Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim transferin hayirli olsun cok cok sevindim sonucuda guzel olacak..:))

Bol şans diliyorum.İnşallah güzel haberlerini alırız.

Transferin hayirli olsun. Güzel yumoşların bebiş olsunlar. Siradaki gelsin!

senın adına çok sevındım ..Herşey güzel olur inşallah.. Yarında yumurtan döllensin 2 ye 4 e bölünsün gitsin inşallah..

Bu fazla romantik oldu, kaşıntı yaptı bende

cnm kediciklerini gordum harikalar anneli buyutmek nasip olsun:))

cnm senin adina cok sevindim opun hayirli olsun guzel haberlerin gelsin hepppp

Kızlar wish bebeklerde celina ve Alara harika haberleriniźi aldım beşinci mesajı mi yazıyorum ama olmuyor. Cepten bu iş çok zor. Ve diğer can dostlarım kızlar valla isim yazılmiyor ben a diyorum ekranda b okuyorum sinir oldum resmen . Dualarımdasiniz hepiniz

Canım nasılsın telden yazmaya çalışıyorum ben tel gibi gerilim valla😆 ama bebeklerde n güzel haber gelsinde ben normale dönerim

Canım arkadasımm cok tesekkurler cepten bende beceremıyorum eve gelir gelmez bılgısayarı alıyorum elime :)))

Canım nasılsın telden yazmaya çalışıyorum ben tel gibi gerilim valla😆 ama bebeklerde n güzel haber gelsinde ben normale dönerim

Hoşgeldin, nerelerdesin, epeydir göremedim seni. Aynen ben de merak ettim. Çok oldu gideli. Allah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…