- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.401
canım altın yumurtanı getirir inşallah neğin ne olacağı belli olmuyor varsın tek yumurta olsun da kaliteli olsun bebbişini getirsin inşallah canım
Aminnn canım. ..
kuzum allah yar ve yardımcın olsun rabbim şafi adı hürmetine şifalar versin bozma moralini canım kardeşim
dualarım seninle
Selam kızlar
Alya 9 aylık oldu emekliyor , tutunup ayağa kalkıyor ve dış çıkarıyor
Bu dış çıkarma ısı zorrrr
Gelelim konuya cuma reglimin 3. Gunü yine memorial yollarinda olacağım
Bakalım yeni bir deneme icin ne diyecekler yumurtalar ne halde Fsh ne durumda
46 yasında yeniden son bir umut
Dualarınızı bekliyorum birde alyaya bir kardeş :)
Teyzelerinin duaları her daim minnoşlarınla ve seninle..iyi haberlerini alalım inşallh hep birlikte...
canımcığım ikiz hamillliklerde bu tür olaylar olabiliyor..vicut diğer keseyi atığı için bir kanama yaşıyorsun..Rabim diğer meleğini sana bağışlasın inş..benim arkadaşımında ikiz gebeliği olmuştu biri kendi kendine gitmişti diğer bebeğini çok sağlıklı doğurdu..sakın kendini üzme mevlam ne eylerse en güzelini eyler..herşeyde vardır bir hayır diğer bebeiş sağlıklı olsaydı vicut onu atmazdı..dualarımız seninle canım..rabim diğer meleğini bağışlasın sana..sakın üzme kendini bebeişte üzülüyor annesi...
Sonuca ulasana kadar denemeye devam arkadasim. Emegin bosa gitmesin bebegine kavus diliyorum.
Tüm iyi dileklerimiz, bebeklerin ve senin icin olacak arkadasim.
ay allahım korusun senide bebişlerinide canım hareketlerine ilaçlarına çok dikkat et doktora sordunmu hareket zarar veriyorsa fazla ayakta kalmamaya çalış canım yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişlerine bi şey olmasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım seninle canım benim
inşallah bişey olmayacak canım ne kadar zor olsada sakin olmaya çalış ve bol bol dua et diğer bebeğinin durumu iyiymiş bak stres yapıp onuda üzme annesi Rabbim yardımcın olsun
Allah yardimcin olsun,insaaallah bebeklerin sana tutunur.dualarim Seninle.
Günaydın bu arada. Böyle pat diye lafa girdim. Geç kalktım bugün. Transfere gidecem. Bakalım yumurtalar napmış.
Dün akşamdan beri aklımda Miranda var. Ay diyorum, kız yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş. Olmasın bişey inşallah.
kuzum allah yar ve yardımcın olsun rabbim şafi adı hürmetine şifalar versin bozma moralini canım kardeşim
dualarım seninle
Selam kızlar
canım şansın açık olsun alyayı kocaman öpüyorum nasılda ısırmalık olmuştur şimdi yesinler onu...canım memeorialden memnunmusun doktrun kimdi ve sana yüksek doz ilaçmı kulanılmıştı daha önce..biliyosun bizim gibi fsh yüksek olanlarda yüksek doz ilaç ters tepiyor yumoş büyütmüyor...Allahım yar ve yardımcın olsun..inş Allayaya sağlıklı erkek bir kardeş gelsin..
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.
Selam kızlar
Selam kızlar
Selam kızlar
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.
Selam kızlar güzel haberler olsun inşallhh benim foliküller gelişmiyor beklendiği gibi .daha fazla doz artırılırsa kalite bozulabilir (zaten kalite problemım mevcut yastan dolayı)dediler yarın tekrar kontrol var ..şu anda elimde sadece 16 mm olan tek folikül var diğer dört tanesi 12 mm geri kalmışlar ..sanırım tek folikülle giricem opuya yarın netleşecek herkese sevgiler...
günaydın kızlaaaaaaaar herkesler nasıllar benim midem ağrıyo dişim ağrıyo yani hiç tadım yok bugün
canim insallah hepsi gelisecek ben umutluyum.. e2 kan verdinmi kac cikti sonucunu sordunmu cnm..
Uzulme canim,demekki bu bebek Senin Icin hayrli olacakmis.Insaaallah hayrlisyla dogurursun.Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.
Yok tatlım sormadım zaten tek folikül elimde cok sorma geregi duymadım açıkcası...ne biliyim bi heyecanım kayboldu isteksizleştim.aylin hnm tatile cıkmıs bu hafta yok semra hnm grdi kontrollere sevinç hnmla beraber..hastane işleyiş cok iyi ama bendeki şevk uçtu gitti yarın bakılacak sanırım ctesi opu diyecekler ...ne cıkarsa bahtıma...
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?