- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.901
canim biterse aklinda olsun insallah faydasini gorursun cok fayda gorende var.. umut dunyasi herseyi deniyoruz mecburen..
Valla aynen bende 50 kg başladım şu an 54 kiloyum bu tedavidede koyarım iki üç ..ama değer valla yeter ki bebeklerimize kavuşalım kilolar unrumda değil...nasılsa veririz sonra...
Fazla az artık sorgulamıyorum bende..diğer tedavilerime göre dozaj az bu tedavide ..umarım sen ben ve diğer herkes olumlu sonuca ulasırız Allahın izniyle...Ne kadar değişik tedavi programları. Banada baştan beri hep aksamları, saati kendin ayarla dediler. Bende hep aynı saatte vuruyorum. Tüm programlarımı iğne saatine göre ayarlıyorum. Dozajta sanırım yarıyarıya fazla benimkisi. Olumlu sonuca ulaşalımda hele bi.
insallah cnm seninde kokos bi kizin olur:))
Yahu bende mi bir gariplik var anlamadım ki. 18 kilo aldım ben tedavide. Nasıl vereceğimi şaşırdım...
Benim aile doktorum yok daha canim, esimin var oda begenmedigi icin ben devam etmedim aile doktoru olarak belirlemedik. gecen yil gebelik yasadigimda, bir arkadasin tavsiye ettigi bir jinekologa gebelik devam ettigi sürece gittim. sonrasinda devam etmeyince en son kontrolde (düsük sonrasi) bebek düsünüyorsan 3 ay sonra gel su an sorun görünmüyor demisti. daha sonraki ay benim saglik sorunum ortaya cikinca, bu aya kadar geldik gecen yil subattan bu zamana simdi önce kendime bir aile doktoru belirlemeliyim. sonrada aile doktorunun yönlendirecegi jinekologa giderim. veya ben kendimmi jinekologu bulayim yani kisaca hala aile doktorum ve jinekologum yok sadece gebelikte gittim jinekologum var onada devam etmek istemem acikcasi. yolun acik sansin bol olsun diliyorum.
Heralde bünyeye yapıya göre değişiyordur canım.işin garip tarafı ben yemek yemeyi cok sevmem hani ona rağmen hem kilo aldım hem de aldıklarım yapıştı yok gitmiyor..bende karar aldım gitmezse gtmesin doğum sonrasına kadar kasmıycam..sonrasında bakarız...
Ben de sevmem ki yemeyi. Günde iki öğün, o da zorla :26:
canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..
Her şey nasip nihayetinde. Bitince sorarım sana. Tatil nasıl gidiyor bu arada?
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
canim fena degil en azindan ist. havasindan cok iyi.. denize hic girmedim halen cok azimliyim galiba yasla ilgili bazi seyler 20 yasinda olsaydim kimse beni denizden kumdan alikoyamazdi simdi ise tedaviyi dusunup sezlongun altinda kitap okuyorum.. insallah faydasini goreceksin cnm..
Slm kizlar
Tam okuyamadim herseyi bu ilgimi cekti kim istiyor Branka Ursuia bende var bur ara kulandim aslinda ama ozaman cok ilac kulaniyodum hem etkisi var hem yok ben cok karistidim alak bulak oldugum icin o dönem aldiklarimi bir köseye atim simdi kulansanmi bilmiyorum ronanyadan getirtim orda satisini yapanda almanca bildigi icin cok ovmustu ama ben galiba yanlis yaptim kim isterse yolaya bilirim denesin icinde kalmasin
Ay sekerim sen neni deli etcen demi kiz ne var yasindaaaa seni duyan 40 üstü sancak ensuuu sicak kumda yuru ayaklarini suya sok kiyida yuruyus yap tamam denize girme zaten ama yasla ilgisi yok senin kafa tedavide biliyorum ama serbest birak kendini azcik lütfen su tatilin keyfini hic olmasa benim icin cikarirmisin edrdek ya offf en songitigimde milet kiyafetleriyle yüzmüstü ay ne sinir olmustum ya sakin sakin yüzme sicak kum hele saat 18 gibi sana iyi gelecek neyse cok gevezelik etim anladin sen beni
Pozitif canim hemen moraleri asagi cekmek yok dualarimiz herkesler canim allah yardimcin olsun ben inaniyorum senden en az 4saglikli yumu olcak inan buna
Cook teşekkür ederim desteğin için.bugün kızlarda saolsunlar cok desteklediler moralim düzeldi..2014-2015 bizim senemiz olacak inşallh...
İkaç dozlarınmı fazlaydı acaba ?hani o sebepten mi fazla kilo aldırdı diye düşündüm.. Bir de hiç kilo verebildinmi az öncede yazmıştım ne yaptıysam gtmedi kilolar yapıştı sanki...bende dağınık bıraktım
İkaç dozlarınmı fazlaydı acaba ?hani o sebepten mi fazla kilo aldırdı diye düşündüm.. Bir de hiç kilo verebildinmi az öncede yazmıştım ne yaptıysam gtmedi kilolar yapıştı sanki...bende dağınık bıraktım
canim fena degil en azindan ist. havasindan cok iyi.. denize hic girmedim halen cok azimliyim galiba yasla ilgili bazi seyler 20 yasinda olsaydim kimse beni denizden kumdan alikoyamazdi simdi ise tedaviyi dusunup sezlongun altinda kitap okuyorum.. insallah faydasini goreceksin cnm..
150 mg. menegon, 150 mg. gonal f. sonradan bir iğne daha verdi. Opudan önceki gün yanağımla çenem birleşmişti. Telefonda annem 9 aylık hamile gibi geliyor sesin dedi. O kadar şişmiştim. 80 den 68 e düştüm Nisandan beri. Ama şekil, fena. Belim zaten kalındı, hani şu zaman zaman gördüğün karnı kocaman, kalçasız kadınlar oluyor ya, onlardan oldum. Oturunca bisiklet lastiğiyle motosiklet lastiğini üstüste koymuşum gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?