- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.961
Açmayan çiçek olmaz su vermeyi bilene,
Vermeyen hatun olmaz, istemeyi bilene
Çook besledim ben kedi - köpek yavrusu ama bahçe vardı o zamanlar.
Evde ise : Tavşan, Kaplumbağa, Balık, Civciv, Ördek Yavrusu, Yılan, ve bir sürü Kuş çeşidi..........
Hey gidi günler hey !
Aaa bu da bizdenmiş
Yılan hariç hepsi bizden de geldi geçti. Ama benim için kedi- köpek daha iyi. Birlikte bir şeyler paylaşabiliyoruz. Sevgileri daha görünür.
Olsun yaa, hepsi güzel. İyi ki varlar. İyi ki bizde de o sevgiye cevap verecek yürek var.
Canım ben Boluluyum.bizim abant, yedigöllerimiz , Gölcük var. Hepsi birbirinden güzel yerler. Tam kafa dinlenilecek yerler. Eşinle seni misafir etmek isterim. Tabii topik teki tüm arkAdaşlarıda.
Günaydin güzeller!
Haberleri sunuyorum. Halen hava yağmurlu ve soğuk. Ama benim havam iyi.Kontrolden geldim. Bende sıraya girdim. Her iki taraftada 4er tane büyük folilüller büyümüş.Hatta bi tanesi tam 20mm olmuş.Bu akşam bi set daha iğne vurcam. Cumartesi Ovitrelle ve kısmetse Pazartesi OPU!!
Doktor şimdi bi tek olay içlerinin dolu oluşu dedi,ama şu an olmaması için bi engel görmüyorum dedi. Bu seferki sloganım; az olsun - öz olsun!
Hatırlıyormusunuz,beni bu ay illada tedaviye alın diye hemşirenin başının etini yemiştim.Transfer haftasına yetişmez demişti.Bugünde kendisi gelişmelerden memnun oldu.Demekki hisleriniz sizi yanıltmamış dedi. Şimdi bi sonraki paravanı geçeyim bakayım.Step by Step ileriiii. Ben göreve şimdi,takipteyim.hepinize hayırlı gün olsun inşallah.
Şimdi sadece kocamı besliyorum
Yok vazgeçtim
Don Juan olsun onun adı ,erkekti değil mi bu ?
Günaydin güzeller!
Haberleri sunuyorum. Halen hava yağmurlu ve soğuk. Ama benim havam iyi.Kontrolden geldim. Bende sıraya girdim. Her iki taraftada 4er tane büyük folilüller büyümüş.Hatta bi tanesi tam 20mm olmuş.Bu akşam bi set daha iğne vurcam. Cumartesi Ovitrelle ve kısmetse Pazartesi OPU!!
Doktor şimdi bi tek olay içlerinin dolu oluşu dedi,ama şu an olmaması için bi engel görmüyorum dedi. Bu seferki sloganım; az olsun - öz olsun!
Hatırlıyormusunuz,beni bu ay illada tedaviye alın diye hemşirenin başının etini yemiştim.Transfer haftasına yetişmez demişti.Bugünde kendisi gelişmelerden memnun oldu.Demekki hisleriniz sizi yanıltmamış dedi. Şimdi bi sonraki paravanı geçeyim bakayım.Step by Step ileriiii. Ben göreve şimdi,takipteyim.hepinize hayırlı gün olsun inşallah.
Günaydin güzeller!
Geçen gün temizlik yaparken, elimdeki mama tabağını komidinin üzerine koymuş, sonra da unutmuşum. Gece gördü, "teşekkür ederim, gece acıkırsam yerim" dedi.
Onu bile mamayla besliyorum artık
Dişi bu. Erkek siyah beyaz
Bolu' yu biliyorum. Müşterim vardı orada, güneş enerjisi satıyorduk onlara. Çok geldim. Abant' ta ilk defa faytona bindim. Gölcük te çok güzelmiş, annemler gitmiş, resimleri duruyor hala. Gerçekten çok güzel yerler. Ayrıca yemeğini beğenmediğim restaurantı, lokantası yoktu. Allah ömür izin verirse tekrar görmek isterim.
Bunlar 20 yaştan önceki şeyler ama.
En son beslediğim hayvan bir Muhabbet Kuşu'ydu, 1 aylıktı geldiğinde, konuşturdum kuşu, 3 yıl baktım o ölünce hayvan besleme defterini kapattım zaten.
Demek ki adamcağıza yemek dahi vermiyon, mama tabağını görünce öyle demiştir.
Bende her gece komidinin üzerine süt koyan eşime teşekkür ediyorum. Kiloma rağmen sütümü kesmedi sağolsun
Bende sizi misafir etmek isterim. Termallerimizde güzel.
Yarın illaki bir değer çıkacaktır. 5 ten büyük her değer kabulümüz. 10. gün için çok yüksek bir değer olmayabilir, bebeğin tutunma zamanı değiştiriyor çünkü.İnşallah güzel haberlerle geleceksin yarın. Rabbim yardımcın olsun, bizler duacınız...
Bakkk gördün mü 1 gün daha geçti...... Sabır canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?