- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.041
Kızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....
ya arkadaşlar mesaj kutum dolmuş yeni mesaj alamıyorum toplu bir şekilde nasıl silebilirim
canım sancıların aldığın ilaçlardandır yüksek doz hormon alıyoruz normaldir
canım ben taransferden 2 gün sonra memlekete döndüm hataydayım testi burda yaptırıyorum
şimdi hastaneden geldim kan verdim sonuç 2 saat sonra dediler ama eşim yalnız gitmemi istemiyor sonuç neyse beraber alalım istiyor
eşimin iş çıkışını bekleyecem artık öğleden sonra gideriz diken üstünde duruyorum sanki
Ayyy :) iki ayagima bir papuca sokacaklar illaki... Yavaslaaa diye kitap veriyorlar hemde 9.45 de arayip 10.30 da gelmis olur musunuz diyorlar :)
Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun...
Duygu ayni dualar senin icinde canim sonrasi onemli bol bol dinlen muzik dinle Allahimdan herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun canim dualarimdasiniz
Ayyy :) iki ayagima bir papuca sokacaklar illaki... Yavaslaaa diye kitap veriyorlar hemde 9.45 de arayip 10.30 da gelmis olur musunuz diyorlar :)
Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun... Sevgilerr
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....
Transferin basariyla gecsin arkadasim, az kaldi sendende ikiz bebek haberi almaya,sonra tüm topik sirayla ikiz doguruyormus ne güzel olurdu saglikla gelsin bebeklerin.
3-4 gibi çıkacak nasıl dayanacam yaaa
Boşuna endişe ettin. Gayet güzel gelişiyorlar, bak. Senin için de gün saymaya başlayacağız yakında.
Amin canimAllah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canım benim....
Allah razı olsun ensucum hayırlısıyla darısı hepinizin basinacanim benim ayni sekilde bende senin kadar heyecanliyim sonuc icin..insallah guzell haberlerin gelecek..
canim benim sendende kaliteli yumos haberleri gelecek insallah yarin guzel bi gun olacak..
hayatim ikiz haberini okudum cok cok sevindim Allahim saglikli bir sekilde cifter olarak kucagina aldirsin.. masallahh..
Şuan kalbim.dualarim seninle hemen gelde transferi konusalimYasasinnnnnnnnn 🙏😍👏 cok ama cokkk cokkk sevindim, ikiz sürprizine baaayıldım... Saglikla buyusunler, saglikla dogsunlar... Nazarlar degmesin, kem gozler uzak olsunnn... Zanorkcummm mujde icin var ol sagol simdi senin yazdigini gordum once :))) kedilerde dunyaya gelmisss yasasin :) minik pembe patiler (1 gun once doogdular)
Yarina hatirliyordum... Yarina diger dilegim bebeklerve cok guzel haberlerle gelip bizi mucizesine ortak etsin 🙏 insallah... Canim heyecanla sonucun ve senin gibi sonuc bekleyen herkes icin bol sans diliyorum.
Negatif haberler de gordum, ne olur cabuk silkinip yeniden gucunuz var olsun.. Uzuntunuz yok olup gitsin, sans yaninizda olsun.
Caps, celina, alara ve tedavideki tum arkadaslar su gibi aksin her sey. İcinizde pir pir eden yurekler pit pitlarin baslangiclari olsun.
Ensucum yok yok iptal degil, yani en azindan simdilik :) yavrular dondu ya isinirlarsa, ne zaman isinirlarsa arayip cagiracaklar :)
Ofis yogumdu o yüzden bu yogunlukla transfer yalan olacak dedim :) keza su an itibariyle daha yeni eve gidiyorum yoldayim.. Yazlikcilar yuzunden fecii trafikte olunca esim arabayi kullaniyor :)
Zamorkcum bilakis ben 3 hafta seyatlerim olursa cok gelemem, ama evde olursam ohoo buradayim :) (hani her duruma hazirlikliyiz hemen yola cikip tatile de gidebiliriz, 2 gunde bir artis gerekirse evde de olabiliriz. Ya tutarsa yani)
Sigara iciyorum, nolur molmaz diye internetten uzak durmam anlamsiz olur :)
Haberdar ederim mutlaka, gidiyorum diye... Yaz gunu usumeyi beceren bunyem yuzunden DONUYORUMMMMM mesaji kesin gelir. Transfer tamamdir yani.
