- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.841
Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo
Tamam öyle özlerim, çok uzaklaşma amaaaa,sonra bulamıyorum ben seni........
Alaracım cumartesi tek taşın sana evlat olarak geri dönsün inşallah .Şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah.
Evlat hasreti ile yanan bütün topik arkadaşlarım teker teker hamile kalsın inşallah.
TOPRAĞIMM
Yapma sakın test falan, onu beklerken gerilirsen tutacağı varsa da tutmaz.
Sabır birtanem az kaldı
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
Bunda da vardır bir hayır. Ben iki gündür geciken adetime yanıyorum, sen hayallerine... Çaresizlik yoruyor bazen. Ama Allah büyük. İnşallah bizler de tadacağız anneliği. Gönlünü ferah tut...
evet ya karar verdim adrar testi yapmayacam test gününe kadar adet olmasam tabi
Duovamla Adigem de gelmiş
Neredesiniz kaçaklarrrrrrr
canım çok heyecanlı günler bunlar opu transfer derken bak sonuç bekliyorum hayırlısıyla inşallah süper kalite embriyon olacak bebişinide kucağına alırsın dualarım seninle bol şanslar canım
güle güle şekerim yarın tekrar görüşürüz bayyyyyyyyALLAHHH !!!!!
Ortama bak !
Tatlı tepsisi gibi, benim mesai bitiyor ....... Gel de bu ortamı bırak ta git
Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo
Ben almayayım dokanır banaaa
Biliyorum idrarda bakmak için için içini yiyor ama naçizane bakma derim yanıltıcı olabliyor her iki olasılığın tam tersi olabiliyor az kaldı sık dişini canım ben inanıyorum cookkkk güzel bir değerlediyeceksin inşallahhh
Canım bende senin ilaçlarını merak ettim ve ilk verdiği dozu. Aslında ne az ne çok bilmiyorumda, kıyaslamak istiyorum.mesela bugün son iğnelerimle,total 2700uı menopur (günlük 300) ve 10iğnede decapeptyl (hazıriğne) kullanmış olcam. Yarın sabah yine kontrol var. 3gün evvel 3tane büyük vardı.Bakalım neler değişcek. Senin kaç iğne daha kaldı şimdi?
evet ya karar verdim adrar testi yapmayacam test gününe kadar adet olmasam tabi
Senin adetin gecikmezdiiiiiiiii
Niye gecikti kuşum ????????
inşalaaah canım pozitif haber alırım hemen peşimden de sen alırsın pozitifi sırayla diyer arkadaşlar ay düşünemiyorum ne güzel bir dönem olur hepimize
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?