- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.141
Amin hepimizin Insaaallah.Bakalim 21 temmuz Kanda bakilacak.dualarinizi bekliyorumHoşgeldin, hayırlı olsun transferin. Heyecanlısındır şimdi. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah özlemine bir an önce kavuştursun inşallah...
İyilik güzellik....pazar sabahhı miskinliği...silkinip kalkmak lazım :)))
Amin hepimizin Insaaallah.Bakalim 21 temmuz Kanda bakilacak.dualarinizi bekliyorum
7 de uyandım, hala çay çorba peşindeyim
Eşim de yok bugün, zor kalkarım yerimden
7 de uyandım, hala çay çorba peşindeyim
Eşim de yok bugün, zor kalkarım yerimden
Hoşgeldin, hayırlı olsun transferin. Heyecanlısındır şimdi. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah özlemine bir an önce kavuştursun inşallah...
Amin hepimizin Insaaallah.Bakalim 21 temmuz Kanda bakilacak.dualarinizi bekliyorum
Bosver kalkma bak keyfine canım yaa ben mecburen kalkıcam kızkardesım mobılya bakmaya gidecek bizide istiyo yanına zevklerımızde uyusmaz o abartılı seyler sever ben sade bakalım neetcez...
ewet haklisin,ALLAH dilerse olur.hayrilisi olsun.ev hanimiyim.belirti aramiyorum zaten,bazi arkadaslar yazmis kasiklarim ve belim agriyor diye,bence bunlar yeterli kriter degil.dilerim kimse husrana ugramaz.sen hangi asamadasin arkadasim
Bu arada dün aldım Sevginin köklerini..tekrar teşekkür ederim önerebileceğin diğer tüm kitapları bekliyorum....bugün niyetim onu okumaktı rahat rahat ama bu mobilyacı işi çıktı..planlar değişti...
Hoşgeldin, hayırlı olsun transferin. Heyecanlısındır şimdi. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah özlemine bir an önce kavuştursun inşallah...
Amin arkadasim.Senin ve tum isteyenlerin Allah gonlune gore versin
Amin. Anlatsana biraz. Nerede yaşıyorsun, kaçıncı tedavin, tedavi sürecin nasıl geçti?
Istanbulda yasiyorum.Benim 8 yasinda oglum var Zaten.normal yolla oldu.bunuda ikiz olsun diye yaptirdim.Insaaallah tutar.oglum yalniz kalmasin diye.bide Yas 42 olunca baska sansim yoktu.Hayrlisi Allahtan.tedavim Igneler ilaclar.2 tane yumurtam vardi.Ignelerden cok canim yaniyodu.kimi zaman agridan yatamazdim.kalcalarimi hissedemiyordum,simdide progestan fitil kullaniyorum,sanirim Bebekler dusmesin diye.folik asit verdi bide onlari kullaniyorum.dilerim ugrastiklarimiza deger.
Bunlar da yeni minnaklar
Bunlar ne ayol bu mirrrnavvlarada ah ya dualarimiz kabul olmus hahaha neseker seyler yaaa Allahim sen büyüksün (kiskandim simdi kedini ) eee teyzeyiz simdi biz oooo bunlar iki güne buyur minik minik ya himmmmm darisi basimiza
Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar
Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?