Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım opu gününü sayarsak 5. gün sayılmıyorsa 4. gün benimde bildiğim 12 gün test ama benimki 10. güne denk geliyor

5 emriyosu o zaman canım opu gününüe sayılıyor bence..blostit emriyomuydu senin miinişin canım..o yüzden 10 günü test tarihin..

Benim aile doktorum yok daha canim, esimin var oda begenmedigi icin ben devam etmedim aile doktoru olarak belirlemedik. gecen yil gebelik yasadigimda, bir arkadasin tavsiye ettigi bir jinekologa gebelik devam ettigi sürece gittim. sonrasinda devam etmeyince en son kontrolde (düsük sonrasi) bebek düsünüyorsan 3 ay sonra gel su an sorun görünmüyor demisti. daha sonraki ay benim saglik sorunum ortaya cikinca, bu aya kadar geldik gecen yil subattan bu zamana simdi önce kendime bir aile doktoru belirlemeliyim. sonrada aile doktorunun yönlendirecegi jinekologa giderim. veya ben kendimmi jinekologu bulayim yani kisaca hala aile doktorum ve jinekologum yok sadece gebelikte gittim jinekologum var onada devam etmek istemem acikcasi. yolun acik sansin bol olsun diliyorum.

:)) bende agir aletli spor salonu tarzinda spor diye dusunmustum.. bolca yuruyusun faydasi olur cnm.. bir haftada neler neler olur hicc keyfini bozma hersey yolunda canim..

tavşancılotu tentürü

zanorkcum bu ottan Türkiyede yokmu acaba :44::44::44::44::44::44::44::44:

canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..

canim cok guzel capida cok iyi masallah.. tek tas pirlantanla bebegine kavusacaksin hayatim.. simdiden opun hayirli olsun hersey gonlenden gectigince gelissin canim..

canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..

Ensucum ya maşallahhh her seyden haberin var :)))))benim bi arkadaş kullandı bu tentürü bi sonuç alamadı belki kusmet değildi bilmiyorum ama internette arastırmıstım bi zamanlar faydasını görenlerde var...

:)) bende agir aletli spor salonu tarzinda spor diye dusunmustum.. bolca yuruyusun faydasi olur cnm.. bir haftada neler neler olur hicc keyfini bozma hersey yolunda canim..

Evde var koşu bandı onda takılıyorum spor salonu filan benim için çok fazla popomu kaldıramam ben oralara gitmeye üşenirim ...

ya aslında yaşın hiç bir aşamasını önemsemiyorum hissettiğin yaştasın felsefesine çok inanıyorum
yüreğin genç kalsın gerisi teferruat diyecem sadece şu bebiş işinde sıkıntı olmasa

Her bedenin süreci aynı işlemiyor. O yüzden haklısın. Ve bebek konusunda da yaşın önemi yok, 19 yaşında genç kız, erken menapoza giriyor, 52 yaşında kadın, doğal hamile kalıyor.

Bilsem önce sana sorardım. Romanya' dan sipariş verdim ben. Ama hap değil, sıvı. Çay kaşığıyla tüketilecek.

Ensucum ya maşallahhh her seyden haberin var :)))))benim bi arkadaş kullandı bu tentürü bi sonuç alamadı belki kusmet değildi bilmiyorum ama internette arastırmıstım bi zamanlar faydasını görenlerde var...

:)) sagol cnm ya yedi yildir cok arastirdim ve tup bebek doktoru haric aylarca ozel ureme koclarinada gittim tup bebek surecini aylar onceden yonetmeleri icin bir dunya parada oralara gitti:)) gerci sonuca bakinca faydasi olmadi ama sunuda diyorum hayirlisi herseyin..
aslinda branca ursulia daha cok over hastalarina fayda ediyor adet duzeni icin vs.. bende yumurta kalitesi icin vermislerdi cok kullandim faydasini gormedim tabi gorenide cok duydum.. buda her bitki gibi bunyeye gore degisiyor belkide canim..

Evde var koşu bandı onda takılıyorum spor salonu filan benim için çok fazla popomu kaldıramam ben oralara gitmeye üşenirim ...

canim bende ise giderken ne yapip edip her cumartesi jimnastige yuzmeye giderdim simdi evdeyim gitmiyorum ters oranti:)) bu kis kesin gitmeliyim tartildim dun aksam 53 kilo olmusum bunalima girdim uc kilo almisim simdi dikkat etmeye basladim..

Bilsem önce sana sorardım. Romanya' dan sipariş verdim ben. Ama hap değil, sıvı. Çay kaşığıyla tüketilecek.

canim biterse aklinda olsun insallah faydasini gorursun cok fayda gorende var.. umut dunyasi herseyi deniyoruz mecburen..

Boşa gtmemşştir elbet bi faydası olmuştur canım yada bu sefer olacaktır toplu olarak ....harcanan meblağlar fena ahhhh ahhhhh....ama unutma emeksiz yemek olmaz ..alacağız emeklerimizin karşılığını inanıyorum ve halen söylüyorum senin kızın olacak Allahın izniyle...

canim bende ise giderken ne yapip edip her cumartesi jimnastige yuzmeye giderdim simdi evdeyim gitmiyorum ters oranti:)) bu kis kesin gitmeliyim tartildim dun aksam 53 kilo olmusum bunalima girdim uc kilo almisim simdi dikkat etmeye basladim..

Valla aynen bende 50 kg başladım şu an 54 kiloyum bu tedavidede koyarım iki üç ..ama değer valla yeter ki bebeklerimize kavuşalım kilolar unrumda değil...nasılsa veririz sonra...

Bende aynı saatlerde yapıyorum canım..menogon sabah 10 da gonal f ide 5 te yapıyorum ...peşinden geliyorum takipteyim....

Ne kadar değişik tedavi programları. Banada baştan beri hep aksamları, saati kendin ayarla dediler. Bende hep aynı saatte vuruyorum. Tüm programlarımı iğne saatine göre ayarlıyorum. Dozajta sanırım yarıyarıya fazla benimkisi. Olumlu sonuca ulaşalımda hele bi.

insallah cnm seninde kokos bi kizin olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…