- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.621
canim iyi yapmissin arada cazgirlik sart:)) aylin hanimdan herkez cok memnun ve semra hn dan sonra en bilgili doktor o diye duymustum..
semra hanimim takibinde olmasi harika icim rahat eder:)) senden herseyi ogreniyorum neler yasayacagimi bilirim en azindan.. cankm tedavin hayirli olsun guzel sonuclar almani cani gonulden diliyorum.. takibimdesin.. cok optummm
Arkadaşlar tedaviye start verildi dün ..gonal f menogon la başlafık persembe kontrol var..şimdilik iki taraftada 5-6 folikül var.Dr çokluğuyla ilgilenmiyorum içleri ve kalitesi önemli dedi bayağı hoşuma gitti .başlanılan doz önceki tedavilerime göre düşük .daha yolun başındayım...opu dan sonra döllenen yumurta sayısına göre genetik yapıp yapmayacaklarına karar verecekler.az w.duygu,bebebeklerve,capslıcked heyecanla okudum msjlarınızı hersey guzel olacak ıyı haberlerinizi alacagız inşllhh...diğer tüm kızlar sizde sohbetin dibine vurmuşsunuz maşallah Zanorkcum gecmiş sayfalarda bi kitaptan alıntı yapmışşın rica etsem tekrar yazarmısın kitabın adını?Ensucummm Aylin hnm la devam ediyorum kesinlikle baskasına randevu ıstemıyorum diye cazgırlık yaptımişe yaradı...belki biliyorsun ama sistemleri bana değişik geldi.aylin hnm muayene etti reçeteyi yazdı ama dozajları vermedi.çünkü dosyalara semra hnm bakıp dozajı o ayarlıyormuş saat beşe doğru msj geldi hastaneden hem dozaj hem bir sonraki randevuyu bildiren..ben diyorum ki bu zamana kadar niye buraya gelmemişim
Canim bunu senin icin yoladim kafani dagit azcik olcak insallah
Amin canım benim hepimizin kucakları dolsun....hepimiz hepimize dua dua dua lütfenn......
canim iyi yapmissin arada cazgirlik sart:)) aylin hanimdan herkez cok memnun ve semra hn dan sonra en bilgili doktor o diye duymustum..
semra hanimim takibinde olmasi harika icim rahat eder:)) senden herseyi ogreniyorum neler yasayacagimi bilirim en azindan.. cankm tedavin hayirli olsun guzel sonuclar almani cani gonulden diliyorum.. takibimdesin.. cok optummm
canim benim cok sevindim tedavi icin start vermene.. bu temmuz ayinda doktorlarin cogu tatile kacmislar.. eylulde hayirlisi ile insallah bebisine kavusacaksin.. doktorun mutlaka farkli birseyler yapar canim ama tabi sen yinede konusursun..
canim Istanbula geldiginde herhangi bi konuda yardima ihtiyacin olursa herzaman yardimci olmak isterim aklinda olsun..
cok optum..
ne kadar pozitif güzel bir yazı keşke gerçekten bu kadar rahat ve pozitif olabilsek allah sana gönlündekinin en güzelini nasip etsin
gerçek şuki olacak deyip büyük bir şok yaşamaktan çok korkuyorum çünkü bunu yaşadım maalesef bende etki yaptı ve hep korkuyla tedavimi takip eder oldum ama dediğin gibi inşallah pozitifi görürüz allah büyük yüzümüz güler inş.
celinaaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah bu tedavi sağlıklı hayırlı evlatlar verir kucağına canım, benim tedavimide aylin hanım takip etti aslında başta nur hanımı istemiştim ismini çok duymüştum diye ama aylin hanımla yola devam edince kendimi güvende hissettim transferimi de aylin hanım yaptı dediğin gibi sadece muayene ediyor her muayene öncesi kan alınıyırdu kan değerlerine göre saat 4-5 gibi mesajla iğnelerin dozu ve bir sonraki randevuyu yazıyorlar şunu diyebilirimki memorıal de hasta takibi gerçekten kusursuzdu ama artık olumlu sonuç alıp almamamız tamamen şansımıza kalmış canım allah hakkımızda hayırlısını versin inş.
tedavisi başlayan tüm arkadaşlar yolunuz açık şansınız bol olsun inş.
