- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.001
Merhaba arkadaşlar Bugün transferimin altınCI GÜNÜ . çok :44:
Coookkkk az kaldııııı ....hayırlı haberlerini Alacagız inşallhhh...
Amin canım inşallahallahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. arkadaşlardan böyle güzel haberler almak hepimize umut oluyor
teker teker hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş.
Spor yok bol bol dinlenmeceEnsucum Mirandacım Ddiğiniz gibi daha altıncı gündeyim bi haftam daha var bu yumurtalar kaliteli olacak ve büyüyecek arkadaş!ensucum spordan kastım 40 dk koşu bandında yürümek kan dolaşımına iyi gelir diye düşünüyorum onuun dışında ev işleri sporu yapıyorum :)))))
Canimmmm yarenim amin inşallah bende senin haberinde bu kadar mutlu olacagimMüsadeyi aldım, Miranda adına bombayı patlatabilirim.
Miranda hamilee.
Bugün kalp atışı duymaya gidecekti. Sabah randevusu vardı. Kalp atışını duyamamışlar. Ama iki kese varmıııış
Çok istiyordu, Rabbim kırmadı. Sonuna kadar da hayırla, sağlıkla ilerlesinler inşallah.
Miranda, arkadaşım, tekrar tebrik ederim. Sabahtan beri içim kıpır kıpırdı. Kendi haberimi yazsam bu kadar mutlu olurdum sanırım. Teşekkür ederim
Böyle haberlerle hep devam edelim. Ne kadar sevindim. Insallah güzelcene büyüsün karninda. O da bayadir ugrasiyor. Gelsin artik bebişi.
ay ne güzel bir haber buuuuuuu içim kıpır kıpır oldu llahım zağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Müsadeyi aldım, Miranda adına bombayı patlatabilirim.
Miranda hamilee.
Bugün kalp atışı duymaya gidecekti. Sabah randevusu vardı. Kalp atışını duyamamışlar. Ama iki kese varmıııış
Çok istiyordu, Rabbim kırmadı. Sonuna kadar da hayırla, sağlıkla ilerlesinler inşallah.
Miranda, arkadaşım, tekrar tebrik ederim. Sabahtan beri içim kıpır kıpırdı. Kendi haberimi yazsam bu kadar mutlu olurdum sanırım. Teşekkür ederim
inşallah canım bir an önce akşam olsunda yatalımda sabah olsun istiyorum umarım yarın bu saatlerde ruh halim iyi durumda olur
sende nasıl gidiyor canım bugün kontrolün varmıydı
Çok sevindim. Allah sonuna kadar sağlıklı, sıhhatli gitmeyi nasip eder inşallah . Darısı bu topikte bulunanların hepsinin başına
Gelemedim ne zamandir ozledim hepinizi, guzellll haberleri kacirmadim umarim :) malum 3 haftalik kafa iznine cikacagim, o yuzden ofis kabusss gibi :) bir "ceee" demek icin baglandim...
Guzel olsun tum gelisme ve sonuclar.. Yarin daha sakin bir gun (ve sonuclar bakimindan mujdelii bir gun) olur umarim yoksa transfer yine yalan olur :)))))
Sansimiz bolll, yolumuz acik olsun.. 🙏
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım inşallah
Spor yok bol bol dinlenmece
Canimmmm yarenim amin inşallah bende senin haberinde bu kadar mutlu olacagim
Allah razı olsun hepinizden dualarım sizinle
Çok sevindim. Allah sonuna kadar sağlıklı, sıhhatli gitmeyi nasip eder inşallah . Darısı bu topikte bulunanların hepsinin başına
Bu sezonun son kedi doğumu da gerçekleşti. 6 bebeğimiz daha oldu. Ne kadar canım yansa da, kısırlaştırma farz oldu :26:
Amin amin amin inşallah canimm
inşallah canım bir an önce akşam olsunda yatalımda sabah olsun istiyorum umarım yarın bu saatlerde ruh halim iyi durumda olur
sende nasıl gidiyor canım bugün kontrolün varmıydı
Benim kontrol yarın sabah canım..stresten idir nedir sanki ufak ufak regli agrısı gibi karnım ağrıyor hiç anlam veremedim bakalım sabah ola hayrola ikiöiz içinde.memorialdamı kan vereceksin canım?
Amin amin amin inşallah canimm
Gelemedim ne zamandir ozledim hepinizi, guzellll haberleri kacirmadim umarim :) malum 3 haftalik kafa iznine cikacagim, o yuzden ofis kabusss gibi :) bir "ceee" demek icin baglandim...
Guzel olsun tum gelisme ve sonuclar.. Yarin daha sakin bir gun (ve sonuclar bakimindan mujdelii bir gun) olur umarim yoksa transfer yine yalan olur :)))))
Sansimiz bolll, yolumuz acik olsun.. 🙏
canim benim yarin transferin yokmuydu son durumun nedir..
gözünüz aydın darısı senin ve bizim başımıza....
Amin, inşallah. Çok zor bir doğum süreciydi. Ters gelen bebekler oldu ama çok şükür hepsi yaşıyor. Ve birisi, melek olan kızım gibi sarı
Amin canım inşallah
Spor yok bol bol dinlenmece
Canimmmm yarenim amin inşallah bende senin haberinde bu kadar mutlu olacagim
Allah razı olsun hepinizden dualarım sizinle
Şimdi toplam kaç pisicik oldu evde ? İsim ne koyacaksın
Yasasinnnnnnnnn 🙏😍👏 cok ama cokkk cokkk sevindim, ikiz sürprizine baaayıldım... Saglikla buyusunler, saglikla dogsunlar... Nazarlar degmesin, kem gozler uzak olsunnn... Zanorkcummm mujde icin var ol sagol simdi senin yazdigini gordum once :))) kedilerde dunyaya gelmisss yasasin :) minik pembe patiler (1 gun once doogdular)
Yarina hatirliyordum... Yarina diger dilegim bebeklerve cok guzel haberlerle gelip bizi mucizesine ortak etsin 🙏 insallah... Canim heyecanla sonucun ve senin gibi sonuc bekleyen herkes icin bol sans diliyorum.
Negatif haberler de gordum, ne olur cabuk silkinip yeniden gucunuz var olsun.. Uzuntunuz yok olup gitsin, sans yaninizda olsun.
Caps, celina, alara ve tedavideki tum arkadaslar su gibi aksin her sey. İcinizde pir pir eden yurekler pit pitlarin baslangiclari olsun.
Ensucum yok yok iptal degil, yani en azindan simdilik :) yavrular dondu ya isinirlarsa, ne zaman isinirlarsa arayip cagiracaklar :)
Ofis yogumdu o yüzden bu yogunlukla transfer yalan olacak dedim :) keza su an itibariyle daha yeni eve gidiyorum yoldayim.. Yazlikcilar yuzunden fecii trafikte olunca esim arabayi kullaniyor :)
Zamorkcum bilakis ben 3 hafta seyatlerim olursa cok gelemem, ama evde olursam ohoo buradayim :) (hani her duruma hazirlikliyiz hemen yola cikip tatile de gidebiliriz, 2 gunde bir artis gerekirse evde de olabiliriz. Ya tutarsa yani)
Sigara iciyorum, nolur molmaz diye internetten uzak durmam anlamsiz olur :)
Haberdar ederim mutlaka, gidiyorum diye... Yaz gunu usumeyi beceren bunyem yuzunden DONUYORUMMMMM mesaji kesin gelir. Transfer tamamdir yani.
Eve gideyim bi :) bir suru isim var :) yarin kuafor randevum bile var ojeler pedikur vs. Sabah korunde kalkacagim. Cantam bile hazir degil :) yetisemiyorumm gun 35 saat olsun :) doktorum bana dogal ilerleyecegiz diye Yavasla kitabini bosa vermemis demek ki :)))))) kocamannn sevgiler hepinize :))) evden firsat olursa gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?