Eve gideyim bi :) bir suru isim var :) yarin kuafor randevum bile var ojeler pedikur vs. Sabah korunde kalkacagim. Cantam bile hazir degil :) yetisemiyorumm gun 35 saat olsun :) doktorum bana dogal ilerleyecegiz diye Yavasla kitabini bosa vermemis demek ki :)))))) kocamannn sevgiler hepinize :))) evden firsat olursa gelirim yine
Bal böyle yavaş ama kaliteli olacaklar hiç merak etmeeeeKızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....
Amin canım çok saolOfff niye kapyalamayi beceremiyorum yaaa
DUYGUCUM SENI SEVIYORUMMMM CANIM ARKADASIM DUALARIM SIZLERLER
Miranda canim hayirlisi olmus allah anali babali büyütmeyi nasip etsin topigin ilk ikizleri bir ara halay cekeriz simdi ise kactim
Ben de sıraya girmek istiyorum, bana da ikiz, bana ne, bana ne
Sen üçüz doğur. Çok beklettin çünkü
canım sancıların aldığın ilaçlardandır yüksek doz hormon alıyoruz normaldir
canım ben taransferden 2 gün sonra memlekete döndüm hataydayım testi burda yaptırıyorum
şimdi hastaneden geldim kan verdim sonuç 2 saat sonra dediler ama eşim yalnız gitmemi istemiyor sonuç neyse beraber alalım istiyor
eşimin iş çıkışını bekleyecem artık öğleden sonra gideriz diken üstünde duruyorum sanki
Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun... Sevgilerr
Mesaj kutusunun sağ üstünde, mesaj sayını gösteren bir kutucuk var. Onu tıkla, en alta in "seçili mesajları" yazısına tıklayınca bir liste çıkıyor. Oradan "sil" kutusunu işaretle ve ileri de. Bittiii.
Sonucunu geç alacakmışsın, sevindim. Dışarı çıkacağız, dönene kadar çatlardım meraktan. Beni yalnız bırakmıyorsun, teşekkür ederim
Allahım inşallah sonucun pozitif olur ve bizlerede ümit ışığı olursun. Tüm dualarım seninle. Bende şuan opu için bekliyorum. Senin pozitif sonucunu görünce çok çok mutlu olacagım.inşallah ikiz, üçüz bebişin olur.
Hadi gözünaydın. İnşallah birsürü folikülün gelişir büyür. Sonrada seninde , benimde tüp topiktekilerinde ikiz , üçüz bebişlerimiz olur
Şansın bol olsun. Inşallah donmuş bebişlerin 9 ay seni yanlız bırakmazlar.allah hepimizin yardımcısı olsun. Sendende ikiz bekliyoruZ . Bu ay ikiz ayı. Hepimizin ikizleri olacak inşallah
:))))))) gebertecem seni yaaa :)) ben meraktan çatlamak üzereğim sen kendin için seviniyorsun iyi madem beraberiz yol boyunca benim için dua et arkadaşım lütfeeeeen :)
Canlarim cok hayirli bir cumartesi olsun allah bu günün serinden sizleri korusun amin.kalpten diluyorumki aksam bu topige baktiminda pozitif haberler alalim nolur yarabi sana acilan elerimizi sana edilen dualarimizi kabul et evlat icin yalvariyoruz sen nasip et amin panik yok canim hayirlisi olsun insallah
Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun...
Duygu ayni dualar senin icinde canim sonrasi onemli bol bol dinlen muzik dinle Allahimdan herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun canim dualarimdasiniz
ayy canım sağolasın allah ne muradın varsa versin ne güzel dua etmişsin hadi inşallah yüce rabbim dualarımızı duyar
Ben geçen sefer bütün gün bağıra bağıra şarkı söylemiştim bet sesimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?