- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.921
bu ayın 5nde embriyo transferim oldu 29 yaşındayım 11 yumurta topladılar herşey yolunda diyorlar ayın
17sinde kan tahlilimle belli olucak çok meraktayım ilk denemem ve belim ağrıyor yumurtalıklaım sızlıyor
sol bacağımda kramplar oluyor bunlar gebelik belirtisi olabilirmi sizce
cahilliğime bağışla ama one blostit embriyo onu hiç bilmiyorum
Gün embriyo
1. Gün embriyo pronükleusların (PN) kontrolü, mikroenjeksiyondan 1618 saat sonra yapılır ve döllenmenin olup olmadığını gösterir. PN tespit edilen embriyo döllenmiş demektir.
2. günde normal gelişim gösteren embriyo 4 hücreli (blastomerli) hale gelir.
3.gün embriyo
3. günde normal gelişim gösteren embriyo 8 hücreli (blastomerli) hale gelir.
4. günde normal gelişim gösteren embriyo içerisindeki blastomerler birleşerek kompakt bir hal alır.
5.gün embriyo
5. günde normal gelişim gösteren embriyo blast/ blastosist halini alır.
blostosist emriyosunun tutnması daha kolay olurmuş canım..büyük bir ihtimale bebiş varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum..
canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..
Heee buldum seniiiii
canim hapindan var bende istersen yolarim sana
Rahat! Hazır ollll!
Günaydın Millet!
??????
Uyuyan güzeller siziiiii
verdiğin bilgiler için sağol canım bende bi araştırayım bunu
sağol canım ilgine çok teşekkür ederim kullanmaya karar verirsem seninle iletişime geçerim
günaydın canım nasılsın
tavşancılotu için yazdıkların için sağol canım herşey Allahtan beklediğimiz şifa doğadada olabilir dimi
Gün embriyo
1. Gün embriyo pronükleusların (PN) kontrolü, mikroenjeksiyondan 1618 saat sonra yapılır ve döllenmenin olup olmadığını gösterir. PN tespit edilen embriyo döllenmiş demektir.
2. günde normal gelişim gösteren embriyo 4 hücreli (blastomerli) hale gelir.
3.gün embriyo
3. günde normal gelişim gösteren embriyo 8 hücreli (blastomerli) hale gelir.
4. günde normal gelişim gösteren embriyo içerisindeki blastomerler birleşerek kompakt bir hal alır.
5.gün embriyo
5. günde normal gelişim gösteren embriyo blast/ blastosist halini alır.
blostosist emriyosunun tutnması daha kolay olurmuş canım..büyük bir ihtimale bebiş varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum..
İnsan bunlarla mutlu olmaz mı yaw?
rahat! Hazır ollll!
Günaydın millet!
??????
Uyuyan güzeller siziiiii
40 a gelince orman kampı bakmaya başlarsın
Ben de öyleydim gençken. Şimdi daha yeşillik içinde, huzurlu yerler arıyorum. Sanırım ruhumu onarmam lazım :44:
Eşim de araştırdı epey, içine sinmiş, siparişi kendisi verdi. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz
maşallahınız var canım ben bunları pek araştırmamıştım dün burda okuyunca internete girip araştırdım ne olduğunu anladım
bilgi birikimi olması çok güzel bir şey inşallah hepimizin bebişleri gelirde artık bunlarada gerek duymayız bu sefer bebeklerle ilgili araştırmalara koyuluruz
arkadaşım şafak 1 yarın sabah test yaptıracam allah yardımcımız olsun bu gece uyuyamam artık ama cumartesiye denk geliyor sonuç çıkarmı diye düşünüyorum özele de gitmek istemiyorum şimdi benim daha önceki doktorlarla karşılaşmak istemiyorum doğumevine gitmeği düşünüyorum inşallah olumlu sonucunu alırız artık
ya bu şekerde ne allah bağışlasın şekerim
Canım yeşillik huzur arıyorsan seni benim memleketime davet edeyim. Tam aradığın bir yer. Kafanı dinlersin. Eşinle seni misafir etmek isterim
Günaydın kızlarrr bugün sıcak mı ne ?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?