Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok kaygılıyım. Bana biraz moral

Streslenince böbrek üstünden salgılanan stres hormonun artar buda senin kasılmana sebep olur embiryonun tutunmasını engellersin .Bence bol bol dua et hakkkında hayırlısının dile bence...Stres yapsan da yapmasan da kısmetden ötesi yok ..

Müsadeyi aldım, Miranda adına bombayı patlatabilirim.
Miranda hamilee.
Bugün kalp atışı duymaya gidecekti. Sabah randevusu vardı. Kalp atışını duyamamışlar. Ama iki kese varmıııış
Çok istiyordu, Rabbim kırmadı. Sonuna kadar da hayırla, sağlıkla ilerlesinler inşallah.
Miranda, arkadaşım, tekrar tebrik ederim. Sabahtan beri içim kıpır kıpırdı. Kendi haberimi yazsam bu kadar mutlu olurdum sanırım. Teşekkür ederim

Böyle haberlerle hep devam edelim. Ne kadar sevindim. Insallah güzelcene büyüsün karninda. O da bayadir ugrasiyor. Gelsin artik bebişi.

Merhaba arkadaşlar Bugün transferimin altınCI GÜNÜ . çok :44:

şansın bol olsun arkadaşım pozitif ol diyecem ama aynı heyecanı bende taşıyorum yarın test günüm yerimde duramıyorum ama çok güzel günler bunlar şükret ki transfer olma şansını yakalamışsın bol bol su iç ben şişeyi elimde bırakmıyorum ayyaş gezenler gibi sürekli elimde su şişesiyle geziyorum hadi inşallah peş peşe güzel haberler alırız

ay ne güzel bir haber buuuuuuu içim kıpır kıpır oldu llahım zağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne güzel haber, sitede yeniyim, kim olursa olsun, hamilelik haberi harika
bugün iğnelere başladım, hayırlı haberlerimi paylaşırım inşallah

ne güzel haber, sitede yeniyim, kim olursa olsun, hamilelik haberi harika
bugün iğnelere başladım, hayırlı haberlerimi paylaşırım inşallah

Darısı hepimizin başına inşallah...
Senin de tedavin su gibi geçsin, ne olduğunu anlamadan hamilelik haberini alalım. Allah yardımcın olsun

Darısı hepimizin başına inşallah...
Senin de tedavin su gibi geçsin, ne olduğunu anlamadan hamilelik haberini alalım. Allah yardımcın olsun

bu mübarek günlerde Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh..... darısı her isteyene dediğin gibi.. inanalım, dualarımız eksik olmasın :))

Gelemedim ne zamandir ozledim hepinizi, guzellll haberleri kacirmadim umarim :) malum 3 haftalik kafa iznine cikacagim, o yuzden ofis kabusss gibi :) bir "ceee" demek icin baglandim...

Guzel olsun tum gelisme ve sonuclar.. Yarin daha sakin bir gun (ve sonuclar bakimindan mujdelii bir gun) olur umarim yoksa transfer yine yalan olur :)))))

Sansimiz bolll, yolumuz acik olsun.. 🙏

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…