- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.861
evet ya karar verdim adrar testi yapmayacam test gününe kadar adet olmasam tabi
Haklisin bir bakima cok yazmayinca kacak sayiliyoruz. cok yazmasamda arada girip okuyorum. güzel haberler almayi umut ettigim günlerden bugün, ümmü negatif haberini yazinca yazmakta gelmedi icimden, dilerim tüm topik arkadaslarim sen ben hepimiz bu ugrasimiz sonucunda bebeklerine kavusur.
Canım bende senin ilaçlarını merak ettim ve ilk verdiği dozu. Aslında ne az ne çok bilmiyorumda, kıyaslamak istiyorum.mesela bugün son iğnelerimle,total 2700uı menopur (günlük 300) ve 10iğnede decapeptyl (hazıriğne) kullanmış olcam. Yarın sabah yine kontrol var. 3gün evvel 3tane büyük vardı.Bakalım neler değişcek. Senin kaç iğne daha kaldı şimdi?
Canım menogonla gonal f i ne kadar arayla yapıyordun?bana hemşire 5-6 saat olsun ikşsi arasında dedi bi bayanla konuştum onada bi saat arayla yap demişler.kafam karıştı
Canım menogonla gonal f i ne kadar arayla yapıyordun?bana hemşire 5-6 saat olsun ikşsi arasında dedi bi bayanla konuştum onada bi saat arayla yap demişler.kafam karıştı
canım ilaçlarının dozu ne kadar veriyorlar aylin hanımmı takip ediyor seni moralini bozma sakın sürekli beslenmeni düzenli yap ilaçlarını aynı saatte alman çok önemli bunu hiç unutma
Tedavin hayirli olsun arkadasim,ayni ülkedeyiz buradaki isleyisi cok bilmiyorumda, bu nedenle sorum olacakti seni yormazsam, seni aile doktorunmu tüp bebek merkezine yönlendirdi. tüp bebek öncesi tedavi asaman oldumu veya yas dolayisiyla direk tüpemi yönlendirildi. ben ileride yasayacaklarim acisindan soruyorum hala kendi saglimla ilgilenmekteyim ama, 21 temmuz kontrolümden sonra bunlardan hangi yolu izleyecegim bilmiyorum.Dilerim bu tedavinle bebeklerine kavusursun.
canım ben menegonu sabah 8,30 - 9 arası alıyordum gonal f de akşam üstü 6,30-7 arası ama hiç saatleri aksatmamaya çalıştım hatta bir defasında hastaneden geç mesaj geldi menegonumda şırıngası yoktu sabahın köründe eşimle eczane eczane dolaşıp şırınga aradık sonunda sağlık ocağında bulduk o anu hatırlıyorum da o kadar çok sevinmiştimki bulduğuma hemşireyi kucaklayıp öpmüştüm :) aynı saate iğnemi yetiştirmiştim
Olmazsın merak etme. İlaçlar engelliyor adeti. İlaç verdi di mi transferden sonra?
Aylin hnm takip ediyor canım 150 menogon 150 gonal f verdi.yarın menogonu 225 e çıkardı gonal f aynı kaldı..ctesi kontrol...bugün biraz çöktüm ama son iki saattir sayenizde attım üzerimdeniyi ki varsınız....
Bende aynı saatlerde yapıyorum canım..menogon sabah 10 da gonal f ide 5 te yapıyorum ...peşinden geliyorum takipteyim....
bakıyorumda ne kadar güzeliz burada yaa hepimizin morala teselliye ihtiyacı varken bir bütün olmuş seviçleride sıkıntılarıda aynı anda hissediyoruz ne güzel bir şey bu
canım vajinadan progestoren içeren jel alıyorum sabah akşam test gününe kadar devam edecem inşallah pozitif olursa devam edecem ama sadece sabahları birde corospin günde 1 adet alıyorum folik asit günde 1
canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum
Bana transferden sonra da bir avuç ilaç vermişti. Progesteron hem iğne, hem fitil, birkaç vitamin, elevit, bir de kabızlık için şurup. Progesteronu pek çok durumda kullanıyorlar. Kardeşimin eşi doğal hamile, bebek aşağıdan tutunmuş diye ona da vermişler. Buradaki arkadaş ta 9 ay bitene kadar kullanacak. İnşallah güzel haberi paylaş cumartesi günü, bunlar çerez olsun yanında...
canım ben 3 tüp bebektede idrardan baktım ve idrar test beni yanıltmadı hazırlıklı gittim canım..kan testinde 0 görmek ben dahada bir üzerdi..canım bazen idrar testi yanıltırmış kişiye göre değişiyor..canım neden transferin 10 günü test tarihin..kaçıncı günü emriyosu konulmuştu sana canım..
canım ilaç protokolu yaşa ve yumurta rezervine göre de değişiyor herkesin ki aynı olmayabilir
mesela benim burdaki ilk denememde famera kullanmışlardı semra hanım buna gülüp geçti ben bu ilacı 30 lu yaşlarda kullandırtyorum dedi
Yaş 41, rezerv yerlerde. Bildiğim kadarıyla yaşlarımız yakın (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur).
Anladığım kadarıyla her merkezdeki her doktorun kendi prosedürü var. Neyse, bebekler gelsin de, ilaçlar çok ta umurumda değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?