Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Off başağrısı fena hiç çekilmez ..bende blgisayarı aldım sayfayı yenileyip duruyorum ...can sıkıntısı...

Sorma, sabahtan beri çekiyorum. Beklenen kırmızı teşrif buyurdu, ilaç ta alamıyorum. Uyudum biraz daha kötü oldu...
Dayanazsam içeceğim bir ağrı kesici. Üç gün sürer bu ağrı...

Bana müsade. Bu ağrıya dayanamıyorum. İlaç alıp uykuya. İnşallah yarın sabah güzel bir haberle uyanırız

Hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah
Ben üçüz hamile kalırsam, bitişiğimi size alıyorum, beraber bakarız hepsine birden
Kesinlikle Hayır dememmm sen kal gelmeyen ......... olsun ahahhahahah

Hayırlı haberler olsun inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun yüce tanrım güzel sağlıklı bebişlerini versin inşallah çok öptümmm byyyy

nerdesin cancağızım ya meraktan öldük..herşeyin hayırlısı canım illk tüp bebekte tutcak diye bişey yok canım ya olumsuzda olsa lütfen üzülme rabim herşeyin sabrını veriyor ve yeni kapılar açıyor çok şükür..inş pozitif sonuç yüzünden mutluluktan yazamamışındır...

transferin hayırlı olsun canım inş iki minişinde sana sıkı sıkı tutunsun Rabim ramazan ayı hürmetine minişlerine can kan versin mevlam inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…