Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen merak etme ben bütün herşeyi detaylarıyla yazacağım burda ..sabırsızlıkla senin tedavinin başlamasını bekliyorum ....

celinaaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah bu tedavi sağlıklı hayırlı evlatlar verir kucağına canım, benim tedavimide aylin hanım takip etti aslında başta nur hanımı istemiştim ismini çok duymüştum diye ama aylin hanımla yola devam edince kendimi güvende hissettim transferimi de aylin hanım yaptı dediğin gibi sadece muayene ediyor her muayene öncesi kan alınıyırdu kan değerlerine göre saat 4-5 gibi mesajla iğnelerin dozu ve bir sonraki randevuyu yazıyorlar şunu diyebilirimki memorıal de hasta takibi gerçekten kusursuzdu ama artık olumlu sonuç alıp almamamız tamamen şansımıza kalmış canım allah hakkımızda hayırlısını versin inş.
tedavisi başlayan tüm arkadaşlar yolunuz açık şansınız bol olsun inş.

Canim bunu senin icin yoladim kafani dagit azcik olcak insallah

ne kadar pozitif güzel bir yazı keşke gerçekten bu kadar rahat ve pozitif olabilsek allah sana gönlündekinin en güzelini nasip etsin
gerçek şuki olacak deyip büyük bir şok yaşamaktan çok korkuyorum çünkü bunu yaşadım maalesef bende etki yaptı ve hep korkuyla tedavimi takip eder oldum ama dediğin gibi inşallah pozitifi görürüz allah büyük yüzümüz güler inş.

ensucum sen ne yaptın tedavin ne zaman başlıyor biliyorsun pek takip edemedim senin ve tedavisi başlayan arkadaşları çok merak ediyorum wduygu ne durumda acaba büyük allahım bu sayfaları hepimizin güzel haberleriyle şenlenmesini nasip etsin inş.

Cok sagol gülüm eylülde istanbuldayim birsey olursa mutlaka mutlaka yazarim aslinda bulusabilsek ne güzel olur tabi herkes be alemde olur hele bir geleyim hele bir bileyim neler yapacagimi ozaman planlariz belki birseyler

Seni cok iyi anliyorum canim elimizde degil hep pizitif olmak korkular ve yasadiklarimiz cok yipratiyo bizi ama canim herseyin hayirlisini istiyoruz biz hayirlisini versin allah anlina yazmamis olsaydi seni bizleri bu tedavinin basina bile getirtmezdi inaniyorum canim allahin izniyle sende anne olcaksin hepimiz anne olcaz allah dualarini kabul etsin tez zamanda gelsin nazli bebisin insallah

LOHUSA GIDASI
Yapılan araştırmalar sonucu, hurmanın antiseptik olduğu, lohusalık yaralarını çabuk iyileştiren bir ilaç olduğu, süt artırdığı, bebeği beslediği, içindeki potasyumun çocukların büyümesini sağlayan ideal besin olduğu kaydediliyor. Hurmada potasyum miktarı bol olduğu için bebeğin gelişmesini, gürbüzleşmesini, hasta olmamasını sağladığı ifade ediliyor. 2003'te yapılan bir çalışmada hurmaların glisemi (kandaki şeker oranı) endeksinin düşük olduğunun tesbit edildiği öğrenildi.

Bence hepiniz bol bol yiyin, şimdiden bebişlere hazırlık olur.

Aslında Peygamberimiz : "kadın hamile kaldığında hurma yerse bebeği çok uslu olur, doğumdan sonra yerse sütü çok bol olur" diye buyurmuş. ( tıbbi Nebevi )

Canım benim nasıl güzel neşeli bi msj bu böyle içim kıpır kıpır oldu valla..ben de aynen senin gibi nur hanım diye sartlamıştım kendimi ama aylin hnm hakikaten hem sıcak hem bilgili ..dediğin gibi sisteme hayran kaldım..sen de gonal f ve menogon mu kullandın?dozların nasıldı?ctesiye cok az kaldı canım sık dişiniiii

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, hayat şartları ve gelişen teknolojiyle birlikte çocuklara verilen isimlerde de büyük değişim yaşanıyor. 1920′li yıllarda revaçta olan Hayriye, Cemile, Zeliha’nın yerini şimdilerde Azra, Nisanur ve Belinay almış. Erkeklerde ise Kemal, Ramazan, Recep’in yerine Eymen, Çınar ve Umut tercih edilmiş.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden derlenen bilgiye göre;

Nüfus kütüklerine kayıtlı en çok kullanılan kadın isimleri şöyle sıralandı:

Zeynep, Elif, Ecrin, Yağmur, Zehra, Azra, Nisanur, Ela, Belinay, Nehir, Hiranur, Meryem, Irmak, Eylül , Sümeyye, Cemre, Rabia, Ayşe ve Fatma.

1923 ile 1930 arasında Türkiye ‘de en çok kullanılan kadın isimleri ise şunlar:

Fatma, Ayşe, Emine, Hatice, Zeynep, Şerife, Hanife, Meryem, Sultan, Zehra, Havva, Hayriye, Cemile, Zeliha, Elif, Gülsüm, Naciye, Havva ve Fadime.

2013′TE KIZ ÇOCUKLARINA VERİLEN İSİMLER
2013′te kız çocuklarına verilen 20 isimle Cumhuriyetin ilk yıllarında kız çocuklarına verilen isimler arasında sadece; Zeynep, Fatma, Meryem, Elif ve Ayşe benzerlik taşıyor.

ERKEK İSİMLERİ
1923-1930 yıllarında revaçtaki erkek isimleri şöyle:

Mehmet, Mustafa, Ahmet, Ali, Hüseyin, Hasan, İbrahim, İsmail, Osman, Halil, Süleyman, Yusuf, Ömer, Abdullah, Mahmut, Salih, Kemal, Ramazan, Recep, Mehmet Ali.

2013′te de erkek çocuklarına verilen 20 isim şöyle sıralandı:

Yusuf, Berat, Emir, Mustafa, Ahmet, Ömer, Mehmet, Muhammed, Emirhan, Eymen, Ali, Çınar, Enes, Kerem, Miraç, Umut, İbrahim, Furkan, Hüseyin ve Yunus Emre.

Amin canım !

Zaten Peygamber Efendimiz: " kişinin Müslüman kardeşine ettiği dua reddolunmaz" buyurmuş..

Aynen duamiz hep birbirimize allah herkesin gönlüne göre bebekler versin insallah canim sen Antakyaliydin demi gecen yazacaktim sana yetistiremedim bir türlü ben tatliyi hic sevmem herkes bilir ama 2005 agustos Antakyadayim sabah aksam künefe yedim sicaktan pek gezemedim antakyayi ama harika bir yer samimi arkadasim burda antakyali herseyi öğrendim ondan firikliplav mesela bayiliyorum hamarat hatunlar sizi

İskenderun'luyum canım, evet yemeklerimiz ve mezelerimiz çok güzeldir.

Ama künefemiz: ŞAHANE

Son düzenleme:

inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder

canım bende gonal f 200 ilk gün sonraki her gün 150 şer aldımn menegonu da 3 toz bir su aldım sona kadar çok şükür yumurtalar beklemediğim kadar güzel gelişti 3 tane 1. kalite embriyo transfer edildi 2 tanesi 10 üzerinden 10 dedi embriyolog diyeri ise yine 1. kalite ama diyerlerine göre biraz daha gerideydi benim 3 embriyo elde edebilmem yaşıma göre büyük şans ama tutunmada da maleses yine yaş faktörü geliyor inşallah bebişlerim tutunurlar tanrım yüğzümüzü güldürür inş.

İskenderun'luyum canım, evet yemeklerimiz ve mezelerimiz çok güzeldir.

Ama künefemiz: ŞAHANE

oo iskenderunlu bende antakya merkezdeğim hatay yemekleri konusunda sana katılıyorum özellikle bol meze çeşitleri künefesi acıyı seven biri olarak ta bol acılı yemekleri offfff gerçi burda hamiş arkadaşlar var affınıza sığınıyorum

Kaliteler şahane inşallaaahhhhh tutunacaklar annesi duaya devam....5.gün transferi olduydu değil mi

Sen merak etme ben bütün herşeyi detaylarıyla yazacağım burda ..sabırsızlıkla senin tedavinin başlamasını bekliyorum ....

benim tedavim en sona kaldiya insallah once sizler sonra ben kavusuruz bebislerimize..

canim ben hic birsey yapmiyorum tedavi adina agustos adetinde yapacagim lap dolayi 3 ay bekleme suresi varya.... zaten ist disindayim.. plajlarda herkezin yaninda bi bebek var zor oluyor ve amacsizlik oluyor.. genc kizlik gunlerimizde degilki kafa dagitalim boyle bi tuhaf oluyor bolca kitap okuyorum... cumartesiyi bekliyorum insallah senden iyi haber gelecek cnm..

Cok sagol gülüm eylülde istanbuldayim birsey olursa mutlaka mutlaka yazarim aslinda bulusabilsek ne güzel olur tabi herkes be alemde olur hele bir geleyim hele bir bileyim neler yapacagimi ozaman planlariz belki birseyler

tamam canim benim bana hersey uyar sen islerini hallette oncelik tedavii sonrada zaman kalirsa artik:)) optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…