Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin hepimizin Insaaallah.Bakalim 21 temmuz Kanda bakilacak.dualarinizi bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah. Çalışmıyorsan dikkatini dağıtacak bir şeyler bulmanı öneririm. Ve belirti aramamanı. Stres yapma, gerisi gelir Allah' ın izniyle...

7 de uyandım, hala çay çorba peşindeyim
Eşim de yok bugün, zor kalkarım yerimden

Bosver kalkma bak keyfine canım yaa ben mecburen kalkıcam kızkardesım mobılya bakmaya gidecek bizide istiyo yanına zevklerımızde uyusmaz o abartılı seyler sever ben sade bakalım neetcez...

ewet haklisin,ALLAH dilerse olur.hayrilisi olsun.ev hanimiyim.belirti aramiyorum zaten,bazi arkadaslar yazmis kasiklarim ve belim agriyor diye,bence bunlar yeterli kriter degil.dilerim kimse husrana ugramaz.sen hangi asamadasin arkadasim

7 de uyandım, hala çay çorba peşindeyim
Eşim de yok bugün, zor kalkarım yerimden

Bu arada dün aldım Sevginin köklerini..tekrar teşekkür ederim önerebileceğin diğer tüm kitapları bekliyorum....bugün niyetim onu okumaktı rahat rahat ama bu mobilyacı işi çıktı..planlar değişti...

Bosver kalkma bak keyfine canım yaa ben mecburen kalkıcam kızkardesım mobılya bakmaya gidecek bizide istiyo yanına zevklerımızde uyusmaz o abartılı seyler sever ben sade bakalım neetcez...

Ben kolayını buldum. İnternetten sipariş, evde kurulum. Eşimle severek yaptığımız hobi gibi oldu artık

ewet haklisin,ALLAH dilerse olur.hayrilisi olsun.ev hanimiyim.belirti aramiyorum zaten,bazi arkadaslar yazmis kasiklarim ve belim agriyor diye,bence bunlar yeterli kriter degil.dilerim kimse husrana ugramaz.sen hangi asamadasin arkadasim

Ben de evhanımıyım, zaman geçmiyor beklerken. Tüp bebekte, ilaçların da etkisiyle her şey yanıltıcı olabiliyor. O yüzden beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Beklemedeyim ben. İkinci tedavi için gün sayıyorum. "Kısmetse Ağustos Eylül gibi yapalım" dedi doktor, "iyi" dedim ben de...

Rica ederim arkadaşım. Çok okurum ama tavsiye etmek deyince tıkanıyorum. Böyle heyecanlanacağım bilgiler buldukça her zaman paylaşırım

Hoşgeldin, hayırlı olsun transferin. Heyecanlısındır şimdi. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah özlemine bir an önce kavuştursun inşallah...

Amin. Anlatsana biraz. Nerede yaşıyorsun, kaçıncı tedavin, tedavi sürecin nasıl geçti?

Istanbulda yasiyorum.Benim 8 yasinda oglum var Zaten.normal yolla oldu.bunuda ikiz olsun diye yaptirdim.Insaaallah tutar.oglum yalniz kalmasin diye.bide Yas 42 olunca baska sansim yoktu.Hayrlisi Allahtan.tedavim Igneler ilaclar.2 tane yumurtam vardi.Ignelerden cok canim yaniyodu.kimi zaman agridan yatamazdim.kalcalarimi hissedemiyordum,simdide progestan fitil kullaniyorum,sanirim Bebekler dusmesin diye.folik asit verdi bide onlari kullaniyorum.dilerim ugrastiklarimiza deger.

Maşallah, Allah bağışlasın oğlunu. İnşallah ikiz dileğin gerçek olur. Buradakilerin pek çoğu gibi ben de söyleyeceğim, bu işin yaşla çok ta ilgisi yok. Beden ve ruh hazırsa, Rabbim de nasip ettiyse oluyor. İnşallah Allah oğluna arkadaşlık edecek evlatlar nasip eder.
İğneler acıtıyorsa büyük ihtimalle kilo sorunun yoktur. Ben tedavi öncesinde de 7-8 kilo fazlayla başladım. Tedavide 18 kilo aldım. Tek iyi tarafı, acıyı çok fazla hissetmemek oldu
Yine de evlat için herşeye değer.

Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar

Bunlar ne ayol bu mirrrnavvlarada ah ya dualarimiz kabul olmus hahaha neseker seyler yaaa Allahim sen büyüksün (kiskandim simdi kedini ) eee teyzeyiz simdi biz oooo bunlar iki güne buyur minik minik ya himmmmm darisi basimiza

Siz teyzesiniz, ben büyük anneanne oldum
Ötekinin bebekleri bir aylık, cirit atıyorlar evde. Bunlar ne olacak bakalım. Bu kedim, doğumdan bir iki gün önce, sütü fazla geldi diye ötekinin yavrularını emziyordu. Şimdi birlikte bakıyorlar bebeklere. Enteresan hayvanlar vesselam.
Sanırım artık sıra bizlere gelmiştir. Hamileyken o kadar ısıtıp masaj yaptılar karnıma. Ümitliyim ben

Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar

Bugün pazar ama klinik kapalı mı ki? O zaman sabretmeye devam. Öğleden sonra bir daha denersin, ulaşmazsan yarın öğrenirsin. İnşallah güzel haberler alır, sevindirirsin bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…