Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok heyecanlı günler bunlar opu transfer derken bak sonuç bekliyorum hayırlısıyla inşallah süper kalite embriyon olacak bebişinide kucağına alırsın dualarım seninle bol şanslar canım

AMİNNNNN....En kısa zamanda Allahın izniyle hamile kalıp bulantılardan aşermelerden konuşalım...

Canım bende senin ilaçlarını merak ettim ve ilk verdiği dozu. Aslında ne az ne çok bilmiyorumda, kıyaslamak istiyorum.mesela bugün son iğnelerimle,total 2700uı menopur (günlük 300) ve 10iğnede decapeptyl (hazıriğne) kullanmış olcam. Yarın sabah yine kontrol var. 3gün evvel 3tane büyük vardı.Bakalım neler değişcek. Senin kaç iğne daha kaldı şimdi?

Bunda da vardır bir hayır. Ben iki gündür geciken adetime yanıyorum, sen hayallerine... Çaresizlik yoruyor bazen. Ama Allah büyük. İnşallah bizler de tadacağız anneliği. Gönlünü ferah tut...

Senin adetin gecikmezdiiiiiiiii

Niye gecikti kuşum ????????

Duovamla Adigem de gelmiş

Neredesiniz kaçaklarrrrrrr

Haklisin bir bakima cok yazmayinca kacak sayiliyoruz. cok yazmasamda arada girip okuyorum. güzel haberler almayi umut ettigim günlerden bugün, ümmü negatif haberini yazinca yazmakta gelmedi icimden, dilerim tüm topik arkadaslarim sen ben hepimiz bu ugrasimiz sonucunda bebeklerine kavusur.

canım çok heyecanlı günler bunlar opu transfer derken bak sonuç bekliyorum hayırlısıyla inşallah süper kalite embriyon olacak bebişinide kucağına alırsın dualarım seninle bol şanslar canım

Canım menogonla gonal f i ne kadar arayla yapıyordun?bana hemşire 5-6 saat olsun ikşsi arasında dedi bi bayanla konuştum onada bi saat arayla yap demişler.kafam karıştı

Hadi bakalım sende katıl halaya... Güzel inci inci yumoşlar olsun inşallah.

inşalaaah canım pozitif haber alırım hemen peşimden de sen alırsın pozitifi sırayla diyer arkadaşlar ay düşünemiyorum ne güzel bir dönem olur hepimize

Tedavin hayirli olsun arkadasim,ayni ülkedeyiz buradaki isleyisi cok bilmiyorumda, bu nedenle sorum olacakti seni yormazsam, seni aile doktorunmu tüp bebek merkezine yönlendirdi. tüp bebek öncesi tedavi asaman oldumu veya yas dolayisiyla direk tüpemi yönlendirildi. ben ileride yasayacaklarim acisindan soruyorum hala kendi saglimla ilgilenmekteyim ama, 21 temmuz kontrolümden sonra bunlardan hangi yolu izleyecegim bilmiyorum.Dilerim bu tedavinle bebeklerine kavusursun.

canım ilaçlarının dozu ne kadar veriyorlar aylin hanımmı takip ediyor seni moralini bozma sakın sürekli beslenmeni düzenli yap ilaçlarını aynı saatte alman çok önemli bunu hiç unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…