Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çook besledim ben kedi - köpek yavrusu ama bahçe vardı o zamanlar.

Evde ise : Tavşan, Kaplumbağa, Balık, Civciv, Ördek Yavrusu, Yılan, ve bir sürü Kuş çeşidi..........

Hey gidi günler hey !

Aaa bu da bizdenmiş
Yılan hariç hepsi bizden de geldi geçti. Ama benim için kedi- köpek daha iyi. Birlikte bir şeyler paylaşabiliyoruz. Sevgileri daha görünür.
Olsun yaa, hepsi güzel. İyi ki varlar. İyi ki bizde de o sevgiye cevap verecek yürek var.

Günaydin güzeller!
Haberleri sunuyorum. Halen hava yağmurlu ve soğuk. Ama benim havam iyi.Kontrolden geldim. Bende sıraya girdim. Her iki taraftada 4er tane büyük folilüller büyümüş.Hatta bi tanesi tam 20mm olmuş.Bu akşam bi set daha iğne vurcam. Cumartesi Ovitrelle ve kısmetse Pazartesi OPU!!
Doktor şimdi bi tek olay içlerinin dolu oluşu dedi,ama şu an olmaması için bi engel görmüyorum dedi. Bu seferki sloganım; az olsun - öz olsun!

Hatırlıyormusunuz,beni bu ay illada tedaviye alın diye hemşirenin başının etini yemiştim.Transfer haftasına yetişmez demişti.Bugünde kendisi gelişmelerden memnun oldu.Demekki hisleriniz sizi yanıltmamış dedi. Şimdi bi sonraki paravanı geçeyim bakayım.Step by Step ileriiii. Ben göreve şimdi,takipteyim.hepinize hayırlı gün olsun inşallah.

Bunlar 20 yaştan önceki şeyler ama.

En son beslediğim hayvan bir Muhabbet Kuşu'ydu, 1 aylıktı geldiğinde, konuşturdum kuşu, 3 yıl baktım o ölünce hayvan besleme defterini kapattım zaten.

Canım ben Boluluyum.bizim abant, yedigöllerimiz , Gölcük var. Hepsi birbirinden güzel yerler. Tam kafa dinlenilecek yerler. Eşinle seni misafir etmek isterim. Tabii topik teki tüm arkAdaşlarıda.

Bolu' yu biliyorum. Müşterim vardı orada, güneş enerjisi satıyorduk onlara. Çok geldim. Abant' ta ilk defa faytona bindim. Gölcük te çok güzelmiş, annemler gitmiş, resimleri duruyor hala. Gerçekten çok güzel yerler. Ayrıca yemeğini beğenmediğim restaurantı, lokantası yoktu. Allah ömür izin verirse tekrar görmek isterim.

Gözün aydın canım ,çok sevindim. Sonucu da güzel olur inşallah !

Maşallah. Seninki hem ramazan hem yağmur bereketi olmuş. Allah bu defa evlat sevincini tattırsın sana da

canim cok guzel haberleer.. insallah hersey gonlunden gectigince gelisir.. opun simdiden hayirli olsun..

Geçen gün temizlik yaparken, elimdeki mama tabağını komidinin üzerine koymuş, sonra da unutmuşum. Gece gördü, "teşekkür ederim, gece acıkırsam yerim" dedi.
Onu bile mamayla besliyorum artık

Demek ki adamcağıza yemek dahi vermiyon, mama tabağını görünce öyle demiştir.

Bende her gece komidinin üzerine süt koyan eşime teşekkür ediyorum. Kiloma rağmen sütümü kesmedi sağolsun

Bende sizi misafir etmek isterim. Termallerimizde güzel.

Bunlar 20 yaştan önceki şeyler ama.

En son beslediğim hayvan bir Muhabbet Kuşu'ydu, 1 aylıktı geldiğinde, konuşturdum kuşu, 3 yıl baktım o ölünce hayvan besleme defterini kapattım zaten.

Her gidende gönlü kalıyor insanın.
Ne mutlu ki, 3 yıl sana keyifli zamanlar yaşatmış. O sevgiyi hissetmeni sağlamış. Sonrası zor olsa da o 3 yılın tadı unutulmaz...

Yağmur eken, rüzgar biçer anacım.
Çok yemek seçer benimki. Sebzeye meyveye hasret kalıyorum. Çorba içmez, bulgur yemez, onu sevmez, bundan hoşlanmaz. Et yemekten gut olacak yakında. Yesin mamayı otursun işte. Daha sağlıklı

inşallah canım yarın burdan güzel haberler vermeyi en büyük dileğim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…