- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.061
Haydı haydı haydııııııııaklım fikrim sendeeeeee bekletme teyzeleriniiiii minnoşun.....
ya diyorum kocayı ekip gidip alsammı sonucu sonra düşünüyorum o da benim kadar heyecanlı ama beklemek zorunda bende bekleyecem artık
Artık bu saate kadar durdun ekme adamı yahuu..elele tutusun gidin :)))
Artık bu saate kadar durdun ekme adamı yahuu..elele tutusun gidin :)))
"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hala bekliyoru bittim :18::18::18::18:
"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
ben hala bekliyoru bittim :18::18::18::18:
ya diyorum kocayı ekip gidip alsammı sonucu sonra düşünüyorum o da benim kadar heyecanlı ama beklemek zorunda bende bekleyecem artık
:)))) benimki şimdi beni arıyor telefonu açar açmaz şarkı söylüyor bana yazdığı bir parça vardı GÖZLERİNDE HAYAT BULDUM :))))) bağıra bağıra söylüyor . korkuyorum sonuç olumsuz olursa ne yapacaz
:))))))) gebertecem seni yaaa :)) ben meraktan çatlamak üzereğim sen kendin için seviniyorsun iyi madem beraberiz yol boyunca benim için dua et arkadaşım lütfeeeeen :)
Bitmek yok, daha yeni başlıyorsun. Derin nefes al. Sakinleşmeye çalış. Biraz sonra gelecek eşin. Ben de buradayım
Allahım inşallah sonucun pozitif olur ve bizlerede ümit ışığı olursun. Tüm dualarım seninle. Bende şuan opu için bekliyorum. Senin pozitif sonucunu görünce çok çok mutlu olacagım.inşallah ikiz, üçüz bebişin olur.
Hehe, bana kızarken epey zaman geçirmişsin bakıyorum
Amin canim
Allah razı olsun ensucum hayırlısıyla darısı hepinizin basina
Şuan kalbim.dualarim seninle hemen gelde transferi konusalim
Bal böyle yavaş ama kaliteli olacaklar hiç merak etmeeee
Amin canım çok saol
Sen ucuz hamile kal da 40 gün 40 gece eğlence yapalım yaww
Ayol bu kocalar hangi mağazalarda satılıyordu da ben bulamadım? Benimki bırak şarkı yazmayı, yanımda mırıldanmaz bile. (Benden fırsat bulamıyor da olabilir tabi)
Senin sözünden cıkmıyorum arkadasım bıraktım endişeyi bi kenara bugun arkadasların heyecanı önümüzdeki günlerde bizlerle katlanarak cogalacak hersey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?