- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.161
Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar
Maşallah, Allah bağışlasın oğlunu. İnşallah ikiz dileğin gerçek olur. Buradakilerin pek çoğu gibi ben de söyleyeceğim, bu işin yaşla çok ta ilgisi yok. Beden ve ruh hazırsa, Rabbim de nasip ettiyse oluyor. İnşallah Allah oğluna arkadaşlık edecek evlatlar nasip eder.
İğneler acıtıyorsa büyük ihtimalle kilo sorunun yoktur. Ben tedavi öncesinde de 7-8 kilo fazlayla başladım. Tedavide 18 kilo aldım. Tek iyi tarafı, acıyı çok fazla hissetmemek oldu
Yine de evlat için herşeye değer.
Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar
ewet fazla kilom yok,ondanmi acidi o kadar,:)peki bu ilaclar kilo yapuyormu.?
Zonakcim Allah sana bagislasin torunlarini dilerimki bu güzel yuregin evlat müjdesiylede bezetsin Allah sana hayirli evlatlar nasip etsin iyi kalpli arkadasim simdi seni kucaklayasim geldi yanaklarindanda Öpesim yaptim kabul et . ( ne guzelde beyaz carsaf sermis altlarina delisin kiz sen )
Bas agrin nasil oldu niye basin agiriyo onu arastirdinmi Adet olacagimiz zaman vecsonrasina ileri yaslarda demir eksikligi fazla oldugu icin basin agiriyo olabilir bir dene adet olacagina yakin demir takviye dene hemen etkisini goruyosun .
bebeklerve haberiniz varmi herkes ne alemde pazar pazar napiyonuz bakem
Bana cok az kaldi cok heycanliyim simdiden icim icime sigmiyo tatili ozledim
Hepsini okudum mesajlarinizin gonul dolusu tesekkurler hepinize. temennileriniz dilekleriniz sizler icin de gercekkk olsun. Bol sans hepimize...
22 temmuza kadar hamile addediyorum malum tasdiklenirse 9 aya uzatiriz... Hersey yolunda igneler haric!!! clexane girdi hayatima yasananlardan dolayi ancak biraz sakinlestim. Bilahare paylasacagim detaylar var..
Bu sessizlik beni uzmesin diye ugrasiyorum ama iste zor... Biz her habere ortak olabiliriz o ayri ama gonlumuzden gecen bebeklerve gel de 3 de 3 de 😕😯
Operim hepiniziiiii
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsini okudum mesajlarinizin gonul dolusu tesekkurler hepinize. temennileriniz dilekleriniz sizler icin de gercekkk olsun. Bol sans hepimize...
22 temmuza kadar hamile addediyorum malum tasdiklenirse 9 aya uzatiriz... Hersey yolunda igneler haric!!! clexane girdi hayatima yasananlardan dolayi ancak biraz sakinlestim. Bilahare paylasacagim detaylar var..
Bu sessizlik beni uzmesin diye ugrasiyorum ama iste zor... Biz her habere ortak olabiliriz o ayri ama gonlumuzden gecen bebeklerve gel de 3 de 3 de 😕😯
Operim hepiniziiiii
Operim hepiniziiiii
Arkadaşlar merhaba. Embiryoloğdan haber geldi bu seferde embiryo aşırı şekilde bölünmüş. Sabah 2 ye bölünmüş olması gerekirken benimki 3 e 4 e bölünmüş. Dolayısıyla embiryo gelişimini durdurmuşlar. Dolayısıyla yine iptal. Moralim bozuk. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan
Operim hepiniziiiii
Arkadaşlar merhaba. Embiryoloğdan haber geldi bu seferde embiryo aşırı şekilde bölünmüş. Sabah 2 ye bölünmüş olması gerekirken benimki 3 e 4 e bölünmüş. Dolayısıyla embiryo gelişimini durdurmuşlar. Dolayısıyla yine iptal. Moralim bozuk. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan
Kesinlikle bu olsun. Sen hangi merkeze gidiyordun. Acaba merkezmi değiştirsem . Şimdi bunu düşünmeye başladım...Günün çalıntısı da bu olsun mu?
Kesinlikle bu olsun. Sen hangi merkeze gidiyordun. Acaba merkezmi değiştirsem . Şimdi bunu düşünmeye başladım...
Donmuştun yoktu değilmi? Peki niye bekliyorsunuz Ağustos Eylül'e kadar. İlaç kullanıyormusun. Daha önce nerde tedavi olmuştun. Bu kaçıncı denemen . Kusura bakma bunları sorduğum içinBen Acıbadem Maslak, Bülent Tıraş' a gideceğim inşallah. Ağustos Eylül gibi başlayalım demişti, gün dolduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?