- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.941
İnsan bunlarla mutlu olmaz mı yaw?
Sıcaktan sanırım. İnce ince ağrıyor ama sökülemedi. Yarına kadar bekleyeyim, içerim iki soğan suyu, maydonoz suyu...
maşallahınız var canım ben bunları pek araştırmamıştım dün burda okuyunca internete girip araştırdım ne olduğunu anladım
bilgi birikimi olması çok güzel bir şey inşallah hepimizin bebişleri gelirde artık bunlarada gerek duymayız bu sefer bebeklerle ilgili araştırmalara koyuluruz
arkadaşım şafak 1 yarın sabah test yaptıracam allah yardımcımız olsun bu gece uyuyamam artık ama cumartesiye denk geliyor sonuç çıkarmı diye düşünüyorum özele de gitmek istemiyorum şimdi benim daha önceki doktorlarla karşılaşmak istemiyorum doğumevine gitmeği düşünüyorum inşallah olumlu sonucunu alırız artık
Dün eve bir gittim direk mutfağa yemek yapmaya daldım, ardında turşu yaptım hemen yemek için, ordan üzerimi değiştirip lavaboya bir gittim aaaaaaaaaaaaa
Kıpkırmızı........
Ya hu daha 24. günümdü, hiç böyle bir şey başıma gelmedi benim, bu kadar erken olmazdım.
Üstüne üstlük, tüm gün sıcağı çek iftara 1 saat kala gitti Oruç
Geçmiş olsun
Oyun oynuyor bu adetler bizimle. Ben de hala bekliyorum. Gelse de işime gücüme baksam. Bu ay bir sürü şey planladım adete göre, gelmiyor namussuz...
Bu sıpa senin son mahsul mü? şunun yaptığına bak....
Gelmesin 9 ay mümkünse
İnsan bunlarla mutlu olmaz mı yaw?
Torun çocuğum
Çok şekerler valla. Akşama kadar ne şaklabanlıklar yapıyorlar. Elimde kamerayla bütün gün çekmek istiyorum. Kocaman göbüşler, yuvarlana yuvarlana oynuyorlar
Onun için çalışmak lazımdı. 2 aydır kepenkler kapalı bizde
Geçmiş olsun
Oyun oynuyor bu adetler bizimle. Ben de hala bekliyorum. Gelse de işime gücüme baksam. Bu ay bir sürü şey planladım adete göre, gelmiyor namussuz...
En sevimli zamanları bunlar zaten, 3 ayı geçtiler mi uzak olsun benden
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (daha uzatayım mı A yı ? )
Kepenk kapanır mı hiç; sakın haa............
Hem belki sizin sipoşlar 2 aydır saklanmıştır bir yere, dünya güzeli bir yumurta beklemişlerdir, çıkıvermişlerdir belkide
Sen 3 ay yaşa bi tanesiyle, bakayım bırakabilecek misin?
Duman çok var, ama Füme güzelmiş. Aklıma gelmedi. Demir Lady koydum ben de adını. Tepki veriyor adına. Öyle olmasa değiştirirdim. Belki öteki kedim benzer bir şey çıkarır, ona koyarım Füme adını.
Bacım memleket nire? Valla konuştuysak ta unuttum. Gücenme bana :26:
Tembelllll
Canım ben Boluluyum.bizim abant, yedigöllerimiz , Gölcük var. Hepsi birbirinden güzel yerler. Tam kafa dinlenilecek yerler. Eşinle seni misafir etmek isterim. Tabii topik teki tüm arkAdaşlarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?