Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İSMİHAN SULTAN

burdayız nerde olcaz mesai bitti diyip giden sensinn :)

sonrada dayanaayıp gidemeyen ..BU GÜN NE SICAK EY GÜZEL ALLAHIMM..

Son düzenleme:

Adetin üçğncü günü başladık canım menogon 150 gonal f 150 ıu olarak yarın yani adetin 7. Günü gonal f aynı doz menogon 225 e çıkardı bunun dışında şimdikik bir iğnem yok canım..yanılmıyorsam beş altı günüm daha var opu ya..ama tabii foliküllerin gelişmesinede bağlı biraz..

Canım menogonla gonal f i ne kadar arayla yapıyordun?bana hemşire 5-6 saat olsun ikşsi arasında dedi bi bayanla konuştum onada bi saat arayla yap demişler.kafam karıştı

Ben ikisini peşpeşe yaptırdım. Hatta çoğunu merkezde yaptırmıştım. Çatlatmama iğnesi de eklenince üç iğnenin üçünü de peşpeşe vurdular. Sadece sıkı sıkı saat 14:00 - 15:00 arası yaptır, saati geçirme dediler.

Canım menogonla gonal f i ne kadar arayla yapıyordun?bana hemşire 5-6 saat olsun ikşsi arasında dedi bi bayanla konuştum onada bi saat arayla yap demişler.kafam karıştı

canım ben menegonu sabah 8,30 - 9 arası alıyordum gonal f de akşam üstü 6,30-7 arası ama hiç saatleri aksatmamaya çalıştım hatta bir defasında hastaneden geç mesaj geldi menegonumda şırıngası yoktu sabahın köründe eşimle eczane eczane dolaşıp şırınga aradık sonunda sağlık ocağında bulduk o anu hatırlıyorum da o kadar çok sevinmiştimki bulduğuma hemşireyi kucaklayıp öpmüştüm :) aynı saate iğnemi yetiştirmiştim

canım ilaçlarının dozu ne kadar veriyorlar aylin hanımmı takip ediyor seni moralini bozma sakın sürekli beslenmeni düzenli yap ilaçlarını aynı saatte alman çok önemli bunu hiç unutma

Aylin hnm takip ediyor canım 150 menogon 150 gonal f verdi.yarın menogonu 225 e çıkardı gonal f aynı kaldı..ctesi kontrol...bugün biraz çöktüm ama son iki saattir sayenizde attım üzerimdeniyi ki varsınız....

Canım,ilk başladığımda beni kendi kadın doktorum bir doktoruna yönlendirdi.Bende hemen sıraya girmek için kabul ettim.Biz problemin ne olduğunu bildiğimiz için, hiç bir araştırma felan yapılmadan başladık.ben o doktoru sevmemiştim,ve zar zor kendimi bu kliniğe kabul ettirdim.zaman açısından yeni hasta kabul etmiyorlardı.şimdi memnunum burdan.Sana tavsiyem,önce kendi kadin doktoruna git ve tedaviye baslamak isteğını söyle.yeni testlerinide yapsın ve ilk gelecek adetinle seni IVF merkezine yönlendirsin.doktor kendisi yaparsa,sıraya almaları daha mümkün ondan.yoksa senin bildiğin bir yer varsa,direk kendinde ariyabilirsin.malesef burda,cok ileri tarihlere atiyorlar. İçin ferah olsun.

Bende aynı saatlerde yapıyorum canım..menogon sabah 10 da gonal f ide 5 te yapıyorum ...peşinden geliyorum takipteyim....

Olmazsın merak etme. İlaçlar engelliyor adeti. İlaç verdi di mi transferden sonra?

canım vajinadan progestoren içeren jel alıyorum sabah akşam test gününe kadar devam edecem inşallah pozitif olursa devam edecem ama sadece sabahları birde corospin günde 1 adet alıyorum folik asit günde 1

bakıyorumda ne kadar güzeliz burada yaa hepimizin morala teselliye ihtiyacı varken bir bütün olmuş seviçleride sıkıntılarıda aynı anda hissediyoruz ne güzel bir şey bu

canım vajinadan progestoren içeren jel alıyorum sabah akşam test gününe kadar devam edecem inşallah pozitif olursa devam edecem ama sadece sabahları birde corospin günde 1 adet alıyorum folik asit günde 1

Bana transferden sonra da bir avuç ilaç vermişti. Progesteron hem iğne, hem fitil, birkaç vitamin, elevit, bir de kabızlık için şurup. Progesteronu pek çok durumda kullanıyorlar. Kardeşimin eşi doğal hamile, bebek aşağıdan tutunmuş diye ona da vermişler. Buradaki arkadaş ta 9 ay bitene kadar kullanacak. İnşallah güzel haberi paylaş cumartesi günü, bunlar çerez olsun yanında...

canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum

canım ben 3 tüp bebektede idrardan baktım ve idrar test beni yanıltmadı hazırlıklı gittim canım..kan testinde 0 görmek ben dahada bir üzerdi..canım bazen idrar testi yanıltırmış kişiye göre değişiyor..canım neden transferin 10 günü test tarihin..kaçıncı günü emriyosu konulmuştu sana canım..

canım ilaç protokolu yaşa ve yumurta rezervine göre de değişiyor herkesin ki aynı olmayabilir
mesela benim burdaki ilk denememde famera kullanmışlardı semra hanım buna gülüp geçti ben bu ilacı 30 lu yaşlarda kullandırtyorum dedi

canım opu gününü sayarsak 5. gün sayılmıyorsa 4. gün benimde bildiğim 12 gün test ama benimki 10. güne denk geliyor

Yaş 41, rezerv yerlerde. Bildiğim kadarıyla yaşlarımız yakın (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur).
Anladığım kadarıyla her merkezdeki her doktorun kendi prosedürü var. Neyse, bebekler gelsin de, ilaçlar çok ta umurumda değil...

oooooh sen benden çok gençsin maşallahın var benm 45 bitti 46 geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…