Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım beniiim hayırlı uğurlu olsun inşalaaaah ikiz gelir artık canım 10 gün botunca yandın sabırsızlıkla bir süreç ama çok güzel bir bekleyiş sonu hayırlı olur inşallah allahtan bütün kalbimle diliyorum hepize ikizler gelir bu arada ban hala bekliyorum kalbim hızlı atmaktan yoruldu her an durabilir

Hoşgeldiler safa getirdiler iyi dinlenmeler canım ...

Hayırlı olsun arkadaşım, ve haberlerini de alalım inşallah.

Hayırlı olsun. İnşallah 10 gün sonra ikizlerimizde gelir. Kendine dikkat Et.yorma kendini

ya diyorum kocayı ekip gidip alsammı sonucu sonra düşünüyorum o da benim kadar heyecanlı ama beklemek zorunda bende bekleyecem artık

Ben zorla götürmüştüm eşimi. O daha stresli bir durum. Eşinin desteğini ve heyecanını düşün, az kaldı zaten...

Ayol bu kocalar hangi mağazalarda satılıyordu da ben bulamadım? Benimki bırak şarkı yazmayı, yanımda mırıldanmaz bile. (Benden fırsat bulamıyor da olabilir tabi )

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sen de bizim dualarımızdasın. Çok güzel haberler getir inşallah...

Ben üçüz hamile kalırsam, bitişiğimi size alıyorum, beraber bakarız hepsine birden

Senin sözünden cıkmıyorum arkadasım bıraktım endişeyi bi kenara bugun arkadasların heyecanı önümüzdeki günlerde bizlerle katlanarak cogalacak hersey güzel olacak

Amin arkadaşım, inşallah. Sıradakileri savalım, Ensu, sen, ben yayıla yayıla yaparız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…