Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya arkadaşlar mesaj kutum dolmuş yeni mesaj alamıyorum toplu bir şekilde nasıl silebilirim

Mesaj kutusunun sağ üstünde, mesaj sayını gösteren bir kutucuk var. Onu tıkla, en alta in "seçili mesajları" yazısına tıklayınca bir liste çıkıyor. Oradan "sil" kutusunu işaretle ve ileri de. Bittiii.
Sonucunu geç alacakmışsın, sevindim. Dışarı çıkacağız, dönene kadar çatlardım meraktan. Beni yalnız bırakmıyorsun, teşekkür ederim

Canlarim cok hayirli bir cumartesi olsun allah bu günün serinden sizleri korusun amin.kalpten diluyorumki aksam bu topige baktiminda pozitif haberler alalim nolur yarabi sana acilan elerimizi sana edilen dualarimizi kabul et evlat icin yalvariyoruz sen nasip et amin panik yok canim hayirlisi olsun insallah

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Gün saymaya başladık senin için de. Minik ahtapotların 9 ay bırakmasın seni

Offf niye kapyalamayi beceremiyorum yaaa
DUYGUCUM SENI SEVIYORUMMMM CANIM ARKADASIM DUALARIM SIZLERLER

Miranda canim hayirlisi olmus allah anali babali büyütmeyi nasip etsin topigin ilk ikizleri bir ara halay cekeriz simdi ise kactim

Kızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....

Boşuna endişe ettin. Gayet güzel gelişiyorlar, bak. Senin için de gün saymaya başlayacağız yakında.

Transferin basariyla gecsin arkadasim, az kaldi sendende ikiz bebek haberi almaya, sonra tüm topik sirayla ikiz doguruyormus ne güzel olurdu saglikla gelsin bebeklerin.

Ben de sıraya girmek istiyorum, bana da ikiz, bana ne, bana ne
Sen üçüz doğur. Çok beklettin çünkü

Boşuna endişe ettin. Gayet güzel gelişiyorlar, bak. Senin için de gün saymaya başlayacağız yakında.

Senin sözünden cıkmıyorum arkadasım bıraktım endişeyi bi kenara bugun arkadasların heyecanı önümüzdeki günlerde bizlerle katlanarak cogalacak hersey güzel olacak

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canım benim....
Amin canim
Allah razı olsun ensucum hayırlısıyla darısı hepinizin basina
Şuan kalbim.dualarim seninle hemen gelde transferi konusalim
Kızlarrr dr dan döndüm cok sükür 11 mm olmuşlar arada ufaklarda var ..herşey yolunda şimdilik .ptesi tekrar kontrol ...dualarım bebeklerve ve wishhduygu ile birlikte....
Bal böyle yavaş ama kaliteli olacaklar hiç merak etmeeee
Offf niye kapyalamayi beceremiyorum yaaa
DUYGUCUM SENI SEVIYORUMMMM CANIM ARKADASIM DUALARIM SIZLERLER

Miranda canim hayirlisi olmus allah anali babali büyütmeyi nasip etsin topigin ilk ikizleri bir ara halay cekeriz simdi ise kactim
Amin canım çok saol
Ben de sıraya girmek istiyorum, bana da ikiz, bana ne, bana ne
Sen üçüz doğur. Çok beklettin çünkü

Sen ucuz hamile kal da 40 gün 40 gece eğlence yapalım yaww

Hadi gözünaydın. İnşallah birsürü folikülün gelişir büyür. Sonrada seninde , benimde tüp topiktekilerinde ikiz , üçüz bebişlerimiz olur

Allahım inşallah sonucun pozitif olur ve bizlerede ümit ışığı olursun. Tüm dualarım seninle. Bende şuan opu için bekliyorum. Senin pozitif sonucunu görünce çok çok mutlu olacagım.inşallah ikiz, üçüz bebişin olur.

Şansın bol olsun. Inşallah donmuş bebişlerin 9 ay seni yanlız bırakmazlar.allah hepimizin yardımcısı olsun. Sendende ikiz bekliyoruZ . Bu ay ikiz ayı. Hepimizin ikizleri olacak inşallah

:))))))) gebertecem seni yaaa :)) ben meraktan çatlamak üzereğim sen kendin için seviniyorsun iyi madem beraberiz yol boyunca benim için dua et arkadaşım lütfeeeeen :)

ayyyy opu oluyorsun demek ne güzel bir duygu hayırlısıyla bebişlerini getirsin inşallah canım şansın bol olsun arkadaşım yolun açık olsun inş.

Şansın bol olsun. Inşallah donmuş bebişlerin 9 ay seni yanlız bırakmazlar.allah hepimizin yardımcısı olsun. Sendende ikiz bekliyoruZ . Bu ay ikiz ayı. Hepimizin ikizleri olacak inşallah

Canım opu n şimdiden hayırlı olsun güzelce döllenip bölünsün embriyon inşallh...

:))))))) gebertecem seni yaaa :)) ben meraktan çatlamak üzereğim sen kendin için seviniyorsun iyi madem beraberiz yol boyunca benim için dua et arkadaşım lütfeeeeen :)

Haydı haydı haydııııııııaklım fikrim sendeeeeee bekletme teyzeleriniiiii minnoşun.....

Ben geçen sefer bütün gün bağıra bağıra şarkı söylemiştim bet sesimle

:)))) benimki şimdi beni arıyor telefonu açar açmaz şarkı söylüyor bana yazdığı bir parça vardı GÖZLERİNDE HAYAT BULDUM :))))) bağıra bağıra söylüyor . korkuyorum sonuç olumsuz olursa ne yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…