- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.081
canım sen onun için bir şarkısın zaten eskitmemek için saklıyordur
sonuçtan önce geldin galiba
Amin arkadaşım, inşallah. Sıradakileri savalım, Ensu, sen, ben yayıla yayıla yaparız bebeklerimizi
Eşimi acele acele çıkardım evden. Koşa koşa alışveriş yaptık, yana yana bir çay içtik döndük. Kadın değilim ben ya, alışverişten bu kadar hızlı dönen var mıdır başka?
hayırlısıyla ogünler gelsin o zaman kalplerimiz sizin için atacak
keşke sonucum da bu kadar hızlı gelseydi
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sen de bizim dualarımızdasın. Çok güzel haberler getir inşallah...
İnşallah. Düşünürken bile ateş basıyor bugün :111:
Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah
Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah
ayyy dayanamıyorum yavaş yavaş gidip şu kocayı alıyım ben
ay şaka maka derken cidden ateş bastı arkadaşlar şaka bir tarafa olumsuz olursa yandım ben tekrar işimizi bırakıp
1 ay daha istbulda kalacak lüksümüzde yok daha bunun altından kalkamadık hayırlısı bakalım çıkıyorum görüşmek üzere
umarım size güzel haberlerle dönerim hepinizi çoooooo seviyorum çooooooook öptüm
hayırlısıyla ogünler gelsin o zaman kalplerimiz sizin için atacak
Bu fazla romantik oldu, kaşıntı yaptı bende
Bunlar da yeni minnaklar
Benimkininde en fazla söylediği tarlayaaa ektimmmm soğannnnnn başkada söylemez ...
Aboooooooovvvv cokk sekerler anneannesiii:))))ama pekte coklar aneyyyyyyyyy ......
Bunlar da yeni minnaklar
Ne güzeller.. Allahım sana ikiz , üçüz Bebiş versinde eviniz kalabalıktan geçilmesinnnn)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?