Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun. Sana abla tavsiyesi, Belirti arama. Hem daha belirti vermesi için erken, hem de kendi psikolojini bozarsın. Duanı et, hayır dile ve sabret. Kullandığın ilaçlar da gebelik benzeri etkiler yapabileceği için hiç bir şey belirti sayılmaz. Hiç bir belirtinin olmaması da bebeğinin tutunamadığı anlamına gelmez. O yüzden kendini rahat bırak. Bu kadar tecrübeli ablalarının hepsi de beni onaylayacaktır eminim, bu işin püf noktası stresten uzak olmak...
Allah yolunu, bahtını açık etsin, inşallah bebeğin sımsıkı tutunsun, bu endişelerini unuttursun sana.

cahilliğime bağışla ama one blostit embriyo onu hiç bilmiyorum

Gün embriyo

1. Gün embriyo pronükleusların (PN) kontrolü, mikroenjeksiyondan 16–18 saat sonra yapılır ve döllenmenin olup olmadığını gösterir. PN tespit edilen embriyo döllenmiş demektir.

2. günde normal gelişim gösteren embriyo 4 hücreli (blastomerli) hale gelir.

3.gün embriyo

3. günde normal gelişim gösteren embriyo 8 hücreli (blastomerli) hale gelir.

4. günde normal gelişim gösteren embriyo içerisindeki blastomerler birleşerek kompakt bir hal alır.

5.gün embriyo

5. günde normal gelişim gösteren embriyo blast/ blastosist halini alır.

blostosist emriyosunun tutnması daha kolay olurmuş canım..büyük bir ihtimale bebiş varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum..

Embriyo, endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren (döllenmeden 5-6 gün sonra yerleşir)HCG (human chorionic gonadotropin) adı verilen gebelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde esas, bu gebelik hormonunun saptanmasıdır.

Gebelik ilerledikçe kanda giderek artan β-HCG, belli bir eşik düzeyini aştıktan sonra idrarda da çıkmaya başlar ve idrarda gebelik testinin pozitifleşmesini sağlar. Kandan yapılan gebelik testi de kandaki B-HCG'nin miktarını saptar. Onun için kan testi, daha adet gecikmesi bile olmadan gebeliğin varlığı veya yokluğunu saptayabilir. İdrar testi hiçbir zaman kan testinin güvenilirliğine ulaşamaz. İdrar testinde gebeliğin varlığı saptandığında yanlışlık olasılığı düşüktür; ancak yokluğu saptandığında erken gebelik olasılığı göz önüne alınarak testin bir süre sonra tekrarlanması gerekir. (Çok erken gebeliklerde idrar testi gebeliği gösteremeyebilir. Bu durum kan testi için de çok çok düşük bir ihtimalle geçerli olabilir.)

canim tavsancil otunun tentur edilip dogal hap haline getirilmis sekli Branca Ursulia var.. cogu arkadas Romanyadan getirtmeye ugrasiyor ama Turkiyede bunu Romanyadan getirip satan eczane var ben 6 ay kullanmistim cok istersen aklinda olsun canim..

verdiğin bilgiler için sağol canım bende bi araştırayım bunu

Heee buldum seniiiii
canim hapindan var bende istersen yolarim sana

sağol canım ilgine çok teşekkür ederim kullanmaya karar verirsem seninle iletişime geçerim

Rahat! Hazır ollll!
Günaydın Millet!
??????
Uyuyan güzeller siziiiii

günaydın canım nasılsın

tavşancılotu için yazdıkların için sağol canım herşey Allahtan beklediğimiz şifa doğadada olabilir dimi

Günaydın. İyiyim. Kedilerin sabah savaşını bitirdik, uykuya geçtiler, aldım kahvemi artık benim zamanım
Sen nasılsın?

İlaçların hammaddeleri de doğadan. Uygun şekilde hazırlandıktan sonra elbette faydası olur. Yeter ki fiziksel bir sorun olmasın. Ve Rabbim "Ol" desin...

maşallahınız var canım ben bunları pek araştırmamıştım dün burda okuyunca internete girip araştırdım ne olduğunu anladım
bilgi birikimi olması çok güzel bir şey inşallah hepimizin bebişleri gelirde artık bunlarada gerek duymayız bu sefer bebeklerle ilgili araştırmalara koyuluruz
arkadaşım şafak 1 yarın sabah test yaptıracam allah yardımcımız olsun bu gece uyuyamam artık ama cumartesiye denk geliyor sonuç çıkarmı diye düşünüyorum özele de gitmek istemiyorum şimdi benim daha önceki doktorlarla karşılaşmak istemiyorum doğumevine gitmeği düşünüyorum inşallah olumlu sonucunu alırız artık

Canım yeşillik huzur arıyorsan seni benim memleketime davet edeyim. Tam aradığın bir yer. Kafanı dinlersin. Eşinle seni misafir etmek isterim

Yarın illaki bir değer çıkacaktır. 5 ten büyük her değer kabulümüz. 10. gün için çok yüksek bir değer olmayabilir, bebeğin tutunma zamanı değiştiriyor çünkü.İnşallah güzel haberlerle geleceksin yarın. Rabbim yardımcın olsun, bizler duacınız...

Dün eve bir gittim direk mutfağa yemek yapmaya daldım, ardında turşu yaptım hemen yemek için, ordan üzerimi değiştirip lavaboya bir gittim aaaaaaaaaaaaa

Kıpkırmızı........

Ya hu daha 24. günümdü, hiç böyle bir şey başıma gelmedi benim, bu kadar erken olmazdım.

Üstüne üstlük, tüm gün sıcağı çek iftara 1 saat kala gitti Oruç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…