- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.121
Diamand e aksam yemeğimi? Ayyy çok kötüyüm!!
Ses yok bebeklerve den, hay allah negatifmi acaba?
Yemelik değil onlar cıssss. Ömürlük dost, sevgi yumağı, şirinlik abidesi minnaklara deme öööleee
Biraz kötü bi şakaydı. Ama kedileri çok kötü kovalıyo:)
Lütfen çok mutlu olduğunu, şaşkınlıktan yazmayı unuttuğunu söyle... :26:
Bence mutluluktan henüz daha normale dönemediiii..dışardaydım şimdi eve grdık geldim kimsecikler yok haber yok ..
İnşallah öyledir. Endişelendim açıkçası...
İnşallah hayatım ya....her iki durumdada hayırlısı buymuş diyeceğiz ..zor bir durum .....dur bakalım belki gelir bir ara
Boynum tutuldu, başımın ağrısından ölüyorum vallahi :2:
Off başağrısı fena hiç çekilmez ..bende blgisayarı aldım sayfayı yenileyip duruyorum ...can sıkıntısı...
Bana müsade. Bu ağrıya dayanamıyorum. İlaç alıp uykuya. İnşallah yarın sabah güzel bir haberle uyanırız
Hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle Hayır dememmm sen kal gelmeyen ......... olsun ahahhahahahBen üçüz hamile kalırsam, bitişiğimi size alıyorum, beraber bakarız hepsine birden
Teşekkürler. Ben biraz önce opudan çıktım. Yarın arayacaklar. Erbil bey folikül iyi dedi. Embiryoloğlar folikül kötüyse, yada dejenerasyona uğraşmışsa söylüyorlarmış. Benimki iyiymiş . Yarın güzel haberler alırım inşallah
canım hayırlı uğurlu olsun yüce tanrım güzel sağlıklı bebişlerini versin inşallah çok öptümmm byyyy
"DONUYORUMMM" :) transfer tamam.. 2 embriyoda transfer oldu, saat 12 de tesrif ettiler. Aksakliklar igne idrar vs bazi seyler var.. Sakinlesmek ve Biraz uyumak uzere simdi eve cikiyoruz. Umarim bebeklerve mujdesi gelsin hepimize... Sevgiler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana müsade. Bu ağrıya dayanamıyorum. İlaç alıp uykuya. İnşallah yarın sabah güzel bir haberle uyanırız
Günaydın arkadasım umarım daha iyisindir...
Günaydın
Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?