- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.101
Ayyy :) iki ayagima bir papuca sokacaklar illaki... Yavaslaaa diye kitap veriyorlar hemde 9.45 de arayip 10.30 da gelmis olur musunuz diyorlar :)
Sonuc sukur sanss yolunda her ikisi de cozunmus... 10.30 sonrasi "6 gunluk hamile@ olmaya gidiyorummm. Ya tutarsa 9 aylik hamile olmaya hazirim. Hepimize sanss gulsun... Sevgilerr
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çokk heyecanlı pozitif haberlerini alacagız canım rahat ol....
hayırlısıyla ogünler gelsin o zaman kalplerimiz sizin için atacak
"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
canim benim herseyin yolunda olmasina sevindim.. cok optum
"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah
Bu fazla romantik oldu, kaşıntı yaptı bende
Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah
cnm kediciklerini gordum harikalar anneli buyutmek nasip olsun:))
cnm senin adina cok sevindim opun hayirli olsun guzel haberlerin gelsin hepppp
Kızlar wish bebeklerde celina ve Alara harika haberleriniźi aldım beşinci mesajı mi yazıyorum ama olmuyor. Cepten bu iş çok zor. Ve diğer can dostlarım kızlar valla isim yazılmiyor ben a diyorum ekranda b okuyorum sinir oldum resmen . Dualarımdasiniz hepiniz
Slm arkadaslar,Bende transferimi carsamba yaptirdim,dilerim,herkesin hayrli bebisleri olur.
Slm arkadaslar,Bende transferimi carsamba yaptirdim,dilerim,herkesin hayrli bebisleri olur.
Canım nasılsın telden yazmaya çalışıyorum ben tel gibi gerilim valla😆 ama bebeklerde n güzel haber gelsinde ben normale dönerim
Topikte hamile kalana bir kedi hediye kampanyası başlatmayı düşünüyorum. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?