Rabbim hayırlısıysa zaten nasip edecektir.dualarımızda isteyip sesimizi duyuralım o nasılsa cevap verecektır kullarına..Amin canım !
Zaten Peygamber Efendimiz: " kişinin Müslüman kardeşine ettiği dua reddolunmaz" buyurmuş..
Amin canım !
Zaten Peygamber Efendimiz: " kişinin Müslüman kardeşine ettiği dua reddolunmaz" buyurmuş..
Aynen duamiz hep birbirimize allah herkesin gönlüne göre bebekler versin insallah canim sen Antakyaliydin demi gecen yazacaktim sana yetistiremedim bir türlü ben tatliyi hic sevmem herkes bilir ama 2005 agustos Antakyadayim sabah aksam künefe yedim sicaktan pek gezemedim antakyayi ama harika bir yer samimi arkadasim burda antakyali herseyi öğrendim ondan firikliplav mesela bayiliyorum hamarat hatunlar sizi
Seni cok iyi anliyorum canim elimizde degil hep pizitif olmak korkular ve yasadiklarimiz cok yipratiyo bizi ama canim herseyin hayirlisini istiyoruz biz hayirlisini versin allah anlina yazmamis olsaydi seni bizleri bu tedavinin basina bile getirtmezdi inaniyorum canim allahin izniyle sende anne olcaksin hepimiz anne olcaz allah dualarini kabul etsin tez zamanda gelsin nazli bebisin insallah
Canım benim nasıl güzel neşeli bi msj bu böyle içim kıpır kıpır oldu valla..ben de aynen senin gibi nur hanım diye sartlamıştım kendimi ama aylin hnm hakikaten hem sıcak hem bilgili ..dediğin gibi sisteme hayran kaldım..sen de gonal f ve menogon mu kullandın?dozların nasıldı?ctesiye cok az kaldı canım sık dişiniiii
İskenderun'luyum canım, evet yemeklerimiz ve mezelerimiz çok güzeldir.
Ama künefemiz: ŞAHANE
canım bende gonal f 200 ilk gün sonraki her gün 150 şer aldımn menegonu da 3 toz bir su aldım sona kadar çok şükür yumurtalar beklemediğim kadar güzel gelişti 3 tane 1. kalite embriyo transfer edildi 2 tanesi 10 üzerinden 10 dedi embriyolog diyeri ise yine 1. kalite ama diyerlerine göre biraz daha gerideydi benim 3 embriyo elde edebilmem yaşıma göre büyük şans ama tutunmada da maleses yine yaş faktörü geliyor inşallah bebişlerim tutunurlar tanrım yüğzümüzü güldürür inş.
Sen merak etme ben bütün herşeyi detaylarıyla yazacağım burda ..sabırsızlıkla senin tedavinin başlamasını bekliyorum ....
ensucum sen ne yaptın tedavin ne zaman başlıyor biliyorsun pek takip edemedim senin ve tedavisi başlayan arkadaşları çok merak ediyorum wduygu ne durumda acaba büyük allahım bu sayfaları hepimizin güzel haberleriyle şenlenmesini nasip etsin inş.
Cok sagol gülüm eylülde istanbuldayim birsey olursa mutlaka mutlaka yazarim aslinda bulusabilsek ne güzel olur tabi herkes be alemde olur hele bir geleyim hele bir bileyim neler yapacagimi ozaman planlariz belki birseyler
Kaliteler şahane inşallaaahhhhh tutunacaklar annesi duaya devam....5.gün transferi olduydu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?