Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar
Alya 9 aylık oldu emekliyor , tutunup ayağa kalkıyor ve dış çıkarıyor
Bu dış çıkarma ısı zorrrr
Gelelim konuya cuma reglimin 3. Gunü yine memorial yollarinda olacağım
Bakalım yeni bir deneme icin ne diyecekler yumurtalar ne halde Fsh ne durumda
46 yasında yeniden son bir umut
Dualarınızı bekliyorum birde alyaya bir kardeş :)

Merhabalar ......İnşallah tedavi süreciniz başlar ve olumlu gecer..Alyaya bi kardeş gelir..sevgiler..

Teyzelerinin duaları her daim minnoşlarınla ve seninle..iyi haberlerini alalım inşallh hep birlikte...

Sonuca ulasana kadar denemeye devam arkadasim. Emegin bosa gitmesin bebegine kavus diliyorum.

Tüm iyi dileklerimiz, bebeklerin ve senin icin olacak arkadasim.

inşallah bişey olmayacak canım ne kadar zor olsada sakin olmaya çalış ve bol bol dua et diğer bebeğinin durumu iyiymiş bak stres yapıp onuda üzme annesi Rabbim yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun,insaaallah bebeklerin sana tutunur.dualarim Seninle.

kuzum allah yar ve yardımcın olsun rabbim şafi adı hürmetine şifalar versin bozma moralini canım kardeşim

dualarım seninle

Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Ayyyyy, üzüldüm şimdi. Keşke iki tane olsaydı. Ama bunada şükür. İnşallah diğer bebek güzel gelişir, büyür ve kucana alırsın. Çok çok dikkat et.

canım şansın açık olsun alyayı kocaman öpüyorum nasılda ısırmalık olmuştur şimdi yesinler onu...canım memeorialden memnunmusun doktrun kimdi ve sana yüksek doz ilaçmı kulanılmıştı daha önce..biliyosun bizim gibi fsh yüksek olanlarda yüksek doz ilaç ters tepiyor yumoş büyütmüyor...Allahım yar ve yardımcın olsun..inş Allayaya sağlıklı erkek bir kardeş gelsin..

Canım inşallah iyi haberler alırım cokta umutlu gıtmıyorum yas 46.5 oldu sınırı geçtim coktan ama biz isteriz doktor aracı olur Rabbim verir :)
Ben ilk tupte memorialden cok memnun kaldım cok profosyonel çalışıyorlar
Yaptıkları is biraz fabrikasyon cok bireysel değiller ama ben zaten ekip işine inanırım bir doktorun insiyatifinde olmaktansa bir ekip isime gelir
Benim doktorum Aynur hn di sma o ayrıldı zaten o zamanda herkesin elinden 1 kez geçtim :)
Yani o olsun bu olsun pek aldırmadım opu yü Nur Hn transferi Aynur Hn kontrolleri önüne gelen yapmıştı
Ama oranın tarzı bu hergun muayene ve kan alımı yapıyorlar öğleden sonra arayıp doz bildiriyorlar
Benim Fsh dusuktu ama bana cok düşük doz ilac verdiler
Bu sefer Nur Hna randevu aldım bakalım ne diyecek
Inşallah isteyen herkese versin Rabbim evlat cok guzel bir sey canından öte :)

Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Sakın üzme kendini canım inşallh kalan bebişini sağlıkla kucagına alırsın...Yorma üzme kendini lütfen...

yaşasın benim yaşıtım birini buldum bende topiğin en yaşlısıyım diye kendimi yalnız hissediyordum canım bebeyini büyütüyorsun yavaş yavaş allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah yeni tedavinde hayırlı olsun

Seni gördüğüme çok sevindim.Sen bizim umut kaynağımızdın.
Alya'yı çok öpüyorum.İnşallah Alya'ya kardeş gelir....

Sevgiler,

tekrardan hosgeldin cnm.. insallah alyaya en kisa surede bi kardes gelir.. hersey gonlunce olsun.. memorialda ekip doktorun kimdi cmm..

canim benim kaybettigin melegin geride kalan bebeginin saglikli bir sekilde tutunmasini sagladi ve gitti.. ikizlerde boyle birsey duymustum kaybedilen bebek yasayan bebegin tutunmasi icin belli bir sure bir salgi salgiliyormus ve kardesi tam olarak tutununca kendini birakiyormus. cok gecmis olsun canim benim.

canim insallah hepsi gelisecek ben umutluyum.. e2 kan verdinmi kac cikti sonucunu sordunmu cnm..

canım geçmiş olsun hiç üzülme başlarken zaten bir bebiş gelsin diye çabalıyoruz ikisi olsaydı elbette çifte seviç olurdu ama olsun hiç üzülme
allah kalan bebişine güç versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah fazla yorma kendini daha çok dinlenmeye zaman ayır ilk aylar çok önemliymiş

canim insallah hepsi gelisecek ben umutluyum.. e2 kan verdinmi kac cikti sonucunu sordunmu cnm..

Yok tatlım sormadım zaten tek folikül elimde cok sorma geregi duymadım açıkcası...ne biliyim bi heyecanım kayboldu isteksizleştim.aylin hnm tatile cıkmıs bu hafta yok semra hnm grdi kontrollere sevinç hnmla beraber..hastane işleyiş cok iyi ama bendeki şevk uçtu gitti yarın bakılacak sanırım ctesi opu diyecekler ...ne cıkarsa bahtıma...

bastan negatif olma cnm dur bakalim daha herseyin basindasin.. bizler artik bir iki yumurtayla yol alacagimi biliyoruz bu yumos konusunda 6 ay oncesi bile cok fark ediyor..
zaten bize gerekli olanda bir tane saglikli yumurta ve esindede sorun yok zaten bence hersey guzel gelisecek.. e2 verdiysen istersen internetten gir test sonucuna bak yada cagri merkezinden iste sana mail atsinlar..

Merhaba Canım, senin bu topikte ilk zamanlardaki mesajları okumuştum. Burda gerçekten bir umut kaynağısın. Benim merak ettiğim, tedavi sürecin diğer yaş guruplarına göre ne kadar farklıydı? Hatırladığım doktorlar pek olacak ümidi vermiyorlardı. Sen farklı bişey yaptınmı? İnşallah ikincide olur. Valla hemde çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…