Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim kontrol yarın sabah canım..stresten idir nedir sanki ufak ufak regli agrısı gibi karnım ağrıyor hiç anlam veremedim bakalım sabah ola hayrola ikiöiz içinde.memorialdamı kan vereceksin canım?

canım sancıların aldığın ilaçlardandır yüksek doz hormon alıyoruz normaldir
canım ben taransferden 2 gün sonra memlekete döndüm hataydayım testi burda yaptırıyorum
şimdi hastaneden geldim kan verdim sonuç 2 saat sonra dediler ama eşim yalnız gitmemi istemiyor sonuç neyse beraber alalım istiyor
eşimin iş çıkışını bekleyecem artık öğleden sonra gideriz diken üstünde duruyorum sanki

Ayyy :) iki ayagima bir papuca sokacaklar illaki... Yavaslaaa diye kitap veriyorlar hemde 9.45 de arayip 10.30 da gelmis olur musunuz diyorlar :)

Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun... Sevgilerr

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeklerve gonlumden su an tum dileklerimi yolluyorummm sana :)) ne olurrr cok guzel haber olsun, cok sevinelim birlikte... Kalbim seninle, bollllll sans canimm

Ensucum saol tatlım yarın bakalım duruma ne diyecek Aylin hnm sabah 8 30 randevu...anladığım kadarıyla takip hastalarını hep sabaha randevu veriyorlar ki kan alınıp vakıtlıce sonucları cıksın diye...

aynen öğle canım takip hep sabah saatlerinde alınan kandeğerine göre alacağımız dozlar belirleniyor

Çokk heyecanlı pozitif haberlerini alacagız canım rahat ol....

Sanırım şu an bebişlerin seninle umarım dokuz ay hiç bırakmazlarrrr...

Bebeklerve gonlumden su an tum dileklerimi yolluyorummm sana :)) ne olurrr cok guzel haber olsun, cok sevinelim birlikte... Kalbim seninle, bollllll sans canimm

canım benim bü güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah allahım dualarımızı kabul eder burdan güzel haber yazmayı nasip eder
canım senin transferin yokmuydu

Kızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....

Ayyyy beklemek cok zorrr yaa eeşin kaçta çıkıyor işten...

Transferin basariyla gecsin arkadasim, az kaldi sendende ikiz bebek haberi almaya, sonra tüm topik sirayla ikiz doguruyormus ne güzel olurdu saglikla gelsin bebeklerin.

ayy canım hadi hayırlısı çok heyecanlandım hadi inşallah burdan seninde güzel haberlerini alacaz
bütün içtenliğimle dualarım seninle canım bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…