Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar

Insaaallah hayrli haberler alirsin.Allah gonlune gore versin.

ewet fazla kilom yok,ondanmi acidi o kadar,:)peki bu ilaclar kilo yapuyormu.?

Zonakcim Allah sana bagislasin torunlarini dilerimki bu güzel yuregin evlat müjdesiylede bezetsin Allah sana hayirli evlatlar nasip etsin iyi kalpli arkadasim simdi seni kucaklayasim geldi yanaklarindanda Öpesim yaptim kabul et . ( ne guzelde beyaz carsaf sermis altlarina delisin kiz sen )
Bas agrin nasil oldu niye basin agiriyo onu arastirdinmi Adet olacagimiz zaman vecsonrasina ileri yaslarda demir eksikligi fazla oldugu icin basin agiriyo olabilir bir dene adet olacagina yakin demir takviye dene hemen etkisini goruyosun .
bebeklerve haberiniz varmi herkes ne alemde pazar pazar napiyonuz bakem
Bana cok az kaldi cok heycanliyim simdiden icim icime sigmiyo tatili ozledim

Bugün klinikten arayacaklardı. Biraz önce aramışlar duymamışım . Geri döndüm ama tele sekreter çıktı. Acaba tekrAr ararlarmı? Yoksa yarına kadar beklemeyemi devam. Tabii bu arada herkese iyi pazarlar

Türkiye nin bu olayina hayranim pazarda olsa ariyolar teknik harika hayirli haber gelsin gec gelsin canim mutlaka ararlar tekrardan

Sağol arkadaşım, amin, inşallah kendi haberimi de paylaşmak nasip olur buradan.
Gel ben de sana sarılayım şöööle sıkı sıkı, oooh mis
Baş ağrım geçti çok şükür. Her zaman yapmıyor, ama yaptı mı gözüm dönüyor resmen. Özellikle gecikince oluyor, onu farkettim. Bir de dün hep kambur oturmuşum. Yine de haklı olabilirsin. Belki ben bahane buluyorumdur. Bir dahakine deneyeyim demir olayını. Teşekkür ederim.
Bebeklerve dünden beri kayıp. Mutlu olsun da, varsın bekletsin.
İnşallah senin de tedavini aynı heyecanla takip edeceğiz. Sanırım Kurban bayramı da senin bayramın olacak

Hepsini okudum mesajlarinizin gonul dolusu tesekkurler hepinize. temennileriniz dilekleriniz sizler icin de gercekkk olsun. Bol sans hepimize...

22 temmuza kadar hamile addediyorum malum tasdiklenirse 9 aya uzatiriz... Hersey yolunda igneler haric!!! clexane girdi hayatima yasananlardan dolayi ancak biraz sakinlestim. Bilahare paylasacagim detaylar var..

Bu sessizlik beni uzmesin diye ugrasiyorum ama iste zor... Biz her habere ortak olabiliriz o ayri ama gonlumuzden gecen bebeklerve gel de 3 de 3 de 😕😯

Operim hepiniziiiii

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin enerjik hamiş
Bayram sevinci yaşayacaksın inşallah. Merakla bekliyorum haberlerini.

Canım sen hiç birşeye canını sıkma. Olabilir aksilikler . Sen sadece bebişlerini düşün . Ikiz haberiyle bize bayram sevinci Yaşatırsın inşallah.

Duygucummmm bu gün den itibaren 9 ay boyunca sursun bu telasin ve burda seninle bebek iisimleri secelim inşallah allah dualarini kabul etsin canim hayirlisi olsun inşallah kafani dagit ama hic birseyi fazladan yapma kararda birak ben transferin 3 günü ankara Anitkabiri bastan sona yürüdümüstüm büyük hata

Arkadaşlar merhaba. Embiryoloğdan haber geldi bu seferde embiryo aşırı şekilde bölünmüş. Sabah 2 ye bölünmüş olması gerekirken benimki 3 e 4 e bölünmüş. Dolayısıyla embiryo gelişimini durdurmuşlar. Dolayısıyla yine iptal. Moralim bozuk. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan

Canim bak cok yersiz yere uzuyosun kendini yasin kac bilmiyorum ama bizlerde sende dua ederken hayir diliyoruz kimin ne olacagini bizler bilemeyiz sen anne olmayacagini kendin diyosun koparip nasil atiyosun kendine sen guvenmiyosun canim haksizlik etme lütfen tamam moralin bozuk ama baska careler ara pes etme bak bizim hersey yolunda salikli ama yine yok yine yok bence once kebdini dinle iki ay kendine siki bir program hazirla herseye sil bastan hop hop kendine gellllll olacak inşallah bu topikte negatif enerji yok canim

canim transferin hayirli olsun cok sevindim senin adina insallah bebislerini kucagina alacaksin.. hersey gonlunden gectigince gelissin ve hep guzel haberlerin gelsin..

( cok gecmis olsun canim benim ya..
anne olacaksin tabiki gelecek icin karamsarlik yapip kendini yipratma ne olur..
biliyorum cok zor bi durum ve ust uste olumsuzluklar yasadin ama lutfen artik erbil beye gitme.. doktor olarak iyi bir doktor olabilir ama onun igne protokollari sana fayda etmiyor.. bazi doktorlarin protokollari bazimiza yaramiyor ama baskasina cok iyi gelebiliyor..
dollenme, yumurta sayisi ve yumurta kalitesinde doktorun uyguladigi protokol %50 etkili oluyor.. bir iki defa sorun olunca sanssizlik deriz ama devamli oluyorsa bu artik uygulama hatasi oluyor.. bende israrla bes yil ayni doktora gitmistim ama keske gitmeseydim diyorum simdi..
tabi yinede en dogru karari sen verirsin canim benim..
anne olacaksin daha genceciksin lutfen uzulme biraz kafani toparla ve hemen yeni bastan start ver canim benim.. cok cok optum..

Geçmiş olsun arkadaşım ama üzme kendini böyle. En başından beri çok stres yapıyorsun. Biliyorum kolay değil ama zor bir sınavdan geçiyoruz. Başarmak için kendimizle barışık olmamız gerek. Başka bir açıdan bak, transfere kadar gitseydi ve tutunmasaydı? Ya da tutunup daha sonra kaybetseydin? Engelli olarak doğsaydı? Allah seni çok daha büyük üzüntülerden korumuş. Maddi manevi kayıp gibi görüyoruz biz bu aşamaları ve haklı olarak acı çekiyoruz ama, Allah beterinden korumuş sizi.

sikma canini.Allah neyi ne zaman verecegini bizden daha iyi bilir: tez zamanda Allah yuzunu guldursun senin ve hepimizin.umitsizlige kapilma canim.

Ben Acıbadem Maslak, Bülent Tıraş' a gideceğim inşallah. Ağustos Eylül gibi başlayalım demişti, gün dolduruyorum.
Donmuştun yoktu değilmi? Peki niye bekliyorsunuz Ağustos Eylül'e kadar. İlaç kullanıyormusun. Daha önce nerde tedavi olmuştun. Bu kaçıncı denemen . Kusura bakma bunları sorduğum için

Alaracım sıkma canını lütfen ve inşallh birgün anne olacağına inan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…