Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sen de bizim dualarımızdasın. Çok güzel haberler getir inşallah...

Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah

İnşallah. Düşünürken bile ateş basıyor bugün :111:

ayyy dayanamıyorum yavaş yavaş gidip şu kocayı alıyım ben
ay şaka maka derken cidden ateş bastı arkadaşlar şaka bir tarafa olumsuz olursa yandım ben tekrar işimizi bırakıp
1 ay daha istbulda kalacak lüksümüzde yok daha bunun altından kalkamadık hayırlısı bakalım çıkıyorum görüşmek üzere
umarım size güzel haberlerle dönerim hepinizi çoooooo seviyorum çooooooook öptüm

canım hayırlı uğurlu olsun yüce tanrım güzel sağlıklı bebişlerini versin inşallah çok öptümmm byyyy

Geçmiş olsun. Yarına kadar dinlen. Bundan sonrası bir süre beklemek. Allah' ın izniyle bayram müjdesi senden olacak gibi

Bırak şimdi hesap kitap işini. Alacağın haber Allah' ın izniyle güzel olacak. Hepinize ayrı ayrı dua ettim bugün. İnşallah Rabbim duymuştur...

Canım hayırlı olsun yarın bir büyük gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…