Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Donmuştun yoktu değilmi? Peki niye bekliyorsunuz Ağustos Eylül'e kadar. İlaç kullanıyormusun. Daha önce nerde tedavi olmuştun. Bu kaçıncı denemen . Kusura bakma bunları sorduğum için

Kusura falan bakmıyorum, rahatça sor sorularını
Donmuşum yok, zaten tek yumurtam olmuştu, o da tutmadı. Rezervim az. Biosteron verdi sayıyı artırmak için. En az 3 ay kullanmak gerekiyor. Mayıs sonunda gitmiştim, üç ay bekleyelim dedi. Ben de ısrar etmedim.
Daha önce Umut' ta tedavi olmuştum. İkinci denemem olacak inşallah. Zaten son denememiz olacak. Öyle kararlaştırdık eşimle. Ya Nasip, Ya Kısmet...

Hayırlısı olsun. Ben ne yapacağıma daha karar veremedim. Canım çok sıkılıyor.yarın Erbil bey arayacakmış emb. Öyle söyledi. Zamanımız her ay geçtikçe kısalıyor ya en çok ondan korkuyorum. Birde bugün araştırırlen gördüm. İbrAhim saraçoğlunun amh ile ilgili kürü varmış. Onu kullanmak istiyorum. Sence nasıl olur

İnşallah birsürü yumurtan oluşur ve hepsi döllenir. Allahım hepimize nasip eder inşallah.

Acele etme. Önce sakinleş, üzüntüyle karar vermek, doğru seçim yapmanı engeller. Ayrıca zamanım az deme. Ben tedaviye başlamak için 6 yıl bekledim. Ki yaşım 34 tü evlendiğimde. Hep vaktim yoktu, yaş 41 oldu. Şimdi hiç vaktim yok aslında. AMH, 0,01 den küçük çıktı. Yani eli kulağında menapozun. Allah' a sığındım.
Saraçoğlu' nu takip ederim elimden geldiğince ama AMH kürünü okumamışım. Bir bakayım.
Önce doktorunla görüş, bu ay bir şeye başlama derim. Dinlensin vücudun. İlaçları atsın biraz. Sonraki tedavinin durumuna göre dene. Saraçoğlu' nun kürleri genelde işe yarıyor. Bu arada kafanı dağıtacak, içini ferahlatacak bir şeyler bulmaya çalış. Gerçekten tedaviye hazır olduğunda başla. Üstüste tedavilerde hem yumurta kalitesi düşüyor, hem bünye zayıflıyor. İlk ay için her sabah, aç karına bir avuç çekirdekli kara kuru üzüm yiyebilirsin. Hatta sürekli tüketebilirsin, hücre yenilenmesini hızlandırır, dolaylı olarak yumurtalarına da iyi gelir. Bir de sarı kantaron çayı, günde iki kere. Gevşemeni, rahatlamanı sağlar. Tedaviye kadar seni destekler. Beyaz ekmeği hayatından çıkar. Hatta ekmeği kes diyeceğim ama zor olabilir. Neredeyse hiç ekmek yemez oldum. Hayat çok daha renkli geliyor artık. Şeker de öyle. Hiç değilse minimumda tut. Gün boyunca en fazla bir yemek kaşığı. Haftada bir taneyi geçmeyecek şekilde lahmacun olur, ama pideli herhangi bir şey yok. Et, peynir, zeytin, yumurta, ceviz her zaman tüketebilirsin. Taze salatalık (hücrelerin ihtiyacı olan suyu dengede tutar.) mutlaka günde iki tane tüketmeye çalış. Bir de her akşam, kokulu bir yeşillik. Bir tutam. Maydonoz, tere, roka... Bir tane de sarı ya da turuncu bir meyve. Bunlarla ayin yapacaksın
Ciddiyim. Tek başına bir odaya geçip, yeşillik ne yiyeceksen (saplarıyla birlikte) "bu ......., benim içimi temizleyerek sağlığımı geri kazanmama yardım edecek. Bununla tazelenip hayata ve kendime daha sıkı sarılacağım. Kendimi, bedenimi, ruhumu, hatalarımı ve günahlarımı, iyiliklerimi ve sevaplarımı beni bugüne getirdikleri, ben olmamı sağladıkları için seviyorum. Kendimi, bildiğim bilmediğim tüm hastalıklarımdan arınmak için serbest bırakıyorum. İşe yaradı bile, şükürler olsun, teşekkür ederim..." dedikten sonra acele etmeden, tadını dilinin köklerinde hissederek yiyorsun. Aynı şekilde meyveni de tüketip, rahatladığını hissettiğinde, odadan çıkabilirsin. Ayrıca bir kağıda, " bu suyla şifa buluyorum. Fiziksel ve ruhsal tüm sorunlarımdan bu suyla arınıyorum. Bu su özellikle anne olmamı engelleyen tüm sağlık sorunlarımı, sonra bildiğim bilmediğim tüm hastalıklarımı tedavi edecek. Çalışmaya başladı. Ben de bu suyu bedenime alarak, iyileşmemi hızlandırıyorum. Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun. Teşekkür ederim" yazıp bir şişe ya da sürahiye bırakıyorsun. Mürekkep fikri kötü geliyorsa, bir şırınganın içine limon suyu veya misk çekip kalem olarak kullanabilirsin. Bu su, bir gece ya da sabahtan akşama kadar, içinde kağıtla beklesin. Sonra kağıdı çıkar ve bir bardak suyun yarısını gece yatmadan hemen önce, yarısını sabah kalkar kalkmaz iç. Üzerine su ekleyerek çoğaltabilirsin. Şişe ya da sürahi boşalmadan bir ay devam et. Sonra testlerini ve kontrollerini yine yaptır. Bir ay, bir adet dönemi olabilir. Sana gelişmeni gösterecektir.
Ve her gün on dakika kadar nefes egzersizi yapmaya çalış. Nette detaylı bilgi bulabilirsin. İşin özü, nefesini ciğerlerinin ve diyaframının en uç noktalarına kadar çekmek, içinde bir süre tutmak, ve yavaşça bırakmak. Mümkünse sabah serinliğinde, açıkhavada, hiç değilse pencereyi açarak yap.
Bir de yürüyüş. İhmal etme. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa sor, elimden geleni yaparım. Bir sonraki tedavinde Allah izin verirse, bebeğine kavuş sen de...

Günaydın. 2220 Günaydın. Pazarı hasta geçirmissin? Geçmiş olsun. Başka daha uyanan yokmu? Hadiyin bakiim. İş güç var.

Ben OPU ya gidiyorum. Günün ikinci kısmı daha zor olcak.görüşürüz.

Opun şimdiden hayırlı olsun guzel yumurtaların olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol arkadaşım. Bu saatte benden başka pek gelen olmaz.
Opun hayırlı olsun, sana bebek getirecek yumurtaların olsun inşallah. Şimdiden geçmiş olsun...

günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
allah hiç birinize bu duyguyu tekrar yaşatmasın artık
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum

Opu n şimdiden hayırlı olsun. İçi dolu, kaliteli embiryoların olur inşallah. Sana şimdiden bol şans

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Oluncaya kadar denersin moralini bozma. Bak bana senin durumuna bile gelemedim. Opu dan sonra embiryo hızlı bölündüğü için iptal oldu. Herşeyin hayırlısı. Allah nasip ettiyse bebişlerimiz hiç ummadığımız anda gelirler.

Çok üzülme yinede. Henüz nasip değilmiş demekki. Kırma ümidini.

benim fazla deneme şansım yok yaştan kaybetmişim denesemde boş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…