- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.981
İnşallah kısmet olur. Ben de çok isterim.
hayırlısıyla şafak yarın sabah
Çok kaygılıyım. Bana biraz moral
slm canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olsun inş
Çok kaygılıyım. Bana biraz moral
inşallah canım yarın burdan güzel haberler vermeyi en büyük dileğim hayırlısı artık
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar Bugün transferimin altınCI GÜNÜ . çok :44:
Böyle haberlerle hep devam edelim. Ne kadar sevindim. Insallah güzelcene büyüsün karninda. O da bayadir ugrasiyor. Gelsin artik bebişi.
Merhaba arkadaşlar Bugün transferimin altınCI GÜNÜ . çok :44:
Müsadeyi aldım, Miranda adına bombayı patlatabilirim.
Miranda hamilee.
Bugün kalp atışı duymaya gidecekti. Sabah randevusu vardı. Kalp atışını duyamamışlar. Ama iki kese varmıııış
Çok istiyordu, Rabbim kırmadı. Sonuna kadar da hayırla, sağlıkla ilerlesinler inşallah.
Miranda, arkadaşım, tekrar tebrik ederim. Sabahtan beri içim kıpır kıpırdı. Kendi haberimi yazsam bu kadar mutlu olurdum sanırım. Teşekkür ederim
Müsadeyi aldım, Miranda adına bombayı patlatabilirim.
Miranda hamilee.
Bugün kalp atışı duymaya gidecekti. Sabah randevusu vardı. Kalp atışını duyamamışlar. Ama iki kese varmıııış
Çok istiyordu, Rabbim kırmadı. Sonuna kadar da hayırla, sağlıkla ilerlesinler inşallah.
Miranda, arkadaşım, tekrar tebrik ederim. Sabahtan beri içim kıpır kıpırdı. Kendi haberimi yazsam bu kadar mutlu olurdum sanırım. Teşekkür ederim
ne güzel haber, sitede yeniyim, kim olursa olsun, hamilelik haberi harika
bugün iğnelere başladım, hayırlı haberlerimi paylaşırım inşallah
Darısı hepimizin başına inşallah...
Senin de tedavin su gibi geçsin, ne olduğunu anlamadan hamilelik haberini alalım. Allah yardımcın olsun
Böyle haberlerle hep devam edelim. Ne kadar sevindim. Insallah güzelcene büyüsün karninda. O da bayadir ugrasiyor. Gelsin artik bebişi.
Ama bomba olan kısım ikiz olmaları
hayırlısıyla şafak yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?