- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.181
Donmuştun yoktu değilmi? Peki niye bekliyorsunuz Ağustos Eylül'e kadar. İlaç kullanıyormusun. Daha önce nerde tedavi olmuştun. Bu kaçıncı denemen . Kusura bakma bunları sorduğum için
Kusura falan bakmıyorum, rahatça sor sorularını
Donmuşum yok, zaten tek yumurtam olmuştu, o da tutmadı. Rezervim az. Biosteron verdi sayıyı artırmak için. En az 3 ay kullanmak gerekiyor. Mayıs sonunda gitmiştim, üç ay bekleyelim dedi. Ben de ısrar etmedim.
Daha önce Umut' ta tedavi olmuştum. İkinci denemem olacak inşallah. Zaten son denememiz olacak. Öyle kararlaştırdık eşimle. Ya Nasip, Ya Kısmet...
Kusura falan bakmıyorum, rahatça sor sorularını
Donmuşum yok, zaten tek yumurtam olmuştu, o da tutmadı. Rezervim az. Biosteron verdi sayıyı artırmak için. En az 3 ay kullanmak gerekiyor. Mayıs sonunda gitmiştim, üç ay bekleyelim dedi. Ben de ısrar etmedim.
Daha önce Umut' ta tedavi olmuştum. İkinci denemem olacak inşallah. Zaten son denememiz olacak. Öyle kararlaştırdık eşimle. Ya Nasip, Ya Kısmet...
Hayırlısı olsun. Ben ne yapacağıma daha karar veremedim. Canım çok sıkılıyor.yarın Erbil bey arayacakmış emb. Öyle söyledi. Zamanımız her ay geçtikçe kısalıyor ya en çok ondan korkuyorum. Birde bugün araştırırlen gördüm. İbrAhim saraçoğlunun amh ile ilgili kürü varmış. Onu kullanmak istiyorum. Sence nasıl olur
İnşallah birsürü yumurtan oluşur ve hepsi döllenir. Allahım hepimize nasip eder inşallah.
Günaydın bağyanlar. Mesai başladı, haberiniz olsun
Günaydın. 2220 Günaydın. Pazarı hasta geçirmissin? Geçmiş olsun. Başka daha uyanan yokmu? Hadiyin bakiim. İş güç var.
Ben OPU ya gidiyorum. Günün ikinci kısmı daha zor olcak.görüşürüz.
Günaydın. 2220 Günaydın. Pazarı hasta geçirmissin? Geçmiş olsun. Başka daha uyanan yokmu? Hadiyin bakiim. İş güç var.
Günaydın güzel anne adayları bana gün başladı 8.30 da kontrol randevum var bakalım ne durumda foliküller)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın bağyanlar. Mesai başladı, haberiniz olsun
Opu n şimdiden hayırlı olsun. İçi dolu, kaliteli embiryoların olur inşallah. Sana şimdiden bol şansGünaydın. 2220 Günaydın. Pazarı hasta geçirmissin? Geçmiş olsun. Başka daha uyanan yokmu? Hadiyin bakiim. İş güç var.
Günaydın güzel anne adayları bana gün başladı 8.30 da kontrol randevum var bakalım ne durumda foliküller)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
allah hiç birinize bu duyguyu tekrar yaşatmasın artık
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
allah hiç birinize bu duyguyu tekrar yaşatmasın artık
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
Canım herşeyin hayırlısı olsun. Oluncaya kadar denersin moralini bozma. Bak bana senin durumuna bile gelemedim. Opu dan sonra embiryo hızlı bölündüğü için iptal oldu. Herşeyin hayırlısı. Allah nasip ettiyse bebişlerimiz hiç ummadığımız anda gelirler.
Çok üzülme yinede. Henüz nasip değilmiş demekki. Kırma ümidini.
benim fazla deneme şansım yok yaştan kaybetmişim denesemde boş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?