Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla aynen bende 50 kg başladım şu an 54 kiloyum bu tedavidede koyarım iki üç ..ama değer valla yeter ki bebeklerimize kavuşalım kilolar unrumda değil...nasılsa veririz sonra...

Yahu bende mi bir gariplik var anlamadım ki. 18 kilo aldım ben tedavide. Nasıl vereceğimi şaşırdım...

Fazla az artık sorgulamıyorum bende..diğer tedavilerime göre dozaj az bu tedavide ..umarım sen ben ve diğer herkes olumlu sonuca ulasırız Allahın izniyle...

Yahu bende mi bir gariplik var anlamadım ki. 18 kilo aldım ben tedavide. Nasıl vereceğimi şaşırdım...

Heralde bünyeye yapıya göre değişiyordur canım.işin garip tarafı ben yemek yemeyi cok sevmem hani ona rağmen hem kilo aldım hem de aldıklarım yapıştı yok gitmiyor..bende karar aldım gitmezse gtmesin doğum sonrasına kadar kasmıycam..sonrasında bakarız...

Canım, evet jineloğun olursa iyi olur tabii, çünkü hamilelik durumunda yine takibi o yapcak. Bence ama sen IVF kliniği kendinde araştır,içine sinene git. Benim gibi vakit kaybetme. Hatta şimdiden ara görüşmeye git. Sana zyklusuna göre tarih versin. Herşey güzel yolunda gider inşallah.

Ben de sevmem ki yemeyi. Günde iki öğün, o da zorla :26:

Ben de sevmem ki yemeyi. Günde iki öğün, o da zorla :26:

İkaç dozlarınmı fazlaydı acaba ?hani o sebepten mi fazla kilo aldırdı diye düşündüm.. Bir de hiç kilo verebildinmi az öncede yazmıştım ne yaptıysam gtmedi kilolar yapıştı sanki...bende dağınık bıraktım

canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..

Slm kizlar
Tam okuyamadim herseyi bu ilgimi cekti kim istiyor Branka Ursuia bende var bur ara kulandim aslinda ama ozaman cok ilac kulaniyodum hem etkisi var hem yok ben cok karistidim alak bulak oldugum icin o dönem aldiklarimi bir köseye atim simdi kulansanmi bilmiyorum ronanyadan getirtim orda satisini yapanda almanca bildigi icin cok ovmustu ama ben galiba yanlis yaptim kim isterse yolaya bilirim denesin icinde kalmasin

Her şey nasip nihayetinde. Bitince sorarım sana. Tatil nasıl gidiyor bu arada?

canim fena degil en azindan ist. havasindan cok iyi.. denize hic girmedim halen cok azimliyim galiba yasla ilgili bazi seyler 20 yasinda olsaydim kimse beni denizden kumdan alikoyamazdi simdi ise tedaviyi dusunup sezlongun altinda kitap okuyorum.. insallah faydasini goreceksin cnm..

Pozitif canim hemen moraleri asagi cekmek yok dualarimiz herkesler canim allah yardimcin olsun ben inaniyorum senden en az 4saglikli yumu olcak inan buna

Ümü canim hos geldin yine ayni kaflari edicem elden birsey gelmiyo yilmak yok yola devam bir evladin olmus ikincisi niye olmasin hayir delegimiz hep hayirlisi elbet bir gün olcak ben sen ptg yaptirirsin sanmistin neyse canin yolarimiz nekadar dikenli olursa olsun bir gün o güle sahip olacagiz elbet
[
QUOTE=Alara14;36087626]Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo[/QUOTE]

Hayirli bereketli bir cumartesi olsun birtane olsun senin olsun canim
[
QUOTE=sara_28;36087670]tavşancılotu tentürü

zanorkcum bu ottan Türkiyede yokmu acaba :44::44::44::44::44::44::44::44:[/QUOTE]

Heee buldum seniiiii
canim hapindan var bende istersen yolarim sana

Ay sekerim sen neni deli etcen demi kiz ne var yasindaaaa seni duyan 40 üstü sancak ensuuu sicak kumda yuru ayaklarini suya sok kiyida yuruyus yap tamam denize girme zaten ama yasla ilgisi yok senin kafa tedavide biliyorum ama serbest birak kendini azcik lütfen su tatilin keyfini hic olmasa benim icin cikarirmisin edrdek ya offf en songitigimde milet kiyafetleriyle yüzmüstü ay ne sinir olmustum ya sakin sakin yüzme sicak kum hele saat 18 gibi sana iyi gelecek neyse cok gevezelik etim anladin sen beni

:)) canimsinn ya sende aynen ben okadar cok sey kullandimki ne etki etti ne etmedi artik cozemiyorum iyice karisti hersey.. saras nickli arkadas sormustu cnm..
bendede kose bucak ilac arada birazina basliyorum sonra baska birseye geciyorum:))

bu ayın 5nde embriyo transferim oldu 29 yaşındayım 11 yumurta topladılar herşey yolunda diyorlar ayın
17sinde kan tahlilimle belli olucak çok meraktayım ilk denemem ve belim ağrıyor yumurtalıklaım sızlıyor
sol bacağımda kramplar oluyor bunlar gebelik belirtisi olabilirmi sizce

ccnm korkuyorum ya yara izleri iltihap yapar yada yumurtaliklar mikrop kapar diye.. tedaviye cok endexlendim galiba.. cnm kirkla otuz alti arasinda cok fark cok ayni donemin cocuklariyiz.:)) ayni donemdede cocuklarimizzz olacakkkk insallahhh

.............................................................

Son düzenleme:

150 mg. menegon, 150 mg. gonal f. sonradan bir iğne daha verdi. Opudan önceki gün yanağımla çenem birleşmişti. Telefonda annem 9 aylık hamile gibi geliyor sesin dedi. O kadar şişmiştim. 80 den 68 e düştüm Nisandan beri. Ama şekil, fena. Belim zaten kalındı, hani şu zaman zaman gördüğün karnı kocaman, kalçasız kadınlar oluyor ya, onlardan oldum. Oturunca bisiklet lastiğiyle motosiklet lastiğini üstüste koymuşum gibi oluyor

40 a gelince orman kampı bakmaya başlarsın
Ben de öyleydim gençken. Şimdi daha yeşillik içinde, huzurlu yerler arıyorum. Sanırım ruhumu onarmam lazım :44:
Eşim de araştırdı epey, içine sinmiş, siparişi kendisi verdi. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz

Ayy alemsin ya inşallh hamileliğinde bi de kamyon lastiği eklersin doğumdan sonra sadece bisiklet lastiğine dönersin ....bu arada dozların normal ama ilaç içeriği hormon ..o kadar hormon aldıkki kilo almamızda verememizde normal.benim babam da anneme bu kızın yüzü gözü fena şişti tedavi bitti halen şiş deyip duruonuş..beli lastikli hamile pantalonlarından aldım simdilik tedavi esnasında giyşyorum sonrasındada hamileliğimde giymeye devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…