştım ama kaçırmışsındır çok konuşuyoruz çene maşallah :) 9-21 arası yok... Ben haziran da gelmedim şimdi o yok... Kim varsa o gelsin dedim :) Ayırmıyorum... Tedaviye dair aklına yatmayan bir şey varsa konuş, ikna olmazsan aklında Semra Hanım vardı ona git... Aklında kalmasın bir şey... Enerjisi çok iyi doktorun o yüzden aklı kalıyor insanın... Ama önemli olan için. Ne istiyorsan o olsun... Bebeği getiren kimse en iyi doktor olsun :)

Tedavi öncesi ve sonrası heyecanlarınızın kelebek uçuşundan pıt pıt kalp atışına dönmesini ne çok diliyorum... (mümkünse benim içinde öyle olsun) Güzel gelişmelerinizi takip ediyorum. Ensu tecrübelenerek size yetişecek... 3'de 3 başarı bekliyorum, diliyorum...

bebeklerve seni oyalamak ve korkunu yenebilmen için yapabileceğimiz bir şey var mı? söyle yeter... biliyorum korktuğunu ama erkenden yapıp erkenden üzülmekte var... Sık dişini canım :) Ben sanırım Cumartesi transfere gideceğim, daha hiç ciddi ciddi idrak halinde değilim, sanki başkası gidecek gibiyim... Aklımda bir sürü başka şey var, kanalize olmam lazım... Dur bakalım ne olacak :)

Tüm yol arkadaşları yüzümüz hep gülsün sadece bebek değil her konuda... Koccaman sevgiler

topik hareketlendi maşallaahh..w.duygu eve gdince yavaş yavaş başla kendini hazırlamaya inşallhhh doğum çantanıda hazırladığın günleri görürsün

Uyandım, uyandım
Ben de kalkamam aslında. Sabahları erken kalkıyorum, bir de öğle sıcağında yürüyünce sarsılıyorum epey.
İyi niyetliyim ben. Allah günah yazmasın, çok istedim bu sene ama, henüz başlayamadım.
Göbeği hiç takma, ben tedavide tam 18 kilo aldım. 80 i gördüm terazide. Bugün 68 olmuşum, mutlu oldum. İlk iki ay bir şeyler yaptım kendimce, bu ay onu da salladım. Çok ta uyumama rağmen kendiliğinden gitmiş 2 kilo daha. 5 kilo daha versem şimdilik yetecek. Suyu bol iç, gerekirse kazak giy otur, vücut terledikçe su istiyor zaten. Tek değişikliğim o bu ay. Bol su içiyorum artık. Günde 4 lt. yi buldum sonunda.

Transferi eşine yapacaklarmış gibi düşün. O zaman daha iyi adapte olabilirsin bence. Birilerine yardım etmekten haz alıyorsun gördüğüm kadarıyla
İlaçların için de, bildiğimiz kadarıyla paylaşırız her şeyi. İş ki doktorun yeni bir ilaç denememiş olsun.
Negatiften sonra annemler geldiğinde bir yazı okumuştum, aileler bebeklerini değil, bebekler ailelerini seçermiş diye. Ben sanırım güçlü olmamı sağlamaları için benimkileri seçmişim. Valla başka bir niyetim yokmuş Şikayet etmeye eve kapanınca başladım. Konu da standart zaten eşim, ev işleri, komşuluk ilişkileri. Başka sıkıntım yok çok şükür.
Sakız çiğnerken yürüyememek, genelde aynı anda iki işi yapamamamdan kaynaklanan, sık kullandığım bir ifadedir. Bir işi bitirmeden diğerine geçince ikisi de yarım kalıyor. O yüzden ev düzenine hala uyum sağlayamadım. Ev de büyük geliyor açıkçası.
İtiraf ediyorum, tatlılığımı gündüz uykularıma borçluyum. O yüzden yatıyorum

W.DUYGU
kusurabakma ismini kisaltiyorum canim kolayina kaciyorum canim dikis dogru ne anlatayim kücük bir yag bezesini 4 dikisle haleden bir doktor bulmusum sorma gitsin sirtimda bir calusma bir calisma ya kücük bir beze 4 dikis atik demezmi oha diyesim geldi ama is isten gecmisti canim anlicagin onemsiz bir sey ama adi üstünde 4 dikis vede sevimsiz yerde
Sana gelelim transfere kadar neler yapmacaksin ilac yada herhangi bir sey var mi ? canimmm bu son olsun diliyorum vede diyorumki birdahaki canta hazirligini bebeklerini kucagina almak icin yaparsin büyük sürec bol sans ,bol moral bol sabir ve herseyin hayirlisini diliyorum Allahtan senin ve bütün cilgin topik icin

Tavsiyen icin cok öptüm insan bazen bosluga düsüyor ya o duruma bir girip bir cikiyorum hele ramazanda duygular oooo alabora bende

Seni kiskandim kestirdim azcik iyi geldi bir dalar gibi oldum uyandimki saat 20, geciyo saat 10 da iftar burda canim alkah niyetin kabul etsin bende tutamam sandim ama bakalim simdilik iyi gidiyo gecen sene bende
tutamamistim bu sene deneyeyim dedim oylede kaldi sende zorlama kendini cani Türkiye cok sicak annem surekli yatiyorum diyo ben bol su icen biride degilim nerde 4lt bir litre icsem bayram bana kendiliginden kilo vemisin harika ya harikasin bacim yaaa

Şimdi. Küçük bir tencereye, 2 bardak su koyuyorsun. İçine 5-6 yaprak saplarıyla birlikte ıspanak ve 10-12 dal maydonoz koyup 7 dakika haşlıyorsun ve, ılıyınca süzüp suyunu içiyorsun. Bu sabah içilecek. Akşam da, aynı şekilde, maydonoz yerine tere koyarak 5 dakika haşlayıp ılıkken içiyorsun. İkisi de açken içilecek. Yemekten yarım saat önce veya 1 saat sonra. Bu kürü 1 hafta aksatmadan yapıp, ikinci hafta gün aşırı, üçüncü hafta haftada üç gün, dördüncü hafta haftada iki gün sonra haftada bir gün yapıyorsun. Bu senin endişelerini yatıştırmana, gerilen sinir uçlarını rahatlatmana ve sakinleşmene yarayacak. Böylece daha mutlu olup, bana daha çok dua edeceksin
Sabah içileni sahurda, akşam içileni iftarda yapabilirsin.
Ya da gel bana, iki muhabbet edelim, açılırsın. Yavru kedilerim de ayaklanmaya başladı, evin içinde geziniyorlar artık. Stres falan kalmaz. Valla bak Hadi gel

Ben de içemiyordum hatta bir ara telefonun alarmını kuruyordum, onu bile ciddiye almıyordum. Şimdi 1,5 lt. lik iki şişeye dolduruyorum suyu, "bu benim şifam olacak, hem sağlığıma hem bebeğime kavuşacağım. Çalışmaya başladı bile, şükürler olsun" deyip içiyorum. Pek bi tatlı geliyor Üçüncüyü de dolduruyorum, o da çoğu zaman bitiyor. Bir de evin en sıcak odasında oturuyorum. Kavruluyorum zaten. Saat başı, elimi yüzümü ayaklarımı yıkayıp serinliyorum. Kilolar da öyle gitti sanırım. Olcam ben olcam

Ay sogol canim bitanesin yaaa Allah ne muradin varsa versin yapmami ispanak derindondurucuda var olur demi maydanoz zaten hormonsuz kaynanamin bahcesinden koparip getiriyorum su an incir yapiyorum üc günüm kaldi o bitsin mi yoksa bugün den basliyayimi birde bu incirleri hep atiyirum ya sen bir ara birsey yazmistin canim sana zahmet birdaha yazsan ay teklifin harika cikip geleyim senimi kircam kedicikleride severim ya nerden cikip almanyaya geldim bende bilmiyorum herseyini özlüyorum Türkiyenin encokta Annemi